sevda bişi soracam sanaa
primanın 2 numaralı bebek bezlerinden varya 3-6 kg olanı.
sence onu aç aylık olana kadar kullanabiliriz tahminen. ben bebek bezi stokluyorumda daha ne kadar alayım bilemedm..birde ilk zamalar çok bez kullanılıyomuş sanırım günde 6-7 tane alan doğrumdur bu. sürekli emdikleri için..sıkçaa bırakıolarmış minik totoşlarıylaa
tmm cnm ...özelden ben sana tel numaramıda yazarım msj la
zira okeye 4. ü olacaksın, seni kaçırmak istemiom:)))
evet ya....kendimi piç gibi hissettim bnde..
o kadar org. yaptım daha herifimin bişiden haberi yok...
bu adam beni hiç kıskanmıomu acaba, benim nie yularım böyle boynuma dolanık kafama göre takılyom aceba
taaam beeaa sende 2 dk derdini yasatmıyon insana :)
cok kilo aldın heralde benide mi gectinde sölemiyon gızzz
pazar gunu baskülle gelecem tartılmayana lokma vermicem
inşallah pazar gunu cok iyi olurumda uzun süreli kalırım yanınızda
bi gün oturmaktan bişi olur mu ki bilemedim ama :S
kesin gelicem ben acaba 10 kişi olur muyuz ki
biri diyo kocama sorayım biri diyo fuara gidicem
fuara öbür haftada gidilir ama bulusma bi defa oluyoo
çekildigimiz resimleride şehir dısında olanların özeline gönderelim istdakilere göstermeyelim
bide resim istiyolar gıcık gadınlar hıh
heh tam benim giyim tarzım, yakalara da kırmızı karanfil takarız koca gobikler yeterli olmazsa diyepardon bebm pardon..
yefrum ya bende bildiğin müfettişim yani daha ne olsun..kuyruklu kulaklı müfettişdaha ciddisi varmı
pzr günü giyer döpiyeslerimi geliriz, fularlarımızıda takarız...ciddi ciddi oturrussss
kızım bu ne hırs yav, yoksam sen kocanın kafesine müşteri mi toplamaya çalışıyon hııtaaam beeaa sende 2 dk derdini yasatmıyon insana :)
cok kilo aldın heralde benide mi gectinde sölemiyon gızzz
pazar gunu baskülle gelecem tartılmayana lokma vermicem
inşallah pazar gunu cok iyi olurumda uzun süreli kalırım yanınızda
bi gün oturmaktan bişi olur mu ki bilemedim ama :S
kesin gelicem ben acaba 10 kişi olur muyuz ki
biri diyo kocama sorayım biri diyo fuara gidicem
fuara öbür haftada gidilir ama bulusma bi defa oluyoo
çekildigimiz resimleride şehir dısında olanların özeline gönderelim istdakilere göstermeyelim
bide resim istiyolar gıcık gadınlar hıh
zati fotoları face kafalı buraya kafasız yada montajlı koyarız. deşifre olmamak gereksen facebookta yoksun bıkerem, petuş veya nefrazen çeksin koysun faceye bızde yorum yapalım kım kayık kım çok kılolu ahahaha
sende meraktan çatla
evet ya....kendimi piç gibi hissettim bnde..o kadar org. yaptım daha herifimin bişiden haberi yok... bu adam beni hiç kıskanmıomu acaba, benim nie yularım böyle boynuma dolanık kafama göre takılyom aceba
tmm cnm ...özelden ben sana tel numaramıda yazarım msj la
zira okeye 4. ü olacaksın, seni kaçırmak istemiom:)))
evet ya....kendimi piç gibi hissettim bnde..
o kadar org. yaptım daha herifimin bişiden haberi yok...
bu adam beni hiç kıskanmıomu acaba, benim nie yularım böyle boynuma dolanık kafama göre takılyom aceba
haha 10 kişimi petuş 2 aydır nerdeyse uğraşıyo yazık ama 3 kişiydiniz en son bide ASLIT katılırım dedi..olsun anam benide ruhen yanınızda varsayın
evet evet bak fotoğraf kesinlikle bekliyoruz şekerler bu sefer kafaları kesmeden emme
canım ya kusura bakma bunuda yeni gördüm hakkını helal et
benım kızım 4 kılo doğdugundan ben 2 numara bezle başladım
2-3 paket daha aldım sonra prima nın yenı bebek bezinden içinde çok oldugu için yetıyodu
çok stoklama canım zaten zamanı gelınce mecbur bıtmedne bez alıyosun şimdiden onun planını yapma
2 aylıkken 5 kılo 3 aylıkken 6 kılo oluyo 4 aylık doğan bı bebek yanı olmasa bıle olur bı kılodan fazla bıle alıyolar ılk zamanlar
3 aya kadar ancak kullanır 2 numara bezi...
haha 10 kişimi petuş 2 aydır nerdeyse uğraşıyo yazık ama 3 kişiydiniz en son bide ASLIT katılırım dedi..olsun anam benide ruhen yanınızda varsayın
evet evet bak fotoğraf kesinlikle bekliyoruz şekerler bu sefer kafaları kesmeden emme
arkadaşlar merhaba,
benim iş çok youn olduğundan pek yazamıyorum ama takip ediyorum :)
bişey sorucam balık yağı kullananlara, balık yağı aldım da balık balık kokuyo, bu normal mi, sizin haplar da kokuyo mu yoksa bu benimki mi bozuk çıktı ): ???
evet ya...kimse sitem etmesin zaten bundan sonra, bi ayar veren olmadı die..
hele bide ben sabah 7 akşam 7 çalışyom gecenin bi körü evdeyim yorgun argın bide bunları yapıom bide hava nasıl olcakmış baktınmı pzr günü için diolar ya
onada sen bakıver demi....neyse ben alışkınım böyle fiyakolara...
aslıtta şu anda gözümün bebe, zira zaten severdim kendini, tanışma şerefinede erişcem için çok mutluyum..menzille nefrazene zaten lafım yok...
evet o yüzden burda bir de sinir harbi yapıyor adam
6 aydır çalıştığım kitabın jeneriğinden ismimi çıkarttırdı
hamleler gelmeye başladı
kafam çok karışıyor :44::44::44:
ben de ben deBu arada okeye bayılırım :9
he he ben de aslı hakkında aynı şeyleri düşünüyorum, zira yorumlarını aklı başında buluyorum.
hele bide ben sabah 7 akşam 7 çalışyom gecenin bi körü evdeyim yorgun argın bide bunları yapıom bide hava nasıl olcakmış baktınmı pzr günü için diolar ya
onada sen bakıver demi....neyse ben alışkınım böyle fiyakolara...
aslıtta şu anda gözümün bebe, zira zaten severdim kendini, tanışma şerefinede erişcem için çok mutluyum..menzille nefrazene zaten lafım yok...
bende....kıraathaneyemi gitsek acebaBu arada okeye bayılırım :9
ben de ben de
he he ben de aslı hakkında aynı şeyleri düşünüyorum, zira yorumlarını aklı başında buluyorum.
senle menzil'e gelince duygular karşılıklıdır, verdiğini alırsın de mi
kızlar ben böbrek ultrasonu için dr'a gidiyorum 14:30'da randevum var. en son tahlilde kum ebatta da acık büyüme görülmüşdü. inş kötü bişi çıkmaz. hadin kaçtık biz başbaş
bekleriz anacım:13:
bak petu daha önce sevgili buzağıma dana dedin bişi demedim ama bari manyak deme yav
ben aslen çok aklı başında, böle bi konuştu mu herkesin ilgisini o yöne çekip hayranlık uyandıran, lafı dinlenen, sözü kesilmeyen saygın biriyimdir
amin canım...
allah seni napsın menzil ya...
Allah beni napsın biliyon mu
söyle bebem dogduktan sonra 50-55 kilolarında
saclarını tekrardan röfle yaptırmıs daş gibi bi hatun yapsın :)
ollyyyyyyyyyy
arkadaşlar merhaba,
benim iş çok youn olduğundan pek yazamıyorum ama takip ediyorum :)
bişey sorucam balık yağı kullananlara, balık yağı aldım da balık balık kokuyo, bu normal mi, sizin haplar da kokuyo mu yoksa bu benimki mi bozuk çıktı ): ???
pardon bebm pardon..
yefrum ya bende bildiğin müfettişim yani daha ne olsun..kuyruklu kulaklı müfettişdaha ciddisi varmı
pzr günü giyer döpiyeslerimi geliriz, fularlarımızıda takarız...ciddi ciddi oturrussss
sen facebookta yoksun bıkerem, petuş veya nefrazen çeksin koysun faceye bızde yorum yapalım kım kayık kım çok kılolu ahahaha
sende meraktan çatla
heh tam benim giyim tarzım, yakalara da kırmızı karanfil takarız koca gobikler yeterli olmazsa diye
kızım bu ne hırs yav, yoksam sen kocanın kafesine müşteri mi toplamaya çalışıyon hıı
evet evet butun amacım bu emin ol 20 kişi olursak ciro tavan yapar
sen beni guldurdun Allahta seni nefoşcum
kalabalık olursak daha eglenceli gırgır olur gibi geliyo
bide üst katı kapatırdık direk kafamıza göreee oohhhh :)
rüyanaz bende gelicem dedi aslıtcımda gelirse 5+5iz :)
zati fotoları face kafalı buraya kafasız yada montajlı koyarız. deşifre olmamak gerek
ben de dün akşam laf arasında söledim, sen de gel beni bırakır ordan tramvayla geçersin bi yerlere dedim. lazım olduğundan değil ya işte nazlanayım dedim, millet kocam izin vermez deyince içimde kalmış demek benim de. niye sen gidemiyon mu dedi
evet biz yularları dolamışız boynumuza itiraz eden de yok
ya bende buluşmaya gelmek istiyorum ama gelemem
eşim şehirdışında bi pazar burda olcak.biraz fuara takılacağız.
şimdi onubırakıp gelsem ayıp olur ya
onada sen bakıver demi....neyse ben alışkınım böyle fiyaskolara...
ben de ben de
senle menzil'e gelince duygular karşılıklıdır, verdiğini alırsın de mi
kızlar ben böbrek ultrasonu için dr'a gidiyorum 14:30'da randevum var. en son tahlilde kum ebatta da acık büyüme görülmüşdü. inş kötü bişi çıkmaz. hadin kaçtık biz başbaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?