2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hastanede doğumda kendi geceliğimiz olacak yoksa hastane önlük verirmi acaba onu tam bilemedğim için şimdilik 1 gecelik aldım gittiğimde sorucam bir gün. doğuma kendi geceliğimizle girersek 1gecelik daha lazım ozaman allttan muayene için falan gecelik iyi olur her ne kadar giymeyi sevmesemde ama ben pijama takımıda mecbur gecelik götürcem zaten sezeryan olunursa mecbur gecelik giyilmesi gerek diye düşünüyorum aslında her durumda yanımıza 2 gecelik 2 pijama 1 sabahlık alsak iyi olur gibime geliyor

sezeryanda gecelik gıymeye gerek yokki zaten ya ben hiç almıcam yanıma gereksız uzerım açılcak felan kendımı toplamaylamı uğraşcam
şimdiki pijamalar eşofman gıbı zaten evde eşofmana veya gecelık benım arkdş dırek elbıse gıydı hiç gıymedi bıle ama ben gıyerım rahat etmem lazım :))

ve bunu yaparkende devlet memurunun çocuklarıyla bizim gibi özel sektör çalışan çocuklarını ayırıyorlar...
ben diorum hep benim 1 kuruşluk hakkım kalıosa bebeğimle ilgili zehir zıkkım olsun alayının çorundan çocuğundan çıksın...
süt iznini toplu kullandırmak tamamen iş yerinin insiyatifinde malesef
devlet dioki toplu kullanırsan amacına uymaz ama istanbul trafiğinde evimize 2 satte ulaştığımızı ipleyen yok....

canım sezeryanda ılk gun önlugu çıkartmıyolar bıle heryer aynımı tabı bılemem ama kımıldayamıyosunkı nezman ayağa kalkıp yurutecekelr snı oda akşamı buluyor ozman gıydırıyolar bı gunu onlukle geçırıyosun

ben zaten almadım canım...evde vardı hiç giyilmemiş bi takım ona konyom:)))
yoksa alınacak olsa muhtemelen almazdım gecelik...yada sırf hani foto çektircem ya onun için alırdım:))

dolu olduğun her halinden belli baya bir döktürmüşsün... sıkma canını diycem ama insan sıkılıyor işte...

katılıyorum canım sana. ben de pijamadan ziyade eşofman düşünüyorum.
2 tk pijama ve 1tk gecelik alacağım. onun dışında eşofman düşünyorum
eve gelenleri pijamayla karşılamam ben sevmiyom..
gecelik gymeyi zaten beceremem:))

ben sabahlık hiiç düşünmüyorum kızlar.
onun yerine hırka tarzı şeyler götüreceğim.
veeeee annem baana lizöz örüyo.
çok otantik :))

Rabbim büyük, kimsenin hakkını kimsede bırakmaz eminim.
Şirketime de kızamıyorum. Çünkü her şey kuralına uygun olsun istiyorlar.

Ama benim evim iş yerinde araba ile 10 dk mesafede olmasına rağmen otobüsle 45 dk sürüyor ve yürüme mesafesi var.
İş yerim sapa ıssız sanayi bölgesi gibi bir yerde kalıyor. Bilen bilir Kıraç'ta iş yerim.

Taksiye bineyim desem 15 dk sürüyor ara yollardan ama hergün 10 TL vermem lazım ayda yapar 220 TL. Zaten 4 ay maaş almıcaz yeterince çökeceğiz.

Ben yine bu şartlarda iyiyim, bir arkadaşım Halkalı'da oturuyor. En az 2 vesait iyimserini söylüyorum. Ve en az 2 saat mesafede. Ücretini ve eziyetini saymıyorum.

Yani bu durumda biz bu izni kullanmayıp, paşa paşa servisle gitsek eve bebeğimize o sütü daha çabuk ulaştırırız.
Eminim yani.

Sırf göstermelik verilmiş ve yazılmış bir kanun.Sanki evimiz iş yerimizin üstünde....

hımm valla benim 2 kızımda normal olduğu için sezeryanı pek bilmiyorum nasıl olur ne giyilmesi gerekir diye hani sonda falan takılıyorya o yüzden dedim sezeryanda pijama olmaz heralde neyse artık hele bir o günlere yaklaşalım sorarız artık hastanedeki hemşirelere neler getirelim diye olmamııı

gecelik bitane al sabahlıkta bıtane yeter,
normal doğumda gecelık gıysen daha rahat oluyomuş çun kı

ben normalde de yatarken pijama ev içinde eşofman şeklinde yaşayan bi tipim
gecelik çok hoşuma gider alırım ama giyemem oram buram açılır rahat edemem her yerim kapalı olacak benm
doğru ya en önemlisi kişinin rahatlıgı
hastane için bi tane dandik pijama alayım
ev için de hamile pijamamı ve eşofman takımı kullanayım tamam işte
kendimi iyi hissedersem gelen giden oldugunda elbise giyerm

cnm eltim sezeryanla doğum yaptı...doğumdan çıktıktan sonra hemşireler giydirebilirsiniz dediler.biz geceliğini giydirdik hemen.o baya uzun bir süre gecelik giydi.karnı ameliyatlı olduğu için pijamaların beli acıtıyormuş.ben o yüzden bir gecelik alıcam iyilerinden.birde evde var çok kaliteli değil ama kan falan olursa işimi görür.güzel birde lohusa takımı alıcam sabahlıklı falan yeter sanırım bu kadar.

evet cnm....
bende 3 gelirken 2 de giderken günde toplam 5 araca in bin yapıorum..
ama allahdan çok seğil 1 saat git 1 saat gelim..iş yerimin servisi yok..yani 1 saat erken çıksam 1 saat erken evde olurum...
benim iş yerimde muhtemeln toplu kullandırmıcak..
ben günlük kullansamda çok içime batmıcak ama servis olsa aynen dediğin hesaba gelirdi...
ki bide şu var...bakalım 1,5 saat erken çıkabilecekmiyiz..
eminim 3 gün çıksak 4. gün ya şu işide yapıver öyle çık diycekler..
falan falan....devlet seni korumuoki cebinden sana maaş veren adam korusun

ama ama petuş yaa hamile hamile çoluk çocuğa beddua etme. direkt yapandan çıksın ne yapıyosa. çoluğunun çocuğunun günahı ne. üzüldüm bak şimdi.
insan çocuğunun hakkının yenmesine kızıyo tabi ama direkt suçluya de kötü şeyleri. çoluk çocuk dedin gözümün önüne bebecikler geldi bi tuhaf oldum

sezeryan olacaklara eşofman sıkıntı olabilir doğru
gecelikleriniz bileklere kadar mı olacak kızlar yoksa dizde mi

Son düzenleme:

heh bende aynı nedenlerden dolayı gecelik şarttır diye düşünüyodum dediğin gibi pijamaların beli acıtabilir ve sabahlık kesinlikle olmalı çünkü dolaşman gerekebiliyor ve arkada lekelenmeler olabilir büyük bezlerden dolayı popomuz iyice büyüyebilir kamufle için sabahlık şart

sakin ol canım
en azından kanuna uyan bir şirket iyi tarafından bak.....
canını da bebeğini de sıkma

ederim cnm ben..
benim çocuğumun günahı ne????? bizimki bebek değilmi...
veya benim suçum ne, ben ana kuzusu değilmiyim, taş deliğindemi oldum ben???
insanlar kendi başına gelince bile anlamazlar hatayı..ne zmn evladının başına gelir kendi canı yanar o zmn anlarlar..
o yüzden bile bile benim hakkımı yiyosa çıksın cnm..
öyle çıkıpta oraya devlet memuru olan 3 akrabası için kanun çıkramayı biliosa, hak yediğinide bilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…