hmm cnm yeni gordm ben bunu annemler bana bunu almışlar bi bak istersen izmirden 300 liraya ama bazı yerlerde daha ucuz da oluyor kraft 504
selam kızlar.nasılsınız bakalım...benim oğlumun ayakları aşağıdaydı uzun süredir,sürekli aşağıyı tepikleyip duruyordu,az önce döndü sanırım.ayaklar aşağıda olunda karnımda çok net tepikler hissetmiyorum genelde aşağılarda oluyor.ama döndü ya karnım dalgalanıyor bende mutlu oluyorum tabi dönmezse tekrar mutlu olmaya devam
Ben de İzmirdeyim nereden aldıklarını biliyor musun?Ben Barış bebeye sordum 390 tl dediler pahalı geldi biraz bana
ben gene bi suç işledim :26::18: bugün göz ucuyla birileri helvadan bahsetti ama dedim ki yapmıcam diyet yapıyorum diye tuttum tuttum kendimi eşim geldi.. dedimki un helvası olsaydı da yeseydik o da valla ne guzel olurdu dedi yap yap diye tutturdu bende dayanmaadım demek yanıma bi yandaş arıyormusum yaptım ve goturdum valla :18::18: yedikten sonrada pişman oldum tabi
afiyet olsun kuzum
ben de şimdi 2 porsiyon helvayı götürdüm az önce çayla
ama şeker varsa dikkat et tabi suçlu ben olmayayıım:)))
canım gaziemirdeki bi mağazadan almışlar sanırım yarın öğrenip yazarım olurmu ?
Olur canım çok teşekkür ederim
ben gene bi suç işledim :26::18: bugün göz ucuyla birileri helvadan bahsetti ama dedim ki yapmıcam diyet yapıyorum diye tuttum tuttum kendimi eşim geldi.. dedimki un helvası olsaydı da yeseydik o da valla ne guzel olurdu dedi yap yap diye tutturdu bende dayanmaadım demek yanıma bi yandaş arıyormusum yaptım ve goturdum valla :18::18: yedikten sonrada pişman oldum tabi
var canım olmazmıama napayım ya bnde insanım şeker var kilo var hersey var yok artık kesin dur diyorum kendime hergun diyete baslıyorum aksam bozuyorum zaten
sanada afiyet olsun canım un helvasını ilk defa yaptım netten buldum tarifi sütlü yaptım cok guzel olduda acaip kilo yağıcı bişi yaa un şeker sırf yağ S:S:S:
canım sen izmirin neresindn bide kaç haftalıksın
evet valla yaa herşey yasaklı aman dikkat et onu yeme egzersiz yap yürü bu sogukta bezdimAfiyet olsun,boş ver pişman olma arada kaçamak yapmak lazım.Hamileliğin tadını da yaşamak lazım:)
aynen canım yaa ben hamile kalmadan once tatlının yuzune bakmazdım ne olduysa hamilelikte oldu ver habire yerimbende tatlıdan alamıyorum kendimi.karbonhidratı az yemeye çalışıyorum tatlı çok aldıysam.şükür ki şeker yüklemem iyi çıktı...e arada kaçamaklar olacak heralde,yoksa biyerlerin şişer canım...
Ben Bergamadayım ailem Kemalpaşada.28.haftdayım 27hafta 2 gün olmuşum bugün hesaplamalara göre
evet valla yaa herşey yasaklı aman dikkat et onu yeme egzersiz yap yürü bu sogukta bezdimyemek yemek yemek diyorum prostesto ediyorum
aynen canım yaa ben hamile kalmadan once tatlının yuzune bakmazdım ne olduysa hamilelikte oldu ver habire yerim
allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım maşallah.... bende bornova dayım
Allah hepimize sağlıkla,mutlulukla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.İyi geceler
içimden geldi yazmadan duramıycam
ben kaynanamı hiç sevmiyorum
tövbeler tövbesi
gece gece ne oldu, akşamın siniri birden mi yüklendi???
ayyy ne bileym içimden geldi işte:)
yaaa çok koyuyooo ya..
insan arayıp ne eksik ne alayım demez mi ya??
onu geçtm arayıp nasılsın der ya..
o bile yooook...
hatta az önce eşimle konuştu bebeği falan sormadı bile.
haliyle benm de içimden sevgi sözcükleri gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?