Annem gidiyo yarın 5 gün yok
ben napıcam ne yer ne içeriz kızımla
bi wcye kalkıyorum bi namaza
pooff cok mutsuz oldum
kociş evde olsada takılsak ne gusel olur
içim sıkıldı şimdii ya tansiyonum yine duserde bayılırsam?
ya suyum patlarda dogum baslarsa?
ya ya ya?????
pooff cok mutsuz oldum
ya ya ya?????
canım bennseni istanbul sandım istanbuldayım ben.canım suyla ilgili bişey demedi rahim kapalı suyu normal dedi o gelen akıntıdır dedi.birde bebeğin toplanma olayını sordum günde 3-5 defa normalmiş artık doğuma hazırlıyo rahim kendini dedi.canım ben bandırmadayım dediğin doktorlar nerde
canım bennseni istanbul sandım istanbuldayım ben.
günaydınlar herkesee
geçmişi okuduk biraz
yeni listemiz hayırlı olsun bizim daha var 3-4 günümüz
alınan cicileride iyi günlerde kullanalım inş.
alışveriş listesine steril gazlı be ve alkolüde ekleyin kızlar
göbek bakımı için
ben lcw protesto ediyorum küçücük badilerin içine
kocaman kocaman etiketler koymuşlar ve birlikte dikilmiş
söküp çıkartınca badilerde sökülüyo kesince azda olsa kenarda kalıyor
sinir oldum wenice öle değil mesela
mini damla idil baby iyi fakat ilkten acemiliğime geldiğinden
lcw den almıştım aklınızda bulunsun etiket olayı
pancem geçmiş olsun canım
bizde ilk zmanalr dr gittiğimizde
göbek kordunuyla oynuyordu endişelendim
dr dedi ki hiçbirşey olmaz onla oynayacak
o kadar çok dolanacak ki onları koruyan güzel bir
sistem var merak etmeyin demişti
o yüzden takma kafana (her nekadar böle dsekte takmadan olmuyor
biliyorum ama yapcak birşey yok)
kötü bir haber benden göğsümün altlarında
pembe pembe çizgiler var dün farkettim
sanırım çatlamışlar kremde sürüyordum ama
arada o kadar su içiyorum nasıl oluyor anlamadım
üzüldüm akşam biraz eşimde teselli ediyo lazer falan
yaptırırsın diye ama geçmezki dimi artık
evet canım halk eğitimde kurs öğretmeniydim.
ben dedim 3 ana 3 de kız toplancaz bu gidişle. bu arada benim kızımın adı da ayşe nil.petuuuu oluuummmmm oluuummmm ???
h.sonu buluşuyos dimi kesin??
kızlar pazar gunu z.burnunda buluşuyoss
gelen yok mu?
cnm benim de kaynanam eşimin halasına önü dantelli sarı bandana tarzı eşarp yaptırıyomuş sarılığa karşı, sesimi çıkarmadım ama araştırdım dinen de tıbben de yok öle bişi, ben yine de hem ne olur ne olmaz hem de emekleri boşa gitmesin diye biraz takarım :44:hee oluyorlar yanii:):):)
sarılık için sarı birşey olması
iyi diyorlar doğrumu sizce
hastaneye sarı birşey götürecekmisiniz
annem tutturdu pike sarı olsun iyidir diye
bende kıramadım tamam dedim ama
heran pembe beyaz bi takım daha alabilirim
malum doğum fotoğrafında sarı nasıl çıkar bilmiyorum
yapma bunu, yapma bunu...inşallah canım aklım uçtu dün öyle deyince bide üstüne kaza yapıoyodumAllah korudu bebeğimi inşallah sağsalim kavuşuruz bebeklerimize:26:
pooff cok mutsuz oldum
ya ya ya?????
canım gogus altındaki catlagı cok dert etmede ya karında falan olursa napcazz bilmiyorum bunun tedavisi yok belktamamen gciren bişi henuz yok
ne güzel..hangi branş?
yok canım bandırmadayım ben uzun yol yapmam yasak şuanda[/QUOTE
tahmin edebiliyorum canım yaşadığın şeyleri bizim tam 1 aydır kabusumuzdu her gün ağlamak her gün kendini ordan oraya atmak
ben de 1 aydır hiç kıpırdmadan yatıyorum her gün çok şükür 1 gün daha geçti diyorum ama inan görecek güzel günler var buna inanıyorum belki daha 1 ay yatıcam belki 2 ay yatmak sorun değil de vakitlice sağlıklı doğsunlar annem geldi yanımda 1 aydır yanımda ben ağlarken hep derdi bana yicek ekmeği varsa taş altında kalsa bişey olmaz aa eğeepr yoksa bacaklarını dikip yat çare yok bol bol dua et canım allahım yavrularımızı bize bağışlasın.allahın izniyle hiçbir şeycik olmıcak bak gör.onlar o kadar güçlü ki...
saol canım artık yapcak bişey yok çatlarsada çatlar diyorum ama pufff
ben dedim 3 ana 3 de kız toplancaz bu gidişle. bu arada benim kızımın adı da ayşe nil.
menzil,petu, nefra zeynep, yağmur, ayşe nil.
gelmeyenleri kıskandıralım da katılım artsın
bu arada eşim kızının adını ayşe sare zannediyo ama çok bekler
anacın gitmeden size çorba ve ısıtmaya ihtiyaç duyulmayacak zeytinyağlı bişiler yapsın. dolaptan çıkarır çıkarır yersiniz. numaradan nazlanma, annen seni öylece bırakıp gitmez, hazırlar bişiler
olmadı kocan işyerinden yollar bişiler, zor mu hıh
izledim ve çok tuttum..yalan dunya'yı izleyen var mı?
gülseye zaten bayılıyorum yine süper iş çıkarmışş
kadrosunun saglamlıgından
esprilerin kalitesine kadar superdi
ama ferihayla aynı gun tekrarlarından izledim
bu arada bu hamilelik ve yatak istirahati beni tv kolik yaptı
anlamadım bilmom oraları hiç:)) metrobüsle gelirim zeytinburnuna taksiye bindimmi olivium city deyim.sonrada bulurum ben no panik..korkmam heç:))begendimm begendimm hiç yoktan iyidir
yeri tam olarak anladın dimi canım?
tramvaydan inince bi taksiye bin yürüme
bide kar falan olursa riske atmayın kendinizii
bugunde hava gunluk guneslik inşallah böyle olur
anladım cnm...geçmiş olsun..petuş doktor 3 boyutlu ultrasonda gördü bebeğin boynunun etrafı kırmızı yanıp sönüyordu 2 şerit halinde noluyo dedim 2 defa kordon dolanmış dedi banada gösterdi dolandığı yeriçenesinin altında değil canım bariz dolanmış görünüyordu zaten
canım göğüsteki çatlaklar şimdi kırmızı gibi duruyoda sonra rengı normale donunce bellı olmuyo göğüstekı çatlakları takmayın bellı olmuyo ilerde, göbektekıler daha berbat ama onunda zamanla rengı değişiyo ama görüntü berbat kalıyo tabi maleseff
bu arada göbek ve belde başladımı çatlaklar kızlar??
saol canım artık yapcak bişey yok çatlarsada çatlar diyorum ama pufff
bilgisayar canım
sevda bu ne zmn ortaya çıkıo cnm çok merak ediyom?
7. aydayız ya şimdi biz bende hiç çatlak vs. yok henüz..kaşınma gerilme öyle bişide yok..artık bu saatten sonra olmaz diebilirmiyim yoksa tam bu haftalardamı başlıo olacaksa?
bide ödem konusu? ödem ne zmn oluo..ben hala alyansımı takıom hiç şişlik olmadı....olabilir ama dimi?
son olarak hani yüzde çil leke vs. gibi şeyler oluo ya..onlar ne zmn başlıo olmaya olacaksa?
canım son 1 yıl içinde prım yattı mı ssk da son 1 yıl ıcınde farklı yerlerden de olsa 120 iş günü prim yatması gerekıyor..
canım göğüsteki çatlaklar şimdi kırmızı gibi duruyoda sonra rengı normale donunce bellı olmuyo göğüstekı çatlakları takmayın bellı olmuyo ilerde, göbektekıler daha berbat ama onunda zamanla rengı değişiyo ama görüntü berbat kalıyo tabi maleseff
bu arada göbek ve belde başladımı çatlaklar kızlar??
anam anam benim branşımdan birisi var burda sen nere mezunusun
daha belde göbikte yok
onlar gerçekten fena oluyor sanırım
hastaneye gittiğimde bi kadını görmüştüm
nts ye bağlamışlardı fenaydı fena
hep o görüntü geliyor aklıma
Kocaeli üni canım
sen?
ben dedim 3 ana 3 de kız toplancaz bu gidişle. bu arada benim kızımın adı da ayşe nil.
menzil,petu, nefra zeynep, yağmur, ayşe nil.
gelmeyenleri kıskandıralım da katılım artsın
bu arada eşim kızının adını ayşe sare zannediyo ama çok bekler
cnm benim de kaynanam eşimin halasına önü dantelli sarı bandana tarzı eşarp yaptırıyomuş sarılığa karşı, sesimi çıkarmadım ama araştırdım dinen de tıbben de yok öle bişi, ben yine de hem ne olur ne olmaz hem de emekleri boşa gitmesin diye biraz takarım :44:
yapma bunu, yapma bunu...
gözünü seveyim bak çok düşük ihtimal bişi için canını sıkıp tehlikeli işler yapma.
bak dr demiş ya hareketlerini şu sıklıkla hisset filan. şimdi sen stres yapıca animallah çocuk hareket etmeyecek, bu sefer bişey oldu deyip panikleyeceksin. halbuki çoğu bebek anne karnında strese bu şekilde tepki veriyo.
bi de yalnızsın, o stresle o kafayla dr'a arabayla gitcen yapma bunu. hadi kendini tutamadın streslendin diyelim dr'a gidersen taksiye bin olur mu
anacın gitmeden size çorba ve ısıtmaya ihtiyaç duyulmayacak zeytinyağlı bişiler yapsın. dolaptan çıkarır çıkarır yersiniz. numaradan nazlanma, annen seni öylece bırakıp gitmez, hazırlar bişiler
olmadı kocan işyerinden yollar bişiler, zor mu hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?