2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
şubat annelerndende dogum yapanlar var 32 33 35 de dogurmuslar nie erkenki acep

hiç bi fikrim yok. bu arada bi şey sorcam profillerinizin altında kaçıncı haftada olduğunuz görünüyo ya onu nasıl yapıyosunuz ? ben yapamadımda profil bilgilerimden

gözümüz aydın cnm ben de gün sayıyordum hatta diyordum başkaları son 3haftaya kadar devam ediyorlar ne kadar sabırsızım kendi kendimebnm gibi düşünenler de varmış:)otururken karnım batıyodu sınıfta ayağa kalkınca başım dönüyodu eski enerjim yoktu zaten istekle ders anlatacak...Yarın giriyoruz tatile inş. cnm ben 2.dönemn ilk 3haftasından sonra ayrılabiliyırum normalde ama o üç haftada da rapor izin falan alıcam.hiç gitmicem 2.dönem inş.

eveeeeeet kurtlar vadisi başladı benim kociş artk kapsama alanı dışında

bndede o takat yok valla 3 hafta kalana kadar calısma fln bn 2. donmki 3 haftayı düsünyorum nasıl bitcek die

kızım gene okuldan hasta geldi.okul açıldığından beri haftanın 2-3 günü hasta çocuğum.sınıfta bi çocuk hasta oldumu hoop hepsine geçiyor
annelerinide anlamıyorum gönderiyolar hasta hasta çocukları olan sağlamlara oluyo.
kuzucum 1 saattir yatağa girmiş öksürüp,balgam çkusmaktan yatamıyor,3 dür kalktı

Ben de bu seneyi tamamladım artık 2. dönem gitmeyi düşünmüyorum.Hem kendim için hem öğrenciler için daha iyi olacak.İdare de memnun gitmememden bçylece daha kolay öğretmen bulacaklar onlar kendilerini düşünüyorlar tabi:)32.haftanın sonunda doğum iznine ayrılabiliyormuşuz benim de iki hafta rapor almam gerekiyor.

oukl açılınca benim 32.haftam doluyo aslında ama ben 2 hafta daha gitmeyi düşünüyom eğer gidebilirsem tabii 30.haftaya girdik salı itibariyle eğer öyle olursa ben haziran ortasına kadar izinli oluyorum iki hafta o zaman alcam rapor ya ya da seneye bakıcı bulana kadar kullanırım die 2 haftada da gidebilirsem gitcem

offf yine tutamadım kendimi içim gecti ama resmn aclıktan bnde hafif olsun die yarım ekmege peynir kıvrcık domates üclüsünden sandviç yaptım ama kesmedi diger yarısınada yaptım bu saatte yedm allhım ne yapcem bn yaaaaaa

slm kızlar ne haberler var giremedim 2 gündür geçmişide okumadım önemli bişey var mı?eşimin kuzeninin eşi doğum yaptı bugün onun yanındaydım çok güzel bir duygu Allah hepimize nasip etsin

yav akşam akşam çok yemek iyş değil dye hafif şeyler yiyorum, sonra bu saatte acıkıyo uyuyamıyorum

Günaydın anneler,

Hayırlı cumalar diliyorum. Rabbim hayırlısı ile evlatlarmıza kavuştursun.
Akşam rüyamda bebeğimi doğmuş gördüm. Çok güzeldi yaa. Sıcak ufacık sarı bi çocuktu :)
Yerim onu bennn...
Sabahta bir kıpırdamak bir kıpırdamak küt küt :) Eşşek :)

Bu arada 28. haftaya girmiş oluyorum sanırım bugün:)
ve 62 kiloyum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…