2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bazen ben de düşünmüyo değilim
oğlum olursa ne yaparm diyorum:)
ama işin ilginci bizimkilerde hç aile bağı yok
evlennce kıymetini anladı oğlunun.. biz evlilik öncesi de 6 yıl birlikteydk
hç arayıp sormazdı kaynanam oğlunu. şimdi ben çok sevnce kocamı
aaaa benm oğlum tatlıymış dedi :)))

haklısın canım bunlar göze ufak gelebilir ama çokk onemliiii detaylar

benimki de ailesinden ayrı yaşıyodu daha doğrusu babasının yazıhanesi var dair şeklinde orda odası vardı eve haftada bir gider temiz giysi alırdı. evlendim kaynanam "sana en kıymetli oğlumu verdim" dedi. 4 oğlu var benimki en büyükleri ne hikmetse birden en kıymetlileri oluverdi.

ama biz de kopuğuz arada görüşürüz. geçen çok güzel bi hırka aldım kızıma bedeni yoktu indirimdeydi 1.5 yaş için olanını aldım. sonrada gittim başka renkte yün aldım ve hırkaı ynle beraber kaynanama yolladım. bi de 3-6 ay için olan hırkalarından gönderdim elinde ölçü olsun diye. almış örmüş. yani ne çok samimiyim ne de kopuk hayatıma karıştırmam karışmaları gereken yerde buyrun derim. eşim de hafta başı babasıyla konuşmuş ilk torunun odasını dedesi yaparmış demiş adam da tmm demiş zati beğendiğimiz bi takım vardı gittik aldık, kayınpeder bi ara gidip ödemesini yapacak.

ben bu dengeyi 4 yılda anca kurabildim, başlarda kanlı bıçaklıydık

ilginçmiş valla ama bide şu var insanlar yaşlandıkça yalnız kalma korkusundan dolayı sanırım coluguna cocuguna daha fazla daha cok dusebılıyor kesin onun deısmesınde bi etken vardır ya seni gercekten kıskandıgı ıcın yada dedigim gibi bilemedim valla :S

kızlar maşallah diyeyim midem bu gece ağrımıyor, gerçi ağrıyo ama uyutmayacak kadar değil vakit geç olmadan yatayım allah korusun gelmeye kalkar o pis sinsi ağrı. hadin iyi geceler, tatlı kaynanatör çekiştirmeler.

unutmayın biz de geleceğin kaynanalarıyız

iyi geceler cnm bende yatıyorum optum herkesiii

günaydııııııııııınnn herkeseeeeeeeee bugun ilk ben geldimmmm biriiiiiiiiiiiimmmmmmmmm

Günaydın şekerler nasılsınız bugün?
Ben artık cidden yoruluyorum yaa dün akşam 9 da uyuya kalmışım....

Sizler nasılsınız?
Böyle son 1 haftadır belirgin bir yorgunluk. Birden bacaklarıma falan ağır geliyor sankinim artık....

Gel 30 Mart gel !!!!

günaydın anne adayları...
haftayı yarıladık çok şükür..
cuma gel gel gelll.
bende buluşmaya gelmeye çalışacağım. cumartesi eminönüne gitceğim için durumuma bakıp ona göre geleceğim. çünkü b.çekmecede oturuyorum. inşallah dinç ve enerjik olurumda yanınızda olurum..

Pazar günü fuara gelenler kimler kızlar?

Benim eşim c.tesi çalıştığı için Pazar gideceğiz inşallah.

günaydııııııııııınnn herkeseeeeeeeee bugun ilk ben geldimmmm biriiiiiiiiiiiimmmmmmmmm

günaydınlarr kızlarr
artık bende çok yoruluyorum
hareketlerim yaşlı insanlar gibi
3saatte kalkıp 5 saatte oturuyorum
bazen moralimde bozulmuyor değil
bu sabah uyundığımda belim ve
sırtım çok ağrıyodu

dikkat et bol bol dinlenn.
bende dün çok oturmuşum. misafirliğede gitmiştik işten sonra. resmen pubik bölgesi mi derler oram ağrıdı. ya bol bol dinlenmemiz lazım. 18 aylık oğulları vardı gittiğimiz kişilerin. 18 aydır gece uykusu bilmiyoz dediler ya. gözüm korktuuu. uyuyalım güzelleşelim

günaydın kızlar

bende öyleyim 1 haftadır erken yatıyorum
gece uyanığım sabah yorgun kalkıyorum birde baş ağrısı
mide yanması
karnımın altında yanma
derken
perişanım

neyseki perşembe cuma izinliyim inşallah
ama misafir gezdirecem dinleneceğimi hiç sanmıyorummmm

dün gece saat 2 benim mniğim uyumuyo karnım zil çalıyor kalkım 2 lokma bişeyler yiyim dedim yarım ekmeği götürmüşüm
yavrum acıkmış demek ki yeyince yine epey kıpırdadı sonra uyuduk artık

ve bomba bu hafta 10 günde 1.5 kilo almışım yaaaa
ama geceleri yemeye başladım ondan napim
erken yatınca yafrum acıkıyoooooo
toplamda 6.5 kilo almış oldum işteeeee

benimde gece uykularım düzensizleşti iyice, gece 2 buçuk gibi bi uyandım yok belim ağrıdı, yok sırtım, bacağım, karnım derken sabah oldu uyuyamadan işeee geldimmm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…