2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bizim babamız bi isim daha bulmuş ÖZÜM sizce nasıll.. veyada ÖZÜM SİMAY diyorr.. . hemen size sormak fikir almak için akşama konuşuruz dedimmm

Petunyacım normalde kumsalı biliyorum evet pat pat soluyor ama pat pat soyleyip usturuplu soylemek farklı bide agzına geleni yazmak başka dusunmeden lafın nereye gidecegini ve bazı yaptıgı yorumlar kendinde olmayan bişi ise eğer konuşulmaya değer görmemesini yanlış buluyorum... Ve dedigin gibi çapın geniş gibi cümle kullanmasıda yanlış.. Haksızmıyım peki ? şimdi sen burda kendi bunalımından bahset veya x biri bahsederken ona yardımcı destek olmak adına cvp ver bende çıkıp aa halamı bunalımdan bahsediyorsunuz ne bunalımı guzelim ya bi psikologa falan git dedigimde sen nasıl yorumlarsın bunu?

bizim babamız bi isim daha bulmuş ÖZÜM sizce nasıll.. veyada ÖZÜM SİMAY diyorr.. . hemen size sormak fikir almak için akşama konuşuruz dedimmm

şimcik söylüom...
özüm ve özümden ismi çok güzel ve manalı bi isim bence...
özüm çok güzel olur ama özüm simay demek birlikte zor gibi geldi bana...özüm tek daha güzel...illa bi 2. isim konulcaksa özümden sonraki daha kısa olmalı sanki:44::44:
sonram bide şu boyutu var..iş hayatınca mesela yöneticisi dicekki özümcüm gel bi bakim...zor söylemesi..bankaya gidcek özüm hanım diycekler yine zor..
simay daha kolay bunların yanında...
ama man olarak çok güzel... kaldıki bir baba düşününki kızına özüm ismini düşünebilyo o kısmı çok güzel....
sonuç ne bilmom ama bunları düşündüm ben pariscim

yok kuzu bak depresyon ihmale gelmez cidden bişiy varsa eğer ben eskiden b yaşadım sonra hastanelik oldum onun için diyorum bencil olsam hiç yazmazdım o zaman ilaç milaç kullandık ama sen kullanmazsın da cidden varsa işiy hiç ihmale gelmez sinsi ilerler

ikinci yorumumu okumadın sanırım petuş yalnız çekindiğinin altınııı

özüm simay çok hoş duruyor

Çok degişik geliyo kulağa ama sanki simay daha havalı..

ayyyy kaldımmı şimdi aradaa
tam simaya karar veriyoruz bizim herif gidiyo bi isim daha buluyo aklımı karıştırıyo yaf

petuşum çoook güzel izah etmişsin vallaa.. dediğin gibi anlam olarak özüm güzel ama bide bunun ilerisi var... şimdi kalkarlar okulda benim kızıma ÜZÜM diye dalga geçerlerse göreve gelir gelmez çantasını yere atar bi hışımla odasına koşup ağlar kızımmm... bunlarıda düşünmek lazımmm

heheheee anne yüreği dayanamıyo şimdiden neleri düşünüyo görüyomusun ama tabii uzun vadeli düşünmek lazım sadece şimdiyi değill

kumsalcım bu hamilelikten kaynaklı bi durum herkes yaşamayabiliyor.. normal zamanlarda yaşanan depresyon degil .. sen şuan yaşamadıgın için belkide daha önceki yaşadıgın depresyonla bagdaştırıyorsun bunu emin ol bnm gibi olanda bi sürü insan var bu hamilelik sendromu sadece ilk yazında da böyle anlaşılır cvp verseydin bnm de cevabım elbet farklı olurdu.. neyse saol genede uyarın için ...

heheheee anne yüreği dayanamıyo şimdiden neleri düşünüyo görüyomusun ama tabii uzun vadeli düşünmek lazım sadece şimdiyi değill

valla canım yaa... hemen bu tarz şeyler geliyo aklıma.. birazda benim kız asi olacakmış gibi geliyo nedenseee

diğer sayfada yazığımı oku anlarsın ne demek istediğimi hala bunu konuşuyo derken konuşmak önemlil değil sayfalar yazılıyo her gün burda senin ve bebğin ruh durumunun hala iyi olmaması beni üzdüğü için söyledim ama yanlış anlaşıldı anlaşılan aslında normal hayatımda ben çok kez susarım yanlış anlaşılmasın die ama burda herks birbirine açık konuşuyo die rahat konuşuyom yoksa başka konular beni ilgilendirse de ilgilendirmese de konuşulcak tabii
yanlış anlaşıldım ama bundan sonra daha az ve dikkatli yascamm

sağolun kızlar ben o zaman çıkarıp atıyom o pedi.rüyamda deniz akkayanın kızını emziriyodum.ne alakaysa

valla canım yaa... hemen bu tarz şeyler geliyo aklıma.. birazda benim kız asi olacakmış gibi geliyo nedenseee

ben babasının koyduğu ismi beğenmedim ama çok diretiyo ya napcaksak ben inatçıyımdır ama bu konuda o galip gelcek sanırım yanına bilen isim ekletmiyo omaaaz diyerek bakalım mecbur koycaz ama kızım zorluk çekmese barii

kusura bakam kuzu zaten hassasken bi anda çıkmış ağzımdan ama sen diğer açıklamamı da oku doktoruna da danış belki o bişiyler tavsiye eder çikolata mutluluk hormanu salgılatır sonra açık havada yüryüş iyi gelir bir dee melissa ve yasemin çayları sakinleştirici ve rahatlatıcı etki oluşturur aklında bulunsun belki biraz olsun rahatlarsın acil rahatlaman lazım ama senin ve kuzunun iyiliği için
en yakın zamanda rahatlayıp mupmutlu günlerre dönmen dileğiyle

ay yazdıklarım araya sıkışmış menzill boşa alıntı yapmış dime

yok yok gördum yazdıklarınıı
biz insanlar severken neden bu kadar sadist dusuncelere kapılıyoruzz
o parmakları cıt cıt kırasım geldii ama sevgimden
bak seninde ısırasın gelmiş ayyyhhh resmi görunce deli olcaktım cok tatlııı cooookkkkk

özmüm ve simay ne demkmiş acaba aslında ikisi de kulağa çokk hoş geliyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…