tabisi takmaya gerek yok ne olursa olsun onlar bizim kuzularımızdan kalan hatıralar olacak bize...valla cnm hayat öyle büyük sıkıntılarla dolu ki böyle şeylere kafayı takmaya hiç ama hiç gerek yok yani
osun napalım sanki takınca olacak olan olmuyo mu oluyo tabii
Selam arkadaşlar,
Ya benim minişim hiç durmazdı yerinde bugün pek hareketini hissedemedim bu durumu yaşayan var mı aranızda normalde hiç durmazdı yerinde :18:
nerden biliyon kullanmadığımı biraz tatil yapıyos dinleniyos ama sonra çok lazım çokkk
hem kullanmasam bu çocuk nerden nassı oldu haaa
inşallah hepimizin sıkıntıları hayırlısıyla biter tatlımyok canım bandırmadayım ben uzun yol yapmam yasak şuanda[/QUOTE
tahmin edebiliyorum canım yaşadığın şeyleri bizim tam 1 aydır kabusumuzdu her gün ağlamak her gün kendini ordan oraya atmak
ben de 1 aydır hiç kıpırdmadan yatıyorum her gün çok şükür 1 gün daha geçti diyorum ama inan görecek güzel günler var buna inanıyorum belki daha 1 ay yatıcam belki 2 ay yatmak sorun değil de vakitlice sağlıklı doğsunlar annem geldi yanımda 1 aydır yanımda ben ağlarken hep derdi bana yicek ekmeği varsa taş altında kalsa bişey olmaz aa eğeepr yoksa bacaklarını dikip yat çare yok bol bol dua et canım allahım yavrularımızı bize bağışlasın.allahın izniyle hiçbir şeycik olmıcak bak gör.onlar o kadar güçlü ki...
evet canım haklısın o moralle kullanmamam lazımdı ama yaptım işteben dedim 3 ana 3 de kız toplancaz bu gidişle. bu arada benim kızımın adı da ayşe nil.
menzil,petu, nefra zeynep, yağmur, ayşe nil.
gelmeyenleri kıskandıralım da katılım artsın
bu arada eşim kızının adını ayşe sare zannediyo ama çok bekler
cnm benim de kaynanam eşimin halasına önü dantelli sarı bandana tarzı eşarp yaptırıyomuş sarılığa karşı, sesimi çıkarmadım ama araştırdım dinen de tıbben de yok öle bişi, ben yine de hem ne olur ne olmaz hem de emekleri boşa gitmesin diye biraz takarım :44:
yapma bunu, yapma bunu...
gözünü seveyim bak çok düşük ihtimal bişi için canını sıkıp tehlikeli işler yapma.
bak dr demiş ya hareketlerini şu sıklıkla hisset filan. şimdi sen stres yapıca animallah çocuk hareket etmeyecek, bu sefer bişey oldu deyip panikleyeceksin. halbuki çoğu bebek anne karnında strese bu şekilde tepki veriyo.
bi de yalnızsın, o stresle o kafayla dr'a arabayla gitcen yapma bunu. hadi kendini tutamadın streslendin diyelim dr'a gidersen taksiye bin olur mu
anacın gitmeden size çorba ve ısıtmaya ihtiyaç duyulmayacak zeytinyağlı bişiler yapsın. dolaptan çıkarır çıkarır yersiniz. numaradan nazlanma, annen seni öylece bırakıp gitmez, hazırlar bişiler
olmadı kocan işyerinden yollar bişiler, zor mu hıh
çok sağol canımizledim ve çok tuttum..
en çok orçunu beğendim lakin kendinde kardeşimi gördüm..
onu sürekli sallamak ve boğmak istiorum...
anlamadım bilmom oraları hiç:)) metrobüsle gelirim zeytinburnuna taksiye bindimmi olivium city deyim.sonrada bulurum ben no panik..korkmam heç:))
zaten cumadan bid daha teyidleşiriz havanın durumuna göre....telleride verdikmi birbirimize no problem...
anladım cnm...geçmiş olsun..
sevda bu çatlaklar ne zmn ortaya çıkıo cnm çok merak ediyom?
7. aydayız ya şimdi biz bende hiç çatlak vs. yok henüz..kaşınma gerilme öyle bişide yok..artık bu saatten sonra olmaz diebilirmiyim yoksa tam bu haftalardamı başlıo olacaksa?
bide ödem konusu? ödem ne zmn oluo..ben hala alyansımı takıom hiç şişlik olmadı....olabilir ama dimi?
son olarak hani yüzde çil leke vs. gibi şeyler oluo ya..onlar ne zmn başlıo olmaya olacaksa?
tabisi takmaya gerek yok ne olursa olsun onlar bizim kuzularımızdan kalan hatıralar olacak bize...
ama insan merak edio başına gelecekleri, vücudunda yaşanacak değişimleri...
buldurtma bana bu topiğe her gün giripte sadece kaç kilo aldınız die sorduğun iletileri:))))
canım benim de son zmnlarda daha az olmaya başladı sanki hareketleri..sanırım artık büyyolar ve yerleri azalıo ya öyle pıt pıt hissetme olayımızda azalıo...daha az ama daha güçlü hissedicez sanırım gari
canım göğüstekıelr zaten bellı bızamandan sonra gıdıyo atlakları yada kayboluyo,
bacaklarda üst iç kızımlarda belde olur çatlaklar
göğüslerinizin en sevımlı zamanı şimdi kızlar bol bol seyredın tadını çıkarın emzırme dönemıde çok ıyı oluyo:) amma velakınnn sonraa ya sonraaa Allahtan kremelr var ımdadımıza yetişir
menzil ne fenasınillaki dunyalar tatlısı bebiklerimiz olucak
ama o pörsümüş memelerin gobeginin ustune oturunca iki kat olarak ve içi boş
o zman gel karsıma konuss tatlım
kızdırıyım mı senii
tabii sen fazla kullanmıyon işinize yaramıyo ondan öyle diyon
hay yaşa petuşum
kafayı yemiş gibiydi gadın ben teselli ediyodum
bulup kopilemek lazım
ben su kadar aldım takma sen zaten zayıfmıssın bilmem ne diee
ay ay ay ölüyodu su kadar kilo aldım sen daha zayıfsın
şimdi de olgunlastım dusuncelerim değişti zamanla gercegi anladım der
laf ebesi laff z.yagı misalii hop yukarda olcak hooppp yukarda :)
petuş bikini giycekmiş nasıl giysin o mor cizgilerle kumsalda kocişi arkasından koşsa bu gadının
koşarkan o pörsuk memişler agzına girer
bence sen haşema falan düşün petuşdurum vahim
hepimiz yaşıyos kuzu bazen coşuyolar bazen tık çıkmıyo evhama hiç gerek yok bişiyler iç elini koy göbiğine uzan bi de bak bakalım nassı hareketleniyo
tabisi takmaya gerek yok ne olursa olsun onlar bizim kuzularımızdan kalan hatıralar olacak bize...
ama insan merak edio başına gelecekleri, vücudunda yaşanacak değişimleri...
buldurtma bana bu topiğe her gün giripte sadece kaç kilo aldınız die sorduğun iletileri:))))
canım benim de son zmnlarda daha az olmaya başladı sanki hareketleri..sanırım artık büyyolar ve yerleri azalıo ya öyle pıt pıt hissetme olayımızda azalıo...daha az ama daha güçlü hissedicez sanırım gari
konyada eğitime 2 gün ara verildi diye gitmedim okula
şimdi müdür yardımcısı aradı hocanım neden gelmediniz diye
meğersem tatil değilmiş ben de 12ye kadar uyuduydum tatil diye
konyada eğitime 2 gün ara verildi diye gitmedim okula
şimdi müdür yardımcısı aradı hocanım neden gelmediniz diye
meğersem tatil değilmiş ben de 12ye kadar uyuduydum tatil diye
hangi kremler ???
aman bi şey olmasın memiklere
bu hali pek güzel
menzil ne fenasın
hurşikkkk
yani ben pikini giycem çeşme sahillerinde salınacam yanımda çıtır kocam minnak kızım, öyle çatlakla patlakla olurmu heçççç
ne haşaması yeaaaaaaaaa, darlanırım ben....
çatlamamaları lazım, pörsümemeleri lazımmmmmm
daşşş gibiyim daha taammı...
3. gofretimi yiyorum
kendime hakim olamıyorumm biri beni durdursunnnnnnn
şekerimmi düştü acaba (kendimi kandırıyım)
3. gofretimi yiyorum
kendime hakim olamıyorumm biri beni durdursunnnnnnn
şekerimmi düştü acaba (kendimi kandırıyım)
hurşikin seni yir :)
haşema işin sakası ama inşallah olmaz catlakların
bu yaz idare edersin emzirecegin için
gogusler sut dolu olucak haliyle dolgun iri ve muthiş gorunecek
merak etme güselimm :)
kesinnnnnnnnnn
bende saatin 4 olmasını beklom tatlı bişiler yicem bende...amakan hapı içtim 4 e doğru yiycem...
afiyet olsun cnm
3 müüüüüüyime yime aslında benimde canım çekiyo çaktırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?