gözümüz aydın cnm ben de gün sayıyordum hatta diyordum başkaları son 3haftaya kadar devam ediyorlar ne kadar sabırsızım kendi kendimeÖğretmen arkadaşlar gözümüz aydın yarın tatilimiz başlıyor inşallah...Tatil gelsin diye gün sayıyordum artık sabah kalkmak iyice zor gelmeye başlamıştı bana.Oğlum da rahat uyutmuyor geceleri çok hareketli maşallah.Anne karnında hareketli olan çocuk yaramaz olur diyorlar sanırım biraz yaramaz olacak oğlum ama annesi onu çok sevecek her haliyle:)
gözümüz aydın cnm ben de gün sayıyordum hatta diyordum başkaları son 3haftaya kadar devam ediyorlar ne kadar sabırsızım kendi kendimebnm gibi düşünenler de varmış:)otururken karnım batıyodu sınıfta ayağa kalkınca başım dönüyodu eski enerjim yoktu zaten istekle ders anlatacak...Yarın giriyoruz tatile inş. cnm ben 2.dönemn ilk 3haftasından sonra ayrılabiliyırum normalde ama o üç haftada da rapor izin falan alıcam.hiç gitmicem 2.dönem inş.
sen de rapor al tatlmbndede o takat yok valla 3 hafta kalana kadar calısma fln bn 2. donmki 3 haftayı düsünyorum nasıl bitcek die
mart annelrnden biri dogum yapmısss ayy heyecan yaptım simdi :)
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/449911-2012-mart-anneleri-paylasim-alani-3026.html
gözümüz aydın cnm ben de gün sayıyordum hatta diyordum başkaları son 3haftaya kadar devam ediyorlar ne kadar sabırsızım kendi kendimebnm gibi düşünenler de varmış:)otururken karnım batıyodu sınıfta ayağa kalkınca başım dönüyodu eski enerjim yoktu zaten istekle ders anlatacak...Yarın giriyoruz tatile inş. cnm ben 2.dönemn ilk 3haftasından sonra ayrılabiliyırum normalde ama o üç haftada da rapor izin falan alıcam.hiç gitmicem 2.dönem inş.
Ben de bu seneyi tamamladım artık 2. dönem gitmeyi düşünmüyorum.Hem kendim için hem öğrenciler için daha iyi olacak.İdare de memnun gitmememden bçylece daha kolay öğretmen bulacaklar onlar kendilerini düşünüyorlar tabi:)32.haftanın sonunda doğum iznine ayrılabiliyormuşuz benim de iki hafta rapor almam gerekiyor.
Annecimmm mart anneleri açılışı yaptı sıra bşze gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?