2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlar,bir ara bebek bezi muhabbeti yapmışınız,bişi sorcamrima almayı düşünüyorum ben de,hastane çantasına 1 paket yenidoğan bir paket de 2 numara mı koysam acaba?Hani biri küçük gelirse diğeri kuulanılır diye,kaç tane bez gider ki hastanede kalma süresi boyunca?:44:

ooo sizde maviş çokmuş +++ ihtimal fazla sizdee... ama hiçte belli olmaz.. bakarsınnn o kadar mavişin içinden sana çeker annesi gözleri

dün akşam konuştuk eşimle bu konuyu, çıkamadık içinden
fakat huyunun bana çekeceği çok belli, fenalardayız bi tekme atıyo ben basıyorum çığlığı. inadına gibi iç organlarımı tepikliyo

bebeğim yaa unutmak değil inan bende var bugün bi sersemlik bebeğimi gördümya onun verdiği mutluluğun saflığı içindeym hala atamadım üzerimden ama ama afffeeetttt :26:

affederim seni tabikide..sen benim gündaşımsın hep seni takip ediyorum.kaybetmeyelim birbirimizi

dogru söyluyosun napıcam ben yaa
26-27 haftalık dogum yapanları okuyorum
cogunun sonu husran
basıma agrı girdii cok etkilendimm
annemde gdicek bu aksam kurar kurar aglarım artık evde bi basıma
dua edin lutfen ben önce size sonra kendime kızıma dua ediyorum sizde bize dua edin teyzeleri 14:

senin göbiş topiğinde resmin yok mu?

Bugün doktor amcamıza gittik kızımızı gördük ....27+0 bugün 1050 gr olmusuz... Gelişimimiz guzel haftaya ciğer geliştirici iğne olucak riskli gebelik oldugum için...

cnm moralini bozacak şeyler okuma sakın..psikolojini iyice bozacaksın bu gidişle.hep iyi düşünki her şey iyi olsun..

Bugün doktor amcamıza gittik kızımızı gördük ....27+0 bugün 1050 gr olmusuz... Gelişimimiz guzel haftaya ciğer geliştirici iğne olucak riskli gebelik oldugum için...

oh gozunaydın canım kuzun 1 kg gecmiş maşallah
bana o iğneyi 32. hafta yapıcaz demişti bende ayın 3ünde 29. haftamda gidicem
bana da o zman yapar mı ki?
ben hatırlatırım belki yapar..
sende yatıyomusun benim gibi?
o iğne ne kadarmıs sordun mu özele gidiyorum aslında hazırlıklı gitmekte fayda var

kızlar yemek yapmam lazımm
ama ne yapcamı bilmiyorum
özellikle çorba istiyorum ama mercimek istemiyorum

bak sen hep bölee yapıyon ya sonra ben tarif verince de kızıyolar :))
bu arada helva nasıldı benmki çok güzel olmuş daha da var gel yiyelim

yayla tarhana şehriye.... bunlar iyi mi?? :)))

affederim seni tabikide..sen benim gündaşımsın hep seni takip ediyorum.kaybetmeyelim birbirimizi

saol canım gündaşım benimmm takibimizde olalım bu arada sen ne zaman gidecen toktura??

canım benim maşalah bebişinee Allahım korusun seni ve bebişini

kızlar yemek yapmam lazımm
ama ne yapcamı bilmiyorum
özellikle çorba istiyorum ama mercimek istemiyorum

bencede tarhana yapp kışın en güzel giden çorbalardan biri bence

Canım çıkışlı olanın rahim boyu biraz kısalmış en son 24mm di şimdi 20 mm olmuş iğneyi reçeteye yazdı daha sormadım. Ben zaten eve hemşiremi çağıracağım iki gün merdiven inmek zorlar beni..sende Dr söyle riske atma erken vursunlar ...yatmaya devam... 3 haftada kilo almamısim yarım kilo da vermisim kızımda almış kiloyu seker diyetimde ise yaramış....

ozamana topikte sadece ben kalcam sanırım en minnak berat efem var çünkü ama biri dha vardı benle aynı gün de olan
zaten doğuranlar die bi liste açarız tunicim..sen takibini yaparsın, doğuranı eklersin inş.:)
saftorikleşme ararım senii
bulusma vesilesiyle numaralarımzıı alalım
ararım diyorum da salak gibi benim erken dogum riskim var
kimbilir belki ben dogurucam hepinizden önce :)
offff dur şimdi aklına getirme öyle şeyleri..
dr um banada dedi 32. haftadan sonra yatış verebilirim büyük ihtimalle hazırla kendini didi, ama hiç o bölümünü duymamış gibi davranıom şu anda..
37. haftanın sonuna kadar çalışmam şartttttttttttt
evet evet
bende sizi ağlatcak 2 satır bişi karalıcam...ama tabisi doğmamışken doğmuş gibi yaparak...way efendim işte ilk gözgöze geldikde, minnak minnak elleri vardıda falan die, eşimede söylücem doğumdan 1-2 saat sonra koysun buraya
adresi wer yawrum hemen alıp gönderrim...
Menziiiiiiiiiiil kız halaya çekermiş
offffffffffff hala yok ama bi resimde k. validemin aynısı, düşündükçe ateş basiiiiiii :18::18::18:
okuma okuma öyle şeyleri.....
sana diom kaynım benim 26 haftalık doğmuş,,şimdi tosuncuk 29 yaşında:)))
allah nasip ederse oluo işte...düşün 29 sene önce 26 haftalık bebek
maşallah canım...allah sağlık versin...

Ben renkli gözlüyüm. Eşim ve sülalesi kahverengi :)

Benim annem teyzem dayılarım annanem dedelerim de renkli gözlü ama babam-babannem-kardeşim kara kaş kara göz :)
Bi umut hep diyorum gönül gözü güzel olsun :)
Bana da herkes aynaya bak diyolar hep :)

Bakalım nolcek :)

ben en son cmt günü gittim şeker yüklemesi için...bu cmt yine gidicem.şekerim yüksek çıkmış 100 mg'lık şeker yüklemesi olucam cmt günü tekrardan.

bakarmışınızz ben hepiizden önce doğuruyomuşum ay gülüyom bide yaa Allahım zamanında getirsin yawrumu bana
2012 fırtlayan nisan anneleri diye bi topik açayımda liste yapayımda siz görün listenin başını da sen çek
pazar günü buluşuyonuzmu ne karar verdiniz?? hala 3 kişi mi geliyo ?

petuuuş tam yazacaktm nerdesin diye :)
bu aralar formdan düştün yavrum iş aşkıyla yanıyosun

ayy ben de sıkıldım yine yarn da tatilmiş
2. dönem napcam ben evde ya

okuma öyle şeyleri be
akşam gel burda sohbet edelim biz moral veririz sana
eşim göbik koymama izin vermiyodu, bebek arabasını aldığımız gün fotolara kendimi çaktırmadan ekledim mutluluktan farketmedi.
10 gün önce şu linkteki gibiydim, şimdi daha da şiştim.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nneleri-paylasim-alani-2465.html#post22549012

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…