saol canım Allahım hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsinbende evlendikten sonra kilo aldım 7 ay oluyo evleneli 2 kilo almışım şimdide 1 kilo aldım ama hamileliğim boyunca biraz alayım diyorum bendede adet düzensizliği vardı evlenmeden önce 7 ay ilaç kullandım..
canım sanırım sen de antalyadasın.. bizim de salı günü ikili tarama var 11+2 olacağız inşallah :))) Peki ultrasonu karından yapıyorlar değil mi yine
cnm kitabın ismini açılmış halde bida sölemisin intten sipariş vermeyi düşünüyorumda ??
sağol canım :) aynı memleketten görmek güzel oluyor ben yıldız andevaya gidiyormevet artık karından bakıyo doktor
ben atlim bu soruya:) mehmet öz- siz bebeğinizi beklerken
kızlar herkes nereden, kaç yaşında, kaçıncı çocuğu,kaç kilo aldı ve kaç haftalık olduğunu yazsın mı? birbirimizi daha iyi tanıma adına...
Nereden : Tekirdağ Çorlu
en son dr kontrolume göre : 9hafta+7 gunluk bugun itibari ile ( artık 10. haftada bitti yani)
2 kilo aldım
canım inşallah Her akşam dua ediyorum Tüm hamile arkadaşlarımla burada kucaklarımıza aldığımız günden sonrada sevincimizi paylaşabilmemiz için 5.5 cm olmuş kulaklarını kapatmayıda öğrenmiş sevdacım bizleri duyuyor artık seninle aynı bebişlerimiz onunla bol bol konuş
evlendikten sonra 1 kilo aldımdiyosun yaa.oda kilomu :44: ben evleneli 1 yıl oldu. 52 kilo evlendim şuan 62 kiloyum. 9+2 hamileliğim. henüz hiç kilo almadım. inşallah da fazla almam yoksa duba gibi olurum yakında. bide onları vermesi var. senn kilon süper maşallah. allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ben atlim bu soruya:) mehmet öz- siz bebeğinizi beklerken
kizlar ya benim soruma niye kimse cevap yazmadi.diyorumki simdi icimde hic bi sey hissetmiyorm.sizde benim gibmisinz.ne zaman baslicak hareketler.cook sabirsizim ben ya
ben bi aralar kilo konusuna takıntılıydım herkes çok zayıfsın diyodu o yüzden kilo almak için güçlü bir çaba sarfediyordum..takıntı haline gelmişti..kilo vermek isteyen nasıl olur bende aynı öleydim kilo almak için ama bende göbek çıktı yaa normalmi 7 haftada anlayamadım kimseye daha sölemedim hamile olduğumu ama herkes soruyo hamilemisin diye yok canımm ya duba gibi olmassın merak etme daha hiç kilo almamışsın baksana ne güzel maşalah..ama bebişlerimizin sağlığı için duba olmak gerekiyosada olalım dimi ama Allahım hepimizin kuzusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşş..
canım sen kaç haftalıksın ?? benim 7 hafta bitmek üzere bende bişi hissetmiyorum daha çok küçük bişey hissetmemem çok normal biliyorum ama bende çok sabırsızlanıyorum..ilk bebeğimi kaybettiğim için bunda çok korkuyorum ve bir an önce hissedersem içim daha rahatlıcakmış gibime geliyorr..bende senin gibi çok sabırsızım sanırım
meraba cnm..evet bende hamileyim.nisan ayına sonundanda olsa yetiştim.uzun zamandır hayat mücadelesi içindeydim.bebek fikri aklımdan gitmişti.ruhsatımı aldım bu arada ehliyet kursuna falan yazıldım derken bir baktım bebek işinide halletmişimsen nasılsın.senin bebeğinde hayırlı olsun inşallah.kaç haftalık oldunuz?bu arada biz seninle geçende aynı dönem hamileydik değil mi?
kizlar ya benim soruma niye kimse cevap yazmadi.diyorumki simdi icimde hic bi sey hissetmiyorm.sizde benim gibmisinz.ne zaman baslicak hareketler.cook sabirsizim ben ya
canim ben haftaligm 9.haftaya giricem.bende biliyorum kucucuk bisey ama sabirsizm iste.
cnm senn kaçıncı haftan. ben 10. haftadayım ve bende hiçbirşey hissetmiyorum çünkü çok erken. aslında bebek hareket ediyor ama çok küçük olduğundan biz henüz hissedemeyiz. 14. 15. haftalardan itibaren hissetmeler başlayabilir ama herkeste bir olmaz mış. zayıf anne adayları ve tecrübeli anne adayları daha erken hissedermiş.
bende hiçbişe hissetmediğim için sürekli doktora gidip iyi olduğunu öğrenmek istiyorum.
ben kızımın hareketlerini 5. bu"çuk aylıkken hissettım :) herkestefarklı olabılır tabi
ıkıncıde daha erken bellı oluyomuş hareketler ama ancak 3. aydan sonra hissedılır acele etmee daha var o hareketlere:) ama müthiş birşey
sağol canım :) aynı memleketten görmek güzel oluyor ben yıldız andevaya gidiyorm
:)) tanıştığıma memnun oldum canım Bende andeva topçulara gidiyorum İkili testten korkmaya gerek yok dedi yeni doğum yapmış bi tanıdığımız bakalım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize Şimdiden endişelenmeye başladık yavrularımıza Ufacık bebişler nasıl bağladılar bizi kendilerine Annemi daha çok anlıyorum :)
sağol canım :) aynı memleketten görmek güzel oluyor ben yıldız andevaya gidiyorm
:)) tanıştığıma memnun oldum canım Bende andeva topçulara gidiyorum İkili testten korkmaya gerek yok dedi yeni doğum yapmış bi tanıdığımız bakalım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize Şimdiden endişelenmeye başladık yavrularımıza Ufacık bebişler nasıl bağladılar bizi kendilerine Annemi daha çok anlıyorum :)
Ben de çok memnun oldum :) hayırlısı olsun inşallah evet bebişler ilk karna düştükleri andan itibaren hissettiriyorlar anneliğin ne kadar kutsal ve zor olduğunu
evet canım aynıyız gun içinde konuşamyı unutuyorum ama yatağa yattıgımda sureklı birşeyler soyluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?