arkadaşlar haberlerde sütle alakalı çıkan haberlerden sonra napıyosunuz? ben çok tedirgin içiyorum artık. birde balık tükettiğiniz gün süt içiyo musunuz?
ben sizin oğlanın ismini çok beğendim, bence çok karakteristik
he he, kadın evlendiğim günün sabahı iki oğlunu habersiz evime yollamıştı gece de kalsınlar diye, şimdi sokakta kalsalar bize gelmek için önce arayıp izin istiyolar
ben düşmanıma yapılan haksızlığa bile göz yumamazken gencecik yaşımda ne hayallerim varken bana yamuk yapmaya kalktılar. ben evin tek kızı olduğumdan çok şımarık büyüdüm, iki abim gözümün içine bakar. eşim de 4 erkek kardeş yani sandım ki bunlarda kız çocuk yok ya beni pek bi sevip şımartacaklar, sonra gerçeklerle yüzleşince şok geçirdim tabii
kendileri kaşındılar, ne ekersen onu biçersin, mesela şimdi bebek odasını onlara aldırttım, kaynana da anca örgü peşinde beğendiğim bişi olunca alıyorum farklı renkte iple yolluyorum, şurasına şunu ekler misin diyorum çıtını çıkaramıyo. örmem diyecek hali yok ya, e ben de becersem kendim yaparım di mi
fakat ellerini ceplerine atıp fazla da dırdır yapmadıkları için bu ara onlara karşı daha ılımlıyım, adam olsunlar ciğerimi yesinler
kilo konusunda açıklama yapmamaya karar verdim, çünkü henüz benim kadar alana rastlamadım benden 100 gr fazla alana denk gelirsem itiraf ederim
ama bebeğim 10 gün önce 1200 gr'dı.
kilodan dolayı demedim ben rahatsızlıktan dolayı dedim
kilomdan dolayı rahatsız değilimkii
olamasaydı bu problem zıp zıp yine iner cıkardım ama hastaneye gidecegim gun bile eziyet oluyo
evet işte bende onu diyorum Allah ddagına göre kar veriyo
ben dısarı cıkmasamda oluyo ama calısanlar calısmak zorunda olanlar öyle degilki
petuşcugumm şimdi benim 6. ayım bitti mi bu hafta bitince mi bitecek?
benim kzımda kocaman olmustur dimi artık
bak takip listesinde seni çekiştiriyom
kocam bana penguenim benimm diye mesaj attı
ilginç ama çok hoşuma gitti
burayı okuyo olmasın
ben hardal rengi kaşe mont aldım, geçen dışarda yürüyoruz eşim "Eyüp civarında sarı penguen olarak adlandırılan yeni bir penguen türüne rastlandı" dedi, yarıldım gülmekten. kendisi sarışı olduğundan ben de cevaben "üzgünüm ben türümün tek örneğiyim ama köylerde sarı kız ve sarı öküz adında senin türünün pek çok çeşidi var" dedim.
kıslarrrrrr biz kaçıossss....
bu hafta sonu babamıs yok pzt ye kadar...
akşam yolcu edcez bi memleket havası alıp gelcek, çocukluk arkadaşının düğününe iştirak edcek..
tanda bundan ötürü hafta sonu bilgisayar full time benim, hem kk hem face...
ii tatiller....
nefrazen, aslıt, menzil, rüyanaz görüşmek üzre...öpüyorum missss gibi
kızlar dün bebek arabalarına bakındım biraz,mapğazadaki görevli baston bebek arabalarının yeni doğanlar için uygun olmadığını,şu tekerlekleri daha büyük ve daha kalıplı arabalar var ya,onların içi daha geniş olduğundan bebeği yatma pozisyonunda koyduğumuz için ilk doğduğunda,bebeğin daha rahat edeceğini söyledi,size de öyle dediler mi?
Bir de biz şimdi sütyen alcaz ya ,doğumda kaç beden olur ki göğüslerimiz,şu ana göre alsak küçük gelir mi,daha büyük alırsak da bu sefer doğumdan sonra büyük gelir mi?Ne yapıcaksınız?Benim arkadaşım yarım atletleri de çok önerdi,çok rahat oluyormuş evin içinde,denicem ben de
kızlar dün bebek arabalarına bakındım biraz,mapğazadaki görevli baston bebek arabalarının yeni doğanlar için uygun olmadığını,şu tekerlekleri daha büyük ve daha kalıplı arabalar var ya,onların içi daha geniş olduğundan bebeği yatma pozisyonunda koyduğumuz için ilk doğduğunda,bebeğin daha rahat edeceğini söyledi,size de öyle dediler mi?
Bir de biz şimdi sütyen alcaz ya ,doğumda kaç beden olur ki göğüslerimiz,şu ana göre alsak küçük gelir mi,daha büyük alırsak da bu sefer doğumdan sonra büyük gelir mi?Ne yapıcaksınız?Benim arkadaşım yarım atletleri de çok önerdi,çok rahat oluyormuş evin içinde,denicem ben de
hamilelik hormonlarım tavan yaptı salya sümük aglamak istiyorum esim mac izlemeye gitti o yokkende bn banyo yaptım saclarımı düzlestrdim esim gelnce nasıl olmusum dedim bakmadan güzel dedi bi bak bari dedim sen artık seksi güzel degilsin annesin ilk o dikkat cekio dedi ne zoruma gitti yahu ne demek bu simdi
nefoşuumm :*
canım ruyanazın bebikin ismi ne biliyomusun?
bide aslıtın gercekten inci tanem mii?
ahhhh canm kıyamam ya...
aslında söylediği kötü br şey değil tabi ki
ama dediğin gibi işte hamileleik psikolojisi
sanırım ben de ağlardm
bence git yanında ağla
hayırdır menzil hanım
pazar için planlar mı yapılıyooo bakalım
ayyy itiraf ediyorum çok ama çooooook kıskanıyorum
nefoşuumm :*
canım ruyanazın bebikin ismi ne biliyomusun?
bide aslıtın gercekten inci tanem mii?
yok tatlım bulusacagım arkidişlrimi tanımaya calısıyorum
şimdi ayıp olmasın didim bidee merak ettim
gercekten oysa bn bayıldım cok özel ve güzel bir isimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?