2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar cevaop verin lütfen
lohusalık sürecinde küçülüp normal ölçüsüne gelecek merak etme. o dikiş olayı bebeğin doğumunu kolaylaştırmak için yapılan 1-2 cm'lik kesiğe atılan dikiş. o dikiş de 1-2 hafta içinde kendiliğinden ipliklerini atıp kayboluyor.

yok sen iyisi mi espri yap, bişilerle dalga geç filan duygusala bağlama, ortamı nemlendiriyon hemen

Bir aksilik olmazsa ben de gelmek istiyorum
bekleriz anacım :13:

bak petu daha önce sevgili buzağıma dana dedin bişi demedim ama bari manyak deme yav

ben aslen çok aklı başında, böle bi konuştu mu herkesin ilgisini o yöne çekip hayranlık uyandıran, lafı dinlenen, sözü kesilmeyen saygın biriyimdir

amin canım...
eski formunda olur mu bilmiyorum ama
erken dogum riskim olmasaydı yda atlatırda normal dogum yaparsam
ciddi ciddi dra bi dikiş fazla at dicem
hacı bi dikişte benden olsun beaaa
allah seni napsın menzil ya...
bende gelmek isterdim emmeeee alanyada oluncaa aramıza yollar yabancı kollar giriyoooo
ama petuştan ararım canlı bağlantı yaparızz şekerler

ollyyyyyyyyyy

canım şimdi ben kraft dondy almayı düşünüyorum yatak odam için onu 15 kg olana kadar beşik olarak kullanabiliyormuşuz işte bebiş ne zaman 15 kg. olur ?

benım kızım 20 aylık ve şuan 14 kılo, burdan hesaplarsak 2 yaşında ancak 15 kılo olur
2 yaş olana kadar kullanabılırsın

canım patronum beni 4 aylık doğum iznim için
bekleyemem seni dedi
1 ay duruma bakıcam olmazsa yolları ayırırız dedi de...

canım, benim eşimde eski iş yeriyle davalı onun için sordum, iş yerinin sen hamilesin diye seni işten çıkarmaya hakkı yok, sen şimdi hiç bişeye imza atma ve bu konular o kadar teferruatlı ki sakın iş hukukuna bakan bi avukata danışmadan hiç bişey yapma, benim eşimide kolu kırıldığı için işten çıkardılar, ama biz avukata danışmadan hiç adım atmadık, çünkü iş yerleri kılıfını çok güzel hazırlıyo, bizim davamız hala sürüyo ...

okulların kapanmasına ve bnm tamamen tatile girmeme 2 gün kaldığından mıdır bilmem afakanlar basıyo derste.bir an önce geçsin şu 2 gün.çocuklar da isteksizleşti iyice ders işlesem dinlemiuolar test dağıtsam öylesine çözüyorlar.ders işlemeyince benim içim rahat etmiyo...son 2 gün Allahım yardım et

arkadaşlar merhaba,
benim iş çok youn olduğundan pek yazamıyorum ama takip ediyorum :)
bişey sorucam balık yağı kullananlara, balık yağı aldım da balık balık kokuyo, bu normal mi, sizin haplar da kokuyo mu yoksa bu benimki mi bozuk çıktı ): ???

bende gelmek isterdim emmeeee alanyada oluncaa aramıza yollar yabancı kollar giriyoooo
ama petuştan ararım canlı bağlantı yaparızz şekerler

Tamam canım gönüller bir olsun :)

Petuşum adresi falan yazdım hiç merak etme kaynasa da ben o gün 3 göbekli gadını tanımak zor olmasa gerek fikrinden bulurum diye düşündüm

pardon bebm pardon..
yefrum ya bende bildiğin müfettişim yani daha ne olsun..kuyruklu kulaklı müfettiş daha ciddisi varmı
pzr günü giyer döpiyeslerimi geliriz, fularlarımızıda takarız...ciddi ciddi oturrussss

canım şimdi ben kraft dondy almayı düşünüyorum yatak odam için onu 15 kg olana kadar beşik olarak kullanabiliyormuşuz işte bebiş ne zaman 15 kg. olur ?

ben doğumdan sonra eve geldıgım gun bı çıplak gözle bi aynaya bakim demiştim bakmaz olaydım
nasıl şok oldum anlatamam bu göbek böylemi kalıcak dedim geniş kendını bırakmış havası sonmüş ıyy, ama sonra duzelıyo eskı halını alanlar bıle oluyo bend egöbek kalmıştı , vajend eöle nekadar çok doğum yaparsan okadar çok yıpranır tabıkı eskı halını almıcak ama doğurdugun gibide kalmıcak arkadaşım rahat ol

benım kızım 20 aylık ve şuan 14 kılo, burdan hesaplarsak 2 yaşında ancak 15 kılo olur
2 yaş olana kadar kullanabılırsın

oooo süpermiş saol canım ben zaten o kadar kullanmam çünkü oda yapcam, sonrasındada mama sandalyesi yapcam..........

taaam beeaa sende 2 dk derdini yasatmıyon insana :)
cok kilo aldın heralde benide mi gectinde sölemiyon gızzz
pazar gunu baskülle gelecem tartılmayana lokma vermicem
inşallah pazar gunu cok iyi olurumda uzun süreli kalırım yanınızda
bi gün oturmaktan bişi olur mu ki bilemedim ama :S
kesin gelicem ben acaba 10 kişi olur muyuz ki
biri diyo kocama sorayım biri diyo fuara gidicem
fuara öbür haftada gidilir ama bulusma bi defa oluyoo
çekildigimiz resimleride şehir dısında olanların özeline gönderelim istdakilere göstermeyelim
bide resim istiyolar gıcık gadınlar hıh

sen facebookta yoksun bıkerem, petuş veya nefrazen çeksin koysun faceye bızde yorum yapalım kım kayık kım çok kılolu ahahaha
sende meraktan çatla

haha çatlaklarr
aynen o şekilde foto çekinip foruma koyun ciddi hatunlar

evet o yüzden burda bir de sinir harbi yapıyor adam
6 aydır çalıştığım kitabın jeneriğinden ismimi çıkarttırdı
hamleler gelmeye başladı
kafam çok karışıyor :44::44::44:

Tamam canım gönüller bir olsun :)

Petuşum adresi falan yazdım hiç merak etme kaynasa da ben o gün 3 göbekli gadını tanımak zor olmasa gerek fikrinden bulurum diye düşündüm
tmm cnm ...özelden ben sana tel numaramıda yazarım msj la
zira okeye 4. ü olacaksın, seni kaçırmak istemiom:)))

evet ya....kendimi piç gibi hissettim bnde..
o kadar org. yaptım daha herifimin bişiden haberi yok...
bu adam beni hiç kıskanmıomu acaba, benim nie yularım böyle boynuma dolanık kafama göre takılyom aceba

ayy evet son haftalar kötü oluyor gerçekten.
notlar verlmiş her şey btmiş kim takar seni oluyor resmeen..
senn branş ne canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…