2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım ya kusura bakma bunuda yeni gördüm hakkını helal et
benım kızım 4 kılo doğdugundan ben 2 numara bezle başladım
2-3 paket daha aldım sonra prima nın yenı bebek bezinden içinde çok oldugu için yetıyodu
çok stoklama canım zaten zamanı gelınce mecbur bıtmedne bez alıyosun şimdiden onun planını yapma
2 aylıkken 5 kılo 3 aylıkken 6 kılo oluyo 4 aylık doğan bı bebek yanı olmasa bıle olur bı kılodan fazla bıle alıyolar ılk zamanlar
3 aya kadar ancak kullanır 2 numara bezi...

Tamam canım biz annemdeyiz 4-5 gündür onda internet olmadığı için ekleyemedim seni gelmeden eklemiş de olurum numaranı da aldım mı tamamdır ben de yazarım nolur nolmaz

haha 10 kişimi petuş 2 aydır nerdeyse uğraşıyo yazık ama 3 kişiydiniz en son bide ASLIT katılırım dedi..olsun anam benide ruhen yanınızda varsayın
evet evet bak fotoğraf kesinlikle bekliyoruz şekerler bu sefer kafaları kesmeden emme

heh tam benim giyim tarzım, yakalara da kırmızı karanfil takarız koca gobikler yeterli olmazsa diye

kızım bu ne hırs yav, yoksam sen kocanın kafesine müşteri mi toplamaya çalışıyon hıı

sen facebookta yoksun bıkerem, petuş veya nefrazen çeksin koysun faceye bızde yorum yapalım kım kayık kım çok kılolu ahahaha
sende meraktan çatla
zati fotoları face kafalı buraya kafasız yada montajlı koyarız. deşifre olmamak gerek

evet ya....kendimi piç gibi hissettim bnde.. o kadar org. yaptım daha herifimin bişiden haberi yok... bu adam beni hiç kıskanmıomu acaba, benim nie yularım böyle boynuma dolanık kafama göre takılyom aceba

ben de dün akşam laf arasında söledim, sen de gel beni bırakır ordan tramvayla geçersin bi yerlere dedim. lazım olduğundan değil ya işte nazlanayım dedim, millet kocam izin vermez deyince içimde kalmış demek benim de. niye sen gidemiyon mu dedi
evet biz yularları dolamışız boynumuza itiraz eden de yok

Bu arada okeye bayılırım :9

yaa ben de çok istiyoom yanınızda olmak...
istanbulda olsam kesin gelirdm

neyse dedikodumuzu yapmayın fazla
tuniyee katılıyom foto istiyoz ama kafalı olanlardan

ayy ne demek tatlımm gözünden kaçmış olabilirr. helal olsun

anladım canım fazla yüklenmeyim beze yani...ihtiyaç oldukça alırım artık.

evet ya...kimse sitem etmesin zaten bundan sonra, bi ayar veren olmadı die..
hele bide ben sabah 7 akşam 7 çalışyom gecenin bi körü evdeyim yorgun argın bide bunları yapıom bide hava nasıl olcakmış baktınmı pzr günü için diolar ya
onada sen bakıver demi....neyse ben alışkınım böyle fiyaskolara...
aslıtta şu anda gözümün bebe, zira zaten severdim kendini, tanışma şerefinede erişcem için çok mutluyum..menzille nefrazene zaten lafım yok...

Son düzenleme:

gayet normal canım öyle kokması benım de öyle adı ne ilacın?

valla bence çok da abartmayın bu kişi sayısını şimdi şöle gözümün önüne geliyo da 10 tane hamile bi arada offf tısss herkes çok komik görünür, kamera şakası gibi, az kişi olun çok dikkat çekmeyin :)))))

heee ya ben zaten biricik dünürün dimi aşkım oğlumun kayınvalidesi
ya gün belli oldu işte sen ayarladın ettin artık tamam gelen gelsin gelmeyeninde canı saolsun..iyce ağırlaştığınızda daha zor olur istanbul gibi biyerde buluşmak bence kar kış sarmış bacayı orda iyce zaten...ben orda olsam bu fırsatı kaçırmazdım..
bol bol foto çekinin hatıra olsun amma dediğim gibi buraya da koyun vee kelleler de olsun göbüşleri hep görüyoz zaten seni biliyom zatende nefrazen menzil aslıt bunların hepsini merak ediyorreeee

evet o yüzden burda bir de sinir harbi yapıyor adam
6 aydır çalıştığım kitabın jeneriğinden ismimi çıkarttırdı
hamleler gelmeye başladı
kafam çok karışıyor :44::44::44:

canım Allah kolaylık versin, pis herif yıldırmaya çalışıyodur seni, sakın ellerine koz verme, birde iş arkadaşlarına sakın güvenme, biz eşimde bunu anladık, mahkemede şahitlik yapıyolar eşimin aleyhine işten çıkarılma korkusuyla, onun için bu dönem iş yerinde çok temkinli ol....

ben de ben de

he he ben de aslı hakkında aynı şeyleri düşünüyorum, zira yorumlarını aklı başında buluyorum.
senle menzil'e gelince duygular karşılıklıdır, verdiğini alırsın de mi

kızlar ben böbrek ultrasonu için dr'a gidiyorum 14:30'da randevum var. en son tahlilde kum ebatta da acık büyüme görülmüşdü. inş kötü bişi çıkmaz. hadin kaçtık biz başbaş

ya bende buluşmaya gelmek istiyorum ama gelemem
eşim şehirdışında bi pazar burda olcak.biraz fuara takılacağız.
şimdi onubırakıp gelsem ayıp olur ya

bende....kıraathaneyemi gitsek aceba

evet datlum
hadi inş. güzel haberler alırsın cnm..bol şans..

amin canım...

allah seni napsın menzil ya...
Allah beni napsın biliyon mu
söyle bebem dogduktan sonra 50-55 kilolarında
saclarını tekrardan röfle yaptırmıs daş gibi bi hatun yapsın :)

ollyyyyyyyyyy

canım ben 2 aydır kullanıyorum ama hiç kokusuunu almadım
bi arkadasımda kokusundan şikayetciydi
bende mantıken gece yatarken almayı uygun gördum içip uyuyorum
uykudayken kokuyosa bilem ben bilmiyorum :))

hee sağol ben lise mezunu cahilim
yok ya butun özgüvenimi yidiniz su anda
inadına şalvar giyicem :)

sen facebookta yoksun bıkerem, petuş veya nefrazen çeksin koysun faceye bızde yorum yapalım kım kayık kım çok kılolu ahahaha
sende meraktan çatla

kardeşimin faceden eklemeye calıstık ama grubu bulamadık
kepçe kulaklı kocamı kandıramadım napiiim yanii
pazar gunu nefrazenle petuş dahiyane bi yalanla belkim kandırırlar
orda daha eglenceli sohbetler oluyo daha kalabalık kafası dagırlır falan gibisinden
yok buda dahiyane degil olaganustu sacma oldu

ya bende buluşmaya gelmek istiyorum ama gelemem
eşim şehirdışında bi pazar burda olcak.biraz fuara takılacağız.
şimdi onubırakıp gelsem ayıp olur ya

ayıp olurmussmussmuss
kocaya ayıp olur mu
olsa olsa ayıp bize olur yine bi pazar gununuz olur kocanla ama bizle olmasskii
siz iki bedende bi yurek olmussunuz ne ayıbı yafrum sölee gel işte

Oyy canlarım benim ne mutlu, çok teşekkür ederim ayrıca sizlerle tanışmanın ayrı bir heyecanı var felekten bir buluşma geçirelim

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, sonuçların konusunda lütfen bizi haberdar et...

bakın bakın kendi cvplarınızın içine sıkıştırmısım kendi yazımıda
yaaa ne kaaa enteresan seyler yapıyorum
kim becerirki yaa

ben gelemiycem ya
eşim çalışacakmış

eminönne nasıl gidicem diye 3 gündür mızmızlanıyomuşum
taa zburnuna nasıl gitçekmişim
annemde bizdeymiş
aklı bende kalırmış
ben sana otobüsle işe gitmene kıyamıyorum nasıl zburnuna gönderim dedi bende utandım :26::26:

sabahtan beri ikna edemedim üzgünüm beaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…