canım 35. haftada benım ılk göbek çatlaklarım oluşmuştu, bır ıkı çizik derken 5-6 çizik oldu belımde ise doğuma 1 hafta kala oldu , yani son aylarda son haftalarda dıyım oluyo bu bende kaşıntıyla başlamadı zaten çatlaklar çok krem felan suruyodum bebe yağı sevınıyodum ne guzel olmıcak dıye ama bı baktım oldu yani
ödem olanlar erken bu haftalardan ıtıbaren olur, olmassa son haftalarda azıcık şişersın okadar benım çok az son haftamda olmuştu ayaklarımda yuzumde çok az ama dırek kılo almıştım ben:))
çil leke olsa çoktan olurdu canım , yoksa olmıcak demektır başlarda bellı oluyo o kız bebek çırkınleştiri derler
benım ıkısındee olmadı , sendede olmadıysa olmaz bu saatten sonra
ama çatlaklar konusunda sana guven veremıcem son hafta son gunlerde doğumda bıle çatlayan oluyomuş tabı yıne vucutla alakalı olmayanda olmuyooooo:)
canım göğüsteki çatlaklar şimdi kırmızı gibi duruyoda sonra rengı normale donunce bellı olmuyo göğüstekı çatlakları takmayın bellı olmuyo ilerde, göbektekıler daha berbat ama onunda zamanla rengı değişiyo ama görüntü berbat kalıyo tabi maleseff
bu arada göbek ve belde başladımı çatlaklar kızlar??
izledim ve çok tuttum..
en çok orçunu beğendim lakin kendinde kardeşimi gördüm..
onu sürekli sallamak ve boğmak istiorum...
anlamadım bilmom oraları hiç:)) metrobüsle gelirim zeytinburnuna taksiye bindimmi olivium city deyim.sonrada bulurum ben no panik..korkmam heç:))
zaten cumadan bid daha teyidleşiriz havanın durumuna göre....telleride verdikmi birbirimize no problem...
anladım cnm...geçmiş olsun..
sevda bu çatlaklar ne zmn ortaya çıkıo cnm çok merak ediyom?
7. aydayız ya şimdi biz bende hiç çatlak vs. yok henüz..kaşınma gerilme öyle bişide yok..artık bu saatten sonra olmaz diebilirmiyim yoksa tam bu haftalardamı başlıo olacaksa?
bide ödem konusu? ödem ne zmn oluo..ben hala alyansımı takıom hiç şişlik olmadı....olabilir ama dimi?
son olarak hani yüzde çil leke vs. gibi şeyler oluo ya..onlar ne zmn başlıo olmaya olacaksa?
hııııııı
çatlaklar için tetikte beklemek gerek yani
benim annemde olmuş ablamda hiç olmamış...ama benim ten yapım anneme çok benzio...zaten bugüne kadar olmadığını şaşıryodum..oki beklemedeyim o vakıt :26::26:
hayyırrrr zynp eminmisin ya öyle olduğuna?en son iki sene önce yattı 360 gün kadar.kesin eminmisin ya
off çok yemek yedim ya
iştahım çok açık bu aralar
canım hep yasak şeyleri
istiyo sizde de varmı böle şeylerr
off çok yemek yedim ya
iştahım çok açık bu aralar
canım hep yasak şeyleri
istiyo sizde de varmı böle şeylerr
annemin göbeği pamuk gibiydi 5 çocuk doğurmuş tek çizik yok çıtı pıtı birşeydi canımıniçi
derdim anneme benzıcem ben çatlamıcam dıye ama nerdeee
sen inşallah ablana çekersınde çatlamazsın:) olursada canımızın sağlığı
kızlar benim goguslerim 4. ayımda paramparca oldu
cift cizgiyi gordugum an badem yagı bebe yagı herseyi kullsndım
ama goguslerim diger bölgelerime gore hızlı ve asırı buyudu
75 iken 95 oldu
su anda da kırmızı degil mor cizgilerle dolu
3 kutu lierac'a basladım kesinlikle tavsiye ederim
tamamen kaybolacak eminim az kaldı catlaklar
ama şimdide bacaklarım catladı baldırlarımın ustu
hiç ihtimal vermemiştim oraların catlayacagına bişey surmemiştim
bide cok uyguna alıyorum tek tüp 85 ben 2sini 75e alıyorum
her gce bol bol suruyoruz
hala göbişte catlak yok inşallahta olmaz
ama goguslerim cok deforme oldu
bunun bide emziirmesi var sutten ksincede sonmus balona döncek
eski halini asla goremicez
kızlar benim goguslerim 4. ayımda paramparca oldu
cift cizgiyi gordugum an badem yagı bebe yagı herseyi kullsndım
ama goguslerim diger bölgelerime gore hızlı ve asırı buyudu
75 iken 95 oldu
su anda da kırmızı degil mor cizgilerle dolu
3 kutu lierac'a basladım kesinlikle tavsiye ederim
tamamen kaybolacak eminim az kaldı catlaklar
ama şimdide bacaklarım catladı baldırlarımın ustu
hiç ihtimal vermemiştim oraların catlayacagına bişey surmemiştim
bide cok uyguna alıyorum tek tüp 85 ben 2sini 75e alıyorum
her gce bol bol suruyoruz
hala göbişte catlak yok inşallahta olmaz
ama goguslerim cok deforme oldu
bunun bide emziirmesi var sutten ksincede sonmus balona döncek
eski halini asla goremicez
bende çok acıkıyorum
hele şu abur cubur şeyler yokmu ölücem onların yzuunden bıgun tutmay açalışıyorum göya ama gund ebı tane çıkolata yıyom mutlaka:S
bu arada dun akşam limon krizim tuttu bu ayd ainsan aşeririrmi ya delırıyorum resmen limon dıye eşimde getırdı sağolsun limon çok köutydu ona ragmen löpur löpür yedım kabuklarıyla beraber ıyhhh ağzım sulandı yıneee
aman beeea boşverin çatlağı patlağı bizim dünyalar tatlısı çocuklarımız olcak ya daha nee
hem de beğenen beğnmiş artıkın ammaaan hiç canımızı sıkmaya değmez ya boşverin dünyalar tatlısını düşünün yeter
aman beeea boşverin çatlağı patlağı bizim dünyalar tatlısı çocuklarımız olcak ya daha nee
hem de beğenen beğnmiş artıkın ammaaan hiç canımızı sıkmaya değmez ya boşverin dünyalar tatlısını düşünün yeter
ne gamsızsın kumsal maşallah sana rahat kadın
amaaan booşvveeeer nolcak sanki
illaki dunyalar tatlısı bebiklerimiz olucak
ama o pörsümüş memelerin gobeginin ustune oturunca iki kat olarak ve içi boş
o zman gel karsıma konuss tatlım
kızdırıyım mı senii
tabii sen fazla kullanmıyon işinize yaramıyo ondan öyle diyon
Selam arkadaşlar,
Ya benim minişim hiç durmazdı yerinde bugün pek hareketini hissedemedim bu durumu yaşayan var mı aranızda normalde hiç durmazdı yerinde :18:
nerden biliyon kullanmadığımı biraz tatil yapıyos dinleniyos ama sonra çok lazım çokkk
hem kullanmasam bu çocuk nerden nassı oldu haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?