2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

alkışlamadan çıkmayayım dedim.. ağzına eline sağlık..

hade iyi akşamlar hepinize..
öpüyos her bi yerinizden..

kızlarrr anca gelebildim napıyosunuzz?? ben sabah doktora gittim sonuçlar için sonrada kayınvaldeme geçtim anca gelebildim..idrarımda bakteri çıkmış bol miktarda meğer kasık ağrılarım o yüzdenmiş..ilaç verdi..1 hafta sonra tekrar tahlil yaptırcam..ne zaman kurtulcam ben bu enfeksiyondan yaa

Nüfus Müdürlüğü'nden toplanan verilere göre son 10 yılda anne-babaların erkek ve kız bebeklerine verdiği en yaygın ve popüler isimler listesi...

Son 10 yılın en popüler kız çocuk isimleri

Talya, Zeynep, Ela, Duru, Yaren, Ceren, Ece, Melis, Naz, Su, Berra, Ecem, Sena, İrem, Alara, Azra, Dilay, İdil, Eylül, İpek, Yağmur, Lara, Derin, Ilgın, Havin, Nilsu, Kayra, İlkin, Tuana, Beril, İlgi, Simay, Mira, Beren, Pelin, Yazmira, Bade, Selin, Simge, Rana, Şimal, Damla, Melike, Pınar, Başak, İlayda, Minel, Alara, Arzum, Aleyna

Son 10 yılın en popüler erkek çocuk isimleri

Emir, Yağız, Ege, Çağan, Sarp, Kerem, Deniz, Kağan, Mert, Görkem Burak, Meriç, Berke, Efe, Doruk, Bartu, Emirhan, Alp, Cem, Yiğit, Emre, Kutay, Tuna, Baran, Arhan, Canberk, Dağhan, Bora, Rüzgâr, Derin, Toprak, Arın, Aşkın, Çınar, Koray, Barlas, Ada, Atakan, Berk, Polat, Serhan, Utku, Berkay, Onur, Çağlar, Can, Tuğra, Şah, Göktürk, Ali.

kızlar analatacaklarım tuhaf gelebilir ama
biz eşimle
iki küçük erkek çocugu gibi oyunlar oynar yıkışıp güreşirdik
son haftalara kadar az çok yine yapıyorduk ama artık iyice ağırlaştım
oturup kalkmam eğilip doğrulmam bile zor geliyo
bugün eşim bıcır bıcır bi halde geldi beni alıyo öbür tarafa atıyo vs
ben de kızdım yapma lütfen
ben artık hareket dahi edemiyorum bunları nasıl yapayım
çocuga bi şey olacak riskli dönemdeyz dedm
nasıl pustu
büktü boynunu geçti pc başına ağzını bıçak açmadı
ama napabilirdim ani bi hareket yaparım ters bi şey olur die korkuyorum

hepsi çok güzel isimler benim oğluşumun ismide varrr Berkayy

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bişiciğin kalmaz çalışan arkadaşlar olarak mesaii doldurmanın hazzıyla eve yolculuğa hazırlanıyorum ..

öyle şakalaşmayı eşimde sever.. bir kere hamileliğimin ilk dönemlerinde annemin yanında yaptı annem bir kızdı..bebeği hiç düşünmüyormusunuz bu tür alışkanlıklarınıza ara verin falan diye...garibim o zamandan beri çok yanaşamıyor bana..

ha ha ha :)))
annenin azarlaması komik olmuş

Eğitimdeydim şimdi fırsatını bulabildim herkesin keyfi yerindednir inşallah çok uzun olduğu için geçmiş sayfaları pek okuyamadım

slm kızlarrr,bugün doğuma yaklaştığımızı farkettim.konu gecelik,hastane çantası,izin :) o erken doğa bebek çok küçükkkk,yawrum hemencik büyüsün inşallahhhh.

ha ha ha :)))
annenin azarlaması komik olmuş

annemin torunu ilk günden beri daha doğmadan kıymetli..geçen gün bana meyve verdi bende yemiycem dedim.bana diyoki sana vermiyorum torunuma veriyorum..yede torunum hasta olmasın kadın şu an beni aracı olarak kullanıyo..doğunca kavuşacaklar inşallah

Tunicim çok geçmiş olsun

bu akşam gayet sağlıksız yemekler yiyeceğim..
ama canm çok istedi napiiim :)

canım çook geçmiş olsun. bol bol su iç. bende de enfeksiyon çıkıp duruyor. ilaç kullanıyorum diğer ay yine çıkıyor. pek fazla su içemiyorum midem bulanıyor. dr bolca su iç diyor.

Eki Görüntüle 329576 günaydınlarr çıtrlarr size sabah sabah oğluşumla resm çektirdik.herkese iyi çalışmalarrrr mucxxx

maşalah canım göbüşünee

ne kadar becerikli hatunlarmışsınız siz öle abla kardeş çok güzel olmuş canım ellerinize sağlıkk

siz bizi bizi daha fazla kıskandırmak için mi yapıyonuz, buluşcaksınız ya özelden msjlaşmalar falan ...............

kesinlikle katılıyoreee

bende 1 haftadır hareketlerini dışardan çok net görüyorum gündaşım..göbüşe kitlenip kalıyorum resmen

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/449911-2012-mart-anneleri-paylasim-alani-2996.html

fotoğrafı burda ben de merak edip buldum, ama maşallah kilosu filan iyi allah yardımcıları olsun

Allahım yaaa bebişide annesinide korusun inş

canım çook geçmiş olsun. bol bol su iç. bende de enfeksiyon çıkıp duruyor. ilaç kullanıyorum diğer ay yine çıkıyor. pek fazla su içemiyorum midem bulanıyor. dr bolca su iç diyor.

canım zaten normaldede günde 3ltden fazla su içerim ama anlamadımki nasıl illet geçmedimi geçmiyor yaa hele bu monoroul denen ilacı kaçıncı kullanışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…