vee sizi daha cok bekletmeye gönlum el vermediii
işte buluşmadan bir karee.. (bende tek resim var zaten bol bol cekinmedik tadında oldu)
Eki Görüntüle 331563
ve 6 bucuk aydır eşim izin vermiyo die paylaşamadıgım güzel kzıım
Eki Görüntüle 331565 Eki Görüntüle 331564
petuş teyzesinin kızıma hediyesii
Eki Görüntüle 331566
bizden nefrazen ve petuşa birer hatıraa
Eki Görüntüle 331567
gelemeyen kızların elimizde kalan hediyeleri
Eki Görüntüle 331569 Eki Görüntüle 331568
veee kızımın yeni cicileri
Eki Görüntüle 331571 Eki Görüntüle 331572 Eki Görüntüle 331570
işte buluşmadan bir karee.. (bende tek resim var zaten bol bol cekinmedik tadında oldu)
Eki Görüntüle 331563
Eki Görüntüle 331566
Eki Görüntüle 331567
yav o da bi kerecik aradı ne bileyim mecali olmadığından böyle yaptığını, sağlıklıyken de farklı olmadığından ayırdına varamadımcanım tekrardan gecmiş olsun
adam karısını arıyoo imdatt die
gadın bi triplerde acmıyoo
ben sürekli ishalim zaten magvital sayesinde
cok cok iyi geldi gercekten sagolun teşekkürler size ve kk'ya..
kızlar bayıldım fotoya
DAHA FAZLA KİŞİ OLACAKTI O POZDA NE ŞİRİN OLURDU :)))
AMA SİZ YETMİŞSİNİZ TABİ..
BAŞKA YOK MU FOTO YAVRULAR?
BU ARADA MENZİL VE NEFRAZEN TM HAYAL ETTİĞİM GİBİ..
maşallah kuzuya, sanırım bir mart bebeği geliyoya kızlar bugün 29.haftama girdim ama cumartesi doktora gittik 32 haftalık dedi ya kafayı yicem sonunda bu ne yaa :44:
buna göre oğlum 1.800 gr olmuş 41 cm miş artık bütün olarak göremedim tek tek bu kafası bu bacakları kolları pipisi falan falan diye gösterdi veeee kafası aşağıda dedi midemin orda bacaklar vardıherşey yolunda bi problem yok dedi annesi yesiin onu ve koridorun sonunda doğumhane vardı benim doktor acilen gitmek zorunda kaldı bide baktık ki erkek bebek dünyaya geldi bende eşimde ilk kez başkasının da olsa doğumdan sonraki bebğin halini gördük eşim bu çok küçük yaaa diyor ne bekliyordun diyorum 10 kilo doğacak hali yok
bu arada tekrar tekrar diyet yapman lazım dedi yine yaffff bıktım artık tatlı,hamur işi yime diyoryarım saat yürü dedi ve 3 hafta sonra tekrar gitcem bu ay sadece 1,5 kilo almışım
kızlar ne kadar hızlı büyüyorlar geçen ay 850 gramdı şimdi 1.800
evet ya moralimi bozuyor benimdeama ama bende toplamda 13 kilo aldım çok alıyorsun diyor ya didim şurda 2 ay kaldı daha da almam dikkat ederim bencede martta gelicek bu sıpa çok tırsıyorum :18:
cnm kilom 77 boy 1.62 ben biraz fazla aldım kiloları cnm
Petucum mailden attigin resimler geldi.seni gorumceme benzettm.sevdigm birisidr kendisi merak etme.bu arada gobusun epey buyumus masallah tututu
petuş, menzil, nefrazen ne güsel buluşup güsel bi gün geçirmişsiniz:) fotoda çok güsel olmuş, merak edioduk :) üçünüze de maşallah bu arada bebişler anne havasını çok güsel yansıtmış :)
maşallah canım yaaw bebegineeya kızlar bugün 29.haftama girdim ama cumartesi doktora gittik 32 haftalık dedi ya kafayı yicem sonunda bu ne yaa :44:
buna göre oğlum 1.800 gr olmuş 41 cm miş artık bütün olarak göremedim tek tek bu kafası bu bacakları kolları pipisi falan falan diye gösterdi veeee kafası aşağıda dedi midemin orda bacaklar vardıherşey yolunda bi problem yok dedi annesi yesiin onu ve koridorun sonunda doğumhane vardı benim doktor acilen gitmek zorunda kaldı bide baktık ki erkek bebek dünyaya geldi bende eşimde ilk kez başkasının da olsa doğumdan sonraki bebğin halini gördük eşim bu çok küçük yaaa diyor ne bekliyordun diyorum 10 kilo doğacak hali yok
bu arada tekrar tekrar diyet yapman lazım dedi yine yaffff bıktım artık tatlı,hamur işi yime diyoryarım saat yürü dedi ve 3 hafta sonra tekrar gitcem bu ay sadece 1,5 kilo almışım
kızlar ne kadar hızlı büyüyorlar geçen ay 850 gramdı şimdi 1.800
Eki Görüntüle 331563
Eki Görüntüle 331566
Eki Görüntüle 331567
Bide ben neden 3 gündür sürekli ağlıyorum yaaaaaaaaa. sürekli eşimle tartışmak için bi bahanem var.Olmasada ben buluyorum bi yolunu.
canım gelip gecici bişi o bendede oluyor ole bole degil sonra birden geciyoo sonra gene geliyor bu hormonlardan çok kotu bişi yaaa
aynen öyle canım bebeğimi kötü etkilemektende korkuyorum.
sende bunalım halleri oluyormu peki canım ? ya insan zaten o yuzden cok uzuluyor bebegi etkilenecek diyee ne kadarda olsa hissediyorlar biz keyıfsız mutsuz sinirli yada stresli olduugmuzda yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?