2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

günaydınnnnn

kızlarrr çok tatısınız yaaa,ne kadar özendim size..kimbilir ne güzel geçmiştir..ahhhh ah çok kıskandım zabah zabah

Günaydın kızlar,

Ne güzel buluşmuşsunuz.
Biz de fuara geldik, gezdik. Çok güzel ürünler vardı.
Odalar harikaydı...

Ben sadece UniBaby 12 li ıslak mendil yeni doğan, ve bakım setini aldım.
Ama gezmek çok güzeldi.

Sonra beraber gezdiğimiz arkadaşlar 12 ye kadar bizdelerdi. Bol bol kritik yaptık. Onun da kızı olucak 18 haftalık :)
Bizim gelin :)

Çok heyecanlıyım. Bu arada akşam alınan hediyeleri çıkardım bayağı şey varmış alınan yaa :)
Ben nerden başlıcam bilemedim. Haftaya pazar arkadaş bebek karyolasını getiricek zati :)
Bende dolap ve şifonyerini alacağım inşallah...
Bakalım artık :)

günaydıııııııııııın bizde erkenciyiz bugun
çok işim var bugun temızlık yapıcam bol bol hava soğuk ama güneşli oyuzden güne güzel uyandım

Günaydın herkese!
Ben de en ufak şeylere ağlar oldum :) Kaç gündür deli gibi bebek arabası araştırıyorduk rüyalarımıza girer olmuştu (abarttık galiba biraz) neyse dün aldık çok rahatladık. Pierre Cardin PS 682 üçlü setini aldık.

günaydın kızlar...
buluşma resimlerine bayıldım.valla kendinize haksızlık etmeyin.hiçde hamile gibi durmuyorsunuz.maşallah üçünüzede

günaydın güzel,şirin,çıtır hamile kadınlar
doktorlar ne söylerse söylesin bis kilo alsakta veririz onları taaam mı hıh benim doktor gece rüyama girdi manak kadın

Paris cnm ben cmts kontrole gittim doktor 32.haftadasın diyor
şimdi niye sana yazıyorum bunu çünkü bizim satlar aynı diye sen gittin mi cnm kontrole bu ay doktor senin haftaya ne dedi merak ettim :44:

gunaydın canım bende dün fuardaydım cok güzel şeyler vardı fakat bana biraz pahalı geldi özellikle oda takımları dışarıda daha uygun fiyatlara buldum ben. bu arada 31 ocak ta mobilya fuarı var birde oradaki bebek odalarına inşallah bütçemize göre bişeyler buluruz. kızıma hiçbişey alamadım eminönüne gidicem hepsini ordan alıcam diye

bu smgeler bende çıkmıyo o yüzden bi deneme yapıyommm:)

:44:
:76: :78: :79: :80: :81: :82: :83::84: :85:

Paris cnm ben cmts kontrole gittim doktor 32.haftadasın diyor
şimdi niye sana yazıyorum bunu çünkü bizim satlar aynı diye sen gittin mi cnm kontrole bu ay doktor senin haftaya ne dedi merak ettim :44:

nee 32. haftamıııı....bende ctesi günü gidicemm. benimkidemi öyle çıkar acabaaa
o zaman rapor almakmı gerekiyorrr... sen naptın canımm aldınmı raporunuu ...
ultrasona göremi vereceklerr. sata göremi acaba
kaç kilo çıktı bebişinn canım...yolundamı herşeyyyy

Cnm inan rapor falan aklıma gelmedi o kadar çok şaşırdım ki bence sata göre verir herhalde bugün arayıp sorucam...
akşam durumunu yazmıştım cnm geçen ay 850 gr. bu ay 1,800 gr olmuş 41 cm miş ve herşey yolunda didi suyu plesantası normal dedi
hatta kafası aşağıdaydı ayakları midemde bide doktormuzun acil hastası geldi doğumhanye koşunca detaylı konuşamadım
bakalım sana dicek merak ettim yaa

cnm o kadar önden gidebiliyormuymuş bebekler..bende çok şaşırdım doğrusu.

Vallahi resmi görünce bir kez daha üzüldüm Cumartesi akşamı eşim rahatsızlandı 2 gibi uyuduk sabah iyiydi, evde dinlenecekti hiçbir sorun yoktu gelmemle ilgili kahvaltısı şu bu derken geç kalacağımı hissettim petuşu aradım sağolsun o da yoldaymış hiç telaşlanma dedi neyse çıktım hadımköy yolundan yola allahım 3 e geliyordu avcılara varabilmiştim sizleri daha fazla bekletmemek için geri döndüm. Bu arada o sinir ve telaştan kimliğimi kaybetmişim bugün işyerinden izin aldım öğleden sonra onu halledeceğim.
Hediyeleriniz ben de kaldı vallahi içime dert olur doğumdan önce görüşelim hatta evimde bile ağırlamak isterim arkadaşlarım

canım bıldıgım kadarıyla ultrasona göre werırler

bi sor tatlım bakalım rapor için ne diyecekk doktorunn. geç kalma yanmasın bu sefer raporunn
birde niye okadar büyük çıkmışkii. 3 hafta kadar büyük dimi... doktorun normal dedimi canım..32. haftada gözükmesine

oyy maşallah minik kelebeğee tosuncuk yerim ben onu.benimde minik kızım bu kadar olmuşutr belkii. cmtesiyi iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…