2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım orası öyle...benim babam maaşı olmadan büyütmüş 4+2 çocuğu ii bilirim yani:))
asgari ücretle 3 çocuk okutan var ülkemde..
benim burda bir tane tandığım olsa kafam daha farklı çalışcak emin ol..
ama kabuslar görüom şu anda allah korusun evde çocuğa bakan anneye o gün bişi olsa ben çocuğumu kime bırakcam die.
komşudur, akrabadır kimse yok ist. da..
varım yoğum arkadaşlarım onlarda benim gibi sbh akşam çalışır..
falan falan çok derin mevzuulu bi konu....
en sevdiğim şey kalabalık aileydi, hep derdim en az 3 çocuk yaparım...lakin şimdi kafam böyle oldu...zmn bu bilinmez.
gün olur devran döner, keser döner sap döner

bizimde hazır değil valla ama ben lavantalı yapcam şekerli kimse yemiyoo, bize verilenleri ben yemiyom yani bozulmasın die :)))
kapı süsümü keçeden kendim yapıcam, bebek şekerlerinide izine çıkınca yaparım diyorum şimdilik ama bakalım ...

bende hep 3 çocuk istiyorum
bakalım yaşım sağlığım ve maddi durumum imken verecek mi ?
ama eşim aynı petuş gibi düşünüyor :)))
bi tane olsun benim olsun diyor...

benim kocama çok istiyoo hemen bi tane dahaa yapalım dioo

tunicim petuşcum kumsalım sbilyanacım..
artıkın sadece sizinle konuşacağım..
küstüm öteki kızlara:19

ah cnm benim de kimsem yok oturduğum yerde hem de anneler de gelmiycek üstelik de doğuya tayinimiz çıkıyo yaaa bakalım nolcak nereye çıkcak
en azından terör yok ve kürtlerin arasında kendine düşman bi yerde oturmuyosun sen bize göre çok daha iyi durumdasın yani

offf offffffffffffffff, çok yordun beni sbh sbh kumsal yafff
ben durumum kötü die anlatmıom....sadece neden 2. çocuk istemediğimi anlatmaya çalışyom cnm..(onuda nie anlatmaya çalışyom onuda bilmom)
çok şükür binlerce şükür halimize...
ben özelde çalışyom zorluklarım bu 3 saat değil 1,5 saat bebemi emzirebilyom..
sen 3 saat emzirebilyon, kafanada göre isetrsen yılda 2 kere hamile kalabilyon kimse bişi demio....falan falan....onunda zorluğu bu...
ok mi bebem...

oki cnm yaaa ne bu kaar çok yoruldun çok mu soru sorduk sana teyzesi yaaa

ben sonradan katıldım foruma ondandır diye düşünüyordm ama meğer birçok kişi dertliymiş bu konuda.ben de görünce yazdım

aşkolsun bak çok üzdün şimdi beni aramıza ne zaman katılmış olman önemli değil bizde canım..hepimiz elimizden geldiğince herkesle konuşmaya çalışıyoruz ayrım yok forumumuzda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…