kendıne sıkıntı yapma tatlım senın ki agır bır bebek olacak demek kı :)aslında bebeyık hareketlı oluyor ama bız hıssedemıyoruz kımı zaman amnıyo sıvısından dogru şimdi bırazda ıyı oldugunu yazmıısn buda cok normal cunku buyuyor yerı darılıyor ve kemıklerı gelısıyor annesı:) üzme meleyi.
benımde eh işte dr dinlenmem gerektıyını soyledı kansızlık var bende de dun dr gıttıyımde seker ıyı cıktı ama kanım cok dusuk mus hapı bıraktırdı tüp verdı sıyah onu ıcıyorum artık elevit dı sanırım onuda kullanıyorum sende alıyormusun vıtamın ve kan ilaçı
yok cnm şimdi kafam rahat çok şükür..çok hareketli olmasada gün içinde muhakkak hissediyorum özellikle geceleri coşuyo müzikte dinletiyorum pek bi seviyo sıpam..senindemi erkekti canım bebiş??
kansızlık için bol bol pekmez iç canım cidden değerleri baya bi değiştiriyo ben sevmiyorum ama zorlada olsa yatmadan önce 2 çorba kaşığı içmeye çalışıyorum..kuru üzümde yiyebilirsin seviyosan..zaten hamilelikte olabilir yani normalmiş değerlerdeki düşmeler..
ben kan hapı gyno ferro kullanıyorum vitaminde elevit kullanıyorum canım..
şu saatten sonra gerçekleri anlatsan da inanmadan okuyacağım doğum yazınıevet evetbende sizi ağlatcak 2 satır bişi karalıcam...ama tabisi doğmamışken doğmuş gibi yaparak...way efendim işte ilk gözgöze geldikde, minnak minnak elleri vardıda falan die, eşimede söylücem doğumdan 1-2 saat sonra koysun buraya
maşşşşallah kaç oldun bakiim sen
menzil ve mistrall sizlere teşekkür ediyorum canlarım..
sen nerde görev yapıyon ki mistral öğretmen miydn canım?
sevgili petuşş hanım üzüldüm diyom üzüldüm..
vedalaşmakistiyodum kuzucuklarla.
hayallerim vardı kutuyla gidecektm okula
özel eşyalarımı toplayacaktm filmleerdeki gibi:1.
menzil ve mistrall sizlere teşekkür ediyorum canlarım..
sen nerde görev yapıyon ki mistral öğretmen miydn canım?
sevgili petuşş hanım üzüldüm diyom üzüldüm..
vedalaşmakistiyodum kuzucuklarla.
hayallerim vardı kutuyla gidecektm okula
özel eşyalarımı toplayacaktm filmleerdeki gibi:1.
selam kızlarrrrr
Bende nisan 17de doğum yapıcam. Allah kısmet ederse bir oğlum olckk. Ben bişi sormak istiyorum. gerçekten merk ediyorum. belki komik gelebilir size cahilliğime verin. Doğum yaptıktan sonra vajin genişliyor ya. peki dikiceklermi orayı. öylemi kalcak :26:
işin garibi hiç şeker tüketmiyorum biliyormusun? nasıl yüksek çıktı anlamadım.ben kendime değil bebeğim için endişe içindeyim.umarım ona bir zararı olmaz.
şu saatten sonra gerçekleri anlatsan da inanmadan okuyacağım doğum yazını
kilonun ne önemi var mühim olan bebikler
boşver be menzil kilo dediğin nedir bugün var yarın yok biz kalıcı şeylerden konuşalım, yiyelim güzelleşelim
dogru söyluyosunnapıcam ben yaa
26-27 haftalık dogum yapanları okuyorum
cogunun sonu husran
basıma agrı girdii cok etkilendimm
annemde gdicek bu aksam kurar kurar aglarım artık evde bi basıma
dua edin lutfen ben önce size sonra kendime kızıma dua ediyorum sizde bize dua edin teyzeleri14:
senin göbiş topiğinde resmin yok mu?
Bugün doktor amcamıza gittik kızımızı gördük ....27+0 bugün 1050 gr olmusuz... Gelişimimiz guzel haftaya ciğer geliştirici iğne olucak riskli gebelik oldugum için...:
nazar:
bakarmışınızz ben hepiizden önce doğuruyomuşumay gülüyom bide yaa Allahım zamanında getirsin yawrumu bana
2012 fırtlayan nisan anneleri diye bi topik açayımda liste yapayımda siz görünlistenin başını da sen çek
pazar günü buluşuyonuzmu ne karar verdiniz?? hala 3 kişi mi geliyo ?
alla allaaa triplere bak hele....
için için seviniosundur sen şimdi
ya canım k. validem çok zor bebek sahibi olmuş ya..
2 tane düşük olmuş, 1 tanesi çok erken olmuş yaşamamış..
kaynıma hamile kalınca o ciğer geliştirici iğnlerden yapılmış, rahmi dikilmiş felan felan..
kaynım 26. haftada doğmuş çok şükür bişicik olmamış...
bu 4 hamileliğindede kıpırdamadan yatmış hep
kırkı çıkar çıkmazda eşime hamile kalmışhiç yatmamış hiç bi iğnedir ilaçtır kullanmamış...ve eşim 9 ay 10 günde doğmuş:))
allaha dua et bebem..olacak olursa işte her türlü oluo...allah kimseyi bununla sınamasın ama herşey allahdan işte
sevdaaaa sabah sana soru sormuştummmm
kızlar ya bişey sorucam
benim iş mevzumdan bıktınız ama
belki eşinizda dostunuzda bir telefon kadar yakında olan avukat tanıdığınız vardır.
Hayrına benim için bilen ve ya soran olabilirse
bu adam şimdi bani çıkartırken çıkış belgesi imzalatacak ya... istifa değil çıkış belgesi
ben o evrakları imzalayıp mı dava açmalıyım
yoksa imzalamadan mı? Hayır ben bunları imzalamıyorum diyip mi dava açmalıyım.
Çünkü bir ihtimal kurnazlık yapıp 4 ay sonu çıkış verir de...
Kızlar cevaop verin lütfen
selam kızlarrrrr
Bende nisan 17de doğum yapıcam. Allah kısmet ederse bir oğlum olckk. Ben bişi sormak istiyorum. gerçekten merk ediyorum. belki komik gelebilir size cahilliğime verin. Doğum yaptıktan sonra vajin genişliyor ya. peki dikiceklermi orayı. öylemi kalcak :26:
ne sordun tatlım görmedim
selam kızlarrrrr
Canım dualarımız seninle oradan buradan etkilenme bak çok güzel gelişmeler de oluyor her şey kısmet... Sizin adınıza her şey yolunda güzel düşün güzel olsun...
Maşallah canım
Bir aksilik olmazsa ben de gelmek istiyorum
canım benim bildiğim kadarıyla o attığın imzaların anlamı okudum yazıyı anlamındadır....kızlar ya bişey sorucam
benim iş mevzumdan bıktınız ama
belki eşinizda dostunuzda bir telefon kadar yakında olan avukat tanıdığınız vardır.
Hayrına benim için bilen ve ya soran olabilirse
bu adam şimdi bani çıkartırken çıkış belgesi imzalatacak ya... istifa değil çıkış belgesi
ben o evrakları imzalayıp mı dava açmalıyım
yoksa imzalamadan mı? Hayır ben bunları imzalamıyorum diyip mi dava açmalıyım.
Çünkü bir ihtimal kurnazlık yapıp 4 ay sonu çıkış verir de...
Canım dualarımız seninle oradan buradan etkilenme bak çok güzel gelişmeler de oluyor her şey kısmet... Sizin adınıza her şey yolunda güzel düşün güzel olsun...
Maşallah canım
Bir aksilik olmazsa ben de gelmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?