belimdeki ağrıyı eklemeyi unutmuşum...
bu rada mart annesindeki kızın sebebini buldum gayret edip, tebrik ediom kendimi..suyu azalmış..allhım sağlık versinde inşallah annemin dediği ne güzel bekletmeden gelmiş, sever dururlar:)))) (plesenta aşağıda anneme söylüyorum telde...annem dio nolurmuş aşağıda olursa...anne erken doğum riski olyomuş...annem: eee ne güzel işte erkenden gelir severiz)))) tesellininde böylesi yani:)))
alıntı:
sabah rutin kontrol için geldim hastaneye önce nst herşey yolunda, sonra ultrason muayenesi ve doktor şokta 2 cm su bulabildi oda su sayılmaz derecesindeydi, kordonun çevresi eğer su bulunamaz ise hesaplanırmış.Diğer doktorları çağırdı doktorum ve onlarda aynı cevabı verdi. Hemen yatış işlemlerim yapıldı ve serum verilmeye başlandı, saat 2 de tekrar ultrasona alındım yaklaşık 4 saat sonra idi ilkinden ve bu sefer 8 cm su bulundu ama çokda güvenilir bir rakam değil anlık değişimler gösteriyor çünkü. Bunun üzerine bugün doğuma almaktan vazgeçti beni, mümkün olduğunca içeride tutmaya çalışıyor bebeği, bu gece hastanedeyiz, 3 saatte bir nst ve aralıklı olarak serum veriliyor, yarın sabah tekrar ultrason kontrolü var eğer azalma varsa yarın doğum, eğer 10 cm e kadar çıkarsa hastanede yatış devam, 10 cm den fazla çıkarsa eve gönderecek 2 günde bir kontrol olacak.
:26::26::26::26:ya bişi dicem bu su akıntı şeklinde alttan sızıntımı yapıyo. yapıyosa eğer bu bayan anlamamışmıkii suyunun gittiğini falan:26:
yada alttan sızıntı yapmıyosa suyun azaldığnı nasıl anlıcazz peki:26:
heran herşey olabilir artık
hazırlıklı olmak şart ya...
:44::44::44:
sızıntı falan olmuyo cnm benim bildiğim...arkadaşımda muayeneye gitmişti suyu azaldığı için hemen doğuma almışlardı ama o dokuzuncu aya girmişti.
:26::26::26::26:
hiç bilmiyorum ama bu öyle hissedilen bişi değil sanırım cnm ya...
sanırım evet...özelliklede 30 dan sonra...
o zaman bu aylarda çok dikkat etmemiz gerekecek.. suyn azalma ihtimali yüksek gözüküyo bu haftalarda genel olarak
tuğba büyüküstün doğum yapmış kızlar...ne çabuk geçti onun zamanı öle..
petuş sen Allahtan sezeryan yapıyorsun yoksa çok taşınırdın hastaneye doğuruyorum diye
sanırım normal doğum süresi gelene kadar falan yatıolar kuvezde....kalan süreyi küvezde tamamlıyorlar die biliyorum..
ayy o kasılmalara falan dikkat etmek gerekio ya..ama işte bilmoz ki hangisi sancı hangisi kasılma
allahım esirgesin, sağlık sıhhat versinde inş..yefrummm yaaa
slm cnm..yrn 30a başlıom...hafta sonu bu işe eğilim ben..
kızlar evet hazırlıklı olun ama lşütfen şartlanmayın. erken doğum düşük ihtimalli bi durumdur öle doğal afet gibi topluca herkesin başına gelmez.bebeği görene kadar sogukkanlılıkla karsıladım olayı
hani aynı durum bende de var yaa
aman Allahım ne kadar minik ya bende gidersem
ya kızım o kadar buyumemişse
nasıl masum muhtac bi care yatıyo yavrum yaa
gözlerimden akanları zaptedemiyorum
kızlar bencede herseyinizi hazırlayın dursun kenarda bende bi tek cantamı hazırlamadım bide bez almadım
tabii minik eksikler var ama
ben hastaneden cıkana kadar annemler hallederler
saclarıda ne guzel buyumus masallah
yavrummm yaa öylece yatıyoo ppfsss
cnm sen annenler yanındayken çantanı da hazırla, şehir dışına çıkarken de dönerken de hep yanında bulundur. annelerden dönerken de eşinin izin gününe denk getir o alsın seni. yalnız çıkma yola.şimdikk kızlar bu cumartesi annemler geliyor inşallah.
onlar gelince kızımın odasını temzleyip hazırlayacağız mobilyalarda çarşamba falan gelecek.
sonra hep beraber izmire gideceğiz. eşim okullar açılınca dönecek
ama ben 2 hafta daha kalmak istiyorum. burada çok sıkılırım yalnız.
sonra otobüsle kendm döneceğim 31 haftalık olacağm o zaman da.
sizce riskli olu mu ne yapmaıyım?
hastane çantası ve bebeğin eşyalarını yıkama işini de dönüşe erteliyorum ben
yani şubat ortasında hazırlayacağım. geç mi sizce ????
petu sana brütüs demek istiyorum, şu erken doğurcam kesin türü secret açısından olumsuz enerji içeren yorumlara devam ederseniz de bürrs diyeceğim. olumlu düşünün kızlar, lütfeeeengeçen gün burda yalancı doğum sancısımı ne ondan bahsedildi..
o gün kardan ötürü 5 saatte eve gittim..
artık 5 saatin son 1 saatinde arabada soyunmuştum yanıodum..
ve şimdiye kadar hiç olmadığı halde ogün sürekli bebeğin kafasını elimle hissediodum..
5-6 dk da bi elime bi kafa geliodu bi vuruşla birlikte...
doğuryorum ben dedim.....
şimdi bu mart annelerini okudum..
başıma bi ağrı saplandı....
yağmur kıpırdamaz oldu...
ara ara bi sancı gibi bişi giryo...
sanırım yine doğuryorum....
ben relax mode'dan 200 liralık sipariş verdim aylardır hint fakiri gibi lastikleri kesik saçma sapan şeylerle dolanıyodum evde. akrep nalan beden aldım herşeyi, lastikleri göbeciğimimn üstünde şirin şirin duruyo, ne sıkıyo ne düşüyo bayılllldımmben bi tane hamile pijaması aldım
eşofman altı ayarlanabilir lastikli
üst kısmı göğüs altından açılıyor ve üstte düğmeleri var
düğmeleri açtıgımda o parça aşagı iniyo ve gögsümü çıkarabilecegm bi boşluk ortaya çıkıyo
anlatabildim mi bilemiyorum ama
ben bunu hastaneye götürmeym diyorum
hastaneye şöyle kirlense de pek önemli olmayan
herhangi bi pijama alayım diyorum ne dersiniz
zaten çok yatırmıyorlar bi tane yetecektir
çıkışta eve dönerken giymek için de boydan elbise alacam yanıma
pantolon zor olur belki
ben relax mode'dan 200 liralık sipariş verdim aylardır hint fakiri gibi lastikleri kesik saçma sapan şeylerle dolanıyodum evde. akrep nalan beden aldım herşeyi, lastikleri göbeciğimimn üstünde şirin şirin duruyo, ne sıkıyo ne düşüyo bayılllldımm
2 pijama takımı, 1 şık eşofman takımı, 1 sabahlık, 2 gecelik 1 tane de kadife siyah ev elbisesi aldım. ev elbisesini hastane çıkışı altında converse ile giymeyi düşünüyorum. ya da geçen 30 liraya rbadan bi elbise gördüm şal desenli aslında anne modeli ama ben altınasarı mus çorap, mor converse giyip tarz oluşturabilirim. doğuma yakın da o şekilde giyineceğim. hamile pantolonum sıkmaya başladı ama 2 ay için yeni bişi almak istemiyorum. gerçi güzel bi kadife pantolon bulsam indirimden terziye hamiş pantolonu yaptırcam ama daha denk gelmedim...
2 pijama 1 eşofman 1 sabahlık 2 gecelik mi????
benm bi taneck hamile pijamam var o kadar çok az o halde
ne zaman kullanılacak bunlar neden bu kadar çok aldın ki
ben çok fazla kıyafet almak istemiyorum çünkü
o kıyafetlere alışmak istemiyorum doğumdan sonra hemen kilo vermek için
kıyafet bulamayınca mecbur kilo vermek isteyecem
hastnede gıymek için ucuz bı pijama yeterlı
eve gelınce rahat hareket etmek için yıne pijama gıymek istıceksın bıde üşütmemek gerek pijama o açıdan ıyı oluyor
yanı 3 takım pijama şart canım ,
2 pijama 1 eşofman 1 sabahlık 2 gecelik mi????
benm bi taneck hamile pijamam var o kadar çok az o halde
ne zaman kullanılacak bunlar neden bu kadar çok aldın ki
ben çok fazla kıyafet almak istemiyorum çünkü
o kıyafetlere alışmak istemiyorum doğumdan sonra hemen kilo vermek için
kıyafet bulamayınca mecbur kilo vermek isteyecem
peki gecelik sabahlık ??
peki gecelik sabahlık ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?