napim çaresiz bıraktınız benihiiii laflara bakkkkk
günaydınlar canlarımmmm
ayyy çok datlılarr uy uy tombik ayaklarıyla bunu giycek yağmur kuzuu.. güle gül giysin annesiiii
günaydın herkeslere :)
anaaam minik balerin akbıları gibi çok tatlııı
canım bana progestan die bi düşük ilacı bide 3 doz magvital verdi
bende dra yüzük taktırmak yada serklaj tedavisini sordum bu haftalardan sonra ypılamayacgını söledi
içim rahat etmedi guvendigim halde baska bi hastaneye dra gidecektim
önce doktorlar sitesine girdim orda bi drla yazıstım
oda tedavimin su an için yeterli oldugunu söyledi
Allaha şükür kanama yk artık
kasılmalar devam ediyo göbegimden kasıgıma kadar
bi agırlık ve agrı var bazen ayakta durunca yere civileniyorum sanki canım yanıyo
bide dedigin gibi bu saatten sonra düşük degil erken dogum oluyo
gittiğim hastanede 26 haftalık 440 gr dogan bi bebegi tedavi eddip taburcu etmişler
içim daha da rahatladı daha huzurlu ve umutluyum
senin dusuk tehliken oldugunu bilmiyodum ama gecmiş olsun canım..
Avrasya Hospital - Şifa Kapısı - "Parmak Bebek Büyüdü " Yenişafak Gazetesi Haberi için Tıklayınız..
yok canım herhangi bi konu secmicem gönlumun efendisi geldii
yemek yicez birazdan sonra dizi keyfi sohbet muhabbet falan
he bu arada azgın değilim bi kadının olması gerektigi kadar istekliyim
gebelik hormonlarının etkisiyle bi süre libido artısı yasadık bazılarımız
buda gayet normal bi durum anormal olan senin böyle karsılaman
şimdi de yasaklardayız takii dogumdan 40-50 gun sonraya kadar hepsi bu canımcım
sağol tatlım cok teşekkurler
yatak odama girince içim bi hoş oluyoo :)
tüllü müllü kokoşumun yatagıı :)
günaydın herkese.................
PETUŞŞŞ ayakkabılarınız çok cici güzel günlerde giyin, güzel gezmelere gidin inşallah o ayakkabılarla))
bu arada 2 gecedir ben bacağımın kasılmasıyla uyanıyorum çok şiddetli bi kasılma, nerdeyse ağlatacak bi acı, hatta şu andada ağrıyo bacağım, sizlerdede olan vardı diye hatırlıyorum, olan varsa ne yaptınız dr. unuza söledinizmi?
yine soğuk ve karlı bir ankara sabahından kızıla benden kocaman günaydın...
yine soğuk ve karlı bir ankara sabahından kızımla benden kocaman günaydın...
evet çok soğuk bugün -10 dereceymişşşş:18:
yağmura aldığım şeylerin biçoğunun 40 bedeni olsa bende giyerim diorum zaten...bu ayakkabılarında 40 numerosu olsa wallahada giyer gelirim işe:))hiii pembe benim olsun nolurr
benim ayaklarıma daha çok yakışırrr
ayyyyy çatır çatır yerim onlarıııı
PETUŞŞŞ ayakkabılarınız çok cici güzel günlerde giyin, güzel gezmelere gidin inşallah o ayakkabılarla))
bu arada 2 gecedir ben bacağımın kasılmasıyla uyanıyorum çok şiddetli bi kasılma, nerdeyse ağlatacak bi acı, hatta şu andada ağrıyo bacağım, sizlerdede olan vardı diye hatırlıyorum, olan varsa ne yaptınız dr. unuza söledinizmi?
sabah çok zor geldim.şimdiden akşam nasıl giderim diye düşünüyorumne tarafta çalışıyorsun cnm sen.ben cinnahda çalışıyorum burda heryer buz tutuyor birde.
günaydın zapzayıfff,çıtırrrrr gadınlarrrderse gitmeden günaydın diyelim dedik
PETUŞ tükirim onun pembiş abıyakkabılarınaçok tatluuu, bende aynının mavisini alcam oğlumaaa
aynen canım sabah bi kaydımda son anda yırttım düşmekten. akşamın telaşı benide sardı şimdiden offff off
bende eskişehir yolundayım..
buralarda çok buzz.. birde dikkat edin yağan kar buzların üstünü kapatmış gözükmüyo. kar kaymaz diye basıyoruz ama altında buz oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?