2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

tövbeler tövbesi, petu hadi erkektir menfi kaygılarla yapar da sen niye boyun eğiyon. ben kızımın yerine süper laflar ediyorum. mesela geçen "çocukluğum boyunca çocuk saflığı cehaleti denen olay nedeniyle seni daha çok sevcem ama sonra annemin kıymetini anlıycam bi de artist bulcam platonik onun resimlerine bakıp onu sevcem. senle de duvardaki posterler yüzünden kavga etcem hele bi ergenliğe kadar bekle de gör" dedim. adamın beyni ters döndü sinirden

arada oluyo kuzu koşturmaca olduğu zaman benimki de duruyo bütün gün okulda çıtı çıkmıyo eve gelip işleri bitirip oturunca anca hareketler başlıyo

bizde öyle malak gibi izlioz işte, parmaklarında oynatıolar şimdiden:)))
yorulmuştur aannesi
aaa bu arada bizde plakalara gelmişiz
topiğimiz nerdeee:)
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-icin-geri-sayim-basladi-3.html
işteee burda:))

yok cnm yaaa....benim böyle gülüp eğlendiğime bakma...ben bayağı ciddi bi hatunumdur..
kardeşlerim fena tırsar benden..düzen tertip şarttt...herşey planlı programlı olmalı...
öyle ergenlikte falan kesin benle sorun yaşar...babamız çok geniş ve relaxdır yani...
ki babamız farkında zaten sen disiplini sağlarsın bu sayede beni daha çok sever, hafta sonları sen yemek yaparsın biz gezeriz kızımla arkadaşlarıyla dio

petuş sen eminmsin ya balık fln olduğuna bu dediklerin bildiğin oğlak aslan boğa gibi burçlara ait özellikler

günaydın herkeze karnemi dagıttım kahvaltımı yaptım ohhh özgürüm 15 gün :) bu gece bacagıma cok fena kramp girdi canm yandı valla

herkes ağrılardan şikayetçi, bende çok zorlanıyorum işte zorlanıyorum, yatarken zorlanıyorum, 37. hafta bi an önce bitsin istiyorum... bu arada bugün böbrek için tekrar gitcem dr. a,umarım büyüme durmuştur, sizlerde böbreklerinizin olduğu yerlerde ağrı hissederseniz mutlaka gidin dr. a, çünkü böbrek genişlemesi sık görülebiliyo, önlem almakta fayda var.........

petuş sen eminmsin ya balık fln olduğuna bu dediklerin bildiğin oğlak aslan boğa gibi burçlara ait özellikler

evet evetttt, ben bi balık burcuyum, annem çok emin tarihden
ama dediğin gibi balık özellikleri bi evde eşime nazlanırken ortaya çıkıo...geri zmn bi koç bi aslan bi boğa olyom

günaydın herkeze karnemi dagıttım kahvaltımı yaptım ohhh özgürüm 15 gün :) bu gece bacagıma cok fena kramp girdi canm yandı valla
ohh misss hadi gözün ydın cnm...

aynen cnm ya....gel 37 gelllll
inş. güzel haberler alırsın cnm

siz artık benim yazdıklarıma cevap vermiyorsunuz
günaydın diyorum çıt yok
iyi akşamlar diyorum çıt yok..
ama ama ben eskisi gibi aranızda olamıyorum diye mi böyle oluyor.
valla billa iş yerimde sıkı yönetim var ondan ötürü de yazamıyorum ben
petuşla tuni bilem görmiyo beni..

merak etme kuzu bana da genelde pek yazmıyolar yalnız değilsin geçen kuzumun karyolasını koydum ona bile çok az kişi cevap verdi yaaa

petuş avatarım nassı ama ikinci çocuktan sonra böyle oluruz heral bi köpeğimiz eksik olur ben 2 yıl sonra bi daha düşünüyom

magnezyum vermedi bnm doktr bi kan hapım var bide vitamin .... biz köy okuluyuz gttk dagıttık geldik :) zaten bir karıs kar var insallh elektrik gitmez yoksa kesn hasta olurum zaten meyilli gibiyim

ya çok afedersiniz bende yatarken kalkerken değilde tuvalette çok zorlanıyorum oturup kalkarken.eşimede söylüyorum ben tuvaletteyken sesim çıkmazsa beni bir ara sor diye..

bunu akşam bende deniyim
eşimin tepkisini merak ettim

magnezyum vermedi bnm doktr bi kan hapım var bide vitamin .... biz köy okuluyuz gttk dagıttık geldik :) zaten bir karıs kar var insallh elektrik gitmez yoksa kesn hasta olurum zaten meyilli gibiyim

nassı vermez ya ben onla rahatladım baya yoksa durulmaz sen bi hatırlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…