ederim cnm ben..
benim çocuğumun günahı ne????? bizimki bebek değilmi...
veya benim suçum ne, ben ana kuzusu değilmiyim, taş deliğindemi oldum ben???
insanlar kendi başına gelince bile anlamazlar hatayı..ne zmn evladının başına gelir kendi canı yanar o zmn anlarlar..
o yüzden bile bile benim hakkımı yiyosa çıksın cnm..
öyle çıkıpta oraya devlet memuru olan 3 akrabası için kanun çıkramayı biliosa, hak yediğinide bilsin...
Nüfus Müdürlüğü'nden toplanan verilere göre son 10 yılda anne-babaların erkek ve kız bebeklerine verdiği en yaygın ve popüler isimler listesi...
Son 10 yılın en popüler kız çocuk isimleri
Talya, Zeynep, Ela, Duru, Yaren, Ceren, Ece, Melis, Naz, Su, Berra, Ecem, Sena, İrem, Alara, Azra, Dilay, İdil, Eylül, İpek, Yağmur, Lara, Derin, Ilgın, Havin, Nilsu, Kayra, İlkin, Tuana, Beril, İlgi, Simay, Mira, Beren, Pelin, Yazmira, Bade, Selin, Simge, Rana, Şimal, Damla, Melike, Pınar, Başak, İlayda, Minel, Alara, Arzum, Aleyna
Son 10 yılın en popüler erkek çocuk isimleri
Emir, Yağız, Ege, Çağan, Sarp, Kerem, Deniz, Kağan, Mert, Görkem Burak, Meriç, Berke, Efe, Doruk, Bartu, Emirhan, Alp, Cem, Yiğit, Emre, Kutay, Tuna, Baran, Arhan, Canberk, Dağhan, Bora, Rüzgâr, Derin, Toprak, Arın, Aşkın, Çınar, Koray, Barlas, Ada, Atakan, Berk, Polat, Serhan, Utku, Berkay, Onur, Çağlar, Can, Tuğra, Şah, Göktürk, Ali.
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bişiciğin kalmaz çalışan arkadaşlar olarak mesaii doldurmanın hazzıyla eve yolculuğa hazırlanıyorum ..kızlarrr anca gelebildim napıyosunuzz?? ben sabah doktora gittim sonuçlar için sonrada kayınvaldeme geçtim anca gelebildim..idrarımda bakteri çıkmış bol miktarda meğer kasık ağrılarım o yüzdenmiş..ilaç verdi..1 hafta sonra tekrar tahlil yaptırcam..ne zaman kurtulcam ben bu enfeksiyondan yaa
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bişiciğin kalmaz çalışan arkadaşlar olarak mesaii doldurmanın hazzıyla eve yolculuğa hazırlanıyorum ..
tunihancm bol su içmeyi himal etmiyorsun de mi
kızlar analatacaklarım tuhaf gelebilir ama
biz eşimle
iki küçük erkek çocugu gibi oyunlar oynar yıkışıp güreşirdik
son haftalara kadar az çok yine yapıyorduk ama artık iyice ağırlaştım
oturup kalkmam eğilip doğrulmam bile zor geliyo
bugün eşim bıcır bıcır bi halde geldi beni alıyo öbür tarafa atıyo vs
ben de kızdım yapma lütfen
ben artık hareket dahi edemiyorum bunları nasıl yapayım
çocuga bi şey olacak riskli dönemdeyz dedm
nasıl pustu
büktü boynunu geçti pc başına ağzını bıçak açmadı
ama napabilirdim ani bi hareket yaparım ters bi şey olur die korkuyorum
öyle şakalaşmayı eşimde sever.. bir kere hamileliğimin ilk dönemlerinde annemin yanında yaptı annem bir kızdı..bebeği hiç düşünmüyormusunuz bu tür alışkanlıklarınıza ara verin falan diye...garibim o zamandan beri çok yanaşamıyor bana..
ha ha ha :)))
annenin azarlaması komik olmuş
kızlarrr anca gelebildim napıyosunuzz?? ben sabah doktora gittim sonuçlar için sonrada kayınvaldeme geçtim anca gelebildim..idrarımda bakteri çıkmış bol miktarda meğer kasık ağrılarım o yüzdenmiş..ilaç verdi..1 hafta sonra tekrar tahlil yaptırcam..ne zaman kurtulcam ben bu enfeksiyondan yaa
tuni gündaşım geçmiş olsun sanada.. iyi bak kendine..
Tunicim çok geçmiş olsun
canım çook geçmiş olsun. bol bol su iç. bende de enfeksiyon çıkıp duruyor.kızlarrr anca gelebildim napıyosunuzz?? ben sabah doktora gittim sonuçlar için sonrada kayınvaldeme geçtim anca gelebildim..idrarımda bakteri çıkmış bol miktarda meğer kasık ağrılarım o yüzdenmiş..ilaç verdi..1 hafta sonra tekrar tahlil yaptırcam..ne zaman kurtulcam ben bu enfeksiyondan yaa
Eki Görüntüle 329576 günaydınlarr çıtrlarrsize sabah sabah oğluşumla resm çektirdik.herkese iyi çalışmalarrrr mucxxx
kızlar bakaın kapı süsümüz teyzemiz yaptı
bi kaç pırıltıda eklicez şubat tatiline girelim
yapalı baya olduda anca çektik fotoyu belki sizede fikir olur
bide avize yaptım kızım odasına ama boyutu büyük geldi küçültelim onuda ekleriz
kızım odasında yatmaya başlayınca "biricik kızımın
odası" diye değiştircem yazıyı
Eki Görüntüle 329611
buda avizemiz bunuda ben yaptım
bir türlü lila avize bulamadık
cam yada ağır birşey olsun istemedik
bi hobi markete gittim malzemelrini aldım
ordaki kadında anlattı
eve geldim hemen bitirdim
kenarlardaki papatyalardan perdesinede ekledik
annemle içimede sindi.
Eki Görüntüle 329617
siz bizi bizi daha fazla kıskandırmak için mi yapıyonuz, buluşcaksınız ya özelden msjlaşmalar falan ...............
bizde yemeğimizi yedik geldik.
kuzumun maşallahı var bu aralar hiç durmuyo kıpır kıpır.. dün akşam resmen karnımın hareket ettiğini gördüm.devamlı karnıma bakıyorum annemle eşimde birşeyim var zannetiler
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/449911-2012-mart-anneleri-paylasim-alani-2996.html
fotoğrafı burda ben de merak edip buldum, ama maşallah kilosu filan iyi allah yardımcıları olsun
canım çook geçmiş olsun. bol bol su iç. bende de enfeksiyon çıkıp duruyor.ilaç kullanıyorum diğer ay yine çıkıyor. pek fazla su içemiyorum midem bulanıyor. dr bolca su iç diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?