yine soğuk ve karlı bir ankara sabahından kızımla benden kocaman günaydın...
yağmura aldığım şeylerin biçoğunun 40 bedeni olsa bende giyerim diorum zaten...bu ayakkabılarında 40 numerosu olsa wallahada giyer gelirim işe:))
saol cnm amin inş.
bacak kasılması dediğin şu alt baldırlara giren kramp dimi? banada 2-3 kere oldu son 1 aydır...dr un kendisi sordu zaten kramp giriomu die...hamileliğin bu döneminde olurmuş..magnezyum ve kalsiyum hapı alıosun zaten dedi...yani normal:))
biz de geldik biz de geldik.
petu ben de tükürcem o ayakkabılara
henüz hamile olduğumun farkında değilken markafoni'den converse patik almıştım. ne zaman olur, kız mı erkek mi bilemediğimden eşimin hoşuna gitsin diye siyah beyaz balıksırtı bi model almıştım. amaaaa şimdi pembeli bişi alcam ona da kendime de aynı model, sonra sarı mus çoraplarımızı giycez içine. terzime aynı etekten diktircem filan öle rengarenk benetton çocukları gibi takım gezcez inş
biz de geldik biz de geldik.
petu ben de tükürcem o ayakkabılara
henüz hamile olduğumun farkında değilken markafoni'den converse patik almıştım. ne zaman olur, kız mı erkek mi bilemediğimden eşimin hoşuna gitsin diye siyah beyaz balıksırtı bi model almıştım. amaaaa şimdi pembeli bişi alcam ona da kendime de aynı model, sonra sarı mus çoraplarımızı giycez içine. terzime aynı etekten diktircem filan öle rengarenk benetton çocukları gibi takım gezcez inş
günaydınlarr kızlarr
artık bende çok yoruluyorum
hareketlerim yaşlı insanlar gibi
3saatte kalkıp 5 saatte oturuyorum
bazen moralimde bozulmuyor değil
bu sabah uyundığımda belim ve
sırtım çok ağrıyodu
kızımla taaaaaaaaaaam 29 haftalık olduk , 30. haftaya gırmiş bulunuyoruz zaman geçmıyor felan dıyoruz ama su gibi geçıyooooo
he heeee fantazilere bak hele:))))
ben eşime hep diosum aynı spor ayakkabıdan alalım...yok olmaz hayatta falan diodu
diodum evli çiftler hep yapıo..hayatta aldırmıodu puşşşttt,
geçen kulak kabarttım....dioki ben kızımla kendime aynı spor ayakkabıdan alcam aynı eşofman takımından alcam....
ben eşime hep diosum aynı spor ayakkabıdan alalım...yok olmaz hayatta falan diodu
geçen kulak kabarttım....dioki ben kızımla kendime aynı spor ayakkabıdan alcam aynı eşofman takımından alcam....
kızımla taaaaaaaaaaam 29 haftalık olduk , 30. haftaya gırmiş bulunuyoruz zaman geçmıyor felan dıyoruz ama su gibi geçıyooooo
Ahhh canım yaa sorma öldüm işe gelene kadar saat 06:30 da evden çıktım hava buzz kesiyodu.-10 dan bile belki daha soğuktu. Ben Elvankentte oturuyorum.Düşün 1 saatlik yol bide 15 dk otobüs gelmesini bekle kirpiklerim kaşlarım bile dondu. Sonra az az kar yağmaya başladı. Şuan çok az bir kar yağıyo Ankaranın karı değil ayazı öldürür adamı dua ediyorum.Allahım ne olur tatil yapsınlar kar durması öğleden sonra tatil olsun bize diye geçen yıl hamile ve hastalara tatil yapmışlardı.
saol canımcım..
ne dadlı ne dadlıııı mutlu gunlerde giysin kuzucukk..
evet ya bende sbh sbh kafaya takmıştım:)))düşünsenede 39 da doğursak....artık 9-8-7 die geri sayabiliriz haftaları yanikızımla taaaaaaaaaaam 29 haftalık olduk , 30. haftaya gırmiş bulunuyoruz zaman geçmıyor felan dıyoruz ama su gibi geçıyooooo
puşt değilde ne ya sen söyle:)))puşşştt muuuu
hee benim eşimde iki de bir
benim kızım o benim kızım o diyip duruyor...
içimden geldi yazmadan duramıycam
ben kaynanamı hiç sevmiyorum
ben gene bi suç işledim :26::18: bugün göz ucuyla birileri helvadan bahsetti ama dedim ki yapmıcam diyet yapıyorum diye tuttum tuttum kendimi eşim geldi.. dedimki un helvası olsaydı da yeseydik o da valla ne guzel olurdu dedi yap yap diye tutturdu bende dayanmaadım demek yanıma bi yandaş arıyormusum yaptım ve goturdum valla :18::18: yedikten sonrada pişman oldum tabi
teşekkürler canik
ne iğnesi tatlım?
32. haftada bi iğne yapılacak bebişin cigerleri hızla gelişsin diye
sağol canım
sizinki daha guzeli olsun inşallah..
ayy canım yaa hayal edemiyorum
hiç düşünemiyorum eşim diyo sen çok ağlarsın
ben diyorum yok ağlamam geçen kendide itiraf etti
galiba bende ağlarım diye 3müz ağlaşıp dururuz sanırım
ben diyorum düşünsene eve 3 kişi gelcez
herkes gitcek bi 3 müz kalcaz
bebeğimiz uyurken onu hayran hayran seyredecez
sen nerde çalışıyorsun bilmiyorum ama tatil olsa bile benim o tatilden faydalanabiliceğimi sanmıyorum.bu ay sonu işten ayrılıcam diye konuşmuştuk patronla..eleman arıyorlardı sanırım bulmuşlar ve yarın başlayacakmış aslı çıkarsa tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?