2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
maşallah minik oğluşuna canım
komacan olacaklar sonra biz de pırtlatıcerices onları

çok güzel canım mşlhh
o eller hep yüzde zaten bizimde
profilden hiç fotomuz yok

maşallah cnm..bebeğinede sanada... umarım sonuçlarında temiz çıkar..

gözünaydın canım
saglıkla kavuşman dileğiyle..

teyzişler berat efem le hepinize çok çok teşekküre ediyoruzz öpüyoruz hatta..Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına versin inş. nasıl bi mutluluk yaa

tunicim msallah bebisine.bizde gittkgecen hafta doktora.nazli kizim yuzunu gostermedi tam.buyuyolar yaa onceleri miniciklerdi simdi hizli bir buyume evresine girdi bebislerimz.
hareketleri hissetme durumun nasil bu arada

kuzucum çok saol benimkinin el hep yüzde ben neyse görüyorum gene ama babamız uzakta olunca merak ediyo sabırsızlıkla yüzden fotosunu bekliyo napsın ama benim paşam bizi hep sükutu hayale uğratıyo sağlıklı olsunda doğunca süpriz olsun yüzüde bize hareketlenmeler başladı canım ama sağı solu belli olmuyo gene biraz uslu galiba yawrum benim..genelde gece ve sabahları çok hareketli oluyo bide müzik dinlettiğim zaman dün akşamda kuzuma 1 cüz dinlettim ondada hareketlendi
seninki nasıl peki?

Maşallah Tunicim bu Cumartesi kısmet olursa biz de görmeye gideceğiz bakalım inşallah sonuçların da güzel çıkar

ekekler için zara'da harika baba-oğul takımlar var.

nişanlıyken zar zor converse almıştım hemi de deri, öğrenci halimle kendime deri almaya kıyamazken ona deri almıştım. modelleri aynı olmasa da en azından markaları aynı olsun diye. 1 ayda parça pinçik etti ayakkabıyı
ben de geçen bluekey'in erkek reyonundan oduncu gömek aldım kızıma aynısı babasında var çünkü, herif bayıldı görünce. bulursam benzerini kendime de alcam artık ailecek giyeriz

maşallah kuzuya

TMM CNM..
Petuşum güle güle kullanın çok güzeller
çok saol canım benim...

uyyy maşallah kuzuma...o kadar göbek bak bebişe gidiomuş tunim senin hiç bi kabahatin yokmuş:)))
hadi yiyin gariiiiii

bebek bezi olayına bu ay bizde girmeyi düşünüyoruz.bende prima premıum care alıcam.yenidoğan kaç paket almayı düşünüyorsun peki?

yenidoğan almıcam canım
direk 3-6 ile başlıcam

canım bende prima alıyorum
1 paket yenidoğan aldım
2 pakette 3-6 kglık(2 numara)aldımm..
ben 3-6 kg devam edeyim diyodum ama bilemedim işte napsamki 2 paket yeterli olurmu
bendemi 4 numara almaya başlasam

canım bana doktor kesin 3 3.5 kilodan fazla olur dedi
tabi erken gelemzse bide göbek kısmının sıkmaması gerekir
diye duymuştum o yüzden 3-6 ile başlıcam
sonrada 4-9 devam ederim diye düşünüyorum en çok onu alıcam
3,5 kilo doğan bir bebek 4kiloya çabuk ulaşır gibime geliyor
stok yapacaksan bence biraz büyük stok yap küçükler
elinde patlamasın ama tamamen kendi mantığıma göre
düşünüyorum ben yinede sen bilirsin

aaaa süper konyada yok zara ama ankaraya gitcem ordan alıyım o zaman 2 yakışıklıma :))))

gözün aydın canım....
bu arada biz burda karla kışla boğuşalım, ha düştük ha düşcez diye diken üstünde yürüyelim, sen git alanyalarda sıcacık otur,hemde ailenin yanında ((

kuzum bende pazar günü geliyorum 1 ay kocamın yanındayım sonra doğum için tekrar gelicem valla çok soğukmuş yaa buralar iyi ama bende evimi kocamı özledim buarada saol tatlım

Maşallah Tunicim bu Cumartesi kısmet olursa biz de görmeye gideceğiz bakalım inşallah sonuçların da güzel çıkar

saol canımcım inş. sende güzel haberlerle gelirsin

saol canım benim

TMM CNM..

çok saol canım benim...

uyyy maşallah kuzuma...o kadar göbek bak bebişe gidiomuş tunim senin hiç bi kabahatin yokmuş:)))
hadi yiyin gariiiiii

saol petuş annesi
evet yaa direk paşama gidiyomuş kurban olurum yarasın oğluşa

Maşallah canım tosun olmuş :)) sonuçarında iii çıkar inş. sen kalbini ferah tut, iii haberleriniziii bekliyoruzzz...

evet mantıklı canımm.
bende bu mantıkla alabilirim 4-9 kg bi iki pakete ondan olsun... beki kızım çok kilo alır ilk zamanlar belli olmazz. evde bulunsun :)

kuzucum çok saol benimkinin el hep yüzde ben neyse görüyorum gene ama babamız uzakta olunca merak ediyo sabırsızlıkla yüzden fotosunu bekliyo napsın ama benim paşam bizi hep sükutu hayale uğratıyo sağlıklı olsunda doğunca süpriz olsun yüzüde bize hareketlenmeler başladı canım ama sağı solu belli olmuyo gene biraz uslu galiba yawrum benim..genelde gece ve sabahları çok hareketli oluyo bide müzik dinlettiğim zaman dün akşamda kuzuma 1 cüz dinlettim ondada hareketlendi
seninki nasıl peki?[/QUOTE]

canim benimkininde sagi solu belli olmuyo.ozellikle geceleri iste yataga girince tekmeliyo.sabah kalkinca.gun icinde ksamlari.cani ne zaman isterse kuzumun.gecen uzanmistim disardan gordum hareketlerini ayyy cok guzeldi.bidahada goremedim ama.babamz daha hissedemiyo elini koyuyo ama.o koiyunca inat yapiyo hareket etmiyo.maasallah canm kuran dinletmek cok onemli dinlet bol bol

Hmm,
Herkese uysaydı o gün orda da görüşebilirdik.

Sibel görüşürüz istersen orda..

Evet haklısın canım.

Bu arada göbişine de maşallah

Yaw 30. haftaya giriyorum yarın hala eski kıyafetlerim oluyor bu iç karın genişliği dedikleri doğru mu gerçekten??

Günaydın Kızlar

maşallah canım bebikine

oy maşallah top gibi olmuş bundan böle hızla buyurler artık

ya evet o hareketleri dışardan izlemek kadar mükemmel bişey yok yaa resmen göbeğe kitleniyorum o an annem babam kardşeim uzaktan izliyolar bakın dedğim anda babamızda pazar gününden sonra şahit olacak inş.o görmedi daha hiisetmedi bile
gece tam yatcağım zaman coşuyo benimkide annem diyokş anneci olacak öle olurmuş bebek gece hareketliyse anneci gündüz hareketliyse babacı olurmuş..hani gece anneyi uyutmıcağından ona düşkün olurmuş hesabı yani
kuzum sizde dinletin valla çok iyi oluyor hem manevi olarak bende rahatlıyorum kuran dinletince..

Günaydın Kızlar

maşallah canım bebikine

oy maşallah top gibi olmuş bundan böle hızla buyurler artık

saol canım benimmm

neaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"gece hareketliyse anneci gündüz hareketliyse babacı olurmuş" kim demiş bunuuuuuuuuuuu
benim zillinin gündüz videosunu gördünüz hep öyle...gece daha bi kere kıpraşmışlığı yok ya..
ama haksızlık bu yeaaa..namussuzzzz

hangi video nerde haniii?

bebek gece hareketliyse doğduktan sonrada gece uyumaz ağlarmış anneyide uyutmazmış buda anneye düşkün olduğunu gösterirmiş güzdüz hareketliysede babacı olurmuş onun mantığını bende anlamış değilim henüz ama öle derler hep dedi annem
senin yağmur babacı olcak ozaman dsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…