kızlar erva ismi nasıl sizce??
ya da şöyle sorayım azra mı yoksa erva mı?
yoksa erva azra mı??
Ervayi sevdada koycak sanirim..
Bana soylemesi zor gelio...anlamini bilmiyorum ama cnm...anlam olarak icine sinmesi bence onemli...
Erva azra birlikte dahada zor sylemesi...ikisinden birini kesinlikle tek koy..
Ama azra ya alistim sanirsam ben:)))
Tunimi:)))))))
Kardesim var cnm yanimda...o burda universitede okuo...
Yaiyil tatiline girdi esim gelne kadar yanimda...sonra yolcu ins memlekete..yalniz birakmadi saolsun:)))
Taam taam anladim ben onu:)))
Ayyy evet ya bende yrn ki bulusma icin renkli bi elbise baktim....aynen hem dogum oncesi 3-5 kare resmim olur diodum hic bisi bulamadim((
eveeet karar verildi.
kızımın adı zeynep azra :))
ayy hem de nasıl karar verildi. eşim bugün 2 kez zeynep istiyorsan tekme at dedi o da attı anında ya.
zilli şeybabasıyla resman anlaşıyo
az önce de kızım zeynep istiyosun demi dedi ay nasıl coştu ya..
valla ben karışmıyom artk kızımın kendi karar verdi
Ayyy cok guzelmis....bu tisortten gormemistim hic bak..bu tarzlar hep ayni ya bu degisik ve guzelmis cnm...gule gule giy...bi tane tişört aldım ,saçımı kestirdim ama :) tişörtüme bakın çok tatlıııı :)Eki Görüntüle 331179
eveeet karar verildi.
ayy hem de nasıl karar verildi. eşim bugün 2 kez zeynep istiyorsan tekme at dedi o da attı anında ya.
ölcem bugün bu mide yanmasındannn ateş çıkıyo resmen ağzımdan((
Sut ic cnm....ama isitmadan soguk soguk cok ii gelio:)))
hemen deniyorum,çok kötüyümmm
Dene bekliyorum sonucu....
Kizlar bebeklerinizn hareketlerini disardan bakinca anliyomusnz.ben bir kerecik anladm actm karnimi bi baktim tekmelemeleri disardan gorunuyo.bidahada goremedm zatn.babamzda hissedemiyo daha.elini koyuyo karnima ama yok.acaba benm karnm yagli biraz.ondanmiki.oncedende kilom oldugu icn.o yaglari asamiyomu kuzm
hyatımda ilk kez soğuk ,sade süt içiyorum ciddden.ben hiç süt içmemm.allahtan yarım yağlı pek kokmuyo
Bende aynen hic soguk sut icmemistim...sutu semem hele sogunu dusunemiodum...
Bi kac haftadir sbh kahvaltidan sonra midem yanmaya basladi..
Saat 10 gibi bi dikiorum siseyi acayip rahatlatio...icim yanio buz gibi ii gelio...alistim simdi...resmen gunde yarim klio sut icer oldum:)))) bu yanmaya ii geldigini okumustum daha once burda...ben faydasini gordum gercekten:)))
canım havuç varsa evde havuç ye. bir arkadaş tavsiye etmişti bana şimdi biraz ağrısa yada yansa hemen bir tane havuç yiyorum bana iyi geliyor.ölcem bugün bu mide yanmasındannn ateş çıkıyo resmen ağzımdan((
ya bende çok merak ediyommm,özellikle MENZİLİM seni:) çok sempatik ve tatlu bi gadın hayal ediyommmpetuşşş sen çek mutlaka faceden bakarım ben:) ya ne güzel bizde orda olaydıkk
Ayyyy menzile guzel gorinim die bi banyoya girdim artik banyo cok uzn suryo yaffffff
Dilsahhh gozun aydn cnm....pzt naklen yayin bekloz ins:)))))
bi tane tişört aldım ,saçımı kestirdim ama :) tişörtüme bakın çok tatlıııı :)Eki Görüntüle 331179
eveeet karar verildi.
cidden hafifledi,zorda olsa kocaman bardak bittiiii :) her sabah denicemm bende.ya alşmak gerek aslında.maşallahhh sana ya ,darısı bana artıkın.
kızlar iyi gecelerrrr ben cıkıyorumm her bi yerim agrıyoo yarın inşallah iyi olurumm
petuşş biliyo musun içimde garip bi heyecan varr yıh yıh yıh
hani bölee sevgilinle ilk buluşmanda falan olur yaa ona benziyo
sizi tanıyacagım için cok heyecanlıyımm
arkadaşlar bu gün eşimle eve geç geldi diye tartıştık. ve ben ağlama krizine girdim resmen. kalbimin çok hızlı çarptığını hissettim. kendimi teselli etmeye çalıştım sakinleştim hemen ama bi zararı olmamıştır di mi bebeğime?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?