2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bak ya kuzu biz burda aileden nerdeyse 800 km uzakta oturuyos ne olmuş 5 gün gidiyosa bu kadar düşünme kzu bak ne güsel namaz fln da kılıyosun dua et bol bol kendine ve kuzuna

hiçbirşey olmıcak sıkma canını ya evham yapma,
aklına kötü şeyler getirme tansıyonunu herzman kontrol altına al dıkkat et yeter canım

canım bennseni istanbul sandım istanbuldayım ben.

canım gogus altındaki catlagı cok dert etmede ya karında falan olursa napcazz bilmiyorum bunun tedavisi yok belktamamen gciren bişi henuz yok

petuuuu oluuummmmm oluuummmm ???
h.sonu buluşuyos dimi kesin??
kızlar pazar gunu z.burnunda buluşuyoss
gelen yok mu?
ben dedim 3 ana 3 de kız toplancaz bu gidişle. bu arada benim kızımın adı da ayşe nil.
menzil,petu, nefra zeynep, yağmur, ayşe nil.
gelmeyenleri kıskandıralım da katılım artsın
bu arada eşim kızının adını ayşe sare zannediyo ama çok bekler

cnm benim de kaynanam eşimin halasına önü dantelli sarı bandana tarzı eşarp yaptırıyomuş sarılığa karşı, sesimi çıkarmadım ama araştırdım dinen de tıbben de yok öle bişi, ben yine de hem ne olur ne olmaz hem de emekleri boşa gitmesin diye biraz takarım :44:
inşallah canım aklım uçtu dün öyle deyince bide üstüne kaza yapıoyodumAllah korudu bebeğimi inşallah sağsalim kavuşuruz bebeklerimize:26:
yapma bunu, yapma bunu...
gözünü seveyim bak çok düşük ihtimal bişi için canını sıkıp tehlikeli işler yapma.
bak dr demiş ya hareketlerini şu sıklıkla hisset filan. şimdi sen stres yapıca animallah çocuk hareket etmeyecek, bu sefer bişey oldu deyip panikleyeceksin. halbuki çoğu bebek anne karnında strese bu şekilde tepki veriyo.
bi de yalnızsın, o stresle o kafayla dr'a arabayla gitcen yapma bunu. hadi kendini tutamadın streslendin diyelim dr'a gidersen taksiye bin olur mu

anacın gitmeden size çorba ve ısıtmaya ihtiyaç duyulmayacak zeytinyağlı bişiler yapsın. dolaptan çıkarır çıkarır yersiniz. numaradan nazlanma, annen seni öylece bırakıp gitmez, hazırlar bişiler

olmadı kocan işyerinden yollar bişiler, zor mu hıh

saol canım artık yapcak bişey yok çatlarsada çatlar diyorum ama pufff

canım göğüsteki çatlaklar şimdi kırmızı gibi duruyoda sonra rengı normale donunce bellı olmuyo göğüstekı çatlakları takmayın bellı olmuyo ilerde, göbektekıler daha berbat ama onunda zamanla rengı değişiyo ama görüntü berbat kalıyo tabi maleseff
bu arada göbek ve belde başladımı çatlaklar kızlar??

neymiş eeer anneye nazlanılmazmış bu topikte bknz: nefrazen
ki kendüsü feci gerçekçiymiş ama merak etmiyorum değil kızını da bole olabilecek miymiş... evet

izledim ve çok tuttum..
en çok orçunu beğendim lakin kendinde kardeşimi gördüm..
onu sürekli sallamak ve boğmak istiorum...
begendimm begendimm hiç yoktan iyidir
yeri tam olarak anladın dimi canım?
tramvaydan inince bi taksiye bin yürüme
bide kar falan olursa riske atmayın kendinizii
bugunde hava gunluk guneslik inşallah böyle olur
anlamadım bilmom oraları hiç:)) metrobüsle gelirim zeytinburnuna taksiye bindimmi olivium city deyim.sonrada bulurum ben no panik..korkmam heç:))
zaten cumadan bid daha teyidleşiriz havanın durumuna göre....telleride verdikmi birbirimize no problem...
anladım cnm...geçmiş olsun..

sevda bu çatlaklar ne zmn ortaya çıkıo cnm çok merak ediyom?
7. aydayız ya şimdi biz bende hiç çatlak vs. yok henüz..kaşınma gerilme öyle bişide yok..artık bu saatten sonra olmaz diebilirmiyim yoksa tam bu haftalardamı başlıo olacaksa?
bide ödem konusu? ödem ne zmn oluo..ben hala alyansımı takıom hiç şişlik olmadı....olabilir ama dimi?
son olarak hani yüzde çil leke vs. gibi şeyler oluo ya..onlar ne zmn başlıo olmaya olacaksa?

canım 35. haftada benım ılk göbek çatlaklarım oluşmuştu, bır ıkı çizik derken 5-6 çizik oldu belımde ise doğuma 1 hafta kala oldu , yani son aylarda son haftalarda dıyım oluyo bu bende kaşıntıyla başlamadı zaten çatlaklar çok krem felan suruyodum bebe yağı sevınıyodum ne guzel olmıcak dıye ama bı baktım oldu yani
ödem olanlar erken bu haftalardan ıtıbaren olur, olmassa son haftalarda azıcık şişersın okadar benım çok az son haftamda olmuştu ayaklarımda yuzumde çok az ama dırek kılo almıştım ben:))
çil leke olsa çoktan olurdu canım , yoksa olmıcak demektır başlarda bellı oluyo o kız bebek çırkınleştiri derler
benım ıkısındee olmadı , sendede olmadıysa olmaz bu saatten sonra
ama çatlaklar konusunda sana guven veremıcem son hafta son gunlerde doğumda bıle çatlayan oluyomuş tabı yıne vucutla alakalı olmayanda olmuyooooo:)

daha belde göbikte yok
onlar gerçekten fena oluyor sanırım
hastaneye gittiğimde bi kadını görmüştüm
nts ye bağlamışlardı fenaydı fena
hep o görüntü geliyor aklıma

anam anam benim branşımdan birisi var burda sen nere mezunusun

Kocaeli üni canım
sen?

ne güzel annişler ve kızçeler buluşcaz :)
annem tabikide yapar gider ama o bana buyuk bi guven yaa
hala ugrasıp didiniyo bizde böyle olucaz işte..

dün beşiğimiz geldi akşam babamızla dedemiz buyuk bi hevesle kurdular içim kıpırdadı ne güzel bişi yaa
yatak odamada cuk oturduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…