napıyosunuz kızlar hafta sonu kımseler yok
bu arada menzıl azıcık keyfım yoktu sağol yerıne geldi nerden buldun çok güldüm
selam kızlar bizde kahvaltımızı yeni bitirdik
dun cok agrım vardı
bebikin kafası solda ayakaları sagdaydı
anladım ki dönmüş şimdi kafası sagda ayakları solda
canımı o mu yaktı ki dondugu zaman agrı olur mu?
dun cok agrım vardı
napıyosunuz kızlar hafta sonu kımseler yok
bu arada menzıl azıcık keyfım yoktu sağol yerıne geldi nerden buldun çok güldüm
menzilcim afiyet olsun ve kesinlikle bebegin duruşu veya yaptığı bazı hareketler ağrıyı tetikliyor . benim kasıklarımda inanılmaz agrı hatta acı vardı doktoruma gıttıgımde ultrasonda bi baktı ayaklarını kasıklarıma dayamış o yapıormus agrı ne zaman pozisyon deişti o agrı gecti cnm
ben böbreğimde problem var diye ürolojide usg yaptırdım, dr evham yapma bebek ağırlaştıkça iç organlaına bası yapıyo o da seni rahatsız decek bu normal dedi.
mesela ben en çok sabah yataktan kalktığımda acı çekiyorum, bebik bütün gece ağırlık yapmadan yatıyo bi kalkıyom hooop böbrek mesane oralarda ne varsa eziyo cücem
bi yerde okumuştum;
bigün sahabiden genç bi erkek hz. muhammed'in yanına geliyo annesinin yaşlandığı için yürüyemediğinin bu sene hac için onu mekke'ye sırtında taşıyarak getirdiğini ve tüm hac vazifesini o sıcakta annesini sırtında taşıyarak gerçekleştirdiğini anlattıktan sonra soruyo, annem ölmeden önce son kez hac ibadetini gerçekleştirmek istedi sağığı yerinde olmadığı için sırtımda getirip ibadetini gerçekleştirdim bu durumda annelik hakkını ödemiş sayılır mıyım?
cevap:
40 derece sıcakta annen sırtında kabe'nin etrafında 7 tur dönüp yaptığın tavaf ile sadece annenin karnındayken attığın bir tekmenin hakkını ödeyebilirsin gerisini siz hesab edin.
çok zor ya bi ara ben de çalıştım 6 gün kabus gibiydi hatırlamak istemiyorum hala o günleri çabuk geçer inş kuzu sonra başka yerde iş bulma şansın yok mu ne iş yapıyodun sen
dun cok agrım vardı
ayy bilmiyorum ki valla
bende de bayağı ağrı var
pazartesi bir bir sorucam artık ya
bi yerde okumuştum;
bigün sahabiden genç bi erkek hz. muhammed'in yanına geliyo annesinin yaşlandığı için yürüyemediğinin bu sene hac için onu mekke'ye sırtında taşıyarak getirdiğini ve tüm hac vazifesini o sıcakta annesini sırtında taşıyarak gerçekleştirdiğini anlattıktan sonra soruyo, annem ölmeden önce son kez hac ibadetini gerçekleştirmek istedi sağığı yerinde olmadığı için sırtımda getirip ibadetini gerçekleştirdim bu durumda annelik hakkını ödemiş sayılır mıyım?
cevap:
40 derece sıcakta annen sırtında kabe'nin etrafında 7 tur dönüp yaptığın tavaf ile sadece annenin karnındayken attığın bir tekmenin hakkını ödeyebilirsin gerisini siz hesab edin.
zeynep senide tanımayı cok istiyorum
keşke yarın gelebilsen canım ya
en azından 1 saaat falan
kızlarr bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa beni de aydınlatsın lütfen
ben şimdi bugün tam 28.haftamı bitirip 29'a başladım.32.haftada rapor alıcam ama kafam karıştı.
31 hafta dolunca yani 31+7 demi alıcam yoksa 32 hafta dolunca 32+7 demi?
doktora gidene kadar sabredemedim size sorayım dedim
iyi haftasonları herkeseee
32. haftaya girdiği zaman. yani 31+7 bitince ilk 7 gün...
32. haftaya girdiği zaman. yani 31+7 bitince ilk 7 gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?