2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hiiii laflara bakkkkk
napim çaresiz bıraktınız beni
günaydınlar canlarımmmm

ayyy çok datlılarr uy uy tombik ayaklarıyla bunu giycek yağmur kuzuu.. güle gül giysin annesiiii

günaydın herkeslere :)

anaaam minik balerin akbıları gibi çok tatlııı

yaaa evet ya...inş. şöyle tombik tombik olurda ayakları o ayakkabıdan taşar üstleri bende tam oralarını ısırrım yaaa

günaydınlar bisde geldik oğluşumla
ya 2 gündür azaldı tekmeleri ne kadar güçlüydü büyüyorlar küçük kuzular

şu avrasyaya az gitmedim hee....
anılarım canlandı

günaydın herkese.................

PETUŞŞŞ ayakkabılarınız çok cici güzel günlerde giyin, güzel gezmelere gidin inşallah o ayakkabılarla ))

bu arada 2 gecedir ben bacağımın kasılmasıyla uyanıyorum çok şiddetli bi kasılma, nerdeyse ağlatacak bi acı, hatta şu andada ağrıyo bacağım, sizlerdede olan vardı diye hatırlıyorum, olan varsa ne yaptınız dr. unuza söledinizmi?

yine soğuk ve karlı bir ankara sabahından kızımla benden kocaman günaydın...

Son düzenleme:

bende vardı tatlım, kalsiyum ve magnezyum verdi şimdi iyiyim ağrı yok, ama ilaçları ihmal ettim mi hemen başlıyor...

hiii pembe benim olsun nolurr
benim ayaklarıma daha çok yakışırrr
ayyyyy çatır çatır yerim onlarıııı
yağmura aldığım şeylerin biçoğunun 40 bedeni olsa bende giyerim diorum zaten...bu ayakkabılarında 40 numerosu olsa wallahada giyer gelirim işe:))

saol cnm amin inş.
bacak kasılması dediğin şu alt baldırlara giren kramp dimi? banada 2-3 kere oldu son 1 aydır...dr un kendisi sordu zaten kramp giriomu die...hamileliğin bu döneminde olurmuş..magnezyum ve kalsiyum hapı alıosun zaten dedi...yani normal:))

sabah çok zor geldim.şimdiden akşam nasıl giderim diye düşünüyorum ne tarafta çalışıyorsun cnm sen.ben cinnahda çalışıyorum burda heryer buz tutuyor birde.

aynen canım sabah bi kaydımda son anda yırttım düşmekten. akşamın telaşı benide sardı şimdiden offff off

bende eskişehir yolundayım..
buralarda çok buzz.. birde dikkat edin yağan kar buzların üstünü kapatmış gözükmüyo. kar kaymaz diye basıyoruz ama altında buz oluyo

günaydın zapzayıfff,çıtırrrrr gadınlarrr derse gitmeden günaydın diyelim dedik

PETUŞ tükirim onun pembiş abıyakkabılarına çok tatluuu, bende aynının mavisini alcam oğlumaaa

ben varım canım
yürüyemiyorum üstüne basamıyorum
sağa sola dönemiyorum yatarken
pazartesi söliycem bakalım

günaydın zapzayıfff,çıtırrrrr gadınlarrr derse gitmeden günaydın diyelim dedik

PETUŞ tükirim onun pembiş abıyakkabılarına çok tatluuu, bende aynının mavisini alcam oğlumaaa

ooooowww..okul yolunu bulabilcenizmi aceba.....günlerdir tatil ayağına yat yat
bende aynısının 40 numarasını istiom işte ipem:)

günaydın kızlar, aman dikkat canım ya, ben de bu düşme işinden çok korkuyorum, 2 gündür eşim bırakıyo..biz ümitköy tarafındayız orda kar daha berbat, şehir içi daha iyi gibi geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…