güle güle kullan canım güzelmiş
sallanıyor mu
büyüyor mu bir de fiyatı ne
bende kararsızım böyle bişey mi alsam diyorum
bakacam artık bu hafta sonu alırım inşallah
kumsal çok cici çok beğendim güle güle kullan
vallahi canı istiyor insanın dur önüne geçmek için kiloları hatırlatalım bu hafta gaç kilo aldınız gadınlar eyy ahaliiii
maynak garılar,böyle tatlı diye diye canınızı istetiyonuzzzacık hamilelik egzersizleri ,yoga moga konuşunnn.PETUŞŞŞ gaynanan ne didi sanaaa acık feyiz al gadından
canım güle güle kullansın...mışıl mışıl uyusun bebiş inş.kıslaaar face e de attım ama çok yorum gelmedi kızımın karyolasına bakın ya bişiy söyleyin nasıl güsel miEki Görüntüle 328302
maynak garılar,böyle tatlı diye diye canınızı istetiyonuzzzacık hamilelik egzersizleri ,yoga moga konuşunnn.PETUŞŞŞ gaynanan ne didi sanaaa acık feyiz al gadından
canım güle güle kullansın...mışıl mışıl uyusun bebiş inş.
evet ya....k. validemin yine gelip bana bu gerçeği hatırlatması lazımcosuttu gelin gofretti yimekti
DİLŞAHHHH sende tatil diye serildin iyice vallaaa ohhh
kimdi o bugün tatil sanıp okula gitmeyen,bende yarın öyle yapsam mı kiKELEBEKK miydi?
canım güle güle kullansın...mışıl mışıl uyusun bebiş inş.
evet ya....k. validemin yine gelip bana bu gerçeği hatırlatması lazımcosuttu gelin gofretti yimekti
kıslaaar face e de attım ama çok yorum gelmedi kızımın karyolasına bakın ya bişiy söyleyin nasıl güsel miEki Görüntüle 328302
muz kabız yapıyo yaaaaaaaaa.
ay ne fitneciymiş g.zekalıne diyelim iyi ki varsın o zaman
ayyy kızlar kaynanam bugün çok sinir etti beni ya.
kadn uzaktan bile yetiyo..
eşim ardı muhabbet ediyolar ne zaman geleceksiniz dedi
eşim de benm ailemn geleceğini 1 hfta kalacaklarını ocak sonu gibi de gideceğimizi söyledi.
kaynanam da ben gelnce surat yapıyo kendi annesi gelsn bakalım dedi !!!!
ya allah aşkına söylenecek laf mı bu hç bir şey yokken..
hamileyken kilo vermek cok zotdur yaa listeni paylaşırsan sevinirim çok merak ettim...bari şu tatlı muhabbetinin üzerine söyliyim 3-4 günlük diyetim sonucu 600 gr. vermişim
zaman zaman evt bole olması cok normalya ben dayanamayıp tekrar yazıcam çünkü 27. haftaya gireli 2 gün oldu ve ben iki gündür bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum.
dün dr a da gitmiştim bi problem olamdığını söyledi ama korkuyorum ya. Böyle zaman zaman azalan var mı aranızda ?
güzlmiş iyi günlerde kullansın bebeginkıslaaar face e de attım ama çok yorum gelmedi kızımın karyolasına bakın ya bişiy söyleyin nasıl güsel miEki Görüntüle 328302
çok güzel canım allah iyi günlerinizde kullanmayı nasip etsin... kuzuucukta çok beğenecektir....
evet muz kabız yapıyor...
ayrıca şekeriniz yüksek çıktısı ise günlük meyve tüketimine dikkat etmeniz gerekiyor
cnm benimki 24+2 de 710 gr dı...27+2 de 1170 gr dı....3 haftada 460 gr almış ki ortalama da hafta başına 150 gr almış görünyo....bu hesaptan senin minnoşda gari 1 kiloyu geçmiştir annesi:))
amanında amanınnn ne diyosunn petuş dezzesii
coştum yine dalgalanıyorumm bennnnnn
can kuzum canımın canı bi kavuşsam pamık kızıma
Allah cumle hamilelerle birlikte benim dualrımıda kabul etsin
(elktrkler kesildi gec yazdım)
bu arada petuşşş bayıldım beşiğe cok güzel
minik damlan hzuurla mutlulukla uyusun içinde
rengi yeşil mi?
arkadan belki çükübik gelir die ortak renk secilmiş
amanında amanınnn ne diyosunn petuş dezzesii
coştum yine dalgalanıyorumm bennnnnn
can kuzum canımın canı bi kavuşsam pamık kızıma
Allah cumle hamilelerle birlikte benim dualrımıda kabul etsin
(elktrkler kesildi gec yazdım)
bu arada petuşşş bayıldım beşiğe cok güzel
minik damlan hzuurla mutlulukla uyusun içinde
rengi yeşil mi?
arkadan belki çükübik gelir die ortak renk secilmiş
yafrum sen muzu çok kaçırdın herhaldao beşik KUMSAL IN bebesinin beşiği
yafrum sen muzu çok kaçırdın herhaldao beşik KUMSAL IN bebesinin beşiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?