2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Benim zaten genelim keyiflidir...
Bugun herkes sinirlarini zorladi
Geleydinizde az keyiflendireydiniz ya ortami tek kaldim..

Benim zaten genelim keyiflidir...
Bugun herkes sinirlarini zorladi
Geleydinizde az keyiflendireydiniz ya ortami tek kaldim..

bencede bazıları sınırları zorladı bugün herkes gergin baralar.norma olarak.bende bi kaç gündür kelebek oldum buarada ugün dolab geldi monte edili odayı boşalttık,artık başlasın alışverişşşşş :) hafataya alcaz beşiği dolabı galiba inşşşş

Hihiiiii cok heycanli...bizde sanirim haftaya alcaz besikle dolabi....
Ben diom sbt 20 i bekleyelim..esim diom bu ay alalim...bu haftasonu yok gelck hafta sonu aliriz dedi..canima minnet benimde

Hihiiiii cok heycanli...bizde sanirim haftaya alcaz besikle dolabi....
Ben diom sbt 20 i bekleyelim..esim diom bu ay alalim...bu haftasonu yok gelck hafta sonu aliriz dedi..canima minnet benimde

bende artık beşiği almak istiyom :) git gidzor geliyo çarşı pazar gezmek.2 günde izmirde halletmeye çalışcaz erşeyi.bakalım.ikea ,kemeraltı falan bitcek mi iki günde.ama bebek odasından vazgeçtim. berber baktığımız ikeadaki dolb güzel.beyazda bir beşikkk ohh mis.mavi cibinlikkk balıklı stickerlar duvardaaa anammmm hayali bilem güzell

Evet cnm biz besikle dolabi o ikeadakileri alcaz kesin...
Bazen aa bak buda varmis falan dioz birden butun planlar degisyo..
En son dedik o ikisi ok, kimse baska bi besige dolaba yan gozle bkmicak:)))

yazdıklarınızı yeni gördüm mide ağrım tuttuğu için ev içi tur düzenledim yürü yürü anca kendime geldim. şimdi yatmaya gidiyorum inş tekrar başlamaz o pis ağrı

günaydın kızlaaarr. çalışanlar bugün topikte nöbetçiyiz bakıyorum da
bugün fuar var kızlaarrr anne bebek fuarı. işten çıkınca gidip dolaşıcam inşallah. belki bi oda felan beğenirim.
odamızı dedemiz almak istiyo.sen beğen ben alıcam dedi babam. bende fuarda beğenip mağaza adresini alıcam sonrada dedemizle gidip alıcaaazzz.

Herkse günaydın ben annemlerde keyif çatıyorum darısı hepinizin başına
ben bu gece doğum yaptım ama erkek çocucğuydu diyorum daha erkendi ama neyse artık

Herkse günaydın ben annemlerde keyif çatıyorum darısı hepinizin başına
ben bu gece doğum yaptım ama erkek çocucğuydu diyorum daha erkendi ama neyse artık

neeeee nasıl yani yaa. daha çok vaarr.
gerçekten mi?
rüyanda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…