canım ben 2 aydır kullanıyorum ama hiç kokusuunu almadım
bi arkadasımda kokusundan şikayetciydi
bende mantıken gece yatarken almayı uygun gördum içip uyuyorum
uykudayken kokuyosa bilem ben bilmiyorum :))
hee sağol ben lise mezunu cahilim
yok ya butun özgüvenimi yidiniz su anda
inadına şalvar giyicem :)
kardeşimin faceden eklemeye calıstık ama grubu bulamadık
kepçe kulaklı kocamı kandıramadım napiiim yanii
pazar gunu nefrazenle petuş dahiyane bi yalanla belkim kandırırlar
orda daha eglenceli sohbetler oluyo daha kalabalık kafası dagırlır falan gibisinden
yok buda dahiyane degil olaganustu sacma oldu
ayıp olurmussmussmuss
kocaya ayıp olur mu
olsa olsa ayıp bize olur yine bi pazar gununuz olur kocanla ama bizle olmasskii
siz iki bedende bi yurek olmussunuz ne ayıbı yafrum sölee gel işte
ayy kızlar dün balkona ekmek koyduydum kuşlar için
her yer kar malum berbat halde
az önce baktım küçüücük kuş bir parça çıkardı karın altndan onu yedi zorla garibim..
ayy içim fena oldu benm be ya
normalde hç ama hç hayvan sevgm yoktu ama bu hamilelik fena yaptı
oturup ağlayacam o kuşa
bende....kıraathaneyemi gitsek aceba
evet datlum
hadi inş. güzel haberler alırsın cnm..bol şans..
gayet normal canım öyle kokması benım de öyle adı ne ilacın?
Bugün doktor amcamıza gittik kızımızı gördük ....27+0 bugün 1050 gr olmusuz... Gelişimimiz guzel haftaya ciğer geliştirici iğne olucak riskli gebelik oldugum için...
:) doğum sırasında esnicek açılıcak öyle kalıcak değil merak etme...
bende bi dikiş eksik at dicem accık bol bırak dicemmeski formunda olur mu bilmiyorum ama
erken dogum riskim olmasaydı yda atlatırda normal dogum yaparsam
ciddi ciddi dra bi dikiş fazla at dicem
hacı bi dikişte benden olsun beaaa
ayyhh bakmayalım bari... ama öğrendim ya şimdi bunu doğumdan sonra ilk iş bakarım hemen kesin...ben doğumdan sonra eve geldıgım gun bı çıplak gözle bi aynaya bakim demiştim bakmaz olaydım
nasıl şok oldum anlatamam bu göbek böylemi kalıcak dedim geniş kendını bırakmış havası sonmüş ıyy, ama sonra duzelıyo eskı halını alanlar bıle oluyo bend egöbek kalmıştı , vajend eöle nekadar çok doğum yaparsan okadar çok yıpranır tabıkı eskı halını almıcak ama doğurdugun gibide kalmıcak arkadaşım rahat ol
canım bu konuda daha önce bi yazı denk gelmişti kaydetmiştim aynen kopyalıyorum sana belki yol gösterici olur...evet o yüzden burda bir de sinir harbi yapıyor adam
6 aydır çalıştığım kitabın jeneriğinden ismimi çıkarttırdı
hamleler gelmeye başladı
kafam çok karışıyor :44::44::44:
evet ya...kimse sitem etmesin zaten bundan sonra, bi ayar veren olmadı die..
hele bide ben sabah 7 akşam 7 çalışyom gecenin bi körü evdeyim yorgun argın bide bunları yapıom bide hava nasıl olcakmış baktınmı pzr günü için diolar ya
onada sen bakıver demi....neyse ben alışkınım böyle fiyaskolara...
aslıtta şu anda gözümün bebe, zira zaten severdim kendini, tanışma şerefinede erişcem için çok mutluyum..menzille nefrazene zaten lafım yok...
az önce baktım küçüücük kuş bir parça çıkardı karın altndan onu yedi zorla garibim..
oturup ağlayacam o kuşa
ne hale getirdi bizi bu hamilelik... bende çok duygusalım hep ağlayasım var sanki..
oturup ağlayacam o kuşa
Maşallahhh kuzuyaa
bende bi dikiş eksik at dicem accık bol bırak dicemm:52
ayyhh bakmayalım bari... ama öğrendim ya şimdi bunu doğumdan sonra ilk iş bakarım hemen kesin...
canım bu konuda daha önce bi yazı denk gelmişti kaydetmiştim aynen kopyalıyorum sana belki yol gösterici olur...
denis_34 kullanıcısından alıntı
Seni değil 15 gün, doğum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay ve bu 4 ayın sonrasında tam 6 ay ücretsiz olarak idare ederler arkadaşım..
Tabiri caizse hem de çatır çatır.. Yeter ki sen prosedürleri biliver..
Ben ücretsiz izindeyken sürpriz birşey olmuştu ve işyerim ihaleyi kaybedip kapanmıştı.. Böylece tazminatımı ve işsizlik maaşımı almıştım..
İşyerleri bizi tüketen yerler.. O yüzden tek kuruşumu bile bırakmam arkadaşlar sizde bırakmayın..
Bana da söylüyorlardı ücretsiz izin vermeyiz, ücretli izniniz bitince hemen işbaşı yapacaksınız diye, gün hesaplıyorlardı ne zaman işbaşı yapacağıma dair..
Ama durum öyle olmadı.. Hiçbiriyle muhatap bile olmadım.. Kendilerine noterden devletin bana verdiği hakkı kullanarak (6 ay ücretsiz izin) izne çıktığıma dair bir kağıt yolladım..
İşyerinin bu kağıdı teslim alması yeterli.. Sonrasında izinlisin.. Devlet sana bu hakkı vermiş, hiçbir kişi veya kuruluşta bu hakkı senin elinden alamaz..
Ve ayrıca bu süreçte seni işten çıkaramaz.. İznin bitince de sabah işyerinde açarsın gözünü.. Herkese selam kelam, bebek büyüdü muhabbeti, hoooppp bitti..
Ama yeter ki sen hakkını kullanmayı bil.. Bende bilmiyordum hemde hiç ama öğrendim.. (Eniştem İnsan Kaynakları Müdürü)
Eğer zamanı gelince böyle birşey yapmak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim..
Bu kadınların hakkı, bunu devlet veriyor ve kimse alamaz...
doğum yapmış olan bir arkadaşım korkmuş ve noterden kağıt yollamayıp bu isteğini sözlü olarak beyan etmişti, kapanmalarına 1 ay kala..
Ve ona aman canım şurada kapanmamıza 1 ay var seni idare ederiz demişlerdi.. Ve kızcağız ne tazminatını alabildi ne de işsizlik maaşını..
çok fena kıskandım sus pus okuyorum sadece yazışmalarınızı :2:
hamilelikten sonra geçiyo mu acaba??? arkadaş sohbetleri arasında hep ağlamaklı oldum, iş yerinde ciddi olmam gereken yerlerde gereksiz davranışlarda bulundum... hiç sevmedimmm bu halimiiii
Dilşah çok güzel bir şey yapmışsın inan bence hiç ağlama kendinle gurur duy... Emin ol minnettar olmuştur sana, yüce yaradan da sizin rızkınızı bol bol artırır inşallah miniş bebeğinizle beraber...
Bir sivrisineğin gözünün tüm detaylarını düşünen hatta çok uzağa gitmeye gerek şu anda bebeklerimizi bile mucizevi bir şekilde hayatımıza dahil eden allah evrende her şeyin en detayını düşünür hatta çoğuna bizi de versile eder bak bugün de seni vesile etmiş... Hamileliğin verdiği duygusallığı tahmin edebiliyorum bak bizim evimizde iki tane su kaplumbağası, 12 tane kuş ( hint bülbülü, muhabbet kuşu, kanarya) 2 tanesi beta olmak üzere 30 tane de balık var, kuşları hamilelkten dolayı dağıttık onların enerjisi çok ayrı oluyor tavsiye ederim hem ilerde hem bağışıklık sistemi hem de çocuğa hayvan sevgisini empoze edip sosyalleşmesi için faydalı.
Şöyle güzel bir konu bulalım da bütün hüzünleri dağıtalım yok mu güzel bir konu?
kafasının içine kuş kadar beyni olan ve o beyni sadece karşısındakine laf sokmaya, onu bozmaya çalışmaya kullanan bu küçük çaplı zavallı insanlara acıyorum.........güzelmi bu konu aslıt cım:)))) bizim iş yerinde bolca var bunlardan....dün birine şahit oldum şimdide birine...gerizekalı, bide özür dilio çapsızlığından
kim kızdırdı seni bakimmmm,hormonlarım tepemde döverim onuuusen kızma canım.
ve en kötüsü yaptığın iş gereği bu insanlarla mahalle karısı gibi kavga edememek...
hala aklı selim davranmaya çalışmak zorunda kalmak....
kuş beyinli gibi en hafif küfürle başlayıp ana avrat düz dalamamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?