günaydın herkese....
8 deki mesaiye 9:30 da başlayabildim sonunda, bu hafta hep eşim bıraktı soğuk diye bugün araba arıza yaptı, tramvaya binip geldim ama çok üşüdüm, çok soğuk, en son -15 ti derece................
topikde 100 ün altına düşmeyen kalmadı bu sayede zannımcaaaaaa evet yaa oleyyyyyyy gündaşımmmm
ya Allahtan ben o mide bulantısını çekmedim çok fazla kasık ağrılarım oluyodu sadece..ama bu aydan sonrada benim sıkıntılarım başlıyo sanırım..aynı yawrum ya dediğin gbi sağdan sol tarafa 10 dkda dönüyorum ıhlaya tıslayaben uyurkende yada dönerken tekmelemiyo paşam ama sabhları tekmede değilde sağlı sollu bi kıvrılmalar hissediyorum..ay babamız çok merak ediyomuşş yaa artk kavuşuyoruz oleyyyyyyy
haaa petuş demeyi unuttum rüyamda buluşuyoduk sizinle seni net hatırlıyorum sarılıyoruz ay görüşebildik sonunda falan diyoruz..sonra ne alakaysa benim herif çıkıyo nereye gitceksenşiz bende gelcem sizinle diyo..lan herif manyakmısın nesin adetin değildir dön beni arkadaşlarıma rezil ediyon falan diyon..güzel bi rüyaydı ama kocamdan sonraki kısmı saçma
günaydın tatlım..sanırım bu aralar hepimiz yaşıyoruz bu ağrıları
günaydın herkese....
8 deki mesaiye 9:30 da başlayabildim sonunda, bu hafta hep eşim bıraktı soğuk diye bugün araba arıza yaptı, tramvaya binip geldim ama çok üşüdüm, çok soğuk, en son -15 ti derece................
topikde 100 ün altına düşmeyen kalmadı bu sayede zannımca
ayy nihanım ya inş. kısmet olur tanışmak..beylerimizde olsun yanımızda poroblem değil yeterki tanışaydık
-15 miii
dün akşam burası 5 dereceydi..dedim geçen paris diodu ankara 15 derece die, dötüm donuya acaba o -5 nasıl bişiki die onu düşünyodum....-15 e hayal gücüm dahi yetmio
sağol teyzoşu
aynen valla benim kızım sağ tarafıma çadır kurmuş hep orda yiyip içiyo sol tarafla heç alakası yok hiç uğramıyo o tarafa
ama benim sol tarafım ağrıyoo anamadım gitti. sağ tarafımda bişi yok
cnm çok geçmiş olsun, kıyamam kuzucuğa. babasının yanına yatıraydın moral motive sağlar çabuk iyileşir. eşime senin kızı anlatıyorum kafayı yiyo bizimki de öle olacak diyeGünaydın
kızım gece hiç uyumadı öksürüp kusmaktan
birazdan doktora ve karne almaya gideceğiz.
Neyse 15 gün evde toparlar biraz
cnm benim de sol omzumun alt kısmındaki kaslar gerilmekten yırtılacakmış gibi ağrıyo. o tanıdığına slm söylegünydın kısarr bizde geldik kahvaltımızı yapıyoruzzz
bende sırt ağrsından müzdaripim. özellikle sırtımın sol tarafı beni bitiriyoooo
ay bi tanıdığımda diyoki kız bebek sırt ağısı yapmazkii
ne alakası varki yahuuu moralini bozuyo insanınn..
kız bebek şunu yapmaz erkek bebek şunu yapmaz poffffffffffffffffffffffff
günaydın herkese....
işte benden biri çıktı...ya benimde ağrım hep soldan oluyo ama tekmeleri sağdan yiyorum. :26: anlamadım gitti bu durum neyin nesi.
günaydın kızlar yine uykusuz bir gece ve erken bir uyanış. kızım dün akşamdan beri sanırım ters döndü ve ciğerlerime basıyo, kaburga ağrısının yanı sıra her iki göğsümün tam altında sıkışma oluyo ardından da nefesim kesiliyo
petu kocana söle sırt üstü yatığında uyarmak yetmez, totonu da örtsün arada
cnm çok geçmiş olsun, kıyamam kuzucuğa. babasının yanına yatıraydın moral motive sağlar çabuk iyileşir. eşime senin kızı anlatıyorum kafayı yiyo bizimki de öle olacak diye
cnm benim de sol omzumun alt kısmındaki kaslar gerilmekten yırtılacakmış gibi ağrıyo. o tanıdığına slm söyle
günaydın kızlar yine uykusuz bir gece ve erken bir uyanış. kızım dün akşamdan beri sanırım ters döndü ve ciğerlerime basıyo, kaburga ağrısının yanı sıra her iki göğsümün tam altında sıkışma oluyo ardından da nefesim kesiliyo
petu kocana söle sırt üstü yatığında uyarmak yetmez, totonu da örtsün arada
cnm çok geçmiş olsun, kıyamam kuzucuğa. babasının yanına yatıraydın moral motive sağlar çabuk iyileşir. eşime senin kızı anlatıyorum kafayı yiyo bizimki de öle olacak diye
cnm benim de sol omzumun alt kısmındaki kaslar gerilmekten yırtılacakmış gibi ağrıyo. o tanıdığına slm söyle
işte benden biri çıktı...ya benimde ağrım hep soldan oluyo ama tekmeleri sağdan yiyorum. :26: anlamadım gitti bu durum neyin nesi.
söylerim bebem
sibelin kızı bizim evdede çok favori ya...anlatıom bende bizimkide dio benim kızımda babsını daha çok sevecek..
her akşam dioki "yağmurrrrrr hadi yatalım kızım"....banada zorla "annem gelmesin baba biz birlikte yatalım" dedirtio....bazne diom "annemde gelsin baba" olmadı bi daha söyle dio...boğazıma çöküo zorla "annem gelmesin baba biz birlikte yatalım" dedirtio
bende de aynı durum var, sanırım kafası sol tarafta olduğu için basınç yapıpı acıtıyo, ayaklar da sağdan sağdan tekmeliyo???
aman kendini çok bilgili sanıyoo.sinir şey... bide kendinden emin söylüyoki tövbe tövbe ahanda işte kız annelerinin çoğunda varmış sırt ağrısı
hıhhh
söylerim bebem
sibelin kızı bizim evdede çok favori ya...anlatıom bende bizimkide dio benim kızımda babsını daha çok sevecek..
her akşam dioki "yağmurrrrrr hadi yatalım kızım"....banada zorla "annem gelmesin baba biz birlikte yatalım" dedirtio....bazne diom "annemde gelsin baba" olmadı bi daha söyle dio...boğazıma çöküo zorla "annem gelmesin baba biz birlikte yatalım" dedirtio
bebeişler heralde sağ tarafa destek oluyolar dolduruyolar orayı o yüzden mi ağrı hissetmiyoruzki acaba:26:
slm kızlar dün 1 gecelik ve pijama takımı aldım ama bedenim büyük olduğu için öyle istediğim gibi bir şeyler bulamadım ayrıc hafta sonuda ebebekden mora marka topitos battaniyeden aldım ama 1 tanede kalın battaniye lazım kadifemi yoksa peluş battaniyemi alsam karar veremedim aslında nisanda olacağı için peluşu çok kullanamaz kadife daha iyi olur gibime geliyo seneye kışında üstüne örtmek için peluş battaniyeden alırım belki he ne dersiniz:26: ama battaniye alacaklar mora alın derim üretim yeri ispanya ve çok kaliteli
maşalah canım göbüşünee
ne kadar becerikli hatunlarmışsınız siz öle abla kardeşçok güzel olmuş canım ellerinize sağlıkk
kesinlikle katılıyoreee
bende 1 haftadır hareketlerini dışardan çok net görüyorum gündaşım..göbüşe kitlenip kalıyorum resmen
Allahım yaaa bebişide annesinide korusun inş
canım zaten normaldede günde 3ltden fazla su içerim ama anlamadımki nasıl illet geçmedimi geçmiyor yaahele bu monoroul denen ilacı kaçıncı kullanışım
mmavilimmm nasıl yaptın onu da anlat
anlat da bizi de kurtar masraftan
nerden ne aldın nasıl birleştirdin lütfen tüm ayrıntıları ile anlat
çok güzel olmuş güle güle kullansın
tuni ya benim oğlan hep solda çok nadir sağa geçiyor sende durumlar nasıl ya hiç ayrılmıyor ordan normal mi ki yaa sağ tarafım boşta sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?