ya evdeki pc den face dışında bi yere yükleyemiom...iş yerindede video yasak açmıo....buraya yükleyemedim...benim kızçenin hareketlerini çekmiştimde kameraya:)hangi video nerde haniii?
bebek gece hareketliyse doğduktan sonrada gece uyumaz ağlarmış anneyide uyutmazmış buda anneye düşkün olduğunu gösterirmiş güzdüz hareketliysede babacı olurmuş onun mantığını bende anlamış değilim henüz ama öle derler hep dedi annem
senin yağmur babacı olcak ozaman dsene
ya evdeki pc den face dışında bi yere yükleyemiom...iş yerindede video yasak açmıo....buraya yükleyemedim...benim kızçenin hareketlerini çekmiştimde kameraya:)
tuniiii sen yapabilirsen buraya koysana, face deki vidyoyo kopyalabilirmisn buraya bi bak bakem...
evet öyle görünyo...çok kızdım şimdi bu olaya yeaaa
ya evdeki pc den face dışında bi yere yükleyemiom...iş yerindede video yasak açmıo....buraya yükleyemedim...benim kızçenin hareketlerini çekmiştimde kameraya:)
tuniiii sen yapabilirsen buraya koysana, face deki vidyoyo kopyalabilirmisn buraya bi bak bakem...
Arkadaşlar bir şey soracağım nette tam bulamadım anne karnındayken bebeğin göz rengi kaçıncı haftadan itibaren belli olur??
gece gündüz hareketliyse noluyor acebaaa ? Hiç mi uyutmayacak bizi doğduğunda
çizelgene bakınca içim cız ediyo
bi tane meyve kalmış kızçe yemiş yutmuş hepsinii
evet sonuncuyuda 39. haftada yiyo olcak...
o zamanıda allahım sağlık verirse görmücez...kızım doğmuş olacak...bende evde bi telaş halinde olcam..
kayınvalidem bebek nasıl yıkanır kursuna gitmedin die bana sitem edio olacak..
off kalabalık evde yağmur vıyak ıyakkk
beni yadedin taammı o zmn petuş da doğurdu heralde kaç gündür giremio die
iyide göz rengi belli olmazki canm
renk pigmentleri dogduktan sonra oturuyo die biliyorum
böyle bişi ultrasonda hiç görülmez;
demek istedgni ben mi anlamadım ki??
o zamanıda allahım sağlık verirse görmücez...kızım doğmuş olacak...bende evde bi telaş halinde olcam..
ozaman anneyede babayada düşkün olucak heralde anamızı ağlatıcak
Menzilim bir sitede göz pigmentleri efenim rengi bilmem kaçıncı haftadan itibaren oluşmaya başlar yazıyordu, zaten doğduktan 6 ay içerisinde değişebiliyormuş onu biliyorum da oluşma haftasını merak ettim. Tabi ultrasonda görülmez dediğin gibi o konuda da hemfikiriz.
sen o babayla yarışabileceğini mi zannediyosun. ben ikinciliği kabullendim çoktanneaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"gece hareketliyse anneci gündüz hareketliyse babacı olurmuş" kim demiş bunuuuuuuuuuuu
benim zillinin gündüz videosunu gördünüz hep öyle...gece daha bi kere kıpraşmışlığı yok ya..
ama haksızlık bu yeaaa..namussuzzzz
cnm o kasılmalar düzenli aralıklarla olursa risk var.yani mesela önce 6 saat arayla, sonra 4-2-1 filan gibi. bi araştır istersen...kızlar yaa bişi sorucam kasılma hissetmeye başlayan var mı? bi de tam olarak nasıl hissediyorsunuz... ben dün geceden beri sağ alt kasığımda bişiler hissediyorum... internette okudum satte dörtten fazla oluyorsa doktora başvurun diyor, bu sabah on buçukla onbir buçuk arası oldu baya akşam çok daha sıktı... ara ara oluyor yine... napsam ki...
ben masaüstüne metin hazırlıycam. evden çıkarken eşim atıverir size o metni. en olmadı cepten birinize yollarım o burdan duyurur ayyy çok heyecanlıevet sonuncuyuda 39. haftada yiyo olcak...
Menzilim bir sitede göz pigmentleri efenim rengi bilmem kaçıncı haftadan itibaren oluşmaya başlar yazıyordu, zaten doğduktan 6 ay içerisinde değişebiliyormuş onu biliyorum da oluşma haftasını merak ettim. Tabi ultrasonda görülmez dediğin gibi o konuda da hemfikiriz.
sankim banada dna nın içinde göz rengide bellidir gibi geliyor ama bilgiçlik yapmak istemiyorum doğumdan sonrada belirginleşiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?