ooo sizde maviş çokmuş +++ ihtimal fazla sizdee... ama hiçte belli olmaz.. bakarsınnn o kadar mavişin içinden sana çeker annesi gözleri
bebeğim yaa unutmak değil inan bende var bugün bi sersemlik bebeğimi gördümya onun verdiği mutluluğun saflığı içindeym hala atamadım üzerimdenama ama afffeeetttt :26:
kızım petu sezercik doğuracak habersiz gitmez bi yere biz en az 10 gün önceden biliyo oluruz, sen kendi derdine yan
babam maviş küçük abim yemyeşil. babaannem maviş 3 halam maviş. bir teyzem maviş, bir dayım yemyeşil. annem büyük abim esmer ben kumral, baba masmavi. biz de merakla bekliyoruz ama ben bana benzesin istiyorum ne esmer olsun ne sarı ortası. smerler de sarılar da çok dikkat çeker. ben kızım çok dikkat çeksin istemiyom sonra peşine takılan çok olur al başına belayı. yeminlen mahallenin oğlanların gözünden başlarım oyma işlemine
dr'dan çekinilmez madem sık aralıklarla oluyo git gir nst'ye. ama alttan müdahale ettirme fazla, yiter de koy tavrını en olmadı git başka bi dr'a. 15-20 liraya bakan özeller var bi kerelik git n'olcak?
dogru söyluyosunnapıcam ben yaa
26-27 haftalık dogum yapanları okuyorum
cogunun sonu husran
basıma agrı girdii cok etkilendimm
annemde gdicek bu aksam kurar kurar aglarım artık evde bi basıma
dua edin lutfen ben önce size sonra kendime kızıma dua ediyorum sizde bize dua edin teyzeleri14:
senin göbiş topiğinde resmin yok mu?
Bugün doktor amcamıza gittik kızımızı gördük ....27+0 bugün 1050 gr olmusuz... Gelişimimiz guzel haftaya ciğer geliştirici iğne olucak riskli gebelik oldugum için...
kızlar yemek yapmam lazımm
ama ne yapcamı bilmiyorum
özellikle çorba istiyorum ama mercimek istemiyorum
tarhana yap o zaman..bu soğukta iyi gider.
affederim seni tabikide..sen benim gündaşımsınhep seni takip ediyorum.kaybetmeyelim birbirimizi
Bugün doktor amcamıza gittik kızımızı gördük ....27+0 bugün 1050 gr olmusuz... Gelişimimiz guzel haftaya ciğer geliştirici iğne olucak riskli gebelik oldugum için...
oh gozunaydın canım kuzun 1 kg gecmiş maşallah
bana o iğneyi 32. hafta yapıcaz demişti bende ayın 3ünde 29. haftamda gidicem
bana da o zman yapar mı ki?
ben hatırlatırım belki yapar..
sende yatıyomusun benim gibi?
o iğne ne kadarmıs sordun mu özele gidiyorum aslında hazırlıklı gitmekte fayda var
zaten doğuranlar die bi liste açarız tunicim..sen takibini yaparsın, doğuranı eklersin inş.:)
ozamana topikte sadece ben kalcam sanırım en minnak berat efem var çünkü ama biri dha vardı benle aynı gün de olan
offff dur şimdi aklına getirme öyle şeyleri..saftorikleşme ararım senii
bulusma vesilesiyle numaralarımzıı alalım
ararım diyorum da salak gibi benim erken dogum riskim var
kimbilir belki ben dogurucam hepinizden önce :)
evet evetsen o babayla yarışabileceğini mi zannediyosun. ben ikinciliği kabullendim çoktan
ne de olsa liseden sonra babanın kıymeti azalacak sayılı gün çabuk geçer
cnm o kasılmalar düzenli aralıklarla olursa risk var.yani mesela önce 6 saat arayla, sonra 4-2-1 filan gibi. bi araştır istersen...
ben masaüstüne metin hazırlıycam. evden çıkarken eşim atıverir size o metni. en olmadı cepten birinize yollarım o burdan duyurur ayyy çok heyecanlı
adresi wer yawrum hemen alıp gönderrim...günaydınlaaaaar efendim :))
maşallah sabah sabah herkes formundaa
tuniii bebeğine maşallah canm. kocaman olmuş yağmura layık olmuş yani
petuuuuşşş ayakkabılara bayıldım kızım çok kıskandıı o da istiyo:))
ayyy benm de en büyük fantezim journey'in anne kız takımları.
abiye gibi klasik şık modeller var ya anne ve kız için aynı olan
geçen baktm beğendm hatta. eşşimn kardeşinin düğününe ordan allcam
kızım da büyür o zamana. saçları da aynı model yaparız..
ayyy pek heveslendim
offffffffffff hala yok ama bi resimde k. validemin aynısı, düşündükçe ateş basiiiiiii :18::18::18:Menziiiiiiiiiiil kız halaya çekermiş
okuma okuma öyle şeyleri.....dogru söyluyosunnapıcam ben yaa
cogunun sonu husran
dua edin lutfen ben önce size sonra kendime kızıma dua ediyorum sizde bize dua edin teyzeleri14:
maşallah canım...allah sağlık versin...Bugün doktor amcamıza gittik kızımızı gördük ....27+0 bugün 1050 gr olmusuz... Gelişimimiz guzel haftaya ciğer geliştirici iğne olucak riskli gebelik oldugum için...
kızlar sülalenizde renklii göz varmı. eşimde bende kafferengi gözlüyüz.ama eşimin halası amcası babanesi renkli gözlü
sankim renkli olma ihtimali yüksek gibi bizim kızın
şöyle ela gözlü bal gözlüüü olsa kızımın gözlerii.
tabisi en başta sağlıklı olsunnnnnn inşallahh Amin.........................
saol canım gündaşım benimmm takibimizde olalım bu arada sen ne zaman gidecen toktura??
canım benim maşalah bebişinee Allahım korusun seni ve bebişini
bencede tarhana yapp kışın en güzel giden çorbalardan biri bence
zaten doğuranlar die bi liste açarız tunicim..sen takibini yaparsın, doğuranı eklersin inş.:)
offff dur şimdi aklına getirme öyle şeyleri..
dr um banada dedi 32. haftadan sonra yatış verebilirim büyük ihtimalle hazırla kendini didi, ama hiç o bölümünü duymamış gibi davranıom şu anda..
37. haftanın sonuna kadar çalışmam şartttttttttttt
evet evet
bende sizi ağlatcak 2 satır bişi karalıcam...ama tabisi doğmamışken doğmuş gibi yaparak...way efendim işte ilk gözgöze geldikde, minnak minnak elleri vardıda falan die, eşimede söylücem doğumdan 1-2 saat sonra koysun buraya
adresi wer yawrum hemen alıp gönderrim...
offffffffffff hala yok ama bi resimde k. validemin aynısı, düşündükçe ateş basiiiiiii :18::18::18:
okuma okuma öyle şeyleri.....
sana diom kaynım benim 26 haftalık doğmuş,,şimdi tosuncuk 29 yaşında:)))
allah nasip ederse oluo işte...düşün 29 sene önce 26 haftalık bebek
maşallah canım...allah sağlık versin...
offff dur şimdi aklına getirme öyle şeyleri..
dr um banada dedi 32. haftadan sonra yatış verebilirim büyük ihtimalle hazırla kendini didi, ama hiç o bölümünü duymamış gibi davranıom şu anda..
37. haftanın sonuna kadar çalışmam şartttttttttttt
evet evet
bende sizi ağlatcak 2 satır bişi karalıcam...ama tabisi doğmamışken doğmuş gibi yaparak...way efendim işte ilk gözgöze geldikde, minnak minnak elleri vardıda falan die, eşimede söylücem doğumdan 1-2 saat sonra koysun buraya
adresi wer yawrum hemen alıp gönderrim...
offffffffffff hala yok ama bi resimde k. validemin aynısı, düşündükçe ateş basiiiiiii :18::18::18:
okuma okuma öyle şeyleri.....
sana diom kaynım benim 26 haftalık doğmuş,,şimdi tosuncuk 29 yaşında:)))
allah nasip ederse oluo işte...düşün 29 sene önce 26 haftalık bebek
maşallah canım...allah sağlık versin...
dogru söyluyosunnapıcam ben yaa
cogunun sonu husran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?