2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
biz bu gün işe güce daldık bi laflayamadım şurda azıcık heee.....

yafruu sen ist.damısın
pazar gunu gelmiyo msun anacınada ugrarsın
cumartesi anangile gec pazar bizim cafeye gel ümüğünü sıkarım hee
bi daha bebekler olunca zor gorusuruz
misafiriydi gazıydı çişiydi belki topiğe bile böle sıklıkla giremicez
hiç mazaret yok bekliyorum senii

şimdilik petuş nefrazen ve ben varız bide bizim kızçeler

menzilcim güldürdün beni valla
hem damla değil yağmur :)

çöööşşşş
o kadarını biliyoss heralde ama yagmur dogunca minnak bi damlacık olcak
sonra buyucek esicek gurlicek ancak yagmur kıvamına gelicek
annesinin minik damlacıgı

bu arada hemen cıktım kız annesi tiplemesinden çööşş falan direk haydar anası oldum

tamam tamam kızma
öyle olsun bakalım

evet istanbuldayım canım bir eşimle konuşayım bakalım
anacımm bende kalmaya geldi
çok ağrım var benimde ayağımın üstüne basamıyorum hiç, geceleri sağa sola dönerken ağlıyorum yaa
aslında çok gelmek istiyorum
eşime diyim beni bırak oraya bakalım ne diycek...

gezmelerdennn geldik oğluşumla
döktürmüşsünüz hatunlar gene sayfalar dolmuş maşalah topiğimizeeeee
çikolataya bende doymuyorum yaaawwsss günde muhakkak 2 dene metro yicem yarın şeker testi yapılcak yüksek çıkmasa bari

teşkür ettik petuş teyzesi daha güseli yağmurun olsun inş ha bu arada sen odana köşe yapcaktın ya kızına dekoratif aynalara baksana kzu facede paylaştım adresi çok güseller
evet cnm baktım çok güzeller...
yoqqqq anam çükibik falan almim heeçççç...bunu bi doğralım bi tane olsun benim olsun...allah olmayanlara versin:)))

ya bırak menzil ya...kimse gelmesin...biz eğleniriz başbaşa gari

henüz bende de çatlak yok,arkadaşım doğum yaptı yapıcak artık,onda da son ana kadar yoktu,ne zaman bebeğin başı doğum kanalına girmiş o zaman bikini bölgesinin o kısmında ,alt tarafta çatlak oluştu,göbeğimde falan bişi yok çok şükür dedi,Gerçi şu anda o kadar şiş ve patlıcak gibi hissediyo ki kendini,çatlarsa çatlasın umurumda bile değil şu anda,artık doğursam diyo.Bu hafta içi bekliyoruz bakalım bebişi biz de.O nedenle son ana kadar çatlama ihtimali, var kızlar malesef:44:

farkettim
yazının basındaki petuşş ismi yrine kumsal koyalım ne farktti
neticede beşik guzel gule gule mutlu saglıklı gunlerde kullanın inşallah kumsall
:)

teşkür ettik teyzesi rengi yeşil en çok bu rengi beğendim hem de oğlum olursa da kullanıyım die

DİLŞAHHHH sende tatil diye serildin iyice vallaaa ohhh

kimdi o bugün tatil sanıp okula gitmeyen,bende yarın öyle yapsam mı ki KELEBEKK miydi?

kızım ne serilmesi belim kopuyo valla..
çalışınca seriliyomuşum asıl onu fark ettm..
hç durmadm bugün. şimdi yemeğimi ve helvamı da yaptm.
tamam artk...
yarn da tatil ne yapsam acaba

çok nazlandılar dimi yalvarma yada davetiye bekliyolar şişgo şişgo goca garılar
ayy bigunde şöyle kızceler 3-4 aylık olup havalar ısınınca buluşsak
ayyhhh tadından yinmez ama cigaralarıda yakarız :) birerde yanına turk kahvesi
bebe arabalarınıda park ederiz manzaraya nazır bi yere :)
kapalı musait bide alan olması lazım ama emzirmek için
yada o gune özel sagarız pompaylaa ayy içim kıpırık kıpırık oldu gene

senin 50 lik yüklemen kaç çıkmıştı?Benim açlık 79 tokluk 149 çıkıt,doktor ailede şeker hastalığı olmadığı için 75 lik yüklemeye gerek görmedi,çok fazla tatlı ve çikolata yeme dedi,ben de çikolata yemiyorum,canı insanın illaki tatlı çekiyo,ben de kendime az şekerli bol tarçınlı kurabiye yaptım,şeker ölçüsünü tarifin yarısına çektim ,sütle falan 1 tane yiyorum,arada dayanamayıp küçük bir çikolata da yiyorum bazen canım çok çekerse,napiim meyveyi de daha dikkatli yiyorum,mesela yarım portakal,yarım ayva falan yiyorum,gün içinde 1 elmadan fazla yemiyorum vs.. sana kesinlikle yasak mı dedi doktorun tatlı yemeyi?

canım hep diyodum ki eşime ve herkese
bu zamana kadar herkes kötu anlatmış hamileliği benimki cok rahat geciyo
ne kustum ne basım döndu
hiç bi problemim olmadı bunu dogurup hemen yerine sıcagına bi tane daha olabilir yani
o derece guzel geciyodu ve huzurluydum
anlatmamak lazımmış gecte olsa öğrendim
keşke midem bulansaydı kussaydım basım dönseydi falan da bu korkuları yasamasaydım
en beteride buymuş yanii
şu an bende dusunmuyorum zaten 2-3 sene hormonların toparlanması için olamamalıymış

alt komşumuz 36 yasında 7 tane cocugu var en buyugu 23 yasında en kucugu 5
yapanda yapıyo yanii ama bende almıyım :)

dur şimdi sigarayı hele yanında kahveyle beraber hiç hatırlatma hiçç
ama söyliyim uzmanlar diyo ki bir anne veya baba balkonda sigara içti ve 3 saat sonra bebeği kucağına aldı tahlil yaptırın o çocukta mutlaka nikotin çıkacak
haa bunu düşünüp ona göre karar vermek lazım
evt benim hayatımda da en çok zevk alarak içtiğim şeylerden biri sigara ama
hem sigaraya vercem parayı kızımın hesabına yatırırım o zaman daha mutlu olurum bence
amaaa hayatımdan sigarayı tam olarak çıkarabilirmiyim bilmiyorum
hep bir paket çekmecede hazırdır içmeye hazır
marlboro yok mu light ahhh ahh
bak şimdi hiç bişeyi canım çekmediği kadar canım çekti şimdiye kadar hiçbişeye aşermedim ama şimdi sigaraya zor dayanıyom valla

hamileyken kilo vermek cok zotdur yaa listeni paylaşırsan sevinirim çok merak ettim...
diyet listem
sabah: 2 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
2 dilim esmer ekmek
bol yeşillik ve açık çay
ara : 1 tane meyve
1 çay bardağı yoğurt(yada süt)
öğle :6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
bol salata(yağsız)
2 dilim esmer ekmek(yada 4 yemek kaşığı bulgur)
ara :2 dilim esmer ekmek
1 dilim peynir
akşam :5 yumurta büyüklüğünde et
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1/2 su bardağı yoğurt
1 kepçe çorba
bol yağsız salata
saat 21: 1 su bardağı süt
2 kepekli galeta

canım benim tokluk 181 çıktı.şeker kesinlikle yasak. 2-3 gün içinde şeker kontrolümü yaptıracağım bakalım düşmüşmü diye.

aç kalınmaz bu listeyle ama meyve hiç yok nerdeyse çok az vay bee bunla zayıfladın ha çok iyi ben yarım kiloda kalabildiysem çok seviniyom artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…