özel zor tabii cnm haklısın o konuda ama ne biliyim ya babam tek maaşla 3 çocuk büyütmüş kaldı ki hepimiz de dersaneye fln da gittik kaç sene ev de aldı araba da her şey yani sonra hatta evi beğenmeyip değiştirdi arsa bilen aldı yani ha tabii ebnim gibi salonun aksesuarlarını bile zırt pırt değiştimediler tabii gardolaplar dolusu kıyafetlerimiz de yoktu ama acınacak alde de değildik
üff bebek şekeri geldi aklıma
yetiştirebilirmiyimki nasıl bişi olacak henüz karar bile vermedim of panik oldumkapı süsümüzde hazır değil
bide içi badem şekerlimi olsa yoksa lavantalımı olsa miss koksaa karar veremedimm... sizce?..
bende hep 3 çocuk istiyorum
bakalım yaşım sağlığım ve maddi durumum imken verecek mi ?
ama eşim aynı petuş gibi düşünüyor :)))
bi tane olsun benim olsun diyor...
tunicim petuşcum kumsalım sbilyanacım..
artıkın sadece sizinle konuşacağım..
küstüm öteki kızlara:19
herifine nazlanamayan bugün burda etıo enerjisini...
nolyoooooooo aloooooooo nollyoooooooooo
zeynebim uyma kimselere
canım orası öyle...benim babam maaşı olmadan büyütmüş 4+2 çocuğu ii bilirim yani:))
asgari ücretle 3 çocuk okutan var ülkemde..
benim burda bir tane tandığım olsa kafam daha farklı çalışcak emin ol..
ama kabuslar görüom şu anda allah korusun evde çocuğa bakan anneye o gün bişi olsa ben çocuğumu kime bırakcam die.
komşudur, akrabadır kimse yok ist. da..
varım yoğum arkadaşlarım onlarda benim gibi sbh akşam çalışır..
falan falan çok derin mevzuulu bi konu....
en sevdiğim şey kalabalık aileydi, hep derdim en az 3 çocuk yaparım...lakin şimdi kafam böyle oldu...zmn bu bilinmez.
gün olur devran döner, keser döner sap döner
ah cnm benim de kimsem yok oturduğum yerde hem de anneler de gelmiycek üstelik de doğuya tayinimiz çıkıyo yaaa bakalım nolcak nereye çıkcak
en azından terör yok ve kürtlerin arasında kendine düşman bi yerde oturmuyosun sen bize göre çok daha iyi durumdasın yani
kıslaaaaar bakın burda bebek şekeri fln herşeycik var hem de 50 tanesi 35 tl veee kargo ücretsiz
50 ADET FİGÜRLÜ BEBEK ŞEKERİ-KARGO BİZDEN GittiGidiyor.com'da 48473526
offf offffffffffffffff, çok yordun beni sbh sbh kumsal yafff
ben durumum kötü die anlatmıom....sadece neden 2. çocuk istemediğimi anlatmaya çalışyom cnm..(onuda nie anlatmaya çalışyom onuda bilmom)
çok şükür binlerce şükür halimize...
ben özelde çalışyom zorluklarım bu 3 saat değil 1,5 saat bebemi emzirebilyom..
sen 3 saat emzirebilyon, kafanada göre isetrsen yılda 2 kere hamile kalabilyon kimse bişi demio....falan falan....onunda zorluğu bu...
ok mi bebem...
kimse benlen konusmuyoooo
herifine nazlanamayan bugün burda etıo enerjisini...
nolyoooooooo aloooooooo nollyoooooooooo
zeynebim uyma kimselere
karneleri verdik geldik :) bu moda mı ?bende dicemmm KİMSE BENLE İLGİLENMİYOOO NEDENNN
ben sonradan katıldım foruma ondandır diye düşünüyordm ama meğer birçok kişi dertliymiş bu konuda.ben de görünce yazdım
karneleri verdik geldik :) bu moda mı ?bende dicemmm KİMSE BENLE İLGİLENMİYOOO NEDENNN
aşkolsun bak çok üzdün şimdi beni aramıza ne zaman katılmış olman önemli değil bizde canım..hepimiz elimizden geldiğince herkesle konuşmaya çalışıyoruz ayrım yok forumumuzda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?