2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

eşimle benim kahverengi ama babannenin amcanın gözleri masmavi bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda gözü kaşı rengi önemki değil

günaydınlaaaaar efendim :))
maşallah sabah sabah herkes formundaa

tuniii bebeğine maşallah canm. kocaman olmuş yağmura layık olmuş yani

petuuuuşşş ayakkabılara bayıldım kızım çok kıskandıı o da istiyo:))

ayyy benm de en büyük fantezim journey'in anne kız takımları.
abiye gibi klasik şık modeller var ya anne ve kız için aynı olan
geçen baktm beğendm hatta. eşşimn kardeşinin düğününe ordan allcam
kızım da büyür o zamana. saçları da aynı model yaparız..
ayyy pek heveslendim

ozamana topikte sadece ben kalcam sanırım en minnak berat efem var çünkü ama biri dha vardı benle aynı gün de olan

aşk olsun sen beni hep unutuyorsun..ama ben seni hep takip ediyorum... senle aynı gün ben varım.senle ben herkesi doğuma yollarız bu gidişle..

benim eşim yeşil gözlü.kayınpederim ve ailesi komple renkli gözlü...benim ailemde de halam mavi gözlü..umarım kızım renkli gözlü olur.

Paris elbette oalbilir ben sana şunu söyleyeyim anne baba kahverengi olup hatta hala, amca da kahverengi göze sahip olup bebekleri boncuk gözlü doğmuştu bir arkadaşın dedenin babası renkli gözlüymüş düşün hiç belli olmuyor amin canım

eşimle benim göz rengim aynı.
yeşil.. ama öyle acık yemyeşil değil bide degişen bi göz rengimiz var
aglayınca ve guneste benim gözlerim yemyesil kıvama geliyo :)
amcasının gözleride mavi
bende cok merak ediyorum naısl bi kızce olcak die
anası gibi sarı yeşil gözlü olsa
detaylıdaki resmine bakıyorum aynı görumceme benziyo
neyse aklı benzemesinn

bebeğim yaa unutmak değil inan bende var bugün bi sersemlik bebeğimi gördümya onun verdiği mutluluğun saflığı içindeym hala atamadım üzerimden ama ama afffeeetttt :26:

ben kasılma hiç hissetmedim rahim büyüdüğü için kaburga tarafım ağrıyor biraz ara o kadar istersen canım doktorunla konuş en iyi o bilir telaşlanma ama allahın izniyle her şey yolundadır...

cnm o kasılmalar düzenli aralıklarla olursa risk var.yani mesela önce 6 saat arayla, sonra 4-2-1 filan gibi. bi araştır istersen...

:

dün doktora gittim bi on dakika ntsye bağladı, ama tabi bişi olmadı, akşam eve giderken metroda (kızılay batıkent arası yirmi beş dakikadır) dört beş defa oldu evde de aynı şekilde, sabah, biraz önce.... şimdi prova kasılmaları normal tamam ama bu sancılar günde kaç defa olursa normal? onu bulamadım, saatte dördü geçerse doktoro gidin yazıyo... geçti bile... tabi hissettiklerim kasılmaysa...bilemedim...

hehehe aklı benzemesin

hahha alemsin menzil aklı benzemesin hee

uuuu taa nerden almış göz renginii dedenin babasıı... bizimde dedenin annesi renkli gözlüü

benim babamında halamında amcamında açık kahverengi bakalım hangi tarafa çekecekk

abooo kız halaya çeker derler yaa.. şeytan kulana kurşunnn..

ben kasılma hiç hissetmedim rahim büyüdüğü için kaburga tarafım ağrıyor biraz ara o kadar istersen canım doktorunla konuş en iyi o bilir telaşlanma ama allahın izniyle her şey yolundadır...

canım dün aradım daha kadını biraz kahverengi lekelenmem var diye... nts da sancı gözükmedi... ama akşam eve giderken baya arttı kasılmalar... bi de alttan çok muayne ettiler dün... üç sefer aletlerle falan... normal gibi. ama kasılmalar arttı ya... baya baya...

canım 27. haftada beelli oluyormuş artık göz renkleri
bizde çok merak ediyoruz bakalım nasıl olcak diye

Anne Karnında Hafta Hafta Bebek Gelişimi

canım geçmiş olsunn. ciddi bi durum değildir umarım. nermin hanımamı gidiyosun hala

hehehe aklı benzemesin

hahha alemsin menzil aklı benzemesin hee

Menziiiiiiiiiiil kız halaya çekermiş

napalım artık ceksin bakalım..
yalnız ben sarısınım babası kumral beyaz tenli
halası esmer yani ceksin derken guzel kadın
ama o kadar vitamin omega 3 falan kullanıyorum
pekmezler, yumurtalar, balıklar
yok yaa o kadar salaakk olamaz ondan eminim

canım geçmiş olsunn. ciddi bi durum değildir umarım. nermin hanımamı gidiyosun hala

yok tatlım değiştirdim. batıkentte bilgi hastanesi var oraya gidiyorum... dün aradım kadını. ama kasılma için değil. lekelenmem vardı kahverengi. normal herşey... ara ara kasılma oluyordu zaten. ama dün geceden bu yana karnım ara ara taş gibi oluyor... özellikle sağ taraf... bebek hareketleri duruyor kasılma olduğunda... elii koyuyorum nasıl sert... du bakalım akşama kadar takip edicem olmadı gidicem artık...

ya bendede sertleşme oluyor sağ tarafımda özelllikle göbek deliğime yakın bi yerlerde. bazen bebek bi yerde toplanıyomuş gibi bi gerginlik hissediyorum. acaba kasılma bu olaymıkii..

sen takip et bakalım bi canımm.umarım herşey yolundadır. haberdar et bizide mutlaka

saftorikleşme ararım senii
bulusma vesilesiyle numaralarımzıı alalım
ararım diyorum da salak gibi benim erken dogum riskim var
kimbilir belki ben dogurucam hepinizden önce :)
kızım petu sezercik doğuracak habersiz gitmez bi yere biz en az 10 gün önceden biliyo oluruz, sen kendi derdine yan

babam maviş küçük abim yemyeşil. babaannem maviş 3 halam maviş. bir teyzem maviş, bir dayım yemyeşil. annem büyük abim esmer ben kumral, baba masmavi. biz de merakla bekliyoruz ama ben bana benzesin istiyorum ne esmer olsun ne sarı ortası. smerler de sarılar da çok dikkat çeker. ben kızım çok dikkat çeksin istemiyom sonra peşine takılan çok olur al başına belayı. yeminlen mahallenin oğlanların gözünden başlarım oyma işlemine

dr'dan çekinilmez madem sık aralıklarla oluyo git gir nst'ye. ama alttan müdahale ettirme fazla, yiter de koy tavrını en olmadı git başka bi dr'a. 15-20 liraya bakan özeller var bi kerelik git n'olcak?

ooo sizde maviş çokmuş +++ ihtimal fazla sizdee... ama hiçte belli olmaz.. bakarsınnn o kadar mavişin içinden sana çeker annesi gözleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…