yalanmııııı hıııı yalanmıııııııııııAllah iyiliğini versin çatlak gadın petuşşş
zaten dikkat et artık hiç kilo konusu gündeme gelmio, önceden sen kaç aldın ben kaç aldım muhabbetimiz hiç bitmezdi, şimdi kimseden çıt yokŞu tariflere bak insanı nasıl da baştan çıkarıyor ne marifetli gadınlarsınız süt yoksa hemen alternatifi var
yaww sonra da nerden geldi bu kilolar diyoruz topiğin kilo grafiği iyi bu aralar heralde hepimizin boğazı ayrı ayrı açılmış durumda
canım hiç uğraşma git bakkala 0,50 kuruşa bi gofret al ohh misssss. hatta bi kaç dene al afiyetlen yeee
yalanmııııı hıııı yalanmııııııııııı
zaten dikkat et artık hiç kilo konusu gündeme gelmio, önceden sen kaç aldın ben kaç aldım muhabbetimiz hiç bitmezdi, şimdi kimseden çıt yok
selamlarrrrr kızlarrr, kızımlaa bizde geldik... bu aralar çok yoğun çalışıyoruz yine hiç gelip bakamıyoruz neler yapıyorsunuz die, geçmişi okuyomıyoruz... çok asosyalleştim çooookk.... haftasonu evde bileeemm çalıştımm, o kaa yanii..... biraz göz gezdirdim geçmişe çok şükür bebişlerde anneleride iyiler.... bizde iyiyiz çookk şükür, bin şükür....
yeni cicişler alınmış güle güle kullansın minnakkk bebişleri... bizede ananemiz yeni cicişler almış, örmüş bisürüüü... bi fırsatta ekleyeceğim bende inşallahhh :)
geri sayımlar başlamış hem çok sevindim hemde içimden binlerce kelebek geçti sanki :)))
ben geri saymaya başlamadan doğurdum rüyamda, çok komik :)))önce hayır olsun diyorum.... rüyamda doğum yapıyorum 3 tane bebek varmış içimde, ikisini doğuruyorum biri parmak bebek... eşime diyorum çok kolay bi doğum oldu ( allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin) sonra 1 tanede içimde var onu bi kaç gün sonra alacaklarmış falan diyomm...:))))))))))
akşam yine rüyamda doğum yapmışım, üzerimde gecelikler falan etrafımda iki tane 7 yaşlarında kızçe... biri abimin kızı, biri görümcemin kızı sözde ben doğurmuşum:)) bi tanesine çık bakalım taartıl diyorum oturduğum yerden 7 kilo diyo bak bak bak bide konuşuyoo üzerimde doğum gecelikleri var, doğurduklarım hemencik konuşabiliyo ama :))))))))))))) bi taraftanda görümcemin kızına bakıp bakıp sinir oluyorum aynı ona benzemiş lanet olasıcaaa tarzında:)))))) hayırolsun :))))
valla bende çok tatlı istiyorum, gözüm dönüyoo evde sarellle benzeri bişi bırakmıyom kaşıkla yiyommm.. çalışırkende çekmecemde tatlı bişiler bulunduruyorum yoksa dediğin gibi resmen ellerim ayaklarım titriyoooo..
ye tatlıyı çıkar hakkıyı demişler amaaa bizimkiler kız nasıl olcekk bilmem
selamlarrrrr kızlarrr, kızımlaa bizde geldik... bu aralar çok yoğun çalışıyoruz yine hiç gelip bakamıyoruz neler yapıyorsunuz die, geçmişi okuyomıyoruz... çok asosyalleştim çooookk.... haftasonu evde bileeemm çalıştımm, o kaa yanii..... biraz göz gezdirdim geçmişe çok şükür bebişlerde anneleride iyiler.... bizde iyiyiz çookk şükür, bin şükür....
yeni cicişler alınmış güle güle kullansın minnakkk bebişleri... bizede ananemiz yeni cicişler almış, örmüş bisürüüü... bi fırsatta ekleyeceğim bende inşallahhh :)
geri sayımlar başlamış hem çok sevindim hemde içimden binlerce kelebek geçti sanki :)))
ben geri saymaya başlamadan doğurdum rüyamda, çok komik :)))önce hayır olsun diyorum.... rüyamda doğum yapıyorum 3 tane bebek varmış içimde, ikisini doğuruyorum biri parmak bebek... eşime diyorum çok kolay bi doğum oldu ( allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin) sonra 1 tanede içimde var onu bi kaç gün sonra alacaklarmış falan diyomm...:))))))))))
akşam yine rüyamda doğum yapmışım, üzerimde gecelikler falan etrafımda iki tane 7 yaşlarında kızçe... biri abimin kızı, biri görümcemin kızı sözde ben doğurmuşum:)) bi tanesine çık bakalım taartıl diyorum oturduğum yerden 7 kilo diyo bak bak bak bide konuşuyoo üzerimde doğum gecelikleri var, doğurduklarım hemencik konuşabiliyo ama :))))))))))))) bi taraftanda görümcemin kızına bakıp bakıp sinir oluyorum aynı ona benzemiş lanet olasıcaaa tarzında:)))))) hayırolsun :))))
valla bende çok tatlı istiyorum, gözüm dönüyoo evde sarellle benzeri bişi bırakmıyom kaşıkla yiyommm.. çalışırkende çekmecemde tatlı bişiler bulunduruyorum yoksa dediğin gibi resmen ellerim ayaklarım titriyoooo..
ye tatlıyı çıkar hakkıyı demişler amaaa bizimkiler kız nasıl olcekk bilmem
hay yaşa petuşum
kafayı yemiş gibiydi gadın ben teselli ediyodum
bulup kopilemek lazım
ben su kadar aldım takma sen zaten zayıfmıssın bilmem ne diee
ay ay ay ölüyodu su kadar kilo aldım sen daha zayıfsın
şimdi de olgunlastım dusuncelerim değişti zamanla gercegi anladım der
laf ebesi laff z.yagı misalii hop yukarda olcak hooppp yukarda :)
petuş bikini giycekmiş nasıl giysin o mor cizgilerle kumsalda kocişi arkasından koşsa bu gadının
koşarkan o pörsuk memişler agzına girer
bence sen haşema falan düşün petuşdurum vahim
ne diyonuz uleyn bak ne zamndır sorduk mu heeeç
laf atmayın bana tamam mı bikini de giyerim o selülitli bacaklarımla kalın kalın ohhh misss kadının kalçalısı yemeğin salçalısı
yalanmııııı hıııı yalanmııııııııııı
zaten dikkat et artık hiç kilo konusu gündeme gelmio, önceden sen kaç aldın ben kaç aldım muhabbetimiz hiç bitmezdi, şimdi kimseden çıt yok
petuuşş şimdi benim kızım 2 hafta önce 729 gramdı yaa şimdi ne kadar olmustur
içimi ferahlatsana
2 haftada bacaklarımda catırdadı catladı
hergun 1 yumurta pekmez et tavuk balık ne bulduysam yiyorum yafrum kilo alsın die
ne kaa olmustur anasının sabırsız kuzusu?
selam ben hamile değilim.... çok şükür 29 aralıkta aldım yavrumu kucağıma.ama yazdıklarınızı görünce içimden yazmak geldi..ben oğlum kilo alsın diye hergün bi kaşık pekmez ve muz yedim.özellikle muz çok etkili kilo alımında..naçizane tavsiyem olsun size..birde boooool boooool uyuyun doğunca hiç uyuyamayacaksınız çünkü
bari şu tatlı muhabbetinin üzerine söyliyim 3-4 günlük diyetim sonucu 600 gr. vermişim
ya ben dayanamayıp tekrar yazıcam çünkü 27. haftaya gireli 2 gün oldu ve ben iki gündür bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum.
dün dr a da gitmiştim bi problem olamdığını söyledi ama korkuyorum ya. Böyle zaman zaman azalan var mı aranızda ?
canım zaman zaman oluyo ama özellikle ben gerginsem üzgünsem o zamanlarda daha az hissediyorum hareketlerini hatta hiç etmiyo gibii geliyo
belki seninde öyle bi ruh halindeysen o yüzden azalmış olabilir
selam ben hamile değilim.... çok şükür 29 aralıkta aldım yavrumu kucağıma.ama yazdıklarınızı görünce içimden yazmak geldi..ben oğlum kilo alsın diye hergün bi kaşık pekmez ve muz yedim.özellikle muz çok etkili kilo alımında..naçizane tavsiyem olsun size..birde boooool boooool uyuyun doğunca hiç uyuyamayacaksınız çünkü
anaaaam nassı ya 600 verdin süper beee ben haftalık 500 de fln kaldıysam ona süper diyom sevinçten uçuyom havlarda yaaa
petuuşş şimdi benim kızım 2 hafta önce 729 gramdı yaa şimdi ne kadar olmustur
içimi ferahlatsana
2 haftada bacaklarımda catırdadı catladı
hergun 1 yumurta pekmez et tavuk balık ne bulduysam yiyorum yafrum kilo alsın die
ne kaa olmustur anasının sabırsız kuzusu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?