2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bebeğim benim yaa canımsın inan görmedim görsem cevap vermezmiyim ben..
bazen sayfalar okadar hızlı ilerliyoki gözümden kaçıyo çoğu kişinin yazdıkları eğer bu şekilde cevap veremediğim kuzular olduysa onlarda kusura bakmasın nolurrr zaten bende çok fazla aktif olamıyorum bu aralar foruma gezmekten dolayı
haftaya hiç yokum uzun bi süre unutmayın beni ve berat efemi sakın
seni seviyorum mavilefffffffffffff

canımmmmm
bi kaç kere yazdım sana yok öylede yok böylede die...cvp gelmedi...dedim bu anca günaydın ii akşamlar diebilyo, bide ara ara okuyabilio sadece:))
yoksa hiç olurmuuuu
merak etme kuzu bana da genelde pek yazmıyolar yalnız değilsin geçen kuzumun karyolasını koydum ona bile çok az kişi cevap verdi yaaa

petuş avatarım nassı ama ikinci çocuktan sonra böyle oluruz heral bi köpeğimiz eksik olur ben 2 yıl sonra bi daha düşünüyom
offf yaaaaa...dolaşık çok:))
ben 2. çocuğu hiçççççççççç düşünmüyom:)) allahım isteyen herkese versin...benimkide bi tane olsun benim olsun:)))
ya çok afedersiniz bende yatarken kalkerken değilde tuvalette çok zorlanıyorum oturup kalkarken.eşimede söylüyorum ben tuvaletteyken sesim çıkmazsa beni bir ara sor diye..

cnm idrar tahlili yaptırdınmı yeni yakın....ben en son böyle kasık ağrısından wc den kalkamadığımda idrar yolu enfeksiyonu olmuştumda

petuş avatarım nassı ama ikinci çocuktan sonra böyle oluruz heral bi köpeğimiz eksik olur ben 2 yıl sonra bi daha düşünüyom

kumsalım bu ne hız yaff 2 yıl sonra mı anam ben bi 4 yıl olmasın diyom tabi ben diyom benim heriff heeee diyo geçiştiryor

güüü--nayyyy---dıınnn..
bugun kocişiimmmm izinli ekmek almaya gitti
sonrada kahvaltımızı yapıcaz teyzoşları
pek katılamıcam bugun sanırım

bu gece yine zeynebi dogurdum
hemde evde :) ne 1 gr kan ne 1 gr su akt
agrım sancım kesiğim dikişim yoktu
sol boşlugumdan cıktı yafrumm parmakları cubuk kraker gibiydi
bide cok sacları vardı
işin komik yanı bide kardeşim oldu annemde dogurdu

alafranga yok mu kzu ben diğerinde mahvoluyom zaten

var ama alışkanlık işte he birde ayakkabı giyip çıkarmak deli ediyo beni..resmen göbeğim değil kalbim sıkışıyo valla..

çok şükür enfeksiyon falan yok.benimki sadece oturup kalkarken yaşanan bir zorluk.

kumsalım bu ne hız yaff 2 yıl sonra mı anam ben bi 4 yıl olmasın diyom tabi ben diyom benim heriff heeee diyo geçiştiryor
bende arası çok açılmasın istiyorum.sıcağı sıcağına iki tane olsun..ondan sonrası keyfime bakarım

üff bebek şekeri geldi aklıma

yetiştirebilirmiyimki nasıl bişi olacak henüz karar bile vermedim of panik oldumkapı süsümüzde hazır değil

bide içi badem şekerlimi olsa yoksa lavantalımı olsa miss koksaa karar veremedimm... sizce?..

Canım ben tek çocuğa karşıyım ya hiç yapmıycaksın yada 2 tane yapcaksın, çünkü ilerde çocuk çok yalnız hisseder kendini, hem kardeş çok farklı çok özel bi duygu, sen bi kardeş yap yağmura........

ahaaa bende diom erkek arkadaşı olacak gitcek onunla buluşmayaa seninde gözünün içine baka bakaaa... öle deyince adamın sol gözüü seyiriyooo direkkk :))))))))))))

günaydın herkeze karnemi dagıttım kahvaltımı yaptım ohhh özgürüm 15 gün :) bu gece bacagıma cok fena kramp girdi canm yandı valla

akşam bende de oldu çok sık olmuyo ama arada oluyor. haftaya dr gittiğimde söyleyeceğim magnezyum falan yazsın bana....

nette hamilelikle ilgili yazılarda anne adayları bu haftalarda artık hamilelikten sıkılmaya başlar diyor. hakkatende öyle daha bi ağırlaştı hareketlerim, daha çabuk yoruluyorum, nefesim yetmiyor sanki az geliyor gibi hissediyorum, geceleri uyuyamıyorum belim ağrıyo sırtım ağrıyoo karnım acıyoo, ayaklarım şişiyoo, sabahları çok zor giyiniyorum hele ayakkabıları giymek tam bi kabus.. bitecek gececek inşallahhh az daha sabırrr...

bende çok yoğunum bu aralar, yazamıyorum sık sık ama okumaya çalışyorum yinede.. arada bende senin gibi düşünüyor değilimmm

kıslaaar acayip midem ağrıyo ya gece uyuyamadım ağrısından şimdi ağrıdan yemek dahi yemek istemiyorum bu durumu yaşayanlar var mııı
tek yol kusmak, ben o ağrılara yanmalara çok direndim ama sonunda boyun eğdim

aynı otorite bende de var, eşime diyorum "ben herşeyin tmm der gibi gözükcem, kızımla anne-kız değil abla kardeş gibiyiz dicem arka planda sana ispiklicem sen de sıkıştırcan kızcan. babayla herşey konuşulmaz, e anne de otoriter olursa kızdan bi haber yaşarız, taktik şart"

çarşamba günü gittim o korkuyla ama çok şükür bişi çıkmadı. bebik baskı yaptığı içinmiş sancılarım...

ben de 2 yıl sonra 1 tane daha yapıp sonra estetik bi yenilenme yaşayacağım.sarkıklara çatlaklara filan. ilkini 26 yaşında doğurcam, 2 yıl sonra hamile kalsam 1 yıla da doğyo desek 29 da ikinci gelir 30'a güzel bi bakımla girerim. çok istersem 35 gibi bi tane daha yaparım o saatten sonra fizik yamulsa kaç yazar
en küçüğü geç istiyorum ki diğer çocuklar evlenip gidince yaşlılığımda o benle kalsın

bunu akşam bende deniyim
eşimin tepkisini merak ettim
çok eğlenceli oluyo

bnm normal dogum olursa bnde hemen istiyorum malum yas gidiyo bide bnm tüp bebkle oldu ve 5 yıl saklanıyo dondurulmuslar o yüzden 1 2 seneye hemen yaparım die düsünüyorum da kısmet

bnm vitamn ferrrevit kan hapıda zaten cok agır ondanmı vermedi acep ferplex die sise içinde folik asitte var

kesinlikle sana katılıyorum... kaldı ki benim 1 abim ve birde erkek kardeşim var, allah yokluklarını göstermesin... ama tek kız olarak hep yalnız kaldım, evde kıyafet kavgası bile yapamadım hiçkimseyle, yada odamıza çekilip kız dedikodusu yapamadım, mutfağa girip saçma sapan tarfiler uyduramadık,hele hele ki evlenirken daha çok istedim bi kız kardeşim yada ablam olsun...şimdi doğum yapıcam fena mı olurdu bi ablam yada kız kardeşim olsa yanımda kalsa... yada hepsini geçtim tümn içtenlikte iki lafın belini kırsak kahve içerken... hep özendim hep özendim iki kız kardeş olan arkadaşlarıma allahın bir lütfu bir ayrıcalık gibi geliyorr... allah nasip kısmet ederse eskiden beri ya iki kızım yada iki oğlum olsun, allahım nasip etsin diye dua ettimm..

heee şimdi tekrar hamile kalmaya dötüm yer mi bilmiyorum. bide doğuma girip çıktıktan sonra ne düşünürüm ozaman konuşmak lazım :))) birde hayat şartları o kadar kolay değil 10 senenin 2 si gitti kaldı 8 senelik kredi borcum.. böyle bakınca da zor görünüyor...

allah herkesin gönlüne göre versin, hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...

bu arada dün diger ayları takip ederken 4 tane daha poyraz koyacak kişi gördüm hepside aralıkta bi bnmki sanıyodum :)

uykusuz bir gecenin ardından hepinize günaydın:93:kordon dolanması yüzünden sürekli sola yatmam gerekmiş sol tarafımı hissetmiyorum artık çürüdü galibadün o kadar çok belim ağrıdı ki doğuruyorum sandım:18:bide çevremekiler demez mi kız bebek doğacağı zaman bel ağrısı yaparallam ya bu insanlar nden böyle

ohh iyi
Allah hayırlara versin inşallhhh

bnde 28. haftayla ilgili bilgileri okuyodum cnm cok normalmiş agrılar 1000 gr ulastıgı için bebekelr agrı yaparmıs kramplara neden olurmus artık bebişlerimiz hızlı büyüyo cok normal agrılar onlarla bizde büyüyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…