2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ikili testin sonucu hemen ertesi gün çıkıyormu. birde sadece kan ile bakılıyo dimi

sen yaptırmışsın canım testi inş ıyı çıkıcak sonuçlar benım 10 gunum var daha
buyumuştur ıyıce ya kulaklarını yesınler onun :))

mistrall canim sen hamileymissin ay cok sevindim hem de sen de nisan annesi olacaksin nerdeydin uzun zamandir girmiyordun foruma

mfalcon passifloraa PetunyaPet HaticeCan AsiMavi zeytinn eerkol mistrall sbilyana tunihan86 logopeia cileq27

merhaba sevda,

sagolasin canim...hepimizin bebislerini Rabbim nazarladan korusun...

bu arada kizlar ikili test kacinci hafta da yapiliyor ve o testte neye bakiliyor? Ben dün gittim doktora, 11 hafta 2 günlük dedi, ense kalinligi falan iyi dedi, ama ikili testten bahsetmedi..bir daha ki randevumuzda 28 Ekimde...

Bilgi verirseniz sevinirim... tesekkürler selamlar

ben az önce içtim. içilmemesi konusunda bi bilgim yok. ben de çay içmekten daha iyidir diye düşündüm ama bilmiyorum

ben şuan açık çay içiyorum bugün abarttım galiba ama içimin kazıntısını hafifletiyo ekstra papatya ve rezene içiyorum papatya sakinleştirici rezene de hem kabızlığa iyi geliyor aktarcıdan al canım istersen

Nereden: Konya-Seydişehir
Yaş:25- ilk bebeğim olacak Allahım nasip ederse inşşşş..
bugün itibari ile 7hafta+4 günlük bebişim 1 kilo aldım 53üm şuan

cıleq27 canım inşallah hep devame dersin aynı doktora.ikili testinizde iyi çıkar inşallah.daha bizim epey var teste.8+0 ben:)

kizlar ya ben karnimda hic bir sey hissetmiyorum.sizdede boylemi.cokmu acele ediyorum.ne zaman icimzde bir canli oldugunu hissedicez.ben cok sabirsizim heralde.

kizlar ya ben karnimda hic bir sey hissetmiyorum.sizdede boylemi.cokmu acele ediyorum.ne zaman icimzde bir canli oldugunu hissedicez.ben cok sabirsizim heralde.

AsiMavi,

sorma canim, bende henüz birsey hissetmiyorum, sadece ultasonda gördügüm zaman daha bir idrak ediyorum hamile olduguma...herhalde biraz daha beklememiz gerekiyor hareketlerini falan hissetmek icin...

Nereden: Konya-Seydişehir
Yaş:25- ilk bebeğim olacak Allahım nasip ederse inşşşş..
bugün itibari ile 7hafta+4 günlük bebişim 1 kilo aldım 53üm şuan

canm Allah tamamina erdirsn benimde ilk bebegim.yaaa ne guzel 53 kg harikasin.ben duba gibiyim.adet duzensizligm vardi.kilo aldm evlendikten sonra bakalim doguma kac kg ile gidecegm

cnm kitabın ismini açılmış halde bida sölemisin intten sipariş vermeyi düşünüyorumda ??

ikili testin sonucu hemen ertesi gün çıkıyormu. birde sadece kan ile bakılıyo dimi

ben salı günü yaptırdım 2 günde çıkıyomuş sadece kan bakılıyor bikaç soru soruyolar yaşını daha önceki gebelik geçmişini falan ve doktor ultrasonda ense kalınlığını ölçüyor Korkulacak bişey değil hepimizin bebeği sağlıklı ben inanıyorum ama kızlar 14. haftaya kadar vakit var bana kalırsa geç gidin cinsiyetini de öğrenin Benim tırtılıma baya baktık Doktorum kız gibi dedi Eşim bi çıkıntı gördü erkek dedi Anlayamadık:)) sağlıklı olsunlarda ve hareketlenmiş görüceksiniz Allahım çok güzel bi duygu

anladım canım inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız. insan çok tedirgin oluyor

banada 12. haftada gel dedi. cinsiyet belki o zamana belli olurrr. ayyy çok heyecanlı yaaaaaaaaaaaaaa

canm Allah tamamina erdirsn benimde ilk bebegim.yaaa ne guzel 53 kg harikasin.ben duba gibiyim.adet duzensizligm vardi.kilo aldm evlendikten sonra bakalim doguma kac kg ile gidecegm

saol canım Allahım hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin bende evlendikten sonra kilo aldım 7 ay oluyo evleneli 2 kilo almışım şimdide 1 kilo aldım ama hamileliğim boyunca biraz alayım diyorum bendede adet düzensizliği vardı evlenmeden önce 7 ay ilaç kullandım..

sen yaptırmışsın canım testi inş ıyı çıkıcak sonuçlar benım 10 gunum var daha
buyumuştur ıyıce ya kulaklarını yesınler onun :))

canım inşallah Her akşam dua ediyorum Tüm hamile arkadaşlarımla burada kucaklarımıza aldığımız günden sonrada sevincimizi paylaşabilmemiz için 5.5 cm olmuş kulaklarını kapatmayıda öğrenmiş sevdacım bizleri duyuyor artık seninle aynı bebişlerimiz onunla bol bol konuş

kaçıncı haftadan sonra duymaya başlıyolar canım ay yerim ben onları yaaa
ben 12. haftadan sonra diye biliyordum

canım sanırım sen de antalyadasın.. bizim de salı günü ikili tarama var 11+2 olacağız inşallah :))) Peki ultrasonu karından yapıyorlar değil mi yine

kaçıncı haftadan sonra duymaya başlıyolar canım ay yerim ben onları yaaa
ben 12. haftadan sonra diye biliyordum

tam olarak bilemiyorum canım ama ses dalgalarına tepki verdi ultrasonda doktorum sesden rahatsız oldu artık duyuyor dedi Benim önceden 4 gün geriden takip ediyordu şimdi yakaladı 11 haftada

mistrall canim sen hamileymissin ay cok sevindim hem de sen de nisan annesi olacaksin nerdeydin uzun zamandir girmiyordun foruma

meraba cnm..evet bende hamileyim.nisan ayına sonundanda olsa yetiştim.uzun zamandır hayat mücadelesi içindeydim.bebek fikri aklımdan gitmişti.ruhsatımı aldım bu arada ehliyet kursuna falan yazıldım derken bir baktım bebek işinide halletmişim sen nasılsın.senin bebeğinde hayırlı olsun inşallah.kaç haftalık oldunuz?bu arada biz seninle geçende aynı dönem hamileydik değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…