2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hııııııı
çatlaklar için tetikte beklemek gerek yani
benim annemde olmuş ablamda hiç olmamış...ama benim ten yapım anneme çok benzio...zaten bugüne kadar olmadığını şaşıryodum..oki beklemedeyim o vakıt :26::26:

tam okuyamadım ama..sıkıntıda olan arkadaşlar var sanırım allah acilen şifalar versin..
bu çatlak işi kötü yaa..benim belimin yanlarında birazcık oldu çatlak..göbekte göğüste pek yok 2. tüp mustelaya geçtim bakalım hayırlısı herkes asıl son 2 ay sorun oluyo diyo..ödem işi daha bi acayip..1 aydır falan takamıyom yüzüğümü ama allahtan bacaklarım ayaklarım idare ediyo..bi de neyse ki kış hamilesiyiz de sıcaktan şişme olmaz..

annemin göbeği pamuk gibiydi 5 çocuk doğurmuş tek çizik yok çıtı pıtı birşeydi canımıniçi
derdim anneme benzıcem ben çatlamıcam dıye ama nerdeee
sen inşallah ablana çekersınde çatlamazsın:) olursada canımızın sağlığı

off çok yemek yedim ya
iştahım çok açık bu aralar
canım hep yasak şeyleri
istiyo sizde de varmı böle şeylerr

off çok yemek yedim ya
iştahım çok açık bu aralar
canım hep yasak şeyleri
istiyo sizde de varmı böle şeylerr

bende çok acıkıyorum
hele şu abur cubur şeyler yokmu ölücem onların yzuunden bıgun tutmay açalışıyorum göya ama gund ebı tane çıkolata yıyom mutlaka:S
bu arada dun akşam limon krizim tuttu bu ayd ainsan aşeririrmi ya delırıyorum resmen limon dıye eşimde getırdı sağolsun limon çok köutydu ona ragmen löpur löpür yedım kabuklarıyla beraber ıyhhh ağzım sulandı yıneee

kızlar benim goguslerim 4. ayımda paramparca oldu
cift cizgiyi gordugum an badem yagı bebe yagı herseyi kullsndım
ama goguslerim diger bölgelerime gore hızlı ve asırı buyudu
75 iken 95 oldu
su anda da kırmızı degil mor cizgilerle dolu
3 kutu lierac'a basladım kesinlikle tavsiye ederim
tamamen kaybolacak eminim az kaldı catlaklar
ama şimdide bacaklarım catladı baldırlarımın ustu
hiç ihtimal vermemiştim oraların catlayacagına bişey surmemiştim
bide cok uyguna alıyorum tek tüp 85 ben 2sini 75e alıyorum
her gce bol bol suruyoruz
hala göbişte catlak yok inşallahta olmaz
ama goguslerim cok deforme oldu
bunun bide emziirmesi var sutten ksincede sonmus balona döncek
eski halini asla goremicez

canım göğüstekıelr zaten bellı bızamandan sonra gıdıyo atlakları yada kayboluyo,
bacaklarda üst iç kızımlarda belde olur çatlaklar
göğüslerinizin en sevımlı zamanı şimdi kızlar bol bol seyredın tadını çıkarın emzırme dönemıde çok ıyı oluyo :) amma velakınnn sonraa ya sonraaa Allahtan kremelr var ımdadımıza yetişir

bi tane mi çikolata
sen buna mı diyorsun
bak hepten vicdanım sızladı şimdi off

ne gamsızsın kumsal maşallah sana rahat kadın
amaaan booşvveeeer nolcak sanki

illaki dunyalar tatlısı bebiklerimiz olucak
ama o pörsümüş memelerin gobeginin ustune oturunca iki kat olarak ve içi boş
o zman gel karsıma konuss tatlım
kızdırıyım mı senii
tabii sen fazla kullanmıyon işinize yaramıyo ondan öyle diyon

ne gamsızsın kumsal maşallah sana rahat kadın
amaaan booşvveeeer nolcak sanki

valla cnm hayat öyle büyük sıkıntılarla dolu ki böyle şeylere kafayı takmaya hiç ama hiç gerek yok yani
osun napalım sanki takınca olacak olan olmuyo mu oluyo tabii

Selam arkadaşlar,

Ya benim minişim hiç durmazdı yerinde bugün pek hareketini hissedemedim bu durumu yaşayan var mı aranızda normalde hiç durmazdı yerinde :18:

ya nolur artık yiyecek konusu açmayın, her yazılan şey mutlaka alınıp, yapılıp yeniliyor, ben 1 hafta abur cubur yemedim dikkat ettim 1 kilo verdim, yemek istemiyorum ama burda konuşulunca yiyorum (((

nerden biliyon kullanmadığımı biraz tatil yapıyos dinleniyos ama sonra çok lazım çokkk
hem kullanmasam bu çocuk nerden nassı oldu haaa

Selam arkadaşlar,

Ya benim minişim hiç durmazdı yerinde bugün pek hareketini hissedemedim bu durumu yaşayan var mı aranızda normalde hiç durmazdı yerinde :18:

hepimiz yaşıyos kuzu bazen coşuyolar bazen tık çıkmıyo evhama hiç gerek yok bişiyler iç elini koy göbiğine uzan bi de bak bakalım nassı hareketleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…