2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Allah iyiliğini versin çatlak gadın petuşşş
yalanmııııı hıııı yalanmııııııııııı
zaten dikkat et artık hiç kilo konusu gündeme gelmio, önceden sen kaç aldın ben kaç aldım muhabbetimiz hiç bitmezdi, şimdi kimseden çıt yok
canım hiç uğraşma git bakkala 0,50 kuruşa bi gofret al ohh misssss. hatta bi kaç dene al afiyetlen yeee

Allah hayırlara çıkarsın canım benim... Bilinçaltı da olabiliyor arada en azından ben de öyle akşam izlediğim videoyuyu bile rüyamda naklen görüyorum

canım rüyan hayır olsun . ben ara verdim bu aralar rüyalara bişicikler görmüyom :))

tatlı kısmınada evet aynen bende öyle oluyorum ya kriz gibi geliyo resmenn
bende acaba erkekmi diyodum benim bebişim ama bakıyorum kız erkek farketmiyoo. erkek doğuracak olanlarda ekşiye yüklenebiliyo demekkii..

ne diyonuz uleyn bak ne zamndır sorduk mu heeeç
laf atmayın bana tamam mı bikini de giyerim o selülitli bacaklarımla kalın kalın ohhh misss kadının kalçalısı yemeğin salçalısı

kıslar çok hainsiniz ama yaaa.
burda şeker diyeti yapan hamileler var.
günlerdir canım tatlı istiyo az önce dayanamayıp 1 tane kuru kaysı yedim ama kesmiyo işte
işin ilginci normalde tatlı sevmem hamileliğimde hep canım tatlı istiyor.

ne diyonuz uleyn bak ne zamndır sorduk mu heeeç
laf atmayın bana tamam mı bikini de giyerim o selülitli bacaklarımla kalın kalın ohhh misss kadının kalçalısı yemeğin salçalısı

yaşa be kumsalım kim tutar seni yanına beni de al

petuuşş şimdi benim kızım 2 hafta önce 729 gramdı yaa şimdi ne kadar olmustur
içimi ferahlatsana
2 haftada bacaklarımda catırdadı catladı
hergun 1 yumurta pekmez et tavuk balık ne bulduysam yiyorum yafrum kilo alsın die
ne kaa olmustur anasının sabırsız kuzusu?

bari şu tatlı muhabbetinin üzerine söyliyim 3-4 günlük diyetim sonucu 600 gr. vermişim

ya ben dayanamayıp tekrar yazıcam çünkü 27. haftaya gireli 2 gün oldu ve ben iki gündür bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum.
dün dr a da gitmiştim bi problem olamdığını söyledi ama korkuyorum ya. Böyle zaman zaman azalan var mı aranızda ?

selam ben hamile değilim.... çok şükür 29 aralıkta aldım yavrumu kucağıma.ama yazdıklarınızı görünce içimden yazmak geldi..ben oğlum kilo alsın diye hergün bi kaşık pekmez ve muz yedim.özellikle muz çok etkili kilo alımında..naçizane tavsiyem olsun size..birde boooool boooool uyuyun doğunca hiç uyuyamayacaksınız çünkü

Son düzenleme:

kaç kilo doğdu ve doğum şekli nasıldı en önce ben soram ?

canım zaman zaman oluyo ama özellikle ben gerginsem üzgünsem o zamanlarda daha az hissediyorum hareketlerini hatta hiç etmiyo gibii geliyo
belki seninde öyle bi ruh halindeysen o yüzden azalmış olabilir

canım zaman zaman oluyo ama özellikle ben gerginsem üzgünsem o zamanlarda daha az hissediyorum hareketlerini hatta hiç etmiyo gibii geliyo
belki seninde öyle bi ruh halindeysen o yüzden azalmış olabilir

o hareket etmedikçe geriliyorum üzülüyorum elimde olmadan .

hayırlı olsun darısı başımıza inşallah, bize doğum hikayeni yazsana, nasıl doğum yaptın, normalmi,sezeryan mı?

ya dur şimdi her çocuk bir olmas tamam mı bizim ark. kızı gece 1 uyanıyomuş ya da hiç gayet iyi diyo sen de saraçoğlunun tavsiyesini dinle bebeğin yastığının altına lavanta koy uyku ve sakinlik yapıyomuş bi de saksıya ek lavantaları çimlendir o da işe yapıyomuş

Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah...

cnm benimki 24+2 de 710 gr dı...27+2 de 1170 gr dı....3 haftada 460 gr almış ki ortalama da hafta başına 150 gr almış görünyo....bu hesaptan senin minnoşda gari 1 kiloyu geçmiştir annesi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…