olacak inşallah olacak
gelecek o günler inşallahhhhhh
bak bu haftalar bile nasıl geldi...
yav ağzını hayra aç be ya. bak senin bu erken doğum şeysi psikolojik de olabilir hee. bu nasıl bir sabırsızlıktır ya hu?
sen çıkarmak içinde biraz bekle istersen...Rabbim sağlık versin de nasıl olsa söyleyeceksin o ninnileri..sırf ninni için erken doğurma bebiki..
biz geldikkk
azcık evi toparlamaya çalıştık kızımla
sol tarafıma ağrı girdi korktum ve bıraktım
kocam gelene kadar dinlenmeliyim
bu arada da topiğe bakalım dedik
bende bu aralar hassas alıngan oldum
akşam kocam ağlattı benii
gelsin mahvedicem onuu
biraz telefonda hallettim
kelebekcim teşekkür ederim canım
elimde olsa daha iyi fikir gelebilir ama
böle uzaktan zor oluyor birazz
ilk aklıma gelen keseyi biraz küçültüp
içini pamukla doldurup çicek ortası yapabilirsin
o beyaz tülleride 6-8e bölüp her birini alltan yepaze gibi
dikip parçalar oluşturduktan sonra
yuvarlağın altın birleştebilirisn
yani çiçek gibi düşün böyle bir kapı süsü olabilir
aralarına kırmızlar ekleyebilrisin
bi resim vardı onu bulursam eklicemm
umarım anlatabilmişimdir
nefrazen alem kadınsınyaşamak istemiyorum filan yazsam kocam napar beni bilmem
valla tüm kadınlar aynı mı düşünüyo bilmem ben de bebeğimz için günlük tutuyorum yazıyorum oraya
oğlum baban bize para verecek alışverişe çıkacaz sana kıyafetler alacagız ancak o zman rahatlayacam filan diye
uyku fena kıstırdı yine
azcık uyyuvereydim ne iiydi...
gofreti olan varmı ya...çok cnm çekti....yesem sanki uykum dağılcak gibi
valla canım bakıyorum bakıyorum ama bişeye benzetemiyorum ne yapsan bilemedim
yatkınımdır aslında bende gecen zeynebin 3 tane beyaz düz beresini
tacımı bozup boncuklarla süsledim güzel oldu
bunlara ek bişeyler lazım
yazı istiyosan harf boncuk pul yada kurdeladan gül falan ne biliyim
elime alıp evirmek çevirmek istedim :)
yeni evliyken kaynanam çok profesyonel taktikler uyguladı üstümde eşimde anasının ağzının içine bakıyo ben kötü niyetli davranıyorum zannediyodu. anlayışsızlığıyla başa çıkmam mümkün değildi, içime kapanık davranmaya başladım depresif bi ruh hali takındım, sonra da günlük olayına girdim. anlayış göstermese de acısın istiyodum çünkü annesine acıdığı için onun tarafını tutuyodu, ben onun gözünde cazgır ve haliyle haksızdım. bi süre sonra eli mahkum beni alttan almaya başladı. alttan aldığında sakinleştiğim için de aslında cazgır olmadığımı hakkımı aradığmı farketti. savaşı ben kazanmış oldum
yeni evliyken kaynanam çok profesyonel taktikler uyguladı üstümde eşimde anasının ağzının içine bakıyo ben kötü niyetli davranıyorum zannediyodu. anlayışsızlığıyla başa çıkmam mümkün değildi, içime kapanık davranmaya başladım depresif bi ruh hali takındım, sonra da günlük olayına girdim. anlayış göstermese de acısın istiyodum çünkü annesine acıdığı için onun tarafını tutuyodu, ben onun gözünde cazgır ve haliyle haksızdım. bi süre sonra eli mahkum beni alttan almaya başladı. alttan aldığında sakinleştiğim için de aslında cazgır olmadığımı hakkımı aradığmı farketti. savaşı ben kazanmış oldum
sizinde su zamanlarınız gecsede evde istirahate baslasanız artık ya
içim gidiyo
dur uykunu acayım gecen böyle dusunurken aklıma dustun
Allah herkese tasıyabilcegi yük verir derler ya dogru
şimdi sen 5. katta oturuyısun asansör yok calısmak zorundasın
sen yada senin durumunda olan bi hamile arkadas benim durumumda olsa nolurdu die dusundum
hergun o merdivenleri in cık
hadi işe zorunlu ara diyelim merdivenler yine problem
kabus gibi olurdu heralde
Allah esirgesin kimseyede göstermesin
kız bebek için oda süslemek daha güzel daha kolay
erkek bebeği bozarmış gibi geliyo bana biraz da ondan kısıtlıyorum kendimi
fiyonk kız işi gül kızı işi filan diyorum
balon alsam nazar boncuklu yatağının kenarlarına bağlasam
bu sepete de şekerleri koysam yatagının başucuna koysam
gelen bebeğe bakınca versem
bi de hoşgeldin kenan yazsam yeter
kenan da biraz agır abi ismi gibi ya bebek şeylerini yakıştıramıorum oğluşuma
biz de 4. katta oturuyoruz, asansözr yok. eve çıkarken eşimin peşinden tık tık çıkıyom ama çizmemin fermuarını açmaya zorlanıyom laf ediyo bana. ben de buna da şükret bizim kızlar kat arası durup dinleniyomuş, ben ine çat diye çıkıyom diyom ama anlayana tabi..
eskiden o merdivenleri hiç sevmez niye asansör yok bu ne dandik bina diye söylenirdim, şimdi ise her çıkışımda şükrediyorum. düşük tehlikem varken dr'a gidememiştim o merdivenleri çıkamam diye...
evet evet bence daha mantıklı ben sadelikten yanayımdır zaten
canım kenan evren kenan dogulu analarından oldukları gibi cıkmadılar ya onlarda bebekti
benim arkadasım ogluna hamza ismini koyduu
herkes ayy o ne biçim isim bebek ismi degil adam ismi demişlerdi
buuyuyunce adam olcak yanii ne olsun
işte tam da bu noktada dioruzki allah dağına göre kar verio cnmsizinde su zamanlarınız gecsede evde istirahate baslasanız artık ya
içim gidiyo
dur uykunu acayım gecen böyle dusunurken aklıma dustun
Allah herkese tasıyabilcegi yük verir derler ya dogru
şimdi sen 5. katta oturuyısun asansör yok calısmak zorundasın
sen yada senin durumunda olan bi hamile arkadas benim durumumda olsa nolurdu die dusundum
hergun o merdivenleri in cık
hadi işe zorunlu ara diyelim merdivenler yine problem
kabus gibi olurdu heralde
Allah esirgesin kimseyede göstermesin
biz de 4. katta oturuyoruz, asansözr yok. eve çıkarken eşimin peşinden tık tık çıkıyom ama çizmemin fermuarını açmaya zorlanıyom laf ediyo bana. ben de buna da şükret bizim kızlar kat arası durup dinleniyomuş, ben ine çat diye çıkıyom diyom ama anlayana tabi..
eskiden o merdivenleri hiç sevmez niye asansör yok bu ne dandik bina diye söylenirdim, şimdi ise her çıkışımda şükrediyorum. düşük tehlikem varken dr'a gidememiştim o merdivenleri çıkamam diye...
işte tam da bu noktada dioruzki allah dağına göre kar verio cnm27
sen benim yerimde olsan paşa paşa işe gider gelir o merdivenleride zıp zıp iner çıkardın
bende senin gibi 20 kilo almış olurdummmmmmmm
walla canım ben 2 kat dinlenmeden çıkim böyle göbemden çatlıcak gibi hissediom kendimi...
ben sizin oğlanın ismini çok beğendim, bence çok karakteristikkız bebek için oda süslemek daha güzel daha kolay
erkek bebeği bozarmış gibi geliyo bana biraz da ondan kısıtlıyorum kendimi
fiyonk kız işi gül kızı işi filan diyorum
balon alsam nazar boncuklu yatağının kenarlarına bağlasam
bu sepete de şekerleri koysam yatagının başucuna koysam
gelen bebeğe bakınca versem
bi de hoşgeldin kenan yazsam yeter
kenan da biraz agır abi ismi gibi ya bebek şeylerini yakıştıramıorum oğluşuma
he he, kadın evlendiğim günün sabahı iki oğlunu habersiz evime yollamıştı gece de kalsınlar diye, şimdi sokakta kalsalar bize gelmek için önce arayıp izin istiyolar
canım zaten ya evlendikten sonra ailesi ve herseyinin artık karısı olduugunun bilincine varmıs bi adam olacak
yada senin gibi zeki nasıl davranacagını bilen bi kadın olacak
yoksa cok zor coookkkk
insan ezile küçüle kişiliğini kaybeder..
ben düşmanıma yapılan haksızlığa bile göz yumamazken gencecik yaşımda ne hayallerim varken bana yamuk yapmaya kalktılar. ben evin tek kızı olduğumdan çok şımarık büyüdüm, iki abim gözümün içine bakar. eşim de 4 erkek kardeş yani sandım ki bunlarda kız çocuk yok ya beni pek bi sevip şımartacaklar, sonra gerçeklerle yüzleşince şok geçirdim tabiihelal sanaaaaaakavgasız gürültüsüz ustalıkla halletmişsin
az hürrem değilsin valla
kilo konusunda açıklama yapmamaya karar verdim, çünkü henüz benim kadar alana rastlamadım benden 100 gr fazla alana denk gelirsem itiraf ederimnefrazencim bizim günlerimiz çok yakınmış aramızda sadece 4 gün var
sen kaç kilo aldın ben bugün itibariyle 11 kilo almış oldugumu öğrenmiş bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?