- 29 Haziran 2011
- 234
- 18
- 318
slmmm çıtırlarrrdoktodan geldik, oğluşum 1200 GR olmuş.33 CM boyuda:)4 boyutluda baktı doktor aynı bana benziyo,babamız biraz bozuldu ama olsun.acık asabi duruyo dedi doktorumuz:) veee en önemlisi 28 . haftada 4 kilo almışım bu zamana kadar .kendime tebrik koyuyorumm
bugün doktordan geldik güzel hamişler ..bebeğim 27+2 de 1350 grm mış ..toplamdada 12 kilo almışımayrıca doktora izin konusunu sordum ultrasyondaki tarihe göre rapor verebiliriz bebeğin adet tarihine göre 2 hafta ilerde şuan 27 sin ama tüm değerler 29 haftada gözüküyor dedi almak istersen izn 30 da ya 31 de gel 32. haftadaymışşsın gibi iznin başlayabilir dedi
hehe dert etme iyi almışsın gene sanırım burada en fazla kilo alan benim 54 le hamile kaldım 69-70 arası gidip geliyorum ki dahas onumde 2.5 ayım var biz napalımtaam 13 kilo almışım ya offffffffffff duba gibi oldum :84::84:
daha kaç kılo alıcam merak edıyorum
allah kavuştursun tez zamanda su gibi akıp geçsin zaman cnm zor vallaöf ya canım çok sıkılıyo kocamı çok özledim daha gelmesine çoook var
slmmm çıtırlarrrdoktodan geldik, oğluşum 1200 GR olmuş.33 CM boyuda:)4 boyutluda baktı doktor aynı bana benziyo,babamız biraz bozuldu ama olsun.acık asabi duruyo dedi doktorumuz:) veee en önemlisi 28 . haftada 4 kilo almışım bu zamana kadar .kendime tebrik koyuyorumm
bugün doktordan geldik güzel hamişler ..bebeğim 27+2 de 1350 grm mış ..toplamdada 12 kilo almışımayrıca doktora izin konusunu sordum ultrasyondaki tarihe göre rapor verebiliriz bebeğin adet tarihine göre 2 hafta ilerde şuan 27 sin ama tüm değerler 29 haftada gözüküyor dedi almak istersen izn 30 da ya 31 de gel 32. haftadaymışşsın gibi iznin başlayabilir dedi
Kizlar bebeklerinizn hareketlerini disardan bakinca anliyomusnz.ben bir kerecik anladm actm karnimi bi baktim tekmelemeleri disardan gorunuyo.bidahada goremedm zatn.babamzda hissedemiyo daha.elini koyuyo karnima ama yok.acaba benm karnm yagli biraz.ondanmiki.oncedende kilom oldugu icn.o yaglari asamiyomu kuzm
evet canım ben farkediyorum hemde baya uzun zamandır ne zaman hareket etse bakıldıgında da gorunuyor dedigin gibi karın bolgesinin yaglanmasından kaynaklı goremeye olabilirsin canım .. bende çok kılo aldım ama ben ve dısarıdakı herhangi biri net goruyor dalgalanmayı
Kizlar bebeklerinizn hareketlerini disardan bakinca anliyomusnz.ben bir kerecik anladm actm karnimi bi baktim tekmelemeleri disardan gorunuyo.bidahada goremedm zatn.babamzda hissedemiyo daha.elini koyuyo karnima ama yok.acaba benm karnm yagli biraz.ondanmiki.oncedende kilom oldugu icn.o yaglari asamiyomu kuzm
Ya ben niye goremiyorm ama dikkatlice takip etmiyormuym acaba.yoksa daha zamani varmi.zaten gec hissettm hareketlerini 23.haftamda filan
kıslar size az önce yaptığım çok leziz ve çok pratik bir kurbiş tarifi veriyorum evde olanlar hemen olmayanlar da akşama yapsınlar ağızda dağılan süpper kurbişler geçen üst komşuya götürdüm evde yapılmış olamaz hazır bunlar demişler o kaar iddalı eğer çok kişi değilseniz yarım ölçü yapabilirsiniz yine 12 tane fln çıkar
SADE KREM ŞANTİLİ KURABİYE
Malzemeler (ortalama 25 kurabiye için)
• 2 Paket (1 Kutu) Sade Krem Şanti
• 1 Su Bardağı (200 ml.) Sıvı Yağ (fındık yağı kullandım)
• 2 Su Bardağı Un
• 1 Su Bardağı (ince kırılmış) Fındık
• Pudra Şekeri (üzerine serpmek için)
Yapılışı
• Krem şantileri (toz halde) derin bir kaba koyun.
• Üzerine sıvıyağı ekleyin ve çırpma teli ile biraz (birbirine karışıncaya kadar) çırpın.
• Unu eleyerek ekleyin ve hamur toparlanıncaya kadar yoğurun.
• Fındıkları ekleyip, çok az daha yoğurun.
• Hamuru buzdolabında yarım saat kadar bekletin.
• Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın ve üzerine hafifçe bastırın.
• Yağlı kağıt serilmiş ya da hafifçe yağlanmış tepsiye bir parmak boşluk bırakacak şekilde dizin.
• Üzerlerine çatalla bastırarak şekil verin.
• Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 18-20 dk. pişirin.
• Kurabiyeler iyice soğuyunca üzerlerine bir çay süzgeci yardımı ile pudra şekeri serpin.
selam kızlar ben de 27 gafta 4 günlük hamileyim. yalnız benim bebiş sanki biraz küçük pazartesi günü kontrolum vardı yani 26 haftanın son günü 880 gr dedi doktor şimdi yorumları biraz okudum maşallah 1 kiloyuu geçmiş benim kadar olanlar. ilk bebeğim de 2 kilo 100 gram doğmuştu yine öle olucak diye çokı korkuyorum
canım blki iç karnın geniştir de ondan
petuşşşş yoktun bugun?
gitti mi kociş?
Sokaklardaydim evi anca buldum cnm:))))
Heifi aksam 11 de yolladim, gece 1 gibi bi yattim sbh 11 di uyandigimda....
Ayyy cok mutlu oluyorum biyle deliksiz uyuyunca yaaaa
Kahvaltimi yaptim arkaasim aradi gelyom die..
Evi oparla cay demle geldi arkadas..
2 lafin belini kirdik, sonra diger bi arkadas hadi capitole gelin dedi, bizm eve yurume mesefesinde..
Neyse gittik ordada 3-5 laf...anca geldim eve..
Kuafore gidcektim ya..kas biyik aldircaltim senin icin...en son kurban bayraminda aldirmistim:)))
Kedi gibi gelcem artik napim:))))
Menzil simdi ben yrn metrobusle degilde emninonunden tranwayla gelcem....daha mantikli dimi:))) burdan 20 dk da eminonune gecmis olurum zaten...o tranwaylar e.burnuna gidiodu dimi ya...zeytinburnunda incem...olivium citi tranwaydan inince uzakmi kalio...yani yurunurmu dolmusami binilir felan felan...
Sokaklardaydim evi anca buldum cnm:))))
Heifi aksam 11 de yolladim, gece 1 gibi bi yattim sbh 11 di uyandigimda....
Ayyy cok mutlu oluyorum biyle deliksiz uyuyunca yaaaa
Kahvaltimi yaptim arkaasim aradi gelyom die..
Evi oparla cay demle geldi arkadas..
2 lafin belini kirdik, sonra diger bi arkadas hadi capitole gelin dedi, bizm eve yurume mesefesinde..
Neyse gittik ordada 3-5 laf...anca geldim eve..
Kuafore gidcektim ya..kas biyik aldircaltim senin icin...en son kurban bayraminda aldirmistim:)))
Kedi gibi gelcem artik napim:))))
Menzil simdi ben yrn metrobusle degilde emninonunden tranwayla gelcem....daha mantikli dimi:))) burdan 20 dk da eminonune gecmis olurum zaten...o tranwaylar e.burnuna gidiodu dimi ya...zeytinburnunda incem...olivium citi tranwaydan inince uzakmi kalio...yani yurunurmu dolmusami binilir felan felan...
tramway daha mantıklı tramwaydan inince 15 dk yurume yol var
yalnız akşemsettin duragında ineceksin
indikten sonra avrasya hospitali sor birine zaten cok yakınn duragın ilerisinde
hastane sagında kalacak sekilde asagıya dogru hiç bi yere sapmadan yuru
4 yol agzı gelecek tam karsında bi kuruyemişci var onuda sagına al direk asagıı yani hiç bi yere sapmıyosun hep duz
yine bi 4 yol agzı gelecek ışıklar var
sagda okul klacak sekilde yine asagı hiç sapma yok hep ileri yuruyeceksin zaten cafenin önunde bulucan kendini :)
sagda olivium city solda caffe :)
ya kaşı bıyıgı bırak benim yuzum mayın tarlası gibi yanımda parlak kalırsın merak etme
baskül aldırdım kardsime az önce ve tartıldımmm ppffssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?