çıbık krakermi...allah iyiliğini versin bebişin ellerini bile yiyceğe benzetmiş...aççççççgüüü--nayyyy---dıınnn..
bugun kocişiimmmm izinli ekmek almaya gitti
sonrada kahvaltımızı yapıcaz teyzoşları
pek katılamıcam bugun sanırım
bu gece yine zeynebi dogurdum
hemde evde :) ne 1 gr kan ne 1 gr su akt
agrım sancım kesiğim dikişim yoktu
sol boşlugumdan cıktı yafrumm parmakları cubuk kraker gibiydi
bide cok sacları vardı
işin komik yanı bide kardeşim oldu annemde dogurdu
oanik yapma cnm....siparişi verince max. 1 haftada gelen bişi....no panikkkkküff bebek şekeri geldi aklıma
yetiştirebilirmiyimki nasıl bişi olacak henüz karar bile vermedim of panik oldumkapı süsümüzde hazır değil
bide içi badem şekerlimi olsa yoksa lavantalımı olsa miss koksaa karar veremedimm... sizce?..
Canım ben tek çocuğa karşıyım ya hiç yapmıycaksın yada 2 tane yapcaksın, çünkü ilerde çocuk çok yalnız hisseder kendini, hem kardeş çok farklı çok özel bi duygu, sen bi kardeş yap yağmura........
kesinlikle sana katılıyorum... kaldı ki benim 1 abim ve birde erkek kardeşim var, allah yokluklarını göstermesin... ama tek kız olarak hep yalnız kaldım, evde kıyafet kavgası bile yapamadım hiçkimseyle, yada odamıza çekilip kız dedikodusu yapamadım, mutfağa girip saçma sapan tarfiler uyduramadık,hele hele ki evlenirken daha çok istedim bi kız kardeşim yada ablam olsun...şimdi doğum yapıcam fena mı olurdu bi ablam yada kız kardeşim olsa yanımda kalsa... yada hepsini geçtim tümn içtenlikte iki lafın belini kırsak kahve içerken... hep özendim hep özendim iki kız kardeş olan arkadaşlarıma allahın bir lütfu bir ayrıcalık gibi geliyorr... allah nasip kısmet ederse eskiden beri ya iki kızım yada iki oğlum olsun, allahım nasip etsin diye dua ettimm..
heee şimdi tekrar hamile kalmaya dötüm yer mi bilmiyorum. bide doğuma girip çıktıktan sonra ne düşünürüm ozaman konuşmak lazım :))) birde hayat şartları o kadar kolay değil 10 senenin 2 si gitti kaldı 8 senelik kredi borcum.. böyle bakınca da zor görünüyor...
allah herkesin gönlüne göre versin, hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...
çıbık krakermi...allah iyiliğini versin bebişin ellerini bile yiyceğe benzetmiş...açççççç
oanik yapma cnm....siparişi verince max. 1 haftada gelen bişi....no panikkkkk
bende karşıyım canım...
4 kardeşiz, bi ablam 2 erkek kardeşim var...erkekler neysede ablam iiki var, annemden babamdan bile değerlidir ablam söylemesi ayıptır..
annemle babbamın en doğru kararıdır bence 4 kardeş yapmak bizi:))
amma lakin ev kredisi var 9 yılı kalan..
maaşımız şu anda anca götüryo krediyi ve geçimi..
bana kalsa bebeği kreşe verrim ama kreşe vermek bile aylık minimum 700-800 lira..
o 700 lira olmadığı için annelerden biri gelecek sürekli bize.
4 yıl sonra kredinin bi kısmı bitio...o biten kısmında boşa kalan para hoop kreş parası, anneye bay bay..
şimdi sen söyle zaten 4 sene evde bi anne olacak sürekli(k. validem yada annem)
hadi en erken 4 sene sonra bi daha çocuk yapam desem...para yok...annelere bi 4 sene daha gel denirmi?????
denirsede çekilirmi????
ama nolur zmn ne gösterir bilinmez....
şu petuş kariyerinde zirveye çıkar maaşı arta 1000 lira 2000 lira...o zmn tabisi bakarız...
tunicim petuşcum kumsalım sbilyanacım..
artıkın sadece sizinle konuşacağım..
küstüm öteki kızlara:19
çıbık krakermi...allah iyiliğini versin bebişin ellerini bile yiyceğe benzetmiş...açççççç
oanik yapma cnm....siparişi verince max. 1 haftada gelen bişi....no panikkkkk
bende karşıyım canım...
4 kardeşiz, bi ablam 2 erkek kardeşim var...erkekler neysede ablam iiki var, annemden babamdan bile değerlidir ablam söylemesi ayıptır..
annemle babbamın en doğru kararıdır bence 4 kardeş yapmak bizi:))
amma lakin ev kredisi var 9 yılı kalan..
maaşımız şu anda anca götüryo krediyi ve geçimi..
bana kalsa bebeği kreşe verrim ama kreşe vermek bile aylık minimum 700-800 lira..
o 700 lira olmadığı için annelerden biri gelecek sürekli bize.
4 yıl sonra kredinin bi kısmı bitio...o biten kısmında boşa kalan para hoop kreş parası, anneye bay bay..
şimdi sen söyle zaten 4 sene evde bi anne olacak sürekli(k. validem yada annem)
hadi en erken 4 sene sonra bi daha çocuk yapam desem...para yok...annelere bi 4 sene daha gel denirmi?????
denirsede çekilirmi????
ama nolur zmn ne gösterir bilinmez....
şu petuş kariyerinde zirveye çıkar maaşı arta 1000 lira 2000 lira...o zmn tabisi bakarız...
her çocuk ksımetiyle gelir petuş hem bu kaar abrttığın kredi borcu aylık ne kaar ki maaşlar artcaktır kuzu inş sen hazır onlar çocuğa bakarken diğerini de yaparsın beraber bakarlar biri olur 4 biri olur 2 yaşında 2 yıl da Allah kerim
kumsalım bu ne hız yaff 2 yıl sonra mıanam ben bi 4 yıl olmasın diyom tabi ben diyom benim heriff heeee diyo geçiştiryor
benlede konuş....
çünkü benimlede kimse konuşmuyo
çok tatlısın cnm:))
bencede öyle çok şükür ama yeni girdiğim işte 5. ayda hamile kaldım:) adamlar ii koymadı kapının önüne..
şimdi doğurup gelim 2 sene sonra bi daha ben hamileyimmi yapim:))
çok zor cnm özel sektörde....
olsa bile 35 gibi en erken yaparım 2. çocuğu oda çocuğa vicdanım elverirse, neticede onada haksızlık o yaştan sonra
ama benlede kimse konuşmuyo
ama benlede kimse konuşmuyo
bizde 3 kardeşi 2 tane abim var ikisi içinde canımı veririm, çok düşkünüz 3 kardeş birbirimize ki üçümüzde farklı yerlerde yaşıyoruz, bende hep bi kız kardeş özlemi duydum ama.... siz yine ev almışsınız biz ev almayı düşünürken oğlumun haberini aldık, olsun Allah çok büyük hepimizin gönlüne göre verir inşallah))
benle de konuşmuyo hiiiiç kimse(
ben sonradan katıldım foruma ondandır diye düşünüyordm ama meğer birçok kişi dertliymiş bu konuda.ben de görünce yazdımhaydeeeeeeeeeeeeeee...kuzular bugün nerden çıktı bu şimdi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?