2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Bende balım koyalim diodum esim diodu sevgilisi gelecek yanimda kizima balim dicek, benim yuregime iner didi:))))

canım ya bu kadar olur
biz de aynı muhabbeti yaptık benimkinin tepki de buna benzer oldu
zaten bizimkiler aynı kafadan..

Bende balım koyalim diodum esim diodu sevgilisi gelecek yanimda kizima balim dicek, benim yuregime iner didi:))))

akşamdan beri zeynep'in sevgilisi olacak sen nasıl gezdin deniz kenarlarında kzıımda gezecek falan
çıl----dırr-----dııı
kolumu ısırdıı sinirini alamadı morarcak cok acıyoo
şakayı dozunda bırakmak gibi bi huyum hiç olmadı

berat'ta gelmiş..
sevgilisinin peşini hiç bırakmıyo bu cocuk
tuni sen ne zman dönuyosun?

yağmuurrr yağğmuuurrr yağğmuuurrrrr...
yagmurun sevgilisi hep bu sarkıyı dinler bence
Hic kimsenin yagmurun bile boyle minnak elleri yoktur:))))
Cok sarki bulunur yagmura ya:)))

Gezdircekler tabi yea....
Walla benim herif genistir bebem...hiccde bisi demez eminim:)) erkek arkadas sevgili falan benimkinde hic oyle duygular uyandirmio:)))

bi bakem dedim napıyonuz ne ediyonuz diye yawrucum
kocişi pazar bekliyodum ama yarın gelcekmiş ama sanırım pazar günü döniciğizzz evimize..

oohh sefan olsun gözunaydın canımm
ne heyecan yapmışındır şimdii :)
zor ya cok zor insanın eşinden uzak olması
Allah bu zoraki ayrılıgı cabucak bitirsin su gbi gecsin inşallah
veee
bütün kocişinden ayrı olanların..

aminnnnnn..
valla bebem sorma yaa lise aşıkları gibiyim yarın onu göreceğim anı bile düşünüp heyecanlanıyorum şuan çok seviyorum kocamı yaa
Allahım kimseyi ayrı koymasın sevdiğinden innşşşşş...
beratımda babası gelcek diye pustu gene yawrum yaa bugün çıtı çıkmadı

bugun zeynepte pek sakin 3 gundur kuduruk gibiydi :)
bide annelere daha cok tepki veriyo kuzular sanırım
daha guclu bi bag var aramızda
zeynep bana cok sımarıyo anneme yada babasına bakın deyince yada baska bi 3. sahısa hemen duruyo
sanki anlıyo baska birinin baktıgını ve utanıyo
eskiden babasına daha cok show yapıyodu
:))

çok eşekler varyaaaa..
aynen benimkide dün kuduruk gibiydi yaa hatta sol trafımda bi organımı haşat etti maşalahı vardı kuzumun ama bugün dünkü hali yok hiç..
babası gelincede böle olursa adam dicek hani hareket ediyodu durmuyodu nerdeee dicek
acaip merak ediyo zten yazık..ben diyorum kıskandırıyorum oğluşumla konuşuyorum bana tepki veriyo yazık daha babasını bilmiyo yawrum diyorum hemen atarlanıyo
benim de annemle bana acaip tepki veriyo paşam yaa ananecimi olcek ne
ama bugün hiçbişeye tepki vermiyo eşek sıpası

4 gundur solda kafası sag tarafımda ayakları vardı
benimde sagda bi organ artık yok eminim
dokununca bile acıyo
ben zaten rahatsızlıgım yuzunden hep göbekten bi acı içindeyim aglattı gecen acıdan beni
babasıda geldi sus pus uslu kız pozlarında
babasıda bana diyo uslu uslu oturuyo kzıım zamanın gecmesini bekliyo sen niye iftira atıyosun??
ölür müsün öldürürmüsün

kuzum benim yaa nasıl oldu rahatsızlığın iyisin ama şimdi biraz daha dimi??
bende dün eşime diyom sol tarafımda bi organımı parçaladı diyom doğumdan sonra bide organ nakli yaptırırız sana diyo salak yaa
oğluşuma ben tembih ediyom burdan anneni tekmele canını acıt diye diyo sadist herif
yawwrummm hepsi böle işte biz artık 2.plandayız onlar için laf söletmezleeeerrr

iyiyimdir inşallah tunişim
yani düzelme olmaz dedi toktor teyzesi ama ilerlememesi için yatacaksın hep dedi
bizde yiyoss içiyoss devirip totoyu yatıyoss şişiyoss şişiyoss şişiyooss
bu lafları onlara gecenin bi yarısı bebikler aglarken totolarını döndukleri zman hatırlatmak lazım
eminim böyle olcak gecen bensibel yada sevda öyle dedi cunku
tabii bütün temennim gece gunduz bize destek olup yardımcı olmalarından yana
ama cıkkss ben o performansı pek göremiyorum yorgun olunca cocuk gibi huysuz olan bi kocam var cunkii

biss yatmaya gidiyoss yani mekan degişikliği yatak odasına gecip gözlerimizi kapatıcaz
tek fark bu
herkese iyi geceler diliyorumm

uyuymıcamda kesinlikle arkasını dönüp yatamıcak bebek ağladığında en azından bi süre kalkıcak benle emzirene uyutana kadar beklicek..bu tekmeleri tembihliyorum demesini böle yedirtcem ben ona beklesin hele

bebeğim benim yaa dikkat et kendine çokk dualarım hem bebişinle hem seninle..
Allah rahatlık versin iyigeceler kuzum

gçmişi okuyum dedim geçmiş harbi baya geçmişşşşş en son bugün menzil kumsala msj yazdıydı onda kalmıştımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…