2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evlendikten sonra 1 kilo aldımdiyosun yaa.oda kilomu :44: ben evleneli 1 yıl oldu. 52 kilo evlendim şuan 62 kiloyum. 9+2 hamileliğim. henüz hiç kilo almadım. inşallah da fazla almam yoksa duba gibi olurum yakında. bide onları vermesi var. senn kilon süper maşallah. allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Nereden : Ankara
inşallah ilk çocuğumuz olacak
9 hafta 4 günlük
2 kilo aldım

arkadaşlar bilgisayar bulantı yaptığı için bir süredir giremedim ama sizleri de merak ediyorum. Umarım tüm anne adaylarımız ve bebekleri iyidir. benim kanamalarım iyice azaldı çok şükür, tansiyonum çok düşük ve bulantıya tam gaz devam. ekimin ilk haftası ikili test için randevumuz var.

evet canım aynıyız gun içinde konuşamyı unutuyorum ama yatağa yattıgımda sureklı birşeyler soyluyorum :)

ben bi aralar kilo konusuna takıntılıydım herkes çok zayıfsın diyodu o yüzden kilo almak için güçlü bir çaba sarfediyordum..takıntı haline gelmişti..kilo vermek isteyen nasıl olur bende aynı öleydim kilo almak için ama bende göbek çıktı yaa normalmi 7 haftada anlayamadım kimseye daha sölemedim hamile olduğumu ama herkes soruyo hamilemisin diye yok canımm ya duba gibi olmassın merak etme daha hiç kilo almamışsın baksana ne güzel maşalah..ama bebişlerimizin sağlığı için duba olmak gerekiyosada olalım dimi ama Allahım hepimizin kuzusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşş..

kizlar ya benim soruma niye kimse cevap yazmadi.diyorumki simdi icimde hic bi sey hissetmiyorm.sizde benim gibmisinz.ne zaman baslicak hareketler.cook sabirsizim ben ya

kizlar ya benim soruma niye kimse cevap yazmadi.diyorumki simdi icimde hic bi sey hissetmiyorm.sizde benim gibmisinz.ne zaman baslicak hareketler.cook sabirsizim ben ya

canım sen kaç haftalıksın ?? benim 7 hafta bitmek üzere bende bişi hissetmiyorum daha çok küçük bişey hissetmemem çok normal biliyorum ama bende çok sabırsızlanıyorum..ilk bebeğimi kaybettiğim için bunda çok korkuyorum ve bir an önce hissedersem içim daha rahatlıcakmış gibime geliyorr..bende senin gibi çok sabırsızım sanırım

bende çok kilo aldım diye çok takıntı yapmaya başlamıştım ki hamiş kaldım. artık diyet felanda yapamayacağıma göre kaldı kilolar. Hep kociş yüzünden aldım bu kiloları zaten. ben tek başına yemek yiyemiyorum. eşimde çok geç geliyordu işten. onu bekleyip yemek yiyordum.sonrada hemen yatıyordum o yüzden 10 kilo aldım. mide hastası olduğum içinde diyet felanda yapamıyorum. kaldı kilolarım.
7 haftada belli olan karnın var ya aslında o bebek değil canım. hamileliğin ilk 3 ayında bebek karında pek belirginlik yapmıyor ama vücut alışana kadar karında şişkinlik yapıyor. genelde gaz şişkinliği oluyor. benimde karnım bazen kocaman oluyor 5 aylık hamile sanırsın görürsen. doktoruma sordum onu vücut alışma döneminde yapıyor.o sadece şişkinlik bebek değil dedi. seninkide daha kendini göstermek için pek minnak annesi henüz dışardan belli olmaz.

canim ben haftaligm 9.haftaya giricem.bende biliyorum kucucuk bisey ama sabirsizm iste.

ay cok sevindim canim evet galiba gecen sefer de ayni donem ya da 1 ay farkla hamilydik ben ekim 2010 da hamile kalmistim ama aralik 2010 da bebegimin kalbi durmustu allah insallah bu sefer yavrularimizi hayirlisiyla sagligiyla bize bagislasin ben bugun 10+3 oldum allaha sukurler olsun
ben bayram donusu is bitti gerekcesiyle isten cikarildim evde bilgisayarim ve internetim yok telefondan giriyorum o yuzden pek yazamiyorum ama takip etmete calisiyorum bundan sonra beraberiz insallah

cnm senn kaçıncı haftan. ben 10. haftadayım ve bende hiçbirşey hissetmiyorum çünkü çok erken. aslında bebek hareket ediyor ama çok küçük olduğundan biz henüz hissedemeyiz. 14. 15. haftalardan itibaren hissetmeler başlayabilir ama herkeste bir olmaz mış. zayıf anne adayları ve tecrübeli anne adayları daha erken hissedermiş.
bende hiçbişe hissetmediğim için sürekli doktora gidip iyi olduğunu öğrenmek istiyorum.

canim ben haftaligm 9.haftaya giricem.bende biliyorum kucucuk bisey ama sabirsizm iste.

ben kızımın hareketlerini 5. bu"çuk aylıkken hissettım :) herkestefarklı olabılır tabi
ıkıncıde daha erken bellı oluyomuş hareketler ama ancak 3. aydan sonra hissedılır acele etmee daha var o hareketlere:) ama müthiş birşey

aynen canim.bende oyle 1 ay sonra randevum var.nasil gececek 1 ay bilmiyorm.ultrasona girince hic cikmak istemiyorum.hele kalp atislarini duyunca.

ayy ciddimi.iste herkez harika bir sey icinde bir canlinin hareket etmesi diyo.ondan sabirszlaniyorum

evet canım aynıyız gun içinde konuşamyı unutuyorum ama yatağa yattıgımda sureklı birşeyler soyluyorum :)

gün içinde bazen kasık ağrılarım ve mide kazınmam oluyor ev işlerinden unutuyorum öyle hissediyorum bende ama inanırmısın geçenlerde müzik kutusunu tuttum karnıma sanki hissetti ve kıpırdadı gibi oldu yada bana öyle geldi bilemiyorum Gecede dua okuyorum içimden iyi ol tamam mı seni çok seviyoruz diyorum sanırım hareketlenince daha çok konuşmaya başlayacağız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…