2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın herkese.........
konya yine çok fena karlı, kayıp düşmeden şu kışı atlatırız inşallah...............

günaydın bayanlarr

buluşma fotoğraflı ve yorumları gördüm
çok hoş görünüyorsunuz öncelikle ve 3nüzüde kutluyorum.

bizde kalktık kahvaltımızı yaptık kızımlaa biraz annem gelecek
ve kızımın odasını yerleştireceğiz çok heyecanlıyım
birde dün göğsümde ıslaklık hissettim
ve baktım sarı bi akıntı olmuş sol tarafta çok tuhaf oldum
artık süt oluşmaya başlıyor sanırım9:

Bu çok güzelmiş, kaça nereden aldın canım öğrenebilir miyim?

Bu arada cumartesi kontrolümüz vardı, 950 gr. olmuşuz her şeyimiz yolunda çok şükür
Fakat geçen hafta daha çok göbeğimi hoplatıyordu bu hafta sanki hareketleri daha yavaş. Neden acaba?
30.hafta bir dahaki randevum, o zaman normal pozisyonuna girmiş olması gerekiyor dedi doktor bana biraz erken değil mi sizce?

Bu arada bugün tatilimin ilk günü, herkese iyi haftalar

PETUŞŞŞŞ
bende seni göremedim şimdi diycektim petuş niye yok diye seni gördüm, hayırdır geç mi geldin ?

benden daha gram böle bişi gelmediiii normal mi acaba?

mavilimm canım aynı şeyi ben yazacaktım şimdi. böyle olan varmı diye.
cumartesi akşamı bende hissettim bi ıslaklık. bi baktım sarı baya bi süt gelmiş sağ göğsümden.
aslında üzüldüm ilk önce :44: göğüsten gelen ilk süt bebek için çok faydalı.daha doğuma 3 ay kala bu ilk sütler biterse yazık olur yaa meleğim sütün en faydalı kısmını içemeyeceeekk

AYYY DİEYEMEDİM Bİ GÜNAYDIN...
günaydınlarrrr...
büyük istanbul buluşmasından bikaç minik kare de ben eklim...

bide şahsen bizzat artistik bi resmimi eklim durun

benden daha öyle bişey gelmedi niden acaba:?

daha yazıodum yaf noldu...
aslıt cım canın saolsun cnm buluşmayla ilgilenmen bile yeterliydi...bi dahakine inş:)
alınan herşeyleri güle güle kullansın minikler....
dr a gidenler varsa gözü aydın diim...yoğun bi sbh benim için...
sata göremi ultrasona göre mi rapor alınacak bunu raporu alacağınız yere sorun kılzar....bu konuda değişik söylentiler var çünki, anladığım kadarıyla uygulama farklı heryerde:)))

ben sordum geçen hafta kuzu sata göre olcekmişşş benim de farklı

günaydınnn,nelerr konuştunuz hıııı :)o pastayı bizsiz nasıl yidinizzzz hı:))o kolaları nasıl içtinizzz hııııı :) forum dedikodusu yapaydınız

benden daha gram böle bişi gelmediiii normal mi acaba?

bende de yokkk kuzu nolmuş yani bizimki de çocuklar olunca oluuuur

bebişler doğunca gelsin zaten kızlar yaa. o ilk gelen sarı koyu kıvamlı süt bebek için çok çok önemli. onu bebeğiniz içerse çok faydalı.
benim o en önemlikısmı bitiyo diye üzülüyorum.cumartesi bendende baya bi geldi öyle süt.
sizin inşallah bebekler doğunca hemen gelirde direk onlar içer boşa gitmez sütleriniz.

PETUŞŞŞŞ
bende seni göremedim şimdi diycektim petuş niye yok diye seni gördüm, hayırdır geç mi geldin ?
yok cnm burdaydımda...bi patlak vardı onu tıkamakla meşguldum:)))

benimde gögüslerden o sarı sıvı gelio ama elleşirsem gelio...öyle akma olmuo...gögsümün ucunda kuru kabuk gibi bişi olyo elimle pıt die vuryom ona sonra sarı sıvı gelio ama ben elleşmiom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…