2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yok tatlım sata göre veriyorlarmış raporu.. benim bebikim de 1 hafta önden gidiyor.. doğum iznine ayrılırken ne zaman ayrılacağım diye özellikle sormuştum ben.. sata göre dedi toktor,,

çok sağol canım ben yanlıs bılıyomusum demek kı benım bebeğim de 1 hafta önde gıdıyo cok acelecı bu bebekler..

günaydıııınnn fıstıklarrrr :)
dün her ne kadar oturmuş olsamda akşama kadar epeeeyy yorulmusum
yeni uyandımm yuzumu yıkadım koştum kollarınıza

günaydın yawrum hemen başlıyım,aynı tahminimdeki gibi çok tatlu bi hatunsun.hiçte çok acayip kilolu durmuyon öyle diyodun sen ama öyle değilsin.göbeğindeee çok kocaman değilmiş. bu ara da kıyafetinde çok çıkmış dün hepiniz çok şıktınız gerçi
ama sizi kınadım nasssı yidiniz o pastayı ,kolaları bizsizzzz

afiyetlen götürmüşler valla bizsiz mizsiz

Günaydın kızlar. Bugün yoğunuz Ama son günüm diyebilirim. Çarşamba Ankaraya yolculuk Malesef kociş gelmiyor ama 15 gün ailemin yanında olcam. Tüm aile bir arada olacak yeğenlerim filan çok özledim. Yarın doktor kontrolümüz var uçuş için sakınca var mı yok mu ona bakçez:) Minik kuzumu da görcem acaba ne kadar büyüdü Benden bu kadarn:) Ne güzel istanbullu arkadaşlar buluşmuş .Pasta kola ohh afiyet olsun.

hiii canımm teşekkürler.. o senin tatlıgın vallahii:)
ya bunu herkes dedi cok kilolu durmuyosun die hatta petuştan duymak mühürlü bi sertifika almak gibiydi
cok moral oldu bana buluşmamız hiç gitsinler istemedim..
canım yedigimizi içtigimizi boşverin biz görduklerimizi anlatalım bende ne zamandır özlemişim kolayıı
utanmasam bi tane daha içerdimm

dun ilk petuş geldii kapıda onları bekliyodum daha önce hiç görmemiştim kendisini nasıl tanıcam die heyecan yaptım
sonra bi baktım bi fıstık geliyoo aramızda 5-6 mtre var birbirimize gulumsedik sarıldık direk sanki tanısıyoruz yıllardır :)

sonra yukarıyı eşim bizim için kapatmıstı kimseyi almadılar oturduk nefrazen girdi kapıdan
bende bi kagıda menzil yazmıstım hava alanlarındaki olay
ama onu hemen tandıık ''sarı penguen'' oda geldii ve basladık sohbet muhabbet

bu arada kızlar o pastanın usundeki yazı kaç kere degişti
asagı surekli msj atıyorum
ruyanaz iptal
aradan zaman geciyo 4 isim yazıyo
aslıt iptall..

aslıt ve ruyanaz keşkke olsaydınız ama petuşunda dedigi gibi ilgilenmeniz bile guzeldi
canınız sagolsun kızlarrr

kuzuu bak 28den sonra raporsuz almıyolar uçağa rapor almayı unutma haaa sonra geri dönersin bak havaalanından bana sordular 2 nüsha yaptır hemi de

Günaydın canlar

bunalım halleri olmaz mı . hiç çıkamadımki o durumdan.iki düşük yaşadım daha önce. onun için hep bi paranoya halindeyim.Rabbim banada hepimizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kıyamam canım haklısın inş bu sefer bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım ve hepimize

güle güle kullanın cnm güzelmiş

petuuşşş harıl harıl calısıyosun gibi hissediyorumm:)
sende bu hafta sonu dinlenemeden haftaya merhaba dedin
su gibi kolay bi hafta olsun tüm çalışanlara...

O SENİN FISTIKLIĞIN YEFRUM....Bİ DAHA DUYMUCAM ÖYLE ŞİŞKOLU ÇİKOLU CÜMLELER OK Mİ, YEFRU GİBİ HATUNSUN....AMA BEN DİEBİLİRİM DİMİ, SENİ KIZDIRABİLİRİM DİMİ
ipekkelebek faceden ekleyen ipek sensin dimi?

huuu menzile bak hele face e hızlı bi giriş yaptım diosun yani:)))
face deki grupta en üdtts dökümanlar var ya orda nicklerimiz die bi döküman var cnm..hangi nick kime ait ordan da bakabilirisn

petuuşşş harıl harıl calısıyosun gibi hissediyorumm:)
sende bu hafta sonu dinlenemeden haftaya merhaba dedin
su gibi kolay bi hafta olsun tüm çalışanlara...

evet evet...borsa bugün çok hareketli:)
bide izne ayrılmadan önce yıllık hazırlamam gereken bi kaç rapor var ....onlarıda martın ilk haftasına yetiştirmem gerek, bi telaş sardı beni

bak ya günler geçti hala bunalımdan bahsediyolar ya ne bunalımı ya güselim ciddi bişiy varsa psikolog fln git bak ihmale gelmez haa

KUMSAL burası herşeyin konuşuldugu paylaşıldığı bir portal senin ağrılarından kilolarından defalarca bahsetmen normalde bizim neden bunalımdan duysusal değişikliklerimizden bahsetmemiz mi anormal geliyor sana ? bi arkadaş yazmış ben de ona cvp vermek adına sordum (( hem niye açıklama yapıyorsam ))... Sende duygusal çalkantılar olmayabilir ama buna psikoloğa falan git diyerk cvp vermen de çok bencilce

selam kızlarrr, demek buluşmanız mükemmel miş anladığım kadarıylaa bende gelmek isterdim ama ist de yaşamadığım için biraz zor olurdu.
bu arada cumartesi patronum bu hafta beni izine çıkarıyor muş yani bu cumartesiye kadar gelicem bidaha yokumm eve kapatıcam kendimi (
işin kötüsü muhabbetlere çok fazla katılamasamda takipteyim çoğunlukla evimizde net yok bakalım napicaz:

tabiisii tabiisiii her zman diyebilirsin :)
yafrum ben facede grubu göremiyorum su anda beni gruptan atmıslar

kızlar benim o bölgem biraz nemli akıntı falan oluyo ben de peçete koyuyodum hep o da ıslaklıktan yaıpışıyo evde molped günlük ped flower

deo vardı zararalı mıdır sizce hem günlük ped bi de kokulu ya mantar yapar mı sizce

biraz önce banada çapın ne kadar büyük dedi:))) görmemezlikten geldim ama kumsalcım biraz fazla pat pat söylüosun sanırım herşeyi... yani bunu kaldırabilen var kaldıramayan var ki hepimizin bu dönemde + hassasız...kaldıramayan çoğunlukta....bazen dalga geçiyoruz birbirimizle laf sokuyoruz falan ama kimse birbirine ikaz gereği duymadı bugüne kadarda sende tıkanıyoruz sanırım bazen...:44::44::44::44:
tabiisii tabiisiii her zman diyebilirsin :)
yafrum ben facede grubu göremiyorum su anda beni gruptan atmıslar

aaa olurmu hiç öyle...
ben şimdi baktım grup üyesisin...başka bi sorun vardır cnm

canım valla sakıncalı diyorlar gunluk ped ama benım hamıle kaldıgımdan beri akıntım oldugu iicn peceteyle falan baş edemedigimden hep gunluk ped kullandım ama cidden akıntıyı fazlalastırdıgı kesın sanırım cunku 2-3 gundur akıntım azaldı pecete kouyuyorum sankı baya baya yol olmaya basladı ama ben aantibiyotikte kullandım belkide onun etkısı canım

kullanma caanım gunluk ped kullanma baska kullanannda varsa bırakıvesin kızlar
bide mantarla ugrasma canım direk mantar yapıyo enfeksiyonu tetikliyo enfeksiyonda erken dogumu..
Allah korusun..
bide onlar kokulu ya 2 kat zararlı.. orası belki daha fazla terliyodur vucudun diger yerlerine göre bende de var o nemlilik
ama korkmadım hiç herkes aynı seyden bahsediyo farkındaysan forumda demekki normal :)
pecetede cok iyi degil nasıl olsa istirahattesin sık sık camasır degişir canım
yada pamuklu bi kumastan parcalar kes ped kıvamında kaynar suda yıka ütüle gunluk ped kutusuna katlayıp diz
ordan al onları kullan daha saglıklı en azından..

kızlar bu arada doktora arada kaşıntı oluyor çok sık değil dedim o da dedi ki o zaman 1 bardak kefir iç iyi gelir dedi aklınızda bulunsun
akıntıya normal dedi

canım bence hiçbişi koyma enfeksiyonu teteklio diolar....
bildiğim kadarıyla evdesin sık sık çamaşır değiştir..
ben çalışyorum eve zor atıom kendimi bildiğin ıslanıo...
hatta söylemesi ayıptır o ıslaklıktan ötürü şu karda kışda 3 kez pişik oldu(((
eşimin paçalı boxerlarını giydim günlerce işe gelirken
evdesin nede olsa değiştir dur bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…