2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
maynak garılar,böyle tatlı diye diye canınızı istetiyonuzzz acık hamilelik egzersizleri ,yoga moga konuşunnn.PETUŞŞŞ gaynanan ne didi sanaaa acık feyiz al gadından

güle güle kullan canım güzelmiş
sallanıyor mu
büyüyor mu bir de fiyatı ne
bende kararsızım böyle bişey mi alsam diyorum
bakacam artık bu hafta sonu alırım inşallah

büyümüyor ya yatak odasına alcam ilk başta die onlardan almadım boş yere yer kaplıycak kendi odasına koyunca da oda takımı alcam nasılsa dedim hiç gerek yok ben bunu karyola+yatak+örtü seti işte yorganı fln 30 tl kargosuyla beraber 240 a aldım 6 taksit

maynak garılar,böyle tatlı diye diye canınızı istetiyonuzzz acık hamilelik egzersizleri ,yoga moga konuşunnn.PETUŞŞŞ gaynanan ne didi sanaaa acık feyiz al gadından

aman ne egzersizi yavrum ya kim uğraşcak
ohhh ye iç yat missss gibi

bu arada muz kabız yapar.
en iyisi pekmez+kayısı+muz :))))

ben bu sabah itibari ile 68.5 oldum.
toplamda 6 kg aldım

kıslaaar face e de attım ama çok yorum gelmedi kızımın karyolasına bakın ya bişiy söyleyin nasıl güsel miEki Görüntüle 328302
canım güle güle kullansın...mışıl mışıl uyusun bebiş inş.

evet ya....k. validemin yine gelip bana bu gerçeği hatırlatması lazım cosuttu gelin gofretti yimekti

gunebkn topiğimize hoşgeldin
ben de ekim kasım aralık annelerine soru sorup duruom ama
artık onlar başka telaşeler içinde cevap vermiyorlar pek
öncelikle evladın analı babalı sağlıcakla büyüsün
senin doğumun nasıldı normal mi sezeryan mı
bizlere ne önerirsin
neler yapmamız gerekir
ilk günler beni daha çok korkutuyo
ilk günleri hakkında biraz bilgi verir misin
ilk çocugun muydu

DİLŞAHHHH sende tatil diye serildin iyice vallaaa ohhh

kimdi o bugün tatil sanıp okula gitmeyen,bende yarın öyle yapsam mı ki KELEBEKK miydi?

evet ya....k. validemin yine gelip bana bu gerçeği hatırlatması lazım cosuttu gelin gofretti yimekti

oh yarasın yağmuraaaaaa,sana değil ben bu hafta hiç tartılmadım sanırım ilk kilolarımı almışımdır.

DİLŞAHHHH sende tatil diye serildin iyice vallaaa ohhh

kimdi o bugün tatil sanıp okula gitmeyen,bende yarın öyle yapsam mı ki KELEBEKK miydi?

evet o şahsiyet benim
pek tavsiye etmem açıklarken komik duruma düşüyorsun

bu arada tatlımı yiyorum çok leziz olmasa da çok tatlı
resmini çekip koymak istedm bi an amma burdaki anneciklere kıyamadım

teşkür ettik petuş teyzesi daha güseli yağmurun olsun inş ha bu arada sen odana köşe yapcaktın ya kızına dekoratif aynalara baksana kzu facede paylaştım adresi çok güseller

kıslaaar face e de attım ama çok yorum gelmedi kızımın karyolasına bakın ya bişiy söyleyin nasıl güsel miEki Görüntüle 328302

çok güzel canım allah iyi günlerinizde kullanmayı nasip etsin... kuzuucukta çok beğenecektir....

muz kabız yapıyo yaaaaaaaaa.

evet muz kabız yapıyor...
ayrıca şekeriniz yüksek çıktısı ise günlük meyve tüketimine dikkat etmeniz gerekiyor

ay ne fitneciymiş g.zekalı
bari şu tatlı muhabbetinin üzerine söyliyim 3-4 günlük diyetim sonucu 600 gr. vermişim
hamileyken kilo vermek cok zotdur yaa listeni paylaşırsan sevinirim çok merak ettim...
zaman zaman evt bole olması cok normal
güzlmiş iyi günlerde kullansın bebegin

cnm benimki 24+2 de 710 gr dı...27+2 de 1170 gr dı....3 haftada 460 gr almış ki ortalama da hafta başına 150 gr almış görünyo....bu hesaptan senin minnoşda gari 1 kiloyu geçmiştir annesi:))

amanında amanınnn ne diyosunn petuş dezzesii
coştum yine dalgalanıyorumm bennnnnn
can kuzum canımın canı bi kavuşsam pamık kızıma
Allah cumle hamilelerle birlikte benim dualrımıda kabul etsin

(elktrkler kesildi gec yazdım)

bu arada petuşşş bayıldım beşiğe cok güzel
minik damlan hzuurla mutlulukla uyusun içinde
rengi yeşil mi?
arkadan belki çükübik gelir die ortak renk secilmiş

yafrum sen muzu çok kaçırdın herhalda o beşik KUMSAL IN bebesinin beşiği

yafrum sen muzu çok kaçırdın herhalda o beşik KUMSAL IN bebesinin beşiği

menzilcim güldürdün beni valla
hem damla değil yağmur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…