2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
o hareket etmedikçe geriliyorum üzülüyorum elimde olmadan .

işte od hissediyomuş annesi. biraz rahatlamaya çalışş. çok şükür onlar çok sağlıklılar bak doktorda söylemiş bi sıkıntı olmadığını.. o yüzden rahatla bebeğine mutuluk hormonu salgıla bak nasıl keyiflenir hareketlenir..

muz muuu?
kızlar ben gidiyorumm hindistana ordan da nepale gecerim
muzların kökünü kurutmadan da gelmem :)

bilgi için tşkler hatta muzun ustune pekmez dökeyim demi?

kilo mu verdin ne güzel
gerçi hamileliğe ters bir durum
ben epeydir tartılmıyorum bakalım ne olacak

bu akşamda bitti
kızlar uyku yorgunluk var mı sizde
dün 8 di yattım valla
gerçi gece uyuyamıyorum ama yatmak bile yetiyor

canım yaaa gel bana ben yapıyım sana :))) nasılsa konyadasın.......

sağoll kuzum
ama ben hava böle diye okulu bile kendi kendime tatil ettim
çıksam markete gidip bi süt alıp puding yapacam ama yok çıkamıom

artık çok geç başladım bile şu an irmiklerim kavruluyo

ah canım 2 düşük yaptım daha önce paranoyak oldum resmen.her hafta doktora taşınıyorum acaba bi şey oldu mu diye Allah korusun.
şu nisan bi gelsede hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsak . Rabbim hepimizi korusun.

canımmm Allah bidaha yaşatmasın inşallahh...
sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın miniğini Allahın izniyleee

bari şu tatlı muhabbetinin üzerine söyliyim 3-4 günlük diyetim sonucu 600 gr. vermişim
tebrikler canım...ne güzel..boşuna dememişler azimle işeyen duvarı bile deler die:)))

hayırlı olsun cnm...allah analı babalı büyütsün..
işte herşeyi yerim hiç yemek ayırt etmem ama...bi muz bi kavun asla yimemmmm

kıslaaar face e de attım ama çok yorum gelmedi kızımın karyolasına bakın ya bişiy söyleyin nasıl güsel mi

maynak garılar,böyle tatlı diye diye canınızı istetiyonuzzz acık hamilelik egzersizleri ,yoga moga konuşunnn.PETUŞŞŞ gaynanan ne didi sanaaa acık feyiz al gadından

kaç kilo doğdu ve doğum şekli nasıldı en önce ben soram ?
3100 doğdu sezeryan mecburi...38 haftalık doğdu..1 hafta önceki kontrolde 2600 2700 gibi görünüyordu ben dayandım muza 3100 yaptım yavrumu
hayırlı olsun darısı başımıza inşallah, bize doğum hikayeni yazsana, nasıl doğum yaptın, normalmi,sezeryan mı?
oğlum uyanmak üzere geniş bi zamanda yazarım inşallah..benim çatı dar olduğu için mecburi sezeryan oldu canım
deneyeyim ni bakalım işe yarayacak mı..teşekkürler
Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah...
teşekkürler..amin
muz muuu?
:)))
valla dökenler varmış

Son düzenleme:
kıslaaar face e de attım ama çok yorum gelmedi kızımın karyolasına bakın ya bişiy söyleyin nasıl güsel miEki Görüntüle 328302

maynak garılar,böyle tatlı diye diye canınızı istetiyonuzzz acık hamilelik egzersizleri ,yoga moga konuşunnn.PETUŞŞŞ gaynanan ne didi sanaaa acık feyiz al gadından

kumsal çok cici çok beğendim güle güle kullan

vallahi canı istiyor insanın dur önüne geçmek için kiloları hatırlatalım bu hafta gaç kilo aldınız gadınlar eyy ahaliiii

muz muuu?

ilahi menzil ne gadınsın ya sana gülmemek elde değil çık muz ağacına yanına pekmez kavanozunu da al oh mis gibi
arada bize de gönder heee

gunebkn çıkmış bile birsürü soracaklarım vardı halbuki
kızlar fazla muz tüketmek de zararlı potasyum fazlası zarar veriyo bilginize
kumsal540 ben beğendim karyolasını güle güle kullansın
ben de bu yeşilden düşünüyorum hem kız hem erkek kullanabilir diye düşünüyorum
bu arada helvam demlenmede şu an.
kırk dakka kavurun diyo ben hızlandırılmış yaptım 5 dk kavurdum 2 dk da demlenecek yeter dayanamıom
ayrıca ipekkelebeke katılıyorum pilates filan konuşun yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…