2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
herkeseee günaydınnnn oğluşumla bu yılın bizim için son karnelerini vermeye gidiyoruz çocuklara herkese iyi cumalarrrrr mujuxxxx

Günaydın
kızım gece hiç uyumadı öksürüp kusmaktan
birazdan doktora ve karne almaya gideceğiz.
Neyse 15 gün evde toparlar biraz

Günaydınnn herkeseee,, hayırlı cumalarrr bu haftayıda bitiriyoruz çok şükürrrr....

hayır olsun canım, bende bu aralar çok sık görüyorum bebişimiii... harika bi duygu, tarifsizzz rüyasıı bileee....

Günaydın

geçmiş olsun canım...

günaydın kızlarrrr hasyırlı cumalar herkese..
erkenciyiz çünkü hertarafımız tutulmuş vaziyette kalktık..
nasılsınızzz bakalım bebeişlerimiz nasıl bugün???

günaydın kızlar..
sonunda hafta sonu geliyor
öğretmen arkadaşlar ne güzel bitirdiniz dönemi..darısı bizim başımıza inşallah...
sibelcim kızınada geçmiş olsun..Allahdan dönem bitimi hasta oldu.

günydın kısarr bizde geldik kahvaltımızı yapıyoruzzz

bende sırt ağrsından müzdaripim. özellikle sırtımın sol tarafı beni bitiriyoooo

ay bi tanıdığımda diyoki kız bebek sırt ağısı yapmazkii

ne alakası varki yahuuu moralini bozuyo insanınn..
kız bebek şunu yapmaz erkek bebek şunu yapmaz poffffffffffffffffffffffff

cuma olması nedeniyle biten ama kuzum için yeni başlayan bir haftadan günaydınlar:)))
bizde 30 a girdik gari..kalan 9

kendimi tebrik ediyorum çünkü dün gece saçmalamanın doruklarındaydım.
dnzgrkn nicki bi arkadaşı gördüm rüyamda, allah korusun göbeğindeki bağlar kopuyomuş.
bizi suçluo, dioki size sordum sağ tarafa yatıomusunuz die sizde evet dediniz dio
bende sağa dönerek yattım dio, bağlar ondan kopmuş
sonra birden pencerede bi çocuk kıvırcık saçlı...ayy diorum tam hayalimdeki gibi ama erkek:))
tam o sırada kucağımda minnak bi bebek, ismide yağmur:))
gögsümü siliyorum sütüm çokkk minnağıma içircem die
o sırada k. validemden bi çığlık, neymiş efendim sadece gögsümün ucunu silmeliymişim.
ben heryerini silmişim, alttaki mikroplarıda ucuna taşımışım.
işte o dediği kurslara gideymişim bunu bilirmişim
bu gece bu piskolojiyle nasıl uyduğumu siz düşünün gariii

maşallah canım
herkeseee günaydınnnn oğluşumla bu yılın bizim için son karnelerini vermeye gidiyoruz çocuklara herkese iyi cumalarrrrr mujuxxxx
hadi gözün aydın bakalım...bu vesileyle bütün örtmenlere ii tatiller dielim o vakıt:))
Günaydın
geçmiş olsun cnm..
günaydın kızlarrrr hasyırlı cumalar herkese..
erkenciyiz çünkü hertarafımız tutulmuş vaziyette kalktık..
nasılsınızzz bakalım bebeişlerimiz nasıl bugün???

günaydın cnm, erkencisin:))

günaydın kuzucum..
ya varya bazen bende ortaya attıkları iddialara çok gülüyorum insanlarn..çoook saçma geliyor..hamileyiz işte erkeği kızımı var sıkıntı çekicez muhakkak

ay kıyamam kuşum yaa

toton açıkta kalmış kuzum

günadyın bebem..ya birinciisi benim paşa 7 dedimi başlıyo uyandırma çalışmalarına ama en önemlisi ağrılardan uyuyamaz haldeyim kolum omzum tutulmuş..sırtım desen o biçim..kalktım bende

günaydın kuzucum..
ya varya bazen bende ortaya attıkları iddialara çok gülüyorum insanlarn..çoook saçma geliyor..hamileyiz işte erkeği kızımı var sıkıntı çekicez muhakkak

cnm artık bizde bugün itibariyle 100'den aşağıya düştük :18:

günaydın kuzucum..

akşam eşimde dio sen iice alıştın bu hamileliğe, artık daha az uff puff dion daha az nazlanıon..
walla didim ağrımayan yerim yok, aylardır uykusuzum, bi sürü sıkıntım var lakinnnn
o ilk 4 ayı düşünüp düşünüp şükrediom..
çünkü bu ağrılar o dönemdeki bulantıların yanında halt işlemiş bence..
ben o bulantıları hiç sevmemiştim ya, yaşama sevincimi alıodu...
şimdi gece uyyamıom, her dönmem bir tören lakin o arada yediğim minnak bi tekme hepsini unutturyo
ilk 4 ayda oda yoktu, neyi ne için yaptığımızın bile farkında değildim

ayyy kesin benim ağrılarımın nedeni de bu

günaydınlar bu arada

günaydın kuzucum..

valla bitanem yaa... kız erkek ne farkeder işte sıkıntılar hep aynıı.. bide insanın aklını bulandırıyolar çok bilmişilik yapıp

afiyet bal olsun kuzucuğaaa....
bende inanılmaz sırt ağrısı çekiyorum... sabahtan bişi yok ama öğlenden sonra işkenceye dönüyooo, nasıl akşam edeceğimi şaşırıyom çok fena çook...

aynen öyle doğru didin... ilk 4 ayı düşündükçe halimeze çok şükürrr vallaaa....

valla bitanem yaa... kız erkek ne farkeder işte sıkıntılar hep aynıı.. bide insanın aklını bulandırıyolar çok bilmişilik yapıp

herkes hamilelik uzmanı sankiii, herkes bi akıl veriyoo, bi,şiler bişiler uyduruyoo.... bu doğumdan sonrada devam edecek galiba, ozamanda herkes gerekli gereksiz yere çocuk bakım uzamanı kesilecek herhalde.. kaynanalar,görümceler, eltiler, teyzeler, halalar, yaşlı komşular..... ayyhh düşününce bile sinirlerim zıplayoooo

Son düzenleme:
cnm artık bizde bugün itibariyle 100'den aşağıya düştük :18:

aaaaa evet yaa oleyyyyyyy gündaşımmmm

ya Allahtan ben o mide bulantısını çekmedim çok fazla kasık ağrılarım oluyodu sadece..ama bu aydan sonrada benim sıkıntılarım başlıyo sanırım..aynı yawrum ya dediğin gbi sağdan sol tarafa 10 dkda dönüyorum ıhlaya tıslaya ben uyurkende yada dönerken tekmelemiyo paşam ama sabhları tekmede değilde sağlı sollu bi kıvrılmalar hissediyorum..ay babamız çok merak ediyomuşş yaa artk kavuşuyoruz oleyyyyyyy
haaa petuş demeyi unuttum rüyamda buluşuyoduk sizinle seni net hatırlıyorum sarılıyoruz ay görüşebildik sonunda falan diyoruz..sonra ne alakaysa benim herif çıkıyo nereye gitceksenşiz bende gelcem sizinle diyo..lan herif manyakmısın nesin adetin değildir dön beni arkadaşlarıma rezil ediyon falan diyon..güzel bi rüyaydı ama kocamdan sonraki kısmı saçma

ayyy kesin benim ağrılarımın nedeni de bu

günaydınlar bu arada

günaydın tatlım..sanırım bu aralar hepimiz yaşıyoruz bu ağrıları

sağol teyzoşu
aynen valla benim kızım sağ tarafıma çadır kurmuş hep orda yiyip içiyo sol tarafla heç alakası yok hiç uğramıyo o tarafa
ama benim sol tarafım ağrıyoo anamadım gitti. sağ tarafımda bişi yok

günaydın herkese....
8 deki mesaiye 9:30 da başlayabildim sonunda, bu hafta hep eşim bıraktı soğuk diye bugün araba arıza yaptı, tramvaya binip geldim ama çok üşüdüm, çok soğuk, en son -15 ti derece................

ıyyyyyyyy Allah sabır versin bizeeeeeee
düşünmesi bile insanın saçlarını dikmeye yetiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…