bizim babamız bi isim daha bulmuş ÖZÜM sizce nasıll.. veyada ÖZÜM SİMAY diyorr.. . hemen size sormak fikir almak için akşama konuşuruz dedimmm
biraz önce banada çapın ne kadar büyük dedi:))) görmemezlikten geldim ama kumsalcım biraz fazla pat pat söylüosun sanırım herşeyi... yani bunu kaldırabilen var kaldıramayan var ki hepimizin bu dönemde + hassasız...kaldıramayan çoğunlukta....bazen dalga geçiyoruz birbirimizle laf sokuyoruz falan ama kimse birbirine ikaz gereği duymadı bugüne kadarda sende tıkanıyoruz sanırım bazen...:44::44::44::44:
aaa olurmu hiç öyle...
ben şimdi baktım grup üyesisin...başka bi sorun vardır cnm
bizim babamız bi isim daha bulmuş ÖZÜM sizce nasıll.. veyada ÖZÜM SİMAY diyorr.. . hemen size sormak fikir almak için akşama konuşuruz dedimmm
KUMSAL burası herşeyin konuşuldugu paylaşıldığı bir portal senin ağrılarından kilolarından defalarca bahsetmen normalde bizim neden bunalımdan duysusal değişikliklerimizden bahsetmemiz mi anormal geliyor sana ? bi arkadaş yazmış ben de ona cvp vermek adına sordum (( hem niye açıklama yapıyorsam ))... Sende duygusal çalkantılar olmayabilir ama buna psikoloğa falan git diyerk cvp vermen de çok bencilce
biraz önce banada çapın ne kadar büyük dedi:))) görmemezlikten geldim ama kumsalcım biraz fazla pat pat söylüosun sanırım herşeyi... yani bunu kaldırabilen var kaldıramayan var ki hepimizin bu dönemde + hassasız...kaldıramayan çoğunlukta....bazen dalga geçiyoruz birbirimizle laf sokuyoruz falan ama kimse birbirine ikaz gereği duymadı bugüne kadarda sende tıkanıyoruz sanırım bazen...:44::44::44::44:
aaa olurmu hiç öyle...
ben şimdi baktım grup üyesisin...başka bi sorun vardır cnm
özüm simay çok hoş duruyor
Çok degişik geliyo kulağa ama sanki simay daha havalı..
şimcik söylüom...
özüm ve özümden ismi çok güzel ve manalı bi isim bence...
özüm çok güzel olur ama özüm simay demek birlikte zor gibi geldi bana...özüm tek daha güzel...illa bi 2. isim konulcaksa özümden sonraki daha kısa olmalı sanki:44::44:
sonram bide şu boyutu var..iş hayatınca mesela yöneticisi dicekki özümcüm gel bi bakim...zor söylemesi..bankaya gidcek özüm hanım diycekler yine zor..
simay daha kolay bunların yanında...
ama man olarak çok güzel...kaldıki bir baba düşününki kızına özüm ismini düşünebilyo o kısmı çok güzel....
sonuç ne bilmom ama bunları düşündüm ben pariscim
ayyyy kaldımmı şimdi aradaa
tam simaya karar veriyoruz bizim herif gidiyo bi isim daha buluyo aklımı karıştırıyo yaf
petuşum çoook güzel izah etmişsin vallaa.. dediğin gibi anlam olarak özüm güzel ama bide bunun ilerisi var... şimdi kalkarlar okulda benim kızıma ÜZÜM diye dalga geçerlerse göreve gelir gelmez çantasını yere atar bi hışımla odasına koşup ağlar kızımmm... bunlarıda düşünmek lazımmm
yok kuzu bak depresyon ihmale gelmez cidden bişiy varsa eğer ben eskiden b yaşadım sonra hastanelik oldum onun için diyorum bencil olsam hiç yazmazdım o zaman ilaç milaç kullandık ama sen kullanmazsın da cidden varsa işiy hiç ihmale gelmez sinsi ilerler
pariiiisss bur esim cok güzeellll paylaşmam lazııımmmmmm
bayıldımmmmm yaaaa :))
ayyy dimiiiii menzill harikaaaa
parmaklara bak boğum boğummm yicen ısırcan o parmaklarııı
yazın bide terlik giydircen süslü püslü bişi tıkır tıkır yürücek
sonra babalarıda peşlerinden koşacak
Eki Görüntüle 331966
heheheee anne yüreği dayanamıyo şimdiden neleri düşünüyo görüyomusun ama tabii uzun vadeli düşünmek lazım sadece şimdiyi değill
Petunyacım normalde kumsalı biliyorum evet pat pat soluyor ama pat pat soyleyip usturuplu soylemek farklı bide agzına geleni yazmak başka dusunmeden lafın nereye gidecegini ve bazı yaptıgı yorumlar kendinde olmayan bişi ise eğer konuşulmaya değer görmemesini yanlış buluyorum... Ve dedigin gibi çapın geniş gibi cümle kullanmasıda yanlış.. Haksızmıyım peki ? şimdi sen burda kendi bunalımından bahset veya x biri bahsederken ona yardımcı destek olmak adına cvp ver bende çıkıp aa halamı bunalımdan bahsediyorsunuz ne bunalımı guzelim ya bi psikologa falan git dedigimde sen nasıl yorumlarsın bunu?
valla canım yaa... hemen bu tarz şeyler geliyo aklıma.. birazda benim kız asi olacakmış gibi geliyo nedenseee
kumsalcım bu hamilelikten kaynaklı bi durum herkes yaşamayabiliyor.. normal zamanlarda yaşanan depresyon degil .. sen şuan yaşamadıgın için belkide daha önceki yaşadıgın depresyonla bagdaştırıyorsun bunu emin ol bnm gibi olanda bi sürü insan var bu hamilelik sendromu sadece ilk yazında da böyle anlaşılır cvp verseydin bnm de cevabım elbet farklı olurdu.. neyse saol genede uyarın için ...
AYYY DİEYEMEDİM Bİ GÜNAYDIN...
günaydınlarrrr...
büyük istanbul buluşmasından bikaç minik kare de ben eklim...
Eki Görüntüle 331873 Eki Görüntüle 331872 Eki Görüntüle 331871 Eki Görüntüle 331874
bide şahsen bizzat artistik bi resmimi eklim durun
Eki Görüntüle 331875
ay yazdıklarım araya sıkışmış menzill boşa alıntı yapmış dime
ayyyy kaldımmı şimdi aradaa
tam simaya karar veriyoruz bizim herif gidiyo bi isim daha buluyo aklımı karıştırıyo yaf
petuşum çoook güzel izah etmişsin vallaa.. dediğin gibi anlam olarak özüm güzel ama bide bunun ilerisi var... şimdi kalkarlar okulda benim kızıma ÜZÜM diye dalga geçerlerse göreve gelir gelmez çantasını yere atar bi hışımla odasına koşup ağlar kızımmm... bunlarıda düşünmek lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?