yok tatlım sata göre veriyorlarmış raporu.. benim bebikim de 1 hafta önden gidiyor.. doğum iznine ayrılırken ne zaman ayrılacağım diye özellikle sormuştum ben.. sata göre dedi toktor,,
günaydıııınnn fıstıklarrrr :)
dün her ne kadar oturmuş olsamda akşama kadar epeeeyy yorulmusum
yeni uyandımm yuzumu yıkadım koştum kollarınıza
günaydın yawrumhemen başlıyım,aynı tahminimdeki gibi çok tatlu bi hatunsun.hiçte çok acayip kilolu durmuyon öyle diyodun sen ama öyle değilsin.göbeğindeee çok kocaman değilmiş. bu ara da kıyafetinde çok çıkmış dün hepiniz çok şıktınız gerçi
ama sizi kınadım nasssı yidiniz o pastayı ,kolaları bizsizzzz
günaydın yawrumhemen başlıyım,aynı tahminimdeki gibi çok tatlu bi hatunsun.hiçte çok acayip kilolu durmuyon öyle diyodun sen ama öyle değilsin.göbeğindeee çok kocaman değilmiş. bu ara da kıyafetinde çok çıkmış dün hepiniz çok şıktınız gerçi
ama sizi kınadım nasssı yidiniz o pastayı ,kolaları bizsizzzz
Günaydın kızlar. Bugün yoğunuzAma son günüm diyebilirim. Çarşamba Ankaraya yolculuk Malesef kociş gelmiyor ama 15 gün ailemin yanında olcam. Tüm aile bir arada olacak yeğenlerim filan çok özledim. Yarın doktor kontrolümüz var uçuş için sakınca var mı yok mu ona bakçez:) Minik kuzumu da görcem acaba ne kadar büyüdü Benden bu kadarn:) Ne güzel istanbullu arkadaşlar buluşmuş .Pasta kola ohh afiyet olsun.
kıyamam canım haklısın inş bu sefer bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım ve hepimizebunalım halleri olmaz mı . hiç çıkamadımki o durumdan.iki düşük yaşadım daha önce. onun için hep bi paranoya halindeyim.Rabbim banada hepimizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Günaydın herkese!
Ben de en ufak şeylere ağlar oldum :) Kaç gündür deli gibi bebek arabası araştırıyorduk rüyalarımıza girer olmuştu (abarttık galiba biraz) neyse dün aldık çok rahatladık. Pierre Cardin PS 682 üçlü setini aldık.
O SENİN FISTIKLIĞIN YEFRUM....Bİ DAHA DUYMUCAM ÖYLE ŞİŞKOLU ÇİKOLU CÜMLELER OK Mİ, YEFRU GİBİ HATUNSUN....AMA BEN DİEBİLİRİM DİMİ, SENİ KIZDIRABİLİRİM DİMİhiii canımm teşekkürler.. o senin tatlıgın vallahii:)
ya bunu herkes dedi cok kilolu durmuyosun die hatta petuştan duymak mühürlü bi sertifika almak gibiydi
cok moral oldu bana buluşmamız hiç gitsinler istemedim..
canım yedigimizi içtigimizi boşverin biz görduklerimizi anlatalımbende ne zamandır özlemişim kolayıı
utanmasam bi tane daha içerdimm
dun ilk petuş geldii kapıda onları bekliyodum daha önce hiç görmemiştim kendisini nasıl tanıcam die heyecan yaptım
sonra bi baktım bi fıstık geliyoo aramızda 5-6 mtre var birbirimize gulumsedik sarıldık direk sanki tanısıyoruz yıllardır :)
sonra yukarıyı eşim bizim için kapatmıstı kimseyi almadılar oturduk nefrazen girdi kapıdan
bende bi kagıda menzil yazmıstım hava alanlarındaki olay
ama onu hemen tandıık ''sarı penguen'' oda geldii ve basladık sohbet muhabbet
bu arada kızlar o pastanın usundeki yazı kaç kere degişti
asagı surekli msj atıyorum
ruyanaz iptal
aradan zaman geciyo 4 isim yazıyo
aslıt iptall..
aslıt ve ruyanaz keşkke olsaydınız ama petuşunda dedigi gibi ilgilenmeniz bile guzeldi
canınız sagolsun kızlarrr
ipekkelebek faceden ekleyen ipek sensin dimi?
petuuşşş harıl harıl calısıyosun gibi hissediyorumm:)
sende bu hafta sonu dinlenemeden haftaya merhaba dedin
su gibi kolay bi hafta olsun tüm çalışanlara...
bak ya günler geçti hala bunalımdan bahsediyolar ya ne bunalımı ya güselim ciddi bişiy varsa psikolog fln git bak ihmale gelmez haa
O SENİN FISTIKLIĞIN YEFRUM....Bİ DAHA DUYMUCAM ÖYLE ŞİŞKOLU ÇİKOLU CÜMLELER OK Mİ, YEFRU GİBİ HATUNSUN....AMA BEN DİEBİLİRİM DİMİ, SENİ KIZDIRABİLİRİM DİMİ
huuu menzile bak hele face e hızlı bi giriş yaptım diosun yani:)))
face deki grupta en üdtts dökümanlar var ya orda nicklerimiz die bi döküman var cnm..hangi nick kime ait ordan da bakabilirisn
biraz önce banada çapın ne kadar büyük dedi:))) görmemezlikten geldim ama kumsalcım biraz fazla pat pat söylüosun sanırım herşeyi... yani bunu kaldırabilen var kaldıramayan var ki hepimizin bu dönemde + hassasız...kaldıramayan çoğunlukta....bazen dalga geçiyoruz birbirimizle laf sokuyoruz falan ama kimse birbirine ikaz gereği duymadı bugüne kadarda sende tıkanıyoruz sanırım bazen...:44::44::44::44:KUMSAL burası herşeyin konuşuldugu paylaşıldığı bir portal senin ağrılarından kilolarından defalarca bahsetmen normalde bizim neden bunalımdan duysusal değişikliklerimizden bahsetmemiz mi anormal geliyor sana ? bi arkadaş yazmış ben de ona cvp vermek adına sordum (( hem niye açıklama yapıyorsam ))... Sende duygusal çalkantılar olmayabilir ama buna psikoloğa falan git diyerk cvp vermen de çok bencilce
tabiisii tabiisiii her zman diyebilirsin :)
yafrum ben facede grubu göremiyorum su anda beni gruptan atmıslar
kızlar benim o bölgem biraz nemli akıntı falan oluyo ben de peçete koyuyodum hep o da ıslaklıktan yaıpışıyo evde molped günlük ped flower
deo vardı zararalı mıdır sizce hem günlük ped bi de kokulu ya mantar yapar mı sizce
kızlar benim o bölgem biraz nemli akıntı falan oluyo ben de peçete koyuyodum hep o da ıslaklıktan yaıpışıyo evde molped günlük ped flower
deo vardı zararalı mıdır sizce hem günlük ped bi de kokulu ya mantar yapar mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?