2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yine soğuk ve karlı bir ankara sabahından kızımla benden kocaman günaydın...

Ahhh canım yaa sorma öldüm işe gelene kadar saat 06:30 da evden çıktım hava buzz kesiyodu.-10 dan bile belki daha soğuktu. Ben Elvankentte oturuyorum.Düşün 1 saatlik yol bide 15 dk otobüs gelmesini bekle kirpiklerim kaşlarım bile dondu. Sonra az az kar yağmaya başladı. Şuan çok az bir kar yağıyo Ankaranın karı değil ayazı öldürür adamı dua ediyorum.Allahım ne olur tatil yapsınlar kar durması öğleden sonra tatil olsun bize diye geçen yıl hamile ve hastalara tatil yapmışlardı.

evet canım orası yaa benim 2 gecedir oluyo, ben sadece ferrevit ve ferro sanol alıyorum, magnezyum yada kalsiyum almıyorum,kontrolümde 11 şubatta daha çok var, bikaç gün daha bakıyım devam ederse dr. u arayıp söyleyim olmazsa....

günaydın gocaman gocaman garılaaaa
zeynep butun gece sag boşlugumu delmeye calıstı
ve halada cabalarına devam ediyo
gram uyutmadı hanfendi beni
sag boşluguma dokunamıyorum agrıdan
yani şu an ultrasona girmeyi cok istiyorum ne pozisyonda merak ettim
sag boşlugumda derin darbeler hatta ara ara piyano calıyo gibi parmaklarını batırıyo
sol boslugumun az altında daha hafif darbeler falan neresi nerde bilemedim :)

biz de geldik biz de geldik.
petu ben de tükürcem o ayakkabılara

henüz hamile olduğumun farkında değilken markafoni'den converse patik almıştım. ne zaman olur, kız mı erkek mi bilemediğimden eşimin hoşuna gitsin diye siyah beyaz balıksırtı bi model almıştım. amaaaa şimdi pembeli bişi alcam ona da kendime de aynı model, sonra sarı mus çoraplarımızı giycez içine. terzime aynı etekten diktircem filan öle rengarenk benetton çocukları gibi takım gezcez inş

ayyyy ne güzel, bizim oğlumuz olcağı için bende aynı hayalleri eşimle oğlum için kuruyorum, lacoste tişörtler alcam ikisine aynı, böle işte hep aynı şeyler giydircem ikisine, sonra kızım olursada ben aynı giyinirim artık,bu arada journey var ya orda çok güzel anne-kız takımları var, biraz büyüynce ordan taım giyinirsiniz :))))

he heeee fantazilere bak hele:))))
ben eşime hep diosum aynı spor ayakkabıdan alalım...yok olmaz hayatta falan diodu
diodum evli çiftler hep yapıo..hayatta aldırmıodu puşşşttt,
geçen kulak kabarttım....dioki ben kızımla kendime aynı spor ayakkabıdan alcam aynı eşofman takımından alcam....

kızımla taaaaaaaaaaam 29 haftalık olduk , 30. haftaya gırmiş bulunuyoruz zaman geçmıyor felan dıyoruz ama su gibi geçıyooooo

Ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum.Yürüyüşüm bile değişi penguen gibi yürümeye başladım anneannmin yürüyüşünü benzetirdim penguene aynı ona döndüm ben de:)

kızımla taaaaaaaaaaam 29 haftalık olduk , 30. haftaya gırmiş bulunuyoruz zaman geçmıyor felan dıyoruz ama su gibi geçıyooooo

sevdaaaa bende çocuğu olan birini bekliyodum, şimdi ben kraft dondy almayı düşünüyorum, onu 15 kg oluncaya kadar beşik olarak kullanıyomuşuz ben bilmiyom ki bebiş ne zaman 15 kg olur :)))) söle bakem ne zaman olur ?

puşşştt muuuu

hee benim eşimde iki de bir
benim kızım o benim kızım o diyip duruyor...

sen nerde çalışıyorsun bilmiyorum ama tatil olsa bile benim o tatilden faydalanabiliceğimi sanmıyorum. bu ay sonu işten ayrılıcam diye konuşmuştuk patronla..eleman arıyorlardı sanırım bulmuşlar ve yarın başlayacakmış aslı çıkarsa tabi..

ne dadlı ne dadlıııı mutlu gunlerde giysin kuzucukk..
saol canımcım..
evet ya bende sbh sbh kafaya takmıştım:)))düşünsenede 39 da doğursak....artık 9-8-7 die geri sayabiliriz haftaları yani
puşşştt muuuu

puşt değilde ne ya sen söyle:)))
hee benim eşimde iki de bir
benim kızım o benim kızım o diyip duruyor...

allahdan arada biz yaptık, biz yaptık dioda gururumu okşuo, telafi edio durumu

sevda bişi soracam sanaa
primanın 2 numaralı bebek bezlerinden varya 3-6 kg olanı.
sence onu aç aylık olana kadar kullanabiliriz tahminen. ben bebek bezi stokluyorumda daha ne kadar alayım bilemedm..birde ilk zamalar çok bez kullanılıyomuş sanırım günde 6-7 tane alan doğrumdur bu. sürekli emdikleri için..sıkçaa bırakıolarmış minik totoşlarıylaa

içimden geldi yazmadan duramıycam
ben kaynanamı hiç sevmiyorum

:)))

Afiyet olsun bu hafta kapatırsın diğer yediklerine dikkat ederek her gün yemiyorsun ya canın çekmiş demekki.

teşekkürler canik
ne iğnesi tatlım?
32. haftada bi iğne yapılacak bebişin cigerleri hızla gelişsin diye

sağol canım
sizinki daha guzeli olsun inşallah..

Sağol menzilim inşallah

Ben de eşim de çok duygusalız biz de kesin ağlarız hüngür hüngür çok heyecanlanıyorum gerçekten az kaldı çok az...

Hayırlı uğurlu olsun sevda 30. haftanız biz de yarın gireceğiz hiçbir şey kalmadı şurada zaman ne hızlı geçiyor anlayamadım bile ilk öğrendiğimde 6 haftalıktı şimdi 5. katı zaman geçti çok az kaldı şu Ocak ayını çıkartalım...

evet bende severim eşimle aynı giyinmeyi, o ne renke giyerse bende o grenk giymeye çalışırım, yada onu kendime uydururum ) hatta dün akşam mavi jeanste indirim vardı ikimize aynı gri kapşonlu aldık, şimdi oğlum için bakıyorum, onada alcam bulunca, sen çok internete bakıyosun sende görürsen söle bana :)))

Ben bahçeli de çalışıyorum canım. Sen nerde çalışıyorsun ben poliklinikteyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…