2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
olacak inşallah olacak
gelecek o günler inşallahhhhhh
bak bu haftalar bile nasıl geldi...

inşallah canımm bu hafta bitince bende Allahın izniyle
7. ayıma giricem

yav ağzını hayra aç be ya. bak senin bu erken doğum şeysi psikolojik de olabilir hee. bu nasıl bir sabırsızlıktır ya hu?

olabilir mi ki?
sabırsızlık degilde canım işte problemim aklıma gelince
ona bişey olcak düşüncesi sarıyo
korkuyorum yanii ondan yoksa ne kadar fazla dursa benimle o kdr mutlu olurum..

sen çıkarmak içinde biraz bekle istersen...Rabbim sağlık versin de nasıl olsa söyleyeceksin o ninnileri..sırf ninni için erken doğurma bebiki..

bekliyorum zaten baska caremizmi varr tatlım :)

tam anlayamadm ama bu benm becerksizlğmden ileri geliyordur
resim bulursan çok sevinirim
bu sepeti napsam ki
içine hediyelik şekerlerimizi mi koysam ki
o tüllerden fiyonk yapmayı denedim öyle güzel oldu
canm sen kapı süsünü nasıl yaptın neler aldın

yeni evliyken kaynanam çok profesyonel taktikler uyguladı üstümde eşimde anasının ağzının içine bakıyo ben kötü niyetli davranıyorum zannediyodu. anlayışsızlığıyla başa çıkmam mümkün değildi, içime kapanık davranmaya başladım depresif bi ruh hali takındım, sonra da günlük olayına girdim. anlayış göstermese de acısın istiyodum çünkü annesine acıdığı için onun tarafını tutuyodu, ben onun gözünde cazgır ve haliyle haksızdım. bi süre sonra eli mahkum beni alttan almaya başladı. alttan aldığında sakinleştiğim için de aslında cazgır olmadığımı hakkımı aradığmı farketti. savaşı ben kazanmış oldum

uyku fena kıstırdı yine
azcık uyyuvereydim ne iiydi...
gofreti olan varmı ya...çok cnm çekti....yesem sanki uykum dağılcak gibi

sizinde su zamanlarınız gecsede evde istirahate baslasanız artık ya
içim gidiyo

dur uykunu acayım gecen böyle dusunurken aklıma dustun
Allah herkese tasıyabilcegi yük verir derler ya dogru
şimdi sen 5. katta oturuyısun asansör yok calısmak zorundasın
sen yada senin durumunda olan bi hamile arkadas benim durumumda olsa nolurdu die dusundum
hergun o merdivenleri in cık
hadi işe zorunlu ara diyelim merdivenler yine problem
kabus gibi olurdu heralde
Allah esirgesin kimseyede göstermesin

kız bebek için oda süslemek daha güzel daha kolay
erkek bebeği bozarmış gibi geliyo bana biraz da ondan kısıtlıyorum kendimi
fiyonk kız işi gül kızı işi filan diyorum
balon alsam nazar boncuklu yatağının kenarlarına bağlasam
bu sepete de şekerleri koysam yatagının başucuna koysam
gelen bebeğe bakınca versem
bi de hoşgeldin kenan yazsam yeter
kenan da biraz agır abi ismi gibi ya bebek şeylerini yakıştıramıorum oğluşuma

hayırlı akşamlar ben çıkıyorum güzel anneler

canım zaten ya evlendikten sonra ailesi ve herseyinin artık karısı olduugunun bilincine varmıs bi adam olacak
yada senin gibi zeki nasıl davranacagını bilen bi kadın olacak
yoksa cok zor coookkkk
insan ezile küçüle kişiliğini kaybeder..

helal sanaaaaaakavgasız gürültüsüz ustalıkla halletmişsin
az hürrem değilsin valla

biz de 4. katta oturuyoruz, asansözr yok. eve çıkarken eşimin peşinden tık tık çıkıyom ama çizmemin fermuarını açmaya zorlanıyom laf ediyo bana. ben de buna da şükret bizim kızlar kat arası durup dinleniyomuş, ben ine çat diye çıkıyom diyom ama anlayana tabi..
eskiden o merdivenleri hiç sevmez niye asansör yok bu ne dandik bina diye söylenirdim, şimdi ise her çıkışımda şükrediyorum. düşük tehlikem varken dr'a gidememiştim o merdivenleri çıkamam diye...

evet evet bence daha mantıklı ben sadelikten yanayımdır zaten
canım kenan evren kenan dogulu analarından oldukları gibi cıkmadılar ya onlarda bebekti
benim arkadasım ogluna hamza ismini koyduu
herkes ayy o ne biçim isim bebek ismi degil adam ismi demişlerdi
buuyuyunce adam olcak yanii ne olsun

nefrazencim bizim günlerimiz çok yakınmış aramızda sadece 4 gün var
sen kaç kilo aldın ben bugün itibariyle 11 kilo almış oldugumu öğrenmiş bulunmaktayım

ama hakkaten öyle gibi
sanki bebeğe ömer ali efe yiğit filan konur gibi geliyo
kenan bebek çok farklı geliyo
eşim bi de ikinci isim düşünüyo
kenan talha kenan akif kenan arif vs
ama ben 2. ismin hiç kullanılmadıgını öğrencilermden gördüm
o yüzden istemiyorm

işte tam da bu noktada dioruzki allah dağına göre kar verio cnm 27
sen benim yerimde olsan paşa paşa işe gider gelir o merdivenleride zıp zıp iner çıkardın
bende senin gibi 20 kilo almış olurdummmmmmmm

walla canım ben 2 kat dinlenmeden çıkim böyle göbemden çatlıcak gibi hissediom kendimi...

işte diyorum ya cok zor yaa
ben artık corabımı giyemiyorum öyle canım yanıyo
arabaya binerken gecen ayagımı kaldıramadım düşün önce oturdum snra ayaklarımı cektim
bizde 3 katta oturuyrz asansör yok
bi sokak ilerde market var markete gitmek istedim cok bunaldım ama kendime guvenemedim agladım uyudum
hersey bi sınav buda benim sınavımmış sonu mutluluk olsunda tum yasadıklarıma elhamdulilllah..
bu aralar iyi hissediyorum inşllah pzar gunu cok iyi olurum..

kilodan dolayı demedim ben rahatsızlıktan dolayı dedim
kilomdan dolayı rahatsız değilimkii
olamasaydı bu problem zıp zıp yine iner cıkardım ama hastaneye gidecegim gun bile eziyet oluyo
evet işte bende onu diyorum Allah ddagına göre kar veriyo
ben dısarı cıkmasamda oluyo ama calısanlar calısmak zorunda olanlar öyle degilki
petuşcugumm şimdi benim 6. ayım bitti mi bu hafta bitince mi bitecek?
benim kzımda kocaman olmustur dimi artık

ben sizin oğlanın ismini çok beğendim, bence çok karakteristik

he he, kadın evlendiğim günün sabahı iki oğlunu habersiz evime yollamıştı gece de kalsınlar diye, şimdi sokakta kalsalar bize gelmek için önce arayıp izin istiyolar

helal sanaaaaaakavgasız gürültüsüz ustalıkla halletmişsin
az hürrem değilsin valla
ben düşmanıma yapılan haksızlığa bile göz yumamazken gencecik yaşımda ne hayallerim varken bana yamuk yapmaya kalktılar. ben evin tek kızı olduğumdan çok şımarık büyüdüm, iki abim gözümün içine bakar. eşim de 4 erkek kardeş yani sandım ki bunlarda kız çocuk yok ya beni pek bi sevip şımartacaklar, sonra gerçeklerle yüzleşince şok geçirdim tabii

kendileri kaşındılar, ne ekersen onu biçersin, mesela şimdi bebek odasını onlara aldırttım, kaynana da anca örgü peşinde beğendiğim bişi olunca alıyorum farklı renkte iple yolluyorum, şurasına şunu ekler misin diyorum çıtını çıkaramıyo. örmem diyecek hali yok ya, e ben de becersem kendim yaparım di mi

fakat ellerini ceplerine atıp fazla da dırdır yapmadıkları için bu ara onlara karşı daha ılımlıyım, adam olsunlar ciğerimi yesinler

nefrazencim bizim günlerimiz çok yakınmış aramızda sadece 4 gün var
sen kaç kilo aldın ben bugün itibariyle 11 kilo almış oldugumu öğrenmiş bulunmaktayım
kilo konusunda açıklama yapmamaya karar verdim, çünkü henüz benim kadar alana rastlamadım benden 100 gr fazla alana denk gelirsem itiraf ederim
ama bebeğim 10 gün önce 1200 gr'dı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…