günaydın kızlaaarr. çalışanlar bugün topikte nöbetçiyiz bakıyorum da
bugün fuar var kızlaarrr anne bebek fuarı. işten çıkınca gidip dolaşıcam inşallah. belki bi oda felan beğenirim.
odamızı dedemiz almak istiyo.sen beğen ben alıcam dedi babam. bende fuarda beğenip mağaza adresini alıcam sonrada dedemizle gidip alıcaaazzz.
evet ama uçakla yolculuk yapacağım için mecbur 36ya kadar çalışcam.
Herkse günaydın ben annemlerde keyif çatıyorum darısı hepinizin başına
ben bu gece doğum yaptım ama erkek çocucğuydu diyorum daha erkendi ama neyse artık
allah hayırlara çıkarsın
ben hiç bebemi görmüyorum
saçma sapan alakasız her şeyi görüyorum ama
bende 32. Haftada çıkıcam
gayri dayanamıyorum buraya artık
benmde arkadasm dogum yapti bugn yanina gidicem yemek goturucem yurtdisinda anamiz bacimiz olmayinca birbirimizn anasi bacisi oluyoz.ay bebegi o kadr tatliki minick bisey.benimde basima gelck ya nasil bakiyom inceliym bebegi.yaa bizmde az kaldi kizlar son tirimesterdeyiz.heyecan doruktu
hafta sonu fln çalışmak zor tabii ya ben gerilmeden oturamıyorum artıkın baskı yapıyo kaldı ki son 1 ay nassı olcek yani bi de mesai saatleri de uzun özelde
Benmde arkadasm dogum yapti bugn yanina gidicem yemek goturucem yurtdisinda anamiz bacimiz olmayinca birbirimizn anasi bacisi oluyoz.ay bebegi o kadr tatliki minick bisey.benimde basima gelck ya nasil bakiyom inceliym bebegi.yaa bizmde az kaldi kizlar son tirimesterdeyiz.heyecan doruktu
evet
yani haftanın 6 günü full çalışıyorum
bi de mesai yapmam bekleniyor
molaya çıkıyorum
işiniz bittiyse masanıza dönün gibi laf işitiyorum
sinir harbi oldu günlerdir bana...
ayyy korktum birdeenn. evet yaa çok erken tabi. ay hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelir inşallah.yok cnm dur şimdi rüyamda şimdi olursa 30 haftalık zor olur biraz
ayy ne güzel yaaaaa
hadi bakalım
inşallah bulursun güzel bişeyler
günaydın kızlaaarr. çalışanlar bugün topikte nöbetçiyiz bakıyorum da
bugün fuar var kızlaarrr anne bebek fuarı. işten çıkınca gidip dolaşıcam inşallah. belki bi oda felan beğenirim.
odamızı dedemiz almak istiyo.sen beğen ben alıcam dedi babam. bende fuarda beğenip mağaza adresini alıcam sonrada dedemizle gidip alıcaaazzz.
kıyamam canım bende 2 gundur çok kotuydum bugun cok daha iyim bu hormonlar gelip gecici sabretmek zor ama gecicek inşhamilelik hormonlarım tavan yaptı salya sümük aglamak istiyorum esim mac izlemeye gitti o yokkende bn banyo yaptım saclarımı düzlestrdim esim gelnce nasıl olmusum dedim bakmadan güzel dedi bi bak bari dedim sen artık seksi güzel degilsin annesin ilk o dikkat cekio dedi ne zoruma gitti yahu ne demek bu simdi
çok eşekler varyaaaa..
aynen benimkide dün kuduruk gibiydi yaa hatta sol trafımda bi organımı haşat etti maşalahı vardı kuzumun ama bugün dünkü hali yok hiç..
babası gelincede böle olursa adam dicek hani hareket ediyodu durmuyodu nerdeee dicek
acaip merak ediyo zten yazık..ben diyorum kıskandırıyorum oğluşumla konuşuyorum bana tepki veriyo yazık daha babasını bilmiyo yawrum diyorum hemen atarlanıyo
benim de annemle bana acaip tepki veriyo paşam yaa ananecimi olcek ne
ama bugün hiçbişeye tepki vermiyo eşek sıpası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?