maşallah minik oğluşuna canım
komacan olacaklar sonra biz de pırtlatıcerices onları
çok güzel canım mşlhh
o eller hep yüzde zaten bizimde
profilden hiç fotomuz yok
maşallah cnm..bebeğinede sanada... umarım sonuçlarında temiz çıkar..
gözünaydın canım
saglıkla kavuşman dileğiyle..
tunicim msallah bebisine.bizde gittkgecen hafta doktora.nazli kizim yuzunu gostermedi tam.buyuyolar yaa onceleri miniciklerdi simdi hizli bir buyume evresine girdi bebislerimz.
hareketleri hissetme durumun nasil bu arada
Pazar günü fuara gelenler kimler kızlar?
Benim eşim c.tesi çalıştığı için Pazar gideceğiz inşallah.
biz doktordan geldikkk...
bebeğim çok iyiymiş Allahıma şükür..25+4 ve 927 gr olmuş paşam maşalah oğluşuma..doktorumuz kilosu çok iyi maşalaha dedi :))) ama elinin biri yüzünde ağzınyla burnunu kapamış gene renkli görüntü alamadık yüzden babamız uzakta olduğu için siyah beyaz resmimizi verdi :))) şeker için kanımızıda verdik ve idrar tahlilide verdik..doktorum öğleden sonra ameliyatta olcağı için yarın sabahta onun sonucunu göstericez..bebeğimin iyi haberlerini aldım çok şükür inş. sonuçlarımda iyi çıkar :) bizden şimdilik bukadar kızlar ..
ekekler için zara'da harika baba-oğul takımlar var.ayyyy ne güzel, bizim oğlumuz olcağı için bende aynı hayalleri eşimle oğlum için kuruyorum, lacoste tişörtler alcam ikisine aynı, böle işte hep aynı şeyler giydircem ikisine, sonra kızım olursada ben aynı giyinirim artık,bu arada journey var ya orda çok güzel anne-kız takımları var, biraz büyüynce ordan taım giyinirsiniz :))))
nişanlıyken zar zor converse almıştım hemi de deri, öğrenci halimle kendime deri almaya kıyamazken ona deri almıştım. modelleri aynı olmasa da en azından markaları aynı olsun diye. 1 ayda parça pinçik etti ayakkabıyıhe heeee fantazilere bak hele:))))
ben eşime hep diosum aynı spor ayakkabıdan alalım...yok olmaz hayatta falan diodu
diodum evli çiftler hep yapıo..hayatta aldırmıodu puşşşttt,
geçen kulak kabarttım....dioki ben kızımla kendime aynı spor ayakkabıdan alcam aynı eşofman takımından alcam....
maşallah kuzuyabiz doktordan geldikkk...
bebeğim çok iyiymiş Allahıma şükür..25+4 ve 927 gr olmuş paşam maşalah oğluşuma..doktorumuz kilosu çok iyi maşalaha dedi :))) ama elinin biri yüzünde ağzınyla burnunu kapamış gene renkli görüntü alamadık yüzden babamız uzakta olduğu için siyah beyaz resmimizi verdi :))) şeker için kanımızıda verdik ve idrar tahlilide verdik..doktorum öğleden sonra ameliyatta olcağı için yarın sabahta onun sonucunu göstericez..bebeğimin iyi haberlerini aldım çok şükür inş. sonuçlarımda iyi çıkar :) bizden şimdilik bukadar kızlar ..
TMM CNM..evet bende severim eşimle aynı giyinmeyi, o ne renke giyerse bende o grenk giymeye çalışırım, yada onu kendime uydururum) hatta dün akşam mavi jeanste indirim vardı ikimize aynı gri kapşonlu aldık, şimdi oğlum için bakıyorum, onada alcam bulunca, sen çok internete bakıyosun sende görürsen söle bana :)))
çok saol canım benim...Petuşum güle güle kullanın çok güzeller
Pazar günü fuara gelenler kimler kızlar?
Benim eşim c.tesi çalıştığı için Pazar gideceğiz inşallah.
bebek bezi olayına bu ay bizde girmeyi düşünüyoruz.bende prima premıum care alıcam.yenidoğan kaç paket almayı düşünüyorsun peki?
canım bende prima alıyorum
1 paket yenidoğan aldım
2 pakette 3-6 kglık(2 numara)aldımm..
ben 3-6 kg devam edeyim diyodum ama bilemedim işte napsamki 2 paket yeterli olurmu
bendemi 4 numara almaya başlasam
ekekler için zara'da harika baba-oğul takımlar var.
nişanlıyken zar zor converse almıştım hemi de deri, öğrenci halimle kendime deri almaya kıyamazken ona deri almıştım. modelleri aynı olmasa da en azından markaları aynı olsun diye. 1 ayda parça pinçik etti ayakkabıyı
ben de geçen bluekey'in erkek reyonundan oduncu gömek aldım kızıma aynısı babasında var çünkü, herif bayıldı görünce. bulursam benzerini kendime de alcam artık ailecek giyeriz
maşallah kuzuya
gözün aydın canım....
bu arada biz burda karla kışla boğuşalım, ha düştük ha düşcez diye diken üstünde yürüyelim, sen git alanyalarda sıcacık otur,hemde ailenin yanında((
Maşallah Tunicimbu Cumartesi kısmet olursa biz de görmeye gideceğiz bakalım inşallah sonuçların da güzel çıkar
ekekler için zara'da harika baba-oğul takımlar var.
nişanlıyken zar zor converse almıştım hemi de deri, öğrenci halimle kendime deri almaya kıyamazken ona deri almıştım. modelleri aynı olmasa da en azından markaları aynı olsun diye. 1 ayda parça pinçik etti ayakkabıyı
ben de geçen bluekey'in erkek reyonundan oduncu gömek aldım kızıma aynısı babasında var çünkü, herif bayıldı görünce. bulursam benzerini kendime de alcam artık ailecek giyeriz
maşallah kuzuya
TMM CNM..
çok saol canım benim...
uyyy maşallah kuzuma...o kadar göbek bak bebişe gidiomuş tunim senin hiç bi kabahatin yokmuş:)))
hadi yiyin gariiiiii
yenidoğan almıcam canım
direk 3-6 ile başlıcam
canım bana doktor kesin 3 3.5 kilodan fazla olur dedi
tabi erken gelemzse bide göbek kısmının sıkmaması gerekir
diye duymuştum o yüzden 3-6 ile başlıcam
sonrada 4-9 devam ederim diye düşünüyorum en çok onu alıcam
3,5 kilo doğan bir bebek 4kiloya çabuk ulaşır gibime geliyor
stok yapacaksan bence biraz büyük stok yap küçükler
elinde patlamasın ama tamamen kendi mantığıma göre
düşünüyorum ben yinede sen bilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-48.html#post22708596
Göbüşü ekledik :)
Menzilciğim çok gelmek isterim ama Herüfüm ne dicek bilemiyorum :)
Kimse fuara gelmiyor mu yaa sordum ama cvp yok kimseden
ben pazar günü gideceğim canım
Canım biz de eşimle Cumartesi gideceğiz kısmet olursa...
Hmm,
Herkese uysaydı o gün orda da görüşebilirdik.
Sibel görüşürüz istersen orda..
maşallahbiz doktordan geldikkk...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-48.html#post22708596
Göbüşü ekledik :)
Menzilciğim çok gelmek isterim ama Herüfüm ne dicek bilemiyorum :)
Kimse fuara gelmiyor mu yaa sordum ama cvp yok kimseden
canim benimkininde sagi solu belli olmuyo.ozellikle geceleri iste yataga girince tekmeliyo.sabah kalkinca.gun icinde ksamlari.cani ne zaman isterse kuzumun.gecen uzanmistim disardan gordum hareketlerini ayyy cok guzeldi.bidahada goremedim ama.babamz daha hissedemiyo elini koyuyo ama.o koiyunca inat yapiyo hareket etmiyo.maasallah canm kuran dinletmek cok onemli dinlet bol bol
Günaydın Kızlar
maşallahcanım bebikine
oy maşallah top gibi olmuşbundan böle hızla buyurler artık
ya evet o hareketleri dışardan izlemek kadar mükemmel bişey yok yaa resmen göbeğe kitleniyorum o anannem babam kardşeim uzaktan izliyolar bakın dedğim anda babamızda pazar gününden sonra şahit olacak inş.o görmedi daha hiisetmedi bile
gece tam yatcağım zaman coşuyo benimkide annem diyokş anneci olacaköle olurmuş bebek gece hareketliyse anneci gündüz hareketliyse babacı olurmuş..hani gece anneyi uyutmıcağından ona düşkün olurmuş hesabı yani
kuzum sizde dinletin valla çok iyi oluyor hem manevi olarak bende rahatlıyorum kuran dinletince..
saol canım benimmm
neaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"gece hareketliyse anneci gündüz hareketliyse babacı olurmuş" kim demiş bunuuuuuuuuuuu
benim zillinin gündüz videosunu gördünüz hep öyle...gece daha bi kere kıpraşmışlığı yok ya..
ama haksızlık bu yeaaa..namussuzzzz
neaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"gece hareketliyse anneci gündüz hareketliyse babacı olurmuş" kim demiş bunuuuuuuuuuuu
benim zillinin gündüz videosunu gördünüz hep öyle...gece daha bi kere kıpraşmışlığı yok ya..
ama haksızlık bu yeaaa..namussuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?