2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ayy ne güzel yaaaaa
hadi bakalım
inşallah bulursun güzel bişeyler

Benmde arkadasm dogum yapti bugn yanina gidicem yemek goturucem yurtdisinda anamiz bacimiz olmayinca birbirimizn anasi bacisi oluyoz.ay bebegi o kadr tatliki minick bisey.benimde basima gelck ya nasil bakiyom inceliym bebegi.yaa bizmde az kaldi kizlar son tirimesterdeyiz.heyecan doruktu

biz artık son 8 haftadayız yaaa
yurt dışı die üzülme kuzu biz yurt içi die geçiyo ama benim kuzen almanyadan daha çabuk geliyo bizim de kimsemiz yok yani yanımızda biz de burda konu komşuyla avunuyos

hafta sonu fln çalışmak zor tabii ya ben gerilmeden oturamıyorum artıkın baskı yapıyo kaldı ki son 1 ay nassı olcek yani bi de mesai saatleri de uzun özelde

evet
yani haftanın 6 günü full çalışıyorum
bi de mesai yapmam bekleniyor
molaya çıkıyorum
işiniz bittiyse masanıza dönün gibi laf işitiyorum
sinir harbi oldu günlerdir bana...

evet az kaldı yaaaa
daha dün kalp atışlarını görmek için gidiyoduk sürekli doktora

evet
yani haftanın 6 günü full çalışıyorum
bi de mesai yapmam bekleniyor
molaya çıkıyorum
işiniz bittiyse masanıza dönün gibi laf işitiyorum
sinir harbi oldu günlerdir bana...

çok zor ya bi ara ben de çalıştım 6 gün kabus gibiydi hatırlamak istemiyorum hala o günleri çabuk geçer inş kuzu sonra başka yerde iş bulma şansın yok mu ne iş yapıyodun sen

yok cnm dur şimdi rüyamda şimdi olursa 30 haftalık zor olur biraz
ayyy korktum birdeenn. evet yaa çok erken tabi. ay hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelir inşallah.

ayy ne güzel yaaaaa
hadi bakalım
inşallah bulursun güzel bişeyler

inşallah canım yaa.bakalım. bitane beğendim aslında masko da bebishroom diye biyer var ordan yiğenimede almıştık orda çok sadec çok güzel bi oda beğendik aslında oğluma ama farklı bişeyler bulurum belki. fiyat olarak felan da daha uygununu bulursam ii olur.

günaydın kızlar 4'te yattım, 9'da eşimi uyandırıp işe yolladım tekrar yattım 11'de kalktım kahvaltı yaptım ve işte geldim burdayım.

kızlar hepinize eyüp'teki modesa'ya bakmanızı tavsiye ediyorum. burda büyük markaların imalathaneleri bir kısmının da showroomları var, aynı ürünü aynı marka burda 2.500'e satarken modoko'da 4000 lira diyo. burası biraz daha sanayi tipi adamlar deli kira ödemiyolar, çok bilindik de olmayınca masko ve modoko'nun neredeyse yarı fiyatına satış yapıyolar. üstelik modeller de %70-80 aynı

ben gitti gidiyordan aldım kızım beşiğini ya çok uygundu dedin 2 yıl kullanır diğer kardeşine bırakırız kızma da bellonadan fln takım alırız o zaman

kıyamam canım bende 2 gundur çok kotuydum bugun cok daha iyim bu hormonlar gelip gecici sabretmek zor ama gecicek inş

hahaahh tuni çok guldum sana evet bazen benım bebegimde karnımı deşiyoo gibi oluyor

selam kızlar bizde kahvaltımızı yeni bitirdik
dun cok agrım vardı
bebikin kafası solda ayakaları sagdaydı
anladım ki dönmüş şimdi kafası sagda ayakları solda
canımı o mu yaktı ki dondugu zaman agrı olur mu?

napıyosunuz kızlar hafta sonu kımseler yok
bu arada menzıl azıcık keyfım yoktu sağol yerıne geldi nerden buldun çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…