2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

heran herşey olabilir artık
hazırlıklı olmak şart ya...
:44::44::44:

:26::26::26::26:
hiç bilmiyorum ama bu öyle hissedilen bişi değil sanırım cnm ya...
heran herşey olabilir artık
hazırlıklı olmak şart ya...
:44::44::44:

sanırım evet...özelliklede 30 dan sonra...

sızıntı falan olmuyo cnm benim bildiğim...arkadaşımda muayeneye gitmişti suyu azaldığı için hemen doğuma almışlardı ama o dokuzuncu aya girmişti.

:26::26::26::26:
hiç bilmiyorum ama bu öyle hissedilen bişi değil sanırım cnm ya...

sanırım evet...özelliklede 30 dan sonra...

o zaman bu aylarda çok dikkat etmemiz gerekecek.. suyn azalma ihtimali yüksek gözüküyo bu haftalarda genel olarak

yaaa ben geçen kontrole gittiğimde 10 cm di suyu.ne yani sınırdamıydı yani...:18:yaa zaten korkutyorum,öyle net ve sert hissetmiyorum hareketlerini bak şimdi iyice pimpirikledim.doktoruma sorduğumda hareketlerini net hissetmiyorum diye yağ tabakasındandır dedi.e bende sanki tonlarca yağ var.yaa korkmaya başladım.

petuş sen Allahtan sezeryan yapıyorsun yoksa çok taşınırdın hastaneye doğuruyorum diye

slm kızlar dün 1 gecelik ve pijama takımı aldım ama bedenim büyük olduğu için öyle istediğim gibi bir şeyler bulamadım ayrıc hafta sonuda ebebekden mora marka topitos battaniyeden aldım ama 1 tanede kalın battaniye lazım kadifemi yoksa peluş battaniyemi alsam karar veremedim aslında nisanda olacağı için peluşu çok kullanamaz kadife daha iyi olur gibime geliyo seneye kışında üstüne örtmek için peluş battaniyeden alırım belki he ne dersiniz:26: ama battaniye alacaklar mora alın derim üretim yeri ispanya ve çok kaliteli

petuş sen Allahtan sezeryan yapıyorsun yoksa çok taşınırdın hastaneye doğuruyorum diye

muhtemelen....
hani diolar ya 3 cm açıldı, eve gönderdi, sıcak suya oturdum yok onu yedim yok bunu yedim die...
yani o 3 cm açık kukuyla beni kimse eve geri gönderemez öyle diim

ben bi tane hamile pijaması aldım
eşofman altı ayarlanabilir lastikli
üst kısmı göğüs altından açılıyor ve üstte düğmeleri var
düğmeleri açtıgımda o parça aşagı iniyo ve gögsümü çıkarabilecegm bi boşluk ortaya çıkıyo
anlatabildim mi bilemiyorum ama
ben bunu hastaneye götürmeym diyorum
hastaneye şöyle kirlense de pek önemli olmayan
herhangi bi pijama alayım diyorum ne dersiniz
zaten çok yatırmıyorlar bi tane yetecektir

çıkışta eve dönerken giymek için de boydan elbise alacam yanıma
pantolon zor olur belki

canım küvez birazda çocuğun durumuna göre heralde bugün kuzenim doğum yaptı 35 haftalık 3500 gr. mış oğlumuz küveze almamışlar...

kızlar evet hazırlıklı olun ama lşütfen şartlanmayın. erken doğum düşük ihtimalli bi durumdur öle doğal afet gibi topluca herkesin başına gelmez.
ayrıca mart bebikinin de bence maşallahı var. 2 kilo civaında, cüssesi yerinde dr'lar olumlu konuşuyo...
tek sıkıntı annesinin bi an önce kucağına almak istemesi, onun dışında hepsi hallolabilecek şeyler.
sakin, sakin,

cnm sen annenler yanındayken çantanı da hazırla, şehir dışına çıkarken de dönerken de hep yanında bulundur. annelerden dönerken de eşinin izin gününe denk getir o alsın seni. yalnız çıkma yola.

petu sana brütüs demek istiyorum, şu erken doğurcam kesin türü secret açısından olumsuz enerji içeren yorumlara devam ederseniz de bürrs diyeceğim. olumlu düşünün kızlar, lütfeeeen

ben relax mode'dan 200 liralık sipariş verdim aylardır hint fakiri gibi lastikleri kesik saçma sapan şeylerle dolanıyodum evde. akrep nalan beden aldım herşeyi, lastikleri göbeciğimimn üstünde şirin şirin duruyo, ne sıkıyo ne düşüyo bayılllldımm

2 pijama takımı, 1 şık eşofman takımı, 1 sabahlık, 2 gecelik 1 tane de kadife siyah ev elbisesi aldım. ev elbisesini hastane çıkışı altında converse ile giymeyi düşünüyorum. ya da geçen 30 liraya rbadan bi elbise gördüm şal desenli aslında anne modeli ama ben altınasarı mus çorap, mor converse giyip tarz oluşturabilirim. doğuma yakın da o şekilde giyineceğim. hamile pantolonum sıkmaya başladı ama 2 ay için yeni bişi almak istemiyorum. gerçi güzel bi kadife pantolon bulsam indirimden terziye hamiş pantolonu yaptırcam ama daha denk gelmedim...

2 pijama 1 eşofman 1 sabahlık 2 gecelik mi????
benm bi taneck hamile pijamam var o kadar çok az o halde
ne zaman kullanılacak bunlar neden bu kadar çok aldın ki
ben çok fazla kıyafet almak istemiyorum çünkü
o kıyafetlere alışmak istemiyorum doğumdan sonra hemen kilo vermek için
kıyafet bulamayınca mecbur kilo vermek isteyecem

hastnede gıymek için ucuz bı pijama yeterlı
eve gelınce rahat hareket etmek için yıne pijama gıymek istıceksın bıde üşütmemek gerek pijama o açıdan ıyı oluyor
yanı 3 takım pijama şart canım ,

üst kısımları çabuk eskimesin diye katlayıp kaldırdım ama 2 pijamanın alt kısmını kullanmaya başladım, gece sırtım belim açılmadan sıkılmadan yatıyorum, çok rahat. yani ben doğuma kadar olan 2-3 aylık sürede ve doğumdan sonraki 6 aylık sürede giymek için aldım. sonrasında atarım 90 dereceye sonra sıcak hava kurutucuy kafadan 2 beden küçülürler giymeye devam ederim

inana eve gelir gelmez üstümdekileri yırtarcasına çıkarıp cici pijamalarımı giyiyorum
akrep nalan beden harika oluyo tavsiye ederim. hastanede ne giyeceğime gelince doğumdan çıkar çıkmaz dandikcan bişi giycem. toparlanırsam yanımda götüreceğim cicilerden bişi giyerim yoksa sabahlığım kadife uzun önü tamamen fermuarlı ve siyah renk. o kanı kiri dandik geceliği göstermez sadece onu geçiririm üstüme yeter...

Selam annecikler,
Şu süt izni olayı çok sıktı canımı yaa

Herşeyin hayırlısı artık ne diyelim. Şirket kanunlara uymakta kararlı.
Toplu halde vermiyor malesef.
Bir çok büyük firma kendi insiyatifinde bunu yaparken, bizim şirket yapmıyor.
Her gün 1,5 saat kendi imkanlarımızla kullanmamız isteniyor.

Devletimiz resmen çocuğu yaptıysan, başının çaresine bak diyor.
Sağlık bakanlığı ilk 6 ay anne sütü verin diyor, Kanun 2 aylıkken bırak çocuğunu işe başla diyor.
4 ay para vermem nasıl peydahladıysa kocan baksın diyor. Dalga geçer gibi istanbul trafiğinde 1,5 saat süt izi veriyor hergün çocuğuna süt ver diyor sağolsun.
süt izni bebeği düşünülerek verilmiş bir "hak"mış. Çok umrunda ya bebek onların.
Başbakan en az 3 çocuk diyor. Ve bu şartlarda iş hayatında kadınlarda olsun deniyor.
Deniyor diyor diyolar diyoruz.
Cidden biz kadınlar çok güçlü varlıklarız çok iyi dayanıyoruz yaa...

Ben çok sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Resmen dalga geçiyorlar yaaa............

peki gecelik sabahlık ??

ben 2011 nısan annesıyım gecelık pek gıymedım aldım ama gıymedım oram buram acılıodu hemde sıcaak tutman gerekıo kendını.hastne gıttıgın an sana ouklerını gıydırıolar.ılk gun dogumdan cıktıgın an gecelık gıyersın belkı.1 tane al bence.tercıh meselesı ne olur ne olmaz.

peki gecelik sabahlık ??

bana 3 tk pijama çok gelio lakin hiç sevmem pijama giymeyi...
eşofman her zmn tercihimdir...ki eşofmanlarımda hep çok rahattır yani..
ondan ötürü 1 tane pijama takımım ve 1 tane geceliğim var...1 tanede eşofman alıcam..yeterli...
pijama ve gecelikler beni hastanede idare etsin yeter( ki oda adet yerini bulsun die, hani gelen olcak falan bi geceliği bile yokmuş demesin die:))
yoksa evime gelince eşofmana devam yani...
zaten kış olcağı için o mevsimde evde gecelik giyme imaknıda yok ki olsada ben giymem:))

sözüm o ki....kendini sınırlandırma neyde nasıl rahat edersin en ii sen bilirsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…