Şimdilik memnunum bu 2. doktorum umarım böyle devam eder Bugün öğleden sonra ikili test sonucumu almaya gidicem Bakalım hayırlısı Belki miniğimizi bi daha gösterir ama sanırım pek sevmiyo ultrsonu kulaklarını kapatıyor hemen :))
Şimdilik memnunum bu 2. doktorum umarım böyle devam eder Bugün öğleden sonra ikili test sonucumu almaya gidicem Bakalım hayırlısı Belki miniğimizi bi daha gösterir ama sanırım pek sevmiyo ultrsonu kulaklarını kapatıyor hemen :))
ben az önce içtim. içilmemesi konusunda bi bilgim yok. ben de çay içmekten daha iyidir diye düşündüm ama bilmiyorum
mfalcon passifloraa PetunyaPet HaticeCan AsiMavi zeytinn eerkol mistrall sbilyana tunihan86 logopeia cileq27
ben az önce içtim. içilmemesi konusunda bi bilgim yok. ben de çay içmekten daha iyidir diye düşündüm ama bilmiyorum
kızlar herkes nereden, kaç yaşında, kaçıncı çocuğu,kaç kilo aldı ve kaç haftalık olduğunu yazsın mı? birbirimizi daha iyi tanıma adına...
Nereden : Tekirdağ Çorlu
en son dr kontrolume göre : 9hafta+7 gunluk bugun itibari ile ( artık 10. haftada bitti yani)
2 kilo aldım
kizlar ya ben karnimda hic bir sey hissetmiyorum.sizdede boylemi.cokmu acele ediyorum.ne zaman icimzde bir canli oldugunu hissedicez.ben cok sabirsizim heralde.
Nereden: Konya-Seydişehir
Yaş:25- ilk bebeğim olacak Allahım nasip ederse inşşşş..
bugün itibari ile 7hafta+4 günlük bebişim 1 kilo aldım 53üm şuan
kızlar ben resmen 2 kilo almışım son bir ayda, aman aman yediğim bişey de yok ama normalde cok az yerdim şimdi normal beslenince aldım. dolabımdaki butun giysiler tam sınırdaymış şuanda pantalonlarım belden sıkıyor o yuzden erken de olsa üç tane hamile pantalonu aldım. marka vermek belki doğru olmaz ama malum hamile giysileri her yerde yok o yuzden arayış içinde olanlar için söylemek istiyorum. H&M in hamile giysilerine bir göz atmanızı tavsiye ederim. dün de size kitap tavsiye etmiştim, kitap 2 gun once elime gecti akşamları hep okuyorum ve kafamdaki tüm sorulara cevap buldum. benm gibi ilk kez hamile kalan ve hapşurmaktan, öksurmekten bile korkan pimpirikli anneler için harika bir kitap :))
yer: istanbul
ilk bebek olacak inşallah
kilo:64
sat ile ultrason birbiri ile uyumlu
ikili testin sonucu hemen ertesi gün çıkıyormu. birde sadece kan ile bakılıyo dimi
ben salı günü yaptırdım 2 günde çıkıyomuş sadece kan bakılıyor bikaç soru soruyolar yaşını daha önceki gebelik geçmişini falan ve doktor ultrasonda ense kalınlığını ölçüyor Korkulacak bişey değil hepimizin bebeği sağlıklı ben inanıyorum ama kızlar 14. haftaya kadar vakit var bana kalırsa geç gidin cinsiyetini de öğrenin Benim tırtılıma baya baktık Doktorum kız gibi dedi Eşim bi çıkıntı gördü erkek dedi Anlayamadık:)) sağlıklı olsunlarda ve hareketlenmiş görüceksiniz Allahım çok güzel bi duygu
canm Allah tamamina erdirsn benimde ilk bebegim.yaaa ne guzel 53 kg harikasin.ben duba gibiyim.adet duzensizligm vardi.kilo aldm evlendikten sonra bakalim doguma kac kg ile gidecegm
sen yaptırmışsın canım testi inş ıyı çıkıcak sonuçlar benım 10 gunum var daha
buyumuştur ıyıce ya kulaklarını yesınler onun :))
canım inşallah Her akşam dua ediyorum Tüm hamile arkadaşlarımla burada kucaklarımıza aldığımız günden sonrada sevincimizi paylaşabilmemiz için 5.5 cm olmuş kulaklarını kapatmayıda öğrenmiş sevdacım bizleri duyuyor artık seninle aynı bebişlerimiz onunla bol bol konuş
ben salı günü yaptırdım 2 günde çıkıyomuş sadece kan bakılıyor bikaç soru soruyolar yaşını daha önceki gebelik geçmişini falan ve doktor ultrasonda ense kalınlığını ölçüyor Korkulacak bişey değil hepimizin bebeği sağlıklı ben inanıyorum ama kızlar 14. haftaya kadar vakit var bana kalırsa geç gidin cinsiyetini de öğrenin Benim tırtılıma baya baktık Doktorum kız gibi dedi Eşim bi çıkıntı gördü erkek dedi Anlayamadık:)) sağlıklı olsunlarda ve hareketlenmiş görüceksiniz Allahım çok güzel bi duygu
kaçıncı haftadan sonra duymaya başlıyolar canım ay yerim ben onları yaaa
ben 12. haftadan sonra diye biliyordum
mistrall canim sen hamileymissin ay cok sevindim hem de sen de nisan annesi olacaksin nerdeydin uzun zamandir girmiyordun foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?