2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar erva ismi nasıl sizce??
ya da şöyle sorayım azra mı yoksa erva mı?
yoksa erva azra mı??

Ervayi sevdada koycak sanirim..
Bana soylemesi zor gelio...anlamini bilmiyorum ama cnm...anlam olarak icine sinmesi bence onemli...
Erva azra birlikte dahada zor sylemesi...ikisinden birini kesinlikle tek koy..
Ama azra ya alistim sanirsam ben:)))

Ervayi sevdada koycak sanirim..
Bana soylemesi zor gelio...anlamini bilmiyorum ama cnm...anlam olarak icine sinmesi bence onemli...
Erva azra birlikte dahada zor sylemesi...ikisinden birini kesinlikle tek koy..
Ama azra ya alistim sanirsam ben:)))

ayyy evet bak sevda da koyacaktı unutmuşum..
kelime anlamı "çok güzel" demek. peygamberimizin halası aynı zamanda.
amannn ne zor şu isim...
neyse bakalım teşekkür ederim tavsiyen için :)

bi tane tişört aldım ,saçımı kestirdim ama :) tişörtüme bakın çok tatlıııı :)

eveeet karar verildi.
kızımın adı zeynep azra :))
ayy hem de nasıl karar verildi. eşim bugün 2 kez zeynep istiyorsan tekme at dedi o da attı anında ya.
zilli şey babasıyla resman anlaşıyo
az önce de kızım zeynep istiyosun demi dedi ay nasıl coştu ya..
valla ben karışmıyom artk kızımın kendi karar verdi

zeynep çok güzel isim ama azrayla söylemesi zor gibi nacizhane fikrim.ama gelinime ikiside yakışırrrr ,bu kızlarrın hepsi babacı olcakkk ,yerim onuuu

bi tane tişört aldım ,saçımı kestirdim ama :) tişörtüme bakın çok tatlıııı :)Eki Görüntüle 331179
Ayyy cok guzelmis....bu tisortten gormemistim hic bak..bu tarzlar hep ayni ya bu degisik ve guzelmis cnm...gule gule giy...

Bencede akillim azram:))))
Vok afil olmus.....demokratik baba:)))

canım ben kiloyla alakası olsuğunu düşünmüyorum.83 le hamiş kaldım 10 kilo aldım.ve 19.haftadan beri dışardan görünüyo kızımın hareketleri.bence bebeğin içerdeki derinliği ve pozisyonuyla alakalı

hyatımda ilk kez soğuk ,sade süt içiyorum ciddden.ben hiç süt içmemm.allahtan yarım yağlı pek kokmuyo

Bende aynen hic soguk sut icmemistim...sutu semem hele sogunu dusunemiodum...
Bi kac haftadir sbh kahvaltidan sonra midem yanmaya basladi..
Saat 10 gibi bi dikiorum siseyi acayip rahatlatio...icim yanio buz gibi ii gelio...alistim simdi...resmen gunde yarim klio sut icer oldum:)))) bu yanmaya ii geldigini okumustum daha once burda...ben faydasini gordum gercekten:)))

cidden hafifledi,zorda olsa kocaman bardak bittiiii :) her sabah denicemm bende.ya alşmak gerek aslında.maşallahhh sana ya ,darısı bana artıkın.

ya bende çok merak ediyommm,özellikle MENZİLİM seni:) çok sempatik ve tatlu bi gadın hayal ediyommm petuşşş sen çek mutlaka faceden bakarım ben:) ya ne güzel bizde orda olaydıkk

tatlım biliyomusun forumda merak ettiğim ve tanımak istedigim kişiler arasında sende varsın
gönul gercekten hep birlikte olmak herkesi tanımak istiyo ama mesafeler mesafeleeerrrr
cok dadlı diilim yaa kocamın capında dadlıyımdır ben bildigin sivilce surat cirkin şişgo bi garıyım

Ayyyy menzile guzel gorinim die bi banyoya girdim artik banyo cok uzn suryo yaffffff
Dilsahhh gozun aydn cnm....pzt naklen yayin bekloz ins:)))))

benim için kendini bu kadar yorma yafrumm
naparsan yap begenmicem senii facede resmini görmeyen kalmadı ama ben hala tanımıyorum görmedim seni
yarın cafeden kavruk giren ilk kişinin boynuna atlıcam

bi tane tişört aldım ,saçımı kestirdim ama :) tişörtüme bakın çok tatlıııı :)Eki Görüntüle 331179

tüküriiimm tişörtüne ayy cok dadlı bebişin daha bi tatlı
ayrıca bi gıcıklıgım var sana
4 kilo almışmışmışşşş bari söleme burda sölee--meeee

kızım bakk adaşın geliyoo
dilşah teyzende kızçesine zeynep adını vercekmişşş
zeyneplerimiz cogaldıı maşallah
odanda hayırlı olsun canım

cidden hafifledi,zorda olsa kocaman bardak bittiiii :) her sabah denicemm bende.ya alşmak gerek aslında.maşallahhh sana ya ,darısı bana artıkın.

canım soguk süt gercekten süper yalnız bi dikişte degil
koca bi yudum al 3 defa da yut
ara ver 5 dk sonra tekrar bitene kadar
mide yanması böyle yapınca daha iyi geliyo

kızlar iyi gecelerrrr ben cıkıyorumm her bi yerim agrıyoo yarın inşallah iyi olurumm
petuşş biliyo musun içimde garip bi heyecan varr yıh yıh yıh
hani bölee sevgilinle ilk buluşmanda falan olur yaa ona benziyo
sizi tanıyacagım için cok heyecanlıyımm

Ayyyy evet ya..
Benimde herif sehir disinda ya ayyyy kendimi capkinlik yapio gibi hissediom:)))))
Hep diodu sanal akadaslatin yrn otogralayip belgeliycem sanal olmadiginizi, kapak olcak kendisine:)))
Ama bende heycanlim yawrum..ac kollarininbekle beni...esmer kavruk olan benim ok:))))

arkadaşlar bu gün eşimle eve geç geldi diye tartıştık. ve ben ağlama krizine girdim resmen. kalbimin çok hızlı çarptığını hissettim. kendimi teselli etmeye çalıştım sakinleştim hemen ama bi zararı olmamıştır di mi bebeğime?

oooo o çarpıntılardan bişi olcaksa dünya nüfusu azalır merak etme sen. herkes arada yaşıyo böle krizler. sen genel olarak sakin geçir hamileliği bebik stres biriktirmesin arada bir gelenden bişicik olmaz allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…