2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yaa maşalah hepinize kuzular
çok ama çooook tatlısınız yanyana durduğunuz fotoda göbüşler belliya ay çok süper olmuş
petuşa canlı bağlantı yaptık bugün ortam çok güzelmiş orda olmak istedik oğluşumla 3 çıtırın arasında
artık inş. bizede nasip eder Allahım
bayıldım bayıldım

Menzil,petus,nefrazen cok tatlisinz hepinizde hele gobusleriniz bayildm yaa keske biZde orda olabilseydik

herkeslere çok çok teşekkürler, insan etrafında kendi dönenimden hamile görmeyince çok şiştiğini düşünüyo, ben de bugün farkettim minik fil olmadığımı
bu sebeple açıklıyorum 16 kilo almıştım, 2-3 haftadır her akşam yürüyorum 2-3 saat. vee 2 kilo vermişim toplamda 14 almış oldum. kilom da 76

ciciler hayırlı olsun

canım tekrardan gecmiş olsun
adam karısını arıyoo imdatt die
gadın bi triplerde acmıyoo

ben sürekli ishalim zaten magvital sayesinde
cok cok iyi geldi gercekten sagolun teşekkürler size ve kk'ya..
yav o da bi kerecik aradı ne bileyim mecali olmadığından böyle yaptığını, sağlıklıyken de farklı olmadığından ayırdına varamadım

maşallah kuzuya, sanırım bir mart bebeği geliyo
o dr'a selam söle sen benden. bebek 1 kilo almış sen yarım neyine laf ediyo be
okuyolar ya 40 sene kendilerini bişi sanıyolar hıh

maşallah kuzuya, sanırım bir mart bebeği geliyo
o dr'a selam söle sen benden. bebek 1 kilo almış sen yarım neyine laf ediyo be
okuyolar ya 40 sene kendilerini bişi sanıyolar hıh [/QUOTE]

evet ya moralimi bozuyor benimde
ama ama bende toplamda 13 kilo aldım çok alıyorsun diyor ya didim şurda 2 ay kaldı daha da almam dikkat ederim bencede martta gelicek bu sıpa çok tırsıyorum :18:

Petucum mailden attigin resimler geldi.seni gorumceme benzettm.sevdigm birisidr kendisi merak etme.bu arada gobusun epey buyumus masallah tututu

hepinizini çok öpüyorum
herkese hayırlı akşamlar uykum geldi

evet ya moralimi bozuyor benimde ama ama bende toplamda 13 kilo aldım çok alıyorsun diyor ya didim şurda 2 ay kaldı daha da almam dikkat ederim bencede martta gelicek bu sıpa çok tırsıyorum :18:

arkadaşım 60 ile hamile kaldı 82 ile doğuma girdi kesiksiz çatır çatır doğurdu. dr'lar kendi rahatlarını düşündükleri için üzerimizde baskı kuruyolar alma etme diye, hiiiç kasamam
ben böyleee güzeliiim falaaan filaaaan

cnm kilom 77 boy 1.62 ben biraz fazla aldım kiloları cnm

ben 28ıncı haftada 9 kilo almıştım doktorum hızlı aldığımı söyleyip diyetisyene yönlendirdi saatli ve düzenli, beslenmem için sekerden undan tuzdan uzak bir liste yaptı diyetisyen acıkcası normalde yemediğim kadar çok şey yazdı diyebilirim on gün uydum uymadım ama çok hareketli on gün sonunda 1 kilo vermişim bebpğimde yarım kilo almış aldığım kilo 8 e düştü...
şimdi aynen haftada sadece 3 gün sütlü tatlı şeklinde tuzsuz yemekler ve börekten çörekten uzak beslenicez onun dışında sebze ve et ve haftada enaz 1 kez balık ve mutlaka ceviz fındık badem mevsim meyvesi kaç kilo aldın bilmiyorum ama sonlara doğru kilolara dikkat etmek doğum içinde gerekli..

petuş, menzil, nefrazen ne güsel buluşup güsel bi gün geçirmişsiniz:) fotoda çok güsel olmuş, merak edioduk :) üçünüze de maşallah bu arada bebişler anne havasını çok güsel yansıtmış :)

teşekkürler canımcımm.. gercekten güzel bir gundu..

maşallah canım yaaw bebeginee iri bi bebek olcak sanırım tü tüü nazar degmesin

çok tatlısınız canlar D: çıtır koca gobekler

burda tanışıp buluşmak değişik bi heyecan olsa gerek ne mutlu sizeeee.

Bide ben neden 3 gündür sürekli ağlıyorum yaaaaaaaaa. sürekli eşimle tartışmak için bi bahanem var.Olmasada ben buluyorum bi yolunu.

kızlar buluşmuşsunuz güzel bir gün geçirmişsiniz ne mutlu sizeayrıca hepiniz çok çıtır duruyorsunuz hiçbirinizde kilo sorunu yok bence o yüzden ymeye devambende 11 kg almışım ya 47 le başladım 58 kg oldum kendimi sumo güreşçisi gibi hissediyorumama olsun kızım iyi olsun hiç önemli değil.öptk hepinizi

Son düzenleme:
sende bunalım halleri oluyormu peki canım ? ya insan zaten o yuzden cok uzuluyor bebegi etkilenecek diyee ne kadarda olsa hissediyorlar biz keyıfsız mutsuz sinirli yada stresli olduugmuzda yaa

bunalım halleri olmaz mı . hiç çıkamadımki o durumdan.iki düşük yaşadım daha önce. onun için hep bi paranoya halindeyim.Rabbim banada hepimizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…