2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlar haberlerde sütle alakalı çıkan haberlerden sonra napıyosunuz? ben çok tedirgin içiyorum artık. birde balık tükettiğiniz gün süt içiyo musunuz?

Ben Sek yada Sütaş ın günlük sütlerini içiyorum canım,Sütaş ınki daha lezzetli,daha çok Sütaş içiyorum,fiyat farkı var,lt si 2,35 tl falan ama yine de günlük sütler UHT tekniğiyle yapılmıyormuş,o nedenle içim daha rahat,yoğurdu da annem tanıdığı mandıradan aldığı sütle yapıyor,hazır yoğurt kesinlikle yemiyorum.Ben kahvaltıda da bazen gün içinde ya da akşam da süt içtiğim için,uzun ömürlü sütlerden almıyorum.

bence en iyisini yapmışsın onlar duracakları yeri bilmiyorlarsa sen göstereceksin doğrusu bu
bebeğmn kaç kilo oldugunu bilmiyorumen çok merak ediyorum haftaya öğrenecegm inş
ya ne olacak söyle kimseciklere söylememmmm

pofff menzil ya hiç heycanlı değilsin ya...
seni fişşiklemeye çalışyom ya bi gaza gel bebem ya, eski günlerdeki gibi hııııı...
come on babbyyyyyyyyyyyyyy
cnm 27. haftada başlıo 7. ay....sen 7. aydasın şu anda zaten...
maşallah 27. haftan bitmiş 28. haftaya başlıosun yrn itibariyle...6,5 aylıksın nerdeyse yani
zeynepde 1 kiloyu geçmiştir artık sanırsam....

kocam bana penguenim benimm diye mesaj attı
ilginç ama çok hoşuma gitti

burayı okuyo olmasın
ben hardal rengi kaşe mont aldım, geçen dışarda yürüyoruz eşim "Eyüp civarında sarı penguen olarak adlandırılan yeni bir penguen türüne rastlandı" dedi, yarıldım gülmekten. kendisi sarışı olduğundan ben de cevaben "üzgünüm ben türümün tek örneğiyim ama köylerde sarı kız ve sarı öküz adında senin türünün pek çok çeşidi var" dedim.

valla nickimi de biliyo okuyo olabilir
hatta bazen bu yüzden az dikkat edeym yazdıklarıma diyorum
sonra da amaaann ne düşünüyosam o deyip vazgeçiyorum

muhabbetinize de bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm

kıslarrrrrr biz kaçıossss....
bu hafta sonu babamıs yok pzt ye kadar...
akşam yolcu edcez bi memleket havası alıp gelcek, çocukluk arkadaşının düğününe iştirak edcek..
tanda bundan ötürü hafta sonu bilgisayar full time benim, hem kk hem face...
ii tatiller....
nefrazen, aslıt, menzil, rüyanaz görüşmek üzre...öpüyorum missss gibi

o zaman pazar günü gorüşmek temennisiynen baş baş

kızlar dün bebek arabalarına bakındım biraz,mapğazadaki görevli baston bebek arabalarının yeni doğanlar için uygun olmadığını,şu tekerlekleri daha büyük ve daha kalıplı arabalar var ya,onların içi daha geniş olduğundan bebeği yatma pozisyonunda koyduğumuz için ilk doğduğunda,bebeğin daha rahat edeceğini söyledi,size de öyle dediler mi?

Bir de biz şimdi sütyen alcaz ya ,doğumda kaç beden olur ki göğüslerimiz,şu ana göre alsak küçük gelir mi,daha büyük alırsak da bu sefer doğumdan sonra büyük gelir mi?Ne yapıcaksınız?Benim arkadaşım yarım atletleri de çok önerdi,çok rahat oluyormuş evin içinde,denicem ben de

aynen öyle cnm bastonlar büyüyünce iyi oluyomuş yatan ve korumalığı olan modeller yenidoğanlar için uygunmuş sütyen de ben 80 alıyodum 90 aldım daha da en az 1 beden büyürmüş sen de kendine göre pay biç artıkın

evet daha büyük arabalar bebekler için uygun,bide alırken şuna dikkat edin,hani şu tutma yeri varya o yöndeğiştiren olsun.yani hani bebek dışa doğru bakıyo ya tutmanın yönünü değiştirince bebek size dönük oluyo,kalabalıkta yada çok güneşte rahat ediyor.

bence emzirme sütyeni yerine hani şu içi yarım çift katlı penyeler varya onlar çok kullanışlı oluyo ev içinde filan

Son düzenleme:
hamilelik hormonlarım tavan yaptı salya sümük aglamak istiyorum esim mac izlemeye gitti o yokkende bn banyo yaptım saclarımı düzlestrdim esim gelnce nasıl olmusum dedim bakmadan güzel dedi bi bak bari dedim sen artık seksi güzel degilsin annesin ilk o dikkat cekio dedi ne zoruma gitti yahu ne demek bu simdi

nefoşuumm :*
canım ruyanazın bebikin ismi ne biliyomusun?
bide aslıtın gercekten inci tanem mii?

ahhhh canm kıyamam ya...
aslında söylediği kötü br şey değil tabi ki
ama dediğin gibi işte hamileleik psikolojisi
sanırım ben de ağlardm
bence git yanında ağla

nefoşuumm :*
canım ruyanazın bebikin ismi ne biliyomusun?
bide aslıtın gercekten inci tanem mii?

hayırdır menzil hanım
pazar için planlar mı yapılıyooo bakalım
ayyy itiraf ediyorum çok ama çooooook kıskanıyorum

yok tatlım bulusacagım arkidişlrimi tanımaya calısıyorum
şimdi ayıp olmasın didim bidee merak ettim

yok tatlım bulusacagım arkidişlrimi tanımaya calısıyorum
şimdi ayıp olmasın didim bidee merak ettim

düşünceli insanın hali başka işte :))
bu arada inci tanem olacak diye biliyorum ben.
ama diğerini bilmiyorum ben de..

gercekten oysa bn bayıldım cok özel ve güzel bir isimm

ben benimkine söledim şimdi ne guzel bi isim bizde böle orjinal bişi koyalım
köpürdüüü köpürdüüü
nasıl bi beyinleri mekanizmaları varsa bu erkeklerin
benim kzıım liseye gidecek cıkısta lavugun teki arkasından inci tanemm die bagıracak
bende bunu duyucam genc yaşta demir parmaklıklar arkasına giricem
yani nasıl kurdu 2 dkda yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…