2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hangi video nerde haniii?
ya evdeki pc den face dışında bi yere yükleyemiom...iş yerindede video yasak açmıo....buraya yükleyemedim...benim kızçenin hareketlerini çekmiştimde kameraya:)
tuniiii sen yapabilirsen buraya koysana, face deki vidyoyo kopyalabilirmisn buraya bi bak bakem...

evet öyle görünyo...çok kızdım şimdi bu olaya yeaaa

zaten kız çocukları babay düşkün oluyolar sen baştan yenilgiyi kabul et en iyisi

Arkadaşlar bir şey soracağım nette tam bulamadım anne karnındayken bebeğin göz rengi kaçıncı haftadan itibaren belli olur??

çizelgene bakınca içim cız ediyo
bi tane meyve kalmış kızçe yemiş yutmuş hepsinii

Arkadaşlar bir şey soracağım nette tam bulamadım anne karnındayken bebeğin göz rengi kaçıncı haftadan itibaren belli olur??

iyide göz rengi belli olmazki canm
renk pigmentleri dogduktan sonra oturuyo die biliyorum
böyle bişi ultrasonda hiç görülmez;
demek istedgni ben mi anlamadım ki??

kızlar yaa bişi sorucam kasılma hissetmeye başlayan var mı? bi de tam olarak nasıl hissediyorsunuz... ben dün geceden beri sağ alt kasığımda bişiler hissediyorum... internette okudum satte dörtten fazla oluyorsa doktora başvurun diyor, bu sabah on buçukla onbir buçuk arası oldu baya akşam çok daha sıktı... ara ara oluyor yine... napsam ki...

gece gündüz hareketliyse noluyor acebaaa ? Hiç mi uyutmayacak bizi doğduğunda

çizelgene bakınca içim cız ediyo
bi tane meyve kalmış kızçe yemiş yutmuş hepsinii

evet sonuncuyuda 39. haftada yiyo olcak...
o zamanıda allahım sağlık verirse görmücez...kızım doğmuş olacak...bende evde bi telaş halinde olcam..
kayınvalidem bebek nasıl yıkanır kursuna gitmedin die bana sitem edio olacak..
off kalabalık evde yağmur vıyak ıyakkk
beni yadedin taammı o zmn petuş da doğurdu heralde kaç gündür giremio die

ozamana topikte sadece ben kalcam sanırım en minnak berat efem var çünkü ama biri dha vardı benle aynı gün de olan

iyide göz rengi belli olmazki canm
renk pigmentleri dogduktan sonra oturuyo die biliyorum
böyle bişi ultrasonda hiç görülmez;
demek istedgni ben mi anlamadım ki??

Menzilim bir sitede göz pigmentleri efenim rengi bilmem kaçıncı haftadan itibaren oluşmaya başlar yazıyordu, zaten doğduktan 6 ay içerisinde değişebiliyormuş onu biliyorum da oluşma haftasını merak ettim. Tabi ultrasonda görülmez dediğin gibi o konuda da hemfikiriz.

saftorikleşme ararım senii
bulusma vesilesiyle numaralarımzıı alalım
ararım diyorum da salak gibi benim erken dogum riskim var
kimbilir belki ben dogurucam hepinizden önce :)

sankim banada dna nın içinde göz rengide bellidir gibi geliyor ama bilgiçlik yapmak istemiyorum doğumdan sonrada belirginleşiyormuş

Hayal edebiliyorum

Senin sezeryan olacağı kesin ben önce normali zorlayacağım inşallah 40 haftayı bulmaz da hayırlısıyla kucağıma alırım... Çok az kaldı yarın 30. hafta dile kolayy nerden nereye

sen o babayla yarışabileceğini mi zannediyosun. ben ikinciliği kabullendim çoktan
ne de olsa liseden sonra babanın kıymeti azalacak sayılı gün çabuk geçer

cnm o kasılmalar düzenli aralıklarla olursa risk var.yani mesela önce 6 saat arayla, sonra 4-2-1 filan gibi. bi araştır istersen...

ben masaüstüne metin hazırlıycam. evden çıkarken eşim atıverir size o metni. en olmadı cepten birinize yollarım o burdan duyurur ayyy çok heyecanlı

kızlar sülalenizde renklii göz varmı. eşimde bende kafferengi gözlüyüz.ama eşimin halası amcası babanesi renkli gözlü
sankim renkli olma ihtimali yüksek gibi bizim kızın
şöyle ela gözlü bal gözlüüü olsa kızımın gözlerii.
tabisi en başta sağlıklı olsunnnnnn inşallahh Amin.........................

sankim banada dna nın içinde göz rengide bellidir gibi geliyor ama bilgiçlik yapmak istemiyorum doğumdan sonrada belirginleşiyormuş

Çok merak ediyorum ya babamızın gözleri renkli mavi/yeşil benim annemin de renkli eşimin babasının da renkliymiş bakalım hangimizin genleri bastıracak merak ediyorum sağlıklı olsun tabi en başla mühim olan o da insan yine de merak ediyor eşime diyorum ki bu konuda senin dna n benimkini yenebilir yenilgiyi kabul ederim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…