2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

günaydn canımcım..ay evet yaa eşimde -20 gösteriyo tabela dedi seydişehirde..ne pok yicem bilemiyorum kaloriferin yanından ayrılmıcam artık

topikde 100 ün altına düşmeyen kalmadı bu sayede zannımca
ayy nihanım ya inş. kısmet olur tanışmak..beylerimizde olsun yanımızda poroblem değil yeterki tanışaydık

-15 miii
dün akşam burası 5 dereceydi..dedim geçen paris diodu ankara -5 derece die, dötüm donuya acaba o -5 nasıl bişiki die onu düşünyodum....-15 e hayal gücüm dahi yetmio

Son düzenleme:

evet bizimle beraber 100ün altına düşmeyen kalmadı artık Allahın izniylee..plaka topiğine bizde adım atcaz yakında
ya kuzum valla inş. kısmet olur tanışırz çok çok isterim valla..eşlerde olsun hatta bundan sonra bebişlerimizde olur Allah kısmet ederde öle bi buluşma durumu olursa ayy yağmurum beratımlaa ne güsellll
ama rüyada garip olan okadar hamile hatunun içinde senin ne işin var be adam

işte benden biri çıktı...ya benimde ağrım hep soldan oluyo ama tekmeleri sağdan yiyorum. :26: anlamadım gitti bu durum neyin nesi.

günaydın kızlar yine uykusuz bir gece ve erken bir uyanış. kızım dün akşamdan beri sanırım ters döndü ve ciğerlerime basıyo, kaburga ağrısının yanı sıra her iki göğsümün tam altında sıkışma oluyo ardından da nefesim kesiliyo

petu kocana söle sırt üstü yatığında uyarmak yetmez, totonu da örtsün arada

Günaydın
kızım gece hiç uyumadı öksürüp kusmaktan
birazdan doktora ve karne almaya gideceğiz.
Neyse 15 gün evde toparlar biraz
cnm çok geçmiş olsun, kıyamam kuzucuğa. babasının yanına yatıraydın moral motive sağlar çabuk iyileşir. eşime senin kızı anlatıyorum kafayı yiyo bizimki de öle olacak diye

cnm benim de sol omzumun alt kısmındaki kaslar gerilmekten yırtılacakmış gibi ağrıyo. o tanıdığına slm söyle

işte benden biri çıktı...ya benimde ağrım hep soldan oluyo ama tekmeleri sağdan yiyorum. :26: anlamadım gitti bu durum neyin nesi.

bende de aynı durum var, sanırım kafası sol tarafta olduğu için basınç yapıpı acıtıyo, ayaklar da sağdan sağdan tekmeliyo???

aman kendini çok bilgili sanıyoo.sinir şey... bide kendinden emin söylüyoki tövbe tövbe ahanda işte kız annelerinin çoğunda varmış sırt ağrısı hıhhh

söylerim bebem
sibelin kızı bizim evdede çok favori ya...anlatıom bende bizimkide dio benim kızımda babsını daha çok sevecek..
her akşam dioki "yağmurrrrrr hadi yatalım kızım"....banada zorla "annem gelmesin baba biz birlikte yatalım" dedirtio....bazne diom "annemde gelsin baba" olmadı bi daha söyle dio...boğazıma çöküo zorla "annem gelmesin baba biz birlikte yatalım" dedirtio

hahahahahahhahahahahahhaahha

bizimkide beni konuşturmuyo.. kendi bişiler diyoo diyoo ..sonra bide kızının yerine cvp veriyo kendi sesini incelterek.. bende sus pus dinliyom
ay ne güldüm şimdi yaaa çok komik oluyo bu heriflerrr

tuni ya benim oğlan hep solda çok nadir sağa geçiyor sende durumlar nasıl ya hiç ayrılmıyor ordan normal mi ki yaa sağ tarafım boşta sanki

bende de aynı durum var, sanırım kafası sol tarafta olduğu için basınç yapıpı acıtıyo, ayaklar da sağdan sağdan tekmeliyo???

olabilir cnm :26: kapalı bir kutu içerisinde duruyolar..hiç birşeyden emin olamıyoruz ki :)

aman kendini çok bilgili sanıyoo.sinir şey... bide kendinden emin söylüyoki tövbe tövbe ahanda işte kız annelerinin çoğunda varmış sırt ağrısı
hıhhh

bende kız annesiyim ve sırt ağrısı bu hafta bendede başladı..

süpermişş..ama ben derdimki '' babacım kusura bakma annem olmasa sen beni nası şeettirecektin o yüzden annemde gelsin ''

bebeişler heralde sağ tarafa destek oluyolar dolduruyolar orayı o yüzden mi ağrı hissetmiyoruzki acaba:26:

benim bebiş genelde hep sol tarafta oluyo ama ağrıları her iki taraftada hissediyorum bazen..minnak sancılar şeklinde ağrı giriyo..kasılmamı bebişten dolayımı tam anlayabilmiş değilim henüz..

canım bende krem rengini aldım çok beğenmiştim
ve gerçekten güzel yıkadım bide onu yumuşacık oldu
büyük olanı tercih ettim baya kullanılabilirim diye düşündüm
hep polar hem kadifede aldım artık hangisi kullanılırsaa

teşekkürler tatlım

mmavilimmm nasıl yaptın onu da anlat
anlat da bizi de kurtar masraftan
nerden ne aldın nasıl birleştirdin lütfen tüm ayrıntıları ile anlat
çok güzel olmuş güle güle kullansın

canım tamamen zorunluluktan yaptık
odamızın tülünü pembe perdesini lila yapmaya karar verdik
mobilyadada bu renkler var pembenin tonunu tutturmuşum ama
lila baya bi koyu kaldı annemler falan da olsun nazar boncuğu olsun
dediler ama içime pek sinmedi bende avize ve halısını o renk almaya
karar verdim fakat bir türlü bulamadım aynı rengi bitane buldum oda camdı
eşim istemedi hafif birşey olsun dedi onun için ıkae ya bile gittik
sonra ordakilere baktım çok basit basit şeyler resmen kağıt kenarları
reenk te tutmuyo dedim ben bunu yaparım hatta eşim ben sana sanayide
çember yaptırım istiyosan dedi ben ok dedim
bigün çarşıda bu avizelerin iskeletlerini gördüm
yapılmışta vardı boy boy yuvarlak kare çiçek gibi
bi tane o demirden aldım kadın tane kurdela gidiyor dedi
organze lila kurdele bi kenarları içinn daha süslü kurdela olur
pul boncuk vs onuda beğendim aldım
yapıştırmak içinde uhu veya silikon o kadar
kurdelayı en başta çembere yapıştırıyorun yukardan aşağıya doğru
birbirinin ortasına gelecek şekilde sarıyorsunn böylece çemberi tamamlayıyorsun
en sonda süslemesi kalıyor sadece o kadar
koçtaşta gördüklerimde içine sarkan taşlar da koymuşlar
kesin onlarda satılıyodurr bazıları süs kısmına kapı süsündeki gibi
peluş koymuşlar baya kokoş duruyordu
bu malzemelerde kurdela düğme ip satan yerlerde oluyor

bu arada günaydın herkesleree
geçmişi okudum gecelikler çantalarr
ama kendi giyecekelrimizden konuşulmuz ya bebeklerimiz
onlar için ne koycaz yada şöle sorıyım
sadece zıbın takımı yeterli olurmu
yoksa tulumada ihtiyaç varmı
bana sanki tulum giydirilmiyor gibi geldi

tuni ya benim oğlan hep solda çok nadir sağa geçiyor sende durumlar nasıl ya hiç ayrılmıyor ordan normal mi ki yaa sağ tarafım boşta sanki

heh bende şimdi yazmıştım tatlım
aynı şekilde benimde öle genelde hep solda çok nadir sağ taraftan hissediyorum..
normal olduğunu düşünüyorum ama doktorda evelsi gün bakarken sol göbüşüme koydu ultrason aletini

günaydınnn güzel anneler ;
yaa uyuyamıyorum bende artık sol tarafıma yatayım diyorum uyusuyorum saga dönüyorum uyuşuyorum azıcık sırt üstü yatayım diyorum uyuyan kocişim uyanıyo nasıl oluyosa soluma döndürüyo hemen :SS bide bu sabah sağ tarafımda bi ağrı var nedendir bilmem çok canım yanıyo , öyle böyle geldik yine oğluşumla işe ..
hepimize hayırlı cumalar.

kıslaaar acayip midem ağrıyo ya gece uyuyamadım ağrısından şimdi ağrıdan yemek dahi yemek istemiyorum bu durumu yaşayanlar var mııı

günaydın kızlar nasılsınız?ya ben 2 3 gündür bebeğimin hareketlerını cok iyi hissetmıyorum ondan oncekı bı kaç gün cook hareketlıydı
ama şimdi cok nadir seyreme şeklınde hissediyorum neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…