siz artık benim yazdıklarıma cevap vermiyorsunuz
günaydın diyorum çıt yok
iyi akşamlar diyorum çıt yok..
ama ama ben eskisi gibi aranızda olamıyorum diye mi böyle oluyor.
valla billa iş yerimde sıkı yönetim var ondan ötürü de yazamıyorum ben
petuşla tuni bilem görmiyo beni..
ya çok afedersiniz bende yatarken kalkerken değilde tuvalette çok zorlanıyorum oturup kalkarken.eşimede söylüyorum ben tuvaletteyken sesim çıkmazsa beni bir ara sor diye..
evet evetttt, ben bi balık burcuyum, annem çok emin tarihden
ama dediğin gibi balık özellikleri bi evde eşime nazlanırken ortaya çıkıo...geri zmn bi koç bi aslan bi boğa olyom
canımmmmmsiz artık benim yazdıklarıma cevap vermiyorsunuz
günaydın diyorum çıt yok
merak etme kuzu bana da genelde pek yazmıyolar yalnız değilsin geçen kuzumun karyolasını koydum ona bile çok az kişi cevap verdi yaaa
offf yaaaaa...dolaşık çok:))petuş avatarım nassı ama ikinci çocuktan sonra böyle oluruz heral bi köpeğimiz eksik olur ben 2 yıl sonra bi daha düşünüyom
ya çok afedersiniz bende yatarken kalkerken değilde tuvalette çok zorlanıyorum oturup kalkarken.eşimede söylüyorum ben tuvaletteyken sesim çıkmazsa beni bir ara sor diye..
petuş avatarım nassı ama ikinci çocuktan sonra böyle oluruz heral bi köpeğimiz eksik olur ben 2 yıl sonra bi daha düşünüyom
alafranga yok mu kzu ben diğerinde mahvoluyom zaten
canımmmmm
bi kaç kere yazdım sana yok öylede yok böylede die...cvp gelmedi...dedim bu anca günaydın ii akşamlar diebilyo, bide ara ara okuyabilio sadece:))
yoksa hiç olurmuuuu
offf yaaaaa...dolaşık çok:))
ben 2. çocuğu hiçççççççççç düşünmüyom:)) allahım isteyen herkese versin...benimkide bi tane olsun benim olsun:)))
cnm idrar tahlili yaptırdınmı yeni yakın....ben en son böyle kasık ağrısından wc den kalkamadığımda idrar yolu enfeksiyonu olmuştumda
bende arası çok açılmasın istiyorum.sıcağı sıcağına iki tane olsun..ondan sonrası keyfime bakarımkumsalım bu ne hız yaff 2 yıl sonra mıanam ben bi 4 yıl olmasın diyom tabi ben diyom benim heriff heeee diyo geçiştiryor
canımmmmm
bi kaç kere yazdım sana yok öylede yok böylede die...cvp gelmedi...dedim bu anca günaydın ii akşamlar diebilyo, bide ara ara okuyabilio sadece:))
yoksa hiç olurmuuuu
offf yaaaaa...dolaşık çok:))
ben 2. çocuğu hiçççççççççç düşünmüyom:)) allahım isteyen herkese versin...benimkide bi tane olsun benim olsun:)))
cnm idrar tahlili yaptırdınmı yeni yakın....ben en son böyle kasık ağrısından wc den kalkamadığımda idrar yolu enfeksiyonu olmuştumda
tövbeler tövbesi, petu hadi erkektir menfi kaygılarla yapar da sen niye boyun eğiyon. ben kızımın yerine süper laflar ediyorum. mesela geçen "çocukluğum boyunca çocuk saflığı cehaleti denen olay nedeniyle seni daha çok sevcem ama sonra annemin kıymetini anlıycam bi de artist bulcam platonik onun resimlerine bakıp onu sevcem. senle de duvardaki posterler yüzünden kavga etcem hele bi ergenliğe kadar bekle de gör" dedim. adamın beyni ters döndü sinirden
günaydın herkeze karnemi dagıttım kahvaltımı yaptım ohhh özgürüm 15 gün :) bu gece bacagıma cok fena kramp girdi canm yandı valla
nette hamilelikle ilgili yazılarda anne adayları bu haftalarda artık hamilelikten sıkılmaya başlar diyor. hakkatende öyle daha bi ağırlaştı hareketlerim, daha çabuk yoruluyorum, nefesim yetmiyor sanki az geliyor gibi hissediyorum, geceleri uyuyamıyorum belim ağrıyo sırtım ağrıyoo karnım acıyoo, ayaklarım şişiyoo, sabahları çok zor giyiniyorum hele ayakkabıları giymek tam bi kabus.. bitecek gececek inşallahhh az daha sabırrr...herkes ağrılardan şikayetçi, bende çok zorlanıyorum işte zorlanıyorum, yatarken zorlanıyorum, 37. hafta bi an önce bitsin istiyorum... bu arada bugün böbrek için tekrar gitcem dr. a,umarım büyüme durmuştur, sizlerde böbreklerinizin olduğu yerlerde ağrı hissederseniz mutlaka gidin dr. a, çünkü böbrek genişlemesi sık görülebiliyo, önlem almakta fayda var.........
siz artık benim yazdıklarıma cevap vermiyorsunuz
günaydın diyorum çıt yok
tek yol kusmak, ben o ağrılara yanmalara çok direndim ama sonunda boyun eğdimkıslaaar acayip midem ağrıyo ya gece uyuyamadım ağrısından şimdi ağrıdan yemek dahi yemek istemiyorum bu durumu yaşayanlar var mııı
aynı otorite bende de var, eşime diyorum "ben herşeyin tmm der gibi gözükcem, kızımla anne-kız değil abla kardeş gibiyiz dicem arka planda sana ispiklicem sen de sıkıştırcan kızcan. babayla herşey konuşulmaz, e anne de otoriter olursa kızdan bi haber yaşarız, taktik şart"yok cnm yaaa....benim böyle gülüp eğlendiğime bakma...ben bayağı ciddi bi hatunumdur..
kardeşlerim fena tırsar benden..düzen tertip şarttt...herşey planlı programlı olmalı...
öyle ergenlikte falan kesin benle sorun yaşar...babamız çok geniş ve relaxdır yani...
ki babamız farkında zaten sen disiplini sağlarsın bu sayede beni daha çok sever, hafta sonları sen yemek yaparsın biz gezeriz kızımla arkadaşlarıyla dio
çarşamba günü gittim o korkuyla ama çok şükür bişi çıkmadı. bebik baskı yaptığı içinmiş sancılarım...herkes ağrılardan şikayetçi, bende çok zorlanıyorum işte zorlanıyorum, yatarken zorlanıyorum, 37. hafta bi an önce bitsin istiyorum... bu arada bugün böbrek için tekrar gitcem dr. a,umarım büyüme durmuştur, sizlerde böbreklerinizin olduğu yerlerde ağrı hissederseniz mutlaka gidin dr. a, çünkü böbrek genişlemesi sık görülebiliyo, önlem almakta fayda var.........
ben de 2 yıl sonra 1 tane daha yapıp sonra estetik bi yenilenme yaşayacağım.sarkıklara çatlaklara filan. ilkini 26 yaşında doğurcam, 2 yıl sonra hamile kalsam 1 yıla da doğyo desek 29 da ikinci gelir 30'a güzel bi bakımla girerim. çok istersem 35 gibi bi tane daha yaparım o saatten sonra fizik yamulsa kaç yazarpetuş avatarım nassı ama ikinci çocuktan sonra böyle oluruz heral bi köpeğimiz eksik olur ben 2 yıl sonra bi daha düşünüyom
çok eğlenceli oluyobunu akşam bende deniyim
eşimin tepkisini merak ettim
Canım ben tek çocuğa karşıyım ya hiç yapmıycaksın yada 2 tane yapcaksın, çünkü ilerde çocuk çok yalnız hisseder kendini, hem kardeş çok farklı çok özel bi duygu, sen bi kardeş yap yağmura........
güüü--nayyyy---dıınnn..
bugun kocişiimmmm izinli ekmek almaya gitti
sonrada kahvaltımızı yapıcaz teyzoşları
pek katılamıcam bugun sanırım
bu gece yine zeynebi dogurdum
hemde evde :) ne 1 gr kan ne 1 gr su akt
agrım sancım kesiğim dikişim yoktu
sol boşlugumdan cıktı yafrumm parmakları cubuk kraker gibiydi
bide cok sacları vardı
işin komik yanı bide kardeşim oldu annemde dogurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?