kızlar sülalenizde renklii göz varmı. eşimde bende kafferengi gözlüyüz.ama eşimin halası amcası babanesi renkli gözlü
sankim renkli olma ihtimali yüksek gibi bizim kızın
şöyle ela gözlü bal gözlüüü olsa kızımın gözlerii.
tabisi en başta sağlıklı olsunnnnnn inşallahh Amin.........................
ozamana topikte sadece ben kalcam sanırım en minnak berat efem var çünkü ama biri dha vardı benle aynı gün de olan
kızlar sülalenizde renklii göz varmı. eşimde bende kafferengi gözlüyüz.ama eşimin halası amcası babanesi renkli gözlü
aşk olsun sen beni hep unutuyorsun..ama ben seni hep takip ediyorum... senle aynı gün ben varım.senle ben herkesi doğuma yollarız bu gidişle..
benim eşim yeşil gözlü.kayınpederim ve ailesi komple renkli gözlü...benim ailemde de halam mavi gözlü..umarım kızım renkli gözlü olur.
kızlar yaa bişi sorucam kasılma hissetmeye başlayan var mı? bi de tam olarak nasıl hissediyorsunuz... ben dün geceden beri sağ alt kasığımda bişiler hissediyorum... internette okudum satte dörtten fazla oluyorsa doktora başvurun diyor, bu sabah on buçukla onbir buçuk arası oldu baya akşam çok daha sıktı... ara ara oluyor yine... napsam ki...
cnm o kasılmalar düzenli aralıklarla olursa risk var.yani mesela önce 6 saat arayla, sonra 4-2-1 filan gibi. bi araştır istersen...
:
eşimle benim göz rengim aynı.
yeşil.. ama öyle acık yemyeşil değil bide degişen bi göz rengimiz var
aglayınca ve guneste benim gözlerim yemyesil kıvama geliyo :)
amcasının gözleride mavi
bende cok merak ediyorum naısl bi kızce olcak die
anası gibi sarı yeşil gözlü olsa
detaylıdaki resmine bakıyorum aynı görumceme benziyo
neyse aklı benzemesinn
amcasının gözleride mavi
neyse aklı benzemesinn
uuuu taa nerden almış göz renginii dedenin babasıı... bizimde dedenin annesi renkli gözlüüParis elbette oalbilir ben sana şunu söyleyeyim anne baba kahverengi olup hatta hala, amca da kahverengi göze sahip olup bebekleri boncuk gözlü doğmuştu bir arkadaşın dedenin babası renkli gözlüymüş düşün hiç belli olmuyor amin canım
amcasının gözleride mavi
neyse aklı benzemesinn
ben kasılma hiç hissetmedim rahim büyüdüğü için kaburga tarafım ağrıyor biraz ara o kadar istersen canım doktorunla konuş en iyi o bilir telaşlanma ama allahın izniyle her şey yolundadır...
ben kasılma hiç hissetmedim rahim büyüdüğü için kaburga tarafım ağrıyor biraz ara o kadar istersen canım doktorunla konuş en iyi o bilir telaşlanma ama allahın izniyle her şey yolundadır...
canım dün aradım daha kadını biraz kahverengi lekelenmem var diye... nts da sancı gözükmedi... ama akşam eve giderken baya arttı kasılmalar... bi de alttan çok muayne ettiler dün... üç sefer aletlerle falan... normal gibi. ama kasılmalar arttı ya... baya baya...
hehehe aklı benzemesin
hahha alemsin menzil aklı benzemesin hee
uuuu taa nerden almış göz renginii dedenin babasıı... bizimde dedenin annesi renkli gözlüü
benim babamında halamında amcamında açık kahverengi bakalım hangi tarafa çekecekk
abooo kız halaya çeker derler yaa.. şeytan kulana kurşunnn..
Menziiiiiiiiiiil kız halaya çekermiş
canım geçmiş olsunn. ciddi bi durum değildir umarım. nermin hanımamı gidiyosun hala
yok tatlım değiştirdim. batıkentte bilgi hastanesi var oraya gidiyorum... dün aradım kadını. ama kasılma için değil. lekelenmem vardı kahverengi. normal herşey... ara ara kasılma oluyordu zaten. ama dün geceden bu yana karnım ara ara taş gibi oluyor... özellikle sağ taraf... bebek hareketleri duruyor kasılma olduğunda... elii koyuyorum nasıl sert... du bakalım akşama kadar takip edicem olmadı gidicem artık...
kızım petu sezercik doğuracak habersiz gitmez bi yere biz en az 10 gün önceden biliyo oluruz, sen kendi derdine yansaftorikleşme ararım senii
bulusma vesilesiyle numaralarımzıı alalım
ararım diyorum da salak gibi benim erken dogum riskim var
kimbilir belki ben dogurucam hepinizden önce :)
babam maviş küçük abim yemyeşil. babaannem maviş 3 halam maviş. bir teyzem maviş, bir dayım yemyeşil. annem büyük abim esmer ben kumral, baba masmavi. biz de merakla bekliyoruz ama ben bana benzesin istiyorum ne esmer olsun ne sarı ortası. smerler de sarılar da çok dikkat çeker. ben kızım çok dikkat çeksin istemiyom sonra peşine takılan çok olur al başına belayı. yeminlen mahallenin oğlanların gözünden başlarım oyma işleminekızlar sülalenizde renklii göz varmı. eşimde bende kafferengi gözlüyüz.ama eşimin halası amcası babanesi renkli gözlü
dr'dan çekinilmez madem sık aralıklarla oluyo git gir nst'ye. ama alttan müdahale ettirme fazla, yiter de koy tavrını en olmadı git başka bi dr'a. 15-20 liraya bakan özeller var bi kerelik git n'olcak?dün doktora gittim bi on dakika ntsye bağladı, ama tabi bişi olmadı, akşam eve giderken metroda (kızılay batıkent arası yirmi beş dakikadır) dört beş defa oldu evde de aynı şekilde, sabah, biraz önce.... şimdi prova kasılmaları normal tamam ama bu sancılar günde kaç defa olursa normal? onu bulamadım, saatte dördü geçerse doktoro gidin yazıyo... geçti bile... tabi hissettiklerim kasılmaysa...bilemedim...
kızım petu sezercik doğuracak habersiz gitmez bi yere biz en az 10 gün önceden biliyo oluruz, sen kendi derdine yan
babam maviş küçük abim yemyeşil. babaannem maviş 3 halam maviş. bir teyzem maviş, bir dayım yemyeşil. annem büyük abim esmer ben kumral, baba masmavi. biz de merakla bekliyoruz ama ben bana benzesin istiyorum ne esmer olsun ne sarı ortası. smerler de sarılar da çok dikkat çeker. ben kızım çok dikkat çeksin istemiyom sonra peşine takılan çok olur al başına belayı. yeminlen mahallenin oğlanların gözünden başlarım oyma işlemine
dr'dan çekinilmez madem sık aralıklarla oluyo git gir nst'ye. ama alttan müdahale ettirme fazla, yiter de koy tavrını en olmadı git başka bi dr'a. 15-20 liraya bakan özeller var bi kerelik git n'olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?