2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
çıbık krakermi...allah iyiliğini versin bebişin ellerini bile yiyceğe benzetmiş...açççççç
oanik yapma cnm....siparişi verince max. 1 haftada gelen bişi....no panikkkkk

bende karşıyım canım...
4 kardeşiz, bi ablam 2 erkek kardeşim var...erkekler neysede ablam iiki var, annemden babamdan bile değerlidir ablam söylemesi ayıptır..
annemle babbamın en doğru kararıdır bence 4 kardeş yapmak bizi:))
amma lakin ev kredisi var 9 yılı kalan..
maaşımız şu anda anca götüryo krediyi ve geçimi..
bana kalsa bebeği kreşe verrim ama kreşe vermek bile aylık minimum 700-800 lira..
o 700 lira olmadığı için annelerden biri gelecek sürekli bize.
4 yıl sonra kredinin bi kısmı bitio...o biten kısmında boşa kalan para hoop kreş parası, anneye bay bay..
şimdi sen söyle zaten 4 sene evde bi anne olacak sürekli(k. validem yada annem)
hadi en erken 4 sene sonra bi daha çocuk yapam desem...para yok...annelere bi 4 sene daha gel denirmi?????
denirsede çekilirmi????
ama nolur zmn ne gösterir bilinmez....
şu petuş kariyerinde zirveye çıkar maaşı arta 1000 lira 2000 lira...o zmn tabisi bakarız...

tunicim petuşcum kumsalım sbilyanacım..
artıkın sadece sizinle konuşacağım..
küstüm öteki kızlara:19

bende hep 3 çocuk istiyorum
bakalım yaşım sağlığım ve maddi durumum imken verecek mi ?
ama eşim aynı petuş gibi düşünüyor :)))
bi tane olsun benim olsun diyor...

her çocuk ksımetiyle gelir petuş hem bu kaar abrttığın kredi borcu aylık ne kaar ki maaşlar artcaktır kuzu inş sen hazır onlar çocuğa bakarken diğerini de yaparsın beraber bakarlar biri olur 4 biri olur 2 yaşında 2 yıl da Allah kerim

aaaaa
ne küsüşmesi yaaaaaa

hepimiz kardeşiz burda beaaa

birbirimizden daha yakın kim var
bak herşeyimizi döküyoruz burda

aaaa
küsmeeeeee

gel öpemmmmmmm
gellllllll

zynpmr
benim doktorum dedi ki hareketlerini gün de en az 10 kere hissetmen gerek, yüm gün hareket etmeyip akşam üstüste de edebilir sorun değil dedi, ama o günü tamamen hareketsiz geçirdiyse hemen beni ara dedi, bilgin olsun..

bizde 3 kardeşi 2 tane abim var ikisi içinde canımı veririm, çok düşkünüz 3 kardeş birbirimize ki üçümüzde farklı yerlerde yaşıyoruz, bende hep bi kız kardeş özlemi duydum ama.... siz yine ev almışsınız biz ev almayı düşünürken oğlumun haberini aldık, olsun Allah çok büyük hepimizin gönlüne göre verir inşallah ))

çok tatlısın cnm:))
bencede öyle çok şükür ama yeni girdiğim işte 5. ayda hamile kaldım:) adamlar ii koymadı kapının önüne..
şimdi doğurup gelim 2 sene sonra bi daha ben hamileyimmi yapim:))
çok zor cnm özel sektörde....
olsa bile 35 gibi en erken yaparım 2. çocuğu oda çocuğa vicdanım elverirse, neticede onada haksızlık o yaştan sonra

kumsalım bu ne hız yaff 2 yıl sonra mı anam ben bi 4 yıl olmasın diyom tabi ben diyom benim heriff heeee diyo geçiştiryor

bak şimdi bu yaz sonu olur mu 5.5 aylık fln sonra alırsın 2 yıl ücretsiz o arada 2. ye hamile kalırsın yine 1 dönem ücretli izinle kapanır sonra bi daha alırsın ücretsiz ne olur biri 2.5 diğeri 4.5 mantıklı değil mi ama biri 4.5 diğeri de 2.5 olana kadar bakıcı yüzü görmeden güzelce büyürler tabii babamız bizi geçindirebilirse

özel zor tabii cnm haklısın o konuda ama ne biliyim ya babam tek maaşla 3 çocuk büyütmüş kaldı ki hepimiz de dersaneye fln da gittik kaç sene ev de aldı araba da her şey yani sonra hatta evi beğenmeyip değiştirdi arsa bilen aldı yani ha tabii ebnim gibi salonun aksesuarlarını bile zırt pırt değiştimediler tabii gardolaplar dolusu kıyafetlerimiz de yoktu ama acınacak alde de değildik

ben de hep ablam olsun isterdim ama bi abim bi kardeşim var ne güsel kaynanaları fln çekiştirirdik onla beraber ama nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…