o hareket etmedikçe geriliyorum üzülüyorum elimde olmadan .
selam ben hamile değilim.... çok şükür 29 aralıkta aldım yavrumu kucağıma.ama yazdıklarınızı görünce içimden yazmak geldi..ben oğlum kilo alsın diye hergün bi kaşık pekmez ve muz yedim.özellikle muz çok etkili kilo alımında..naçizane tavsiyem olsun size..birde boooool boooool uyuyun doğunca hiç uyuyamayacaksınız çünkü
canım yaaa gel bana ben yapıyım sana :))) nasılsa konyadasın.......
sıvı yag margarin gibi toparlayıcı olmaz
böle vıcık vıcık yaglı bi goruntusu olur tadı da pek hoş olmaz
miden bulancagına
git kaldır koca k.ıcını bi un al bi margarin
ben cok duskunum yaa canımın cektigi gelmesi lazım hemen
ama hamilleikten sonra böyle oldum
bide şimdi eve mahkumum ne istersem içime atıyorum
annemede sunu al bunu al ikide bir markete mi gonderiyim yazık uzuluyorum zaten peşimde donuyo akşama kadar
işte od hissediyomuş annesi. biraz rahatlamaya çalışş. çok şükür onlar çok sağlıklılar bak doktorda söylemiş bi sıkıntı olmadığını.. o yüzden rahatla bebeğine mutuluk hormonu salgıla bak nasıl keyiflenir hareketlenir..
ah canım 2 düşük yaptım daha önce paranoyak oldum resmen.her hafta doktora taşınıyorum acaba bi şey oldu mu diye Allah korusun.
şu nisan bi gelsede hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsak . Rabbim hepimizi korusun.
canımmm Allah bidaha yaşatmasın inşallahh...
sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın miniğini Allahın izniyleee
tebrikler canım...ne güzel..boşuna dememişler azimle işeyen duvarı bile deler die:)))bari şu tatlı muhabbetinin üzerine söyliyim 3-4 günlük diyetim sonucu 600 gr. vermişim
selam ben hamile değilim.... çok şükür 29 aralıkta aldım yavrumu kucağıma.ama yazdıklarınızı görünce içimden yazmak geldi..ben oğlum kilo alsın diye hergün bi kaşık pekmez ve muz yedim.özellikle muz çok etkili kilo alımında..naçizane tavsiyem olsun size..birde boooool boooool uyuyun doğunca hiç uyuyamayacaksınız çünkü
kumsalım özel mesaj attım sana bakcanmıı
3100 doğdu sezeryan mecburi...38 haftalık doğdu..1 hafta önceki kontrolde 2600 2700 gibi görünüyordu ben dayandım muza 3100 yaptım yavrumukaç kilo doğdu ve doğum şekli nasıldı en önce ben soram ?
oğlum uyanmak üzere geniş bi zamanda yazarım inşallah..benim çatı dar olduğu için mecburi sezeryan oldu canımhayırlı olsun darısı başımıza inşallah, bize doğum hikayeni yazsana, nasıl doğum yaptın, normalmi,sezeryan mı?
deneyeyim ni bakalım işe yarayacak mı..teşekkürlerya dur şimdi her çocuk bir olmas tamam mı bizim ark. kızı gece 1 uyanıyomuş ya da hiç gayet iyi diyo sen de saraçoğlunun tavsiyesini dinle bebeğin yastığının altına lavanta koy uyku ve sakinlik yapıyomuş bi de saksıya ek lavantaları çimlendir o da işe yapıyomuş
teşekkürler..aminAllah analı babalı büyütsün. darısı başımıza sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah...
valla dökenler varmışmuz muuu?
kızlar ben gidiyorumm hindistana ordan da nepale gecerim
muzların kökünü kurutmadan da gelmem :)
:)))
bilgi için tşkler hatta muzun ustune pekmez dökeyim demi?
kıslaaar face e de attım ama çok yorum gelmedi kızımın karyolasına bakın ya bişiy söyleyin nasıl güsel miEki Görüntüle 328302
kıslaaar face e de attım ama çok yorum gelmedi kızımın karyolasına bakın ya bişiy söyleyin nasıl güsel miEki Görüntüle 328302
tebrikler canım...ne güzel..boşuna dememişler azimle işeyen duvarı bile deler die:)))
hayırlı olsun cnm...allah analı babalı büyütsün..
işte herşeyi yerim hiç yemek ayırt etmem ama...bi muz bi kavun asla yimemmmm
maynak garılar,böyle tatlı diye diye canınızı istetiyonuzzzacık hamilelik egzersizleri ,yoga moga konuşunnn.PETUŞŞŞ gaynanan ne didi sanaaa acık feyiz al gadından
muz muuu?
kızlar ben gidiyorumm hindistana ordan da nepale gecerim
muzların kökünü kurutmadan da gelmem :)
bilgi için tşkler hatta muzun ustune pekmez dökeyim demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?