2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tuniş gecmiş olsun canım
sakın ihmal etme daha cok su iç
ben o enfeksiyon yuzunden bu durumdayım
Rabbim hepimizi korusun..

mmavilimmm nasıl yaptın onu da anlat
anlat da bizi de kurtar masraftan
nerden ne aldın nasıl birleştirdin lütfen tüm ayrıntıları ile anlat
çok güzel olmuş güle güle kullansın

arkadaşlar haberlerde sütle alakalı çıkan haberlerden sonra napıyosunuz? ben çok tedirgin içiyorum artık. birde balık tükettiğiniz gün süt içiyo musunuz?

bnm süte karsı alerjim var zaten içemiorum ama peynir yogurtla dengelemeye calısıyorum ama bnm basım tatlıyla belada son kontde 150 cıkmıstı sınırda dedi dr um bnde dikkat etmek istiyorum ama yemeden duramıyorum yiyncede vicdan yapıyorrum ...

geçmiş olsun canım bi şey olmaz inşallah.sütüde içiyorum ama valla korkarak.

ben süt içmeyi unutuyom
aklıma gelirse içiyorum genelde 2 günde bir oluyor o da..

Öğretmen arkadaşlar gözümüz aydın yarın tatilimiz başlıyor inşallah...Tatil gelsin diye gün sayıyordum artık sabah kalkmak iyice zor gelmeye başlamıştı bana.Oğlum da rahat uyutmuyor geceleri çok hareketli maşallah.Anne karnında hareketli olan çocuk yaramaz olur diyorlar sanırım biraz yaramaz olacak oğlum ama annesi onu çok sevecek her haliyle:)

bnmde gece uykulrım zorlastı bacaklarım kasıklarım sırtım agrıyo cok oynuyo oda uykumu kacıryo

27 diyelim artık ama zorlastı simdiden 9 kilo aldım bununda wetkisi vardr elbet cok hızlı aldım son 6 kiloyu :44:

aynı haftadayız seninle ben 11 kilo aldım.bebeğimde bir gün hareketli beni uyandıracak kadar bir gün değil .
sende de böyle olduğu oluyor mu?

27 diyelim artık ama zorlastı simdiden 9 kilo aldım bununda wetkisi vardr elbet cok hızlı aldım son 6 kiloyu :44:

Ben de 26+6 yım seninle aynıyız ben de 10 kg aldım. Ağrılardan hiç kurtulamadım malesef Sen kaç kilo ile başladın?

48le basladım tüp bebek tedavisine simdi 57 kiloyum cnm bnm yeni basladı agrılar ama yatmak istemiyorum resmn ayaktayken cok iyyiyim ama yatınca nere dönecegimi bnasıl yatacagımı sasırıyorum bn normalsdede huylu biriyimde uykum hafiftr simdi daha beter oldum bi tuvalete kalkıyorum yok uyuyamıyorum 1 saat oda cok yoruyo delksiz uykuyu özledm

evet erken doğmuş canım 33 haftalık.Rabbim annesine bağışlasın İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…