2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

petuş hazır görmüşken soruyum sana senin kalbin fln sıkışıyo mu kuzu benim bu aralr gögüs kafesim çok sıkışıyo sağ taraf da sol taraf da bazen nefes alamıycak gibi oluyom valla

şimdii bu bu forumda bu kadar kadın olurda bunlardan 3 ü buluşurda dedikodu olmazmıııı

tabisidee oluurrr,ohh canınız sağolsun ya buarada bende plakalara gelemedimmmm dün bi aradaşım doğum yapmış,daha 15 günü vardı doktoragöre.kızı oldu adı İPEK :) adaşımmmm nassı bencilce seviniyommm yaaa

petuş hazır görmüşken soruyum sana senin kalbin fln sıkışıyo mu kuzu benim bu aralr gögüs kafesim çok sıkışıyo sağ taraf da sol taraf da bazen nefes alamıycak gibi oluyom valla

yoqqq.....benim uzun süredir uykusuzluk dışında hiçbir şikayetim yok çok şükür..
o dediğin bi tek akşamları yemekten sonra yatınca oluo...ondada mide dolu bebetde yukarı ittirince kendini ciğerlerim tam dolmuo havayla, ondan zor nefes alıom...nedeni belli yani...

siirte olan olsada bnde bulussaydım .... gercekten ama kk dan tanıstıgım iki kişyle bulustm bnde simdiye kadar ve insan yıllladrt tanıyo gibi oluyo hiç yeni görmüş gibi degil bn iki arkadas kazandım.. yazın insallh bebişlerle ist bulusması yaparsanz bnde geliriöm

bendede benzer şekilde oluyo aldığım nefesler yetersiz geliyoo sankiii, yetmiyooo... haftasonu dr gidince sorucam...

ayy ben sizi yerim yaa yerim...
göbiklerden sıyrılıp komple deşifre ettiniz kendinizi yanee..
maşallah diyorum hepinize.. çok çok çok güzelsiniz..

sende bunalım halleri oluyormu peki canım ? ya insan zaten o yuzden cok uzuluyor bebegi etkilenecek diyee ne kadarda olsa hissediyorlar biz keyıfsız mutsuz sinirli yada stresli olduugmuzda yaa

bak ya günler geçti hala bunalımdan bahsediyolar ya ne bunalımı ya güselim ciddi bişiy varsa psikolog fln git bak ihmale gelmez haa

Minicikler ama herşeyleri para ama olsun canları sağolsun daha doğmadan herşey bebişe endeksli:))

bendede benzer şekilde oluyo aldığım nefesler yetersiz geliyoo sankiii, yetmiyooo... haftasonu dr gidince sorucam...

ayyy gün geçtikçe zorlancam sanırım yaaa bak yine batıyo sağ tarafım şu an bıçak gibi doktor bunlar iyi günlerin daha bel ağrıları fln başlayacak daha çok dedi bir haftada 350 gr alcakmışş

evt ben artıkın kendime bişeye bakmıyom bileee

evet ya bende.direk bebek mağazalarına giriyorum.

kızlar bu arada cmt günü 100 mg'lık şeker yüklemesi oldum.3 saat yattım hastanede..kendimi çok kötü hissettim.zor oluyor 100 mg'lık yükleme..sonuçlarım bugün çıkacak.inşallah iyi çıkar sonuçlarım.

gözü aydın cnm arkadaşının..ismiyle bin yaşasın minnoş...
cnm onu internette okudum...bebekler büyüdükçe organlara doğru baskı yapıomuş...
akciğerlerimizi yukarı doğru ittiriyolarmış..
bu nedenle nefes alırken akciğerlerim tam hava ile dolamıyormuş...
bundan ötürüde aldığımız nefes yetmiomuş...
ayy ben sizi yerim yaa yerim...
göbiklerden sıyrılıp komple deşifre ettiniz kendinizi yanee..
maşallah diyorum hepinize.. çok çok çok güzelsiniz..

gizli saklı yoqqqqq bisde

Canım kemeraltında Barışbebe'den aldık. 800 lira 8'e böldüler karta.

Maaşallah benimki de 27+2 de 1050 gr dı. Benim de bazen çok hareketli bazen daha sakin değişiyor. Uyuyorlarmış zaten. Doğum kanalına ne zaman girecek ben de merak ediyorum.Şimdi 28+4 üz.
Öğretmen misin sen de ?

kıslar şimdi doktorumu aradım doğum iznimi sat a göre yazıyoruz dedi

inşallah iyi çıkar kuzuuu

günaydıııınnn fıstıklarrrr :)
dün her ne kadar oturmuş olsamda akşama kadar epeeeyy yorulmusum
yeni uyandımm yuzumu yıkadım koştum kollarınıza

aman aman maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…