bendende gelmediibenden daha gram böle bişi gelmediiiinormal mi acaba?
AYYY DİEYEMEDİM Bİ GÜNAYDIN...
günaydınlarrrr...
büyük istanbul buluşmasından bikaç minik kare de ben eklim...
Eki Görüntüle 331873 Eki Görüntüle 331872 Eki Görüntüle 331871 Eki Görüntüle 331874
bide şahsen bizzat artistik bi resmimi eklim durun
Eki Görüntüle 331875
Eki Görüntüle 331839 bebek arabamız
yok cnm burdaydımda...bi patlak vardı onu tıkamakla meşguldum:)))
benimde gögüslerden o sarı sıvı gelio ama elleşirsem gelio...öyle akma olmuo...gögsümün ucunda kuru kabuk gibi bişi olyo elimle pıt die vuryom ona sonra sarı sıvı gelio ama ben elleşmiom...
AYYY DİEYEMEDİM Bİ GÜNAYDIN...
günaydınlarrrr...
büyük istanbul buluşmasından bikaç minik kare de ben eklim...
Eki Görüntüle 331873 Eki Görüntüle 331872 Eki Görüntüle 331871 Eki Görüntüle 331874
bide şahsen bizzat artistik bi resmimi eklim durun
Eki Görüntüle 331875
şimdii bu bu forumda bu kadar kadın olurda bunlardan 3 ü buluşurda dedikodu olmazmıııı
petuş hazır görmüşken soruyum sana senin kalbin fln sıkışıyo mu kuzu benim bu aralr gögüs kafesim çok sıkışıyo sağ taraf da sol taraf da bazen nefes alamıycak gibi oluyom valla
petuş hazır görmüşken soruyum sana senin kalbin fln sıkışıyo mu kuzu benim bu aralr gögüs kafesim çok sıkışıyo sağ taraf da sol taraf da bazen nefes alamıycak gibi oluyom valla
sende bunalım halleri oluyormu peki canım ? ya insan zaten o yuzden cok uzuluyor bebegi etkilenecek diyee ne kadarda olsa hissediyorlar biz keyıfsız mutsuz sinirli yada stresli olduugmuzda yaa
bendede benzer şekilde oluyo aldığım nefesler yetersiz geliyoo sankiii, yetmiyooo... haftasonu dr gidince sorucam...
Minicikler ama herşeyleri para ama olsun canları sağolsun daha doğmadan herşey bebişe endeksli:))
evt ben artıkın kendime bişeye bakmıyom bileee
gözü aydın cnm arkadaşının..ismiyle bin yaşasın minnoş...tabisidee oluurrr,ohh canınız sağolsunya buarada bende plakalara gelemedimmmm dün bi aradaşım doğum yapmış,daha 15 günü vardı doktoragöre.kızı oldu adı İPEK :) adaşımmmm nassı bencilce seviniyommm yaaa
cnm onu internette okudum...bebekler büyüdükçe organlara doğru baskı yapıomuş...bendede benzer şekilde oluyo aldığım nefesler yetersiz geliyoo sankiii, yetmiyooo... haftasonu dr gidince sorucam...
ayy ben sizi yerim yaa yerim...
göbiklerden sıyrılıp komple deşifre ettiniz kendinizi yanee..
maşallah diyorum hepinize.. çok çok çok güzelsiniz..
Bu çok güzelmiş, kaça nereden aldın canım öğrenebilir miyim?
Bu arada cumartesi kontrolümüz vardı, 950 gr. olmuşuz her şeyimiz yolunda çok şükür
Fakat geçen hafta daha çok göbeğimi hoplatıyordu bu hafta sanki hareketleri daha yavaş. Neden acaba?
30.hafta bir dahaki randevum, o zaman normal pozisyonuna girmiş olması gerekiyor dedi doktor bana biraz erken değil mi sizce?
Bu arada bugün tatilimin ilk günü, herkese iyi haftalar
evet ya bende.direk bebek mağazalarına giriyorum.
kızlar bu arada cmt günü 100 mg'lık şeker yüklemesi oldum.3 saat yattım hastanede..kendimi çok kötü hissettim.zor oluyor 100 mg'lık yükleme..sonuçlarım bugün çıkacak.inşallah iyi çıkar sonuçlarım.
yoqqq.....benim uzun süredir uykusuzluk dışında hiçbir şikayetim yok çok şükür..
O dediğin bi tek akşamları yemekten sonra yatınca oluo...ondada mide dolu bebetde yukarı ittirince kendini ciğerlerim tam dolmuo havayla, ondan zor nefes alıom...nedeni belli yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?