sen neden yatıyosun pares geçmiş olsun canımçok sekersiniz .....keske yatak sorunum olmasaydida bende gelebilseydim....
çok sekersiniz .....keske yatak sorunum olmasaydida bende gelebilseydim....
ben geldim yine...
bizde hala kızımıza bir isim bulamadık. benim beğendiğimi babası beğenmiyo, onun beğendiğini ben. geçen gün kayınvalidem diyoki bana babası değil mi koysun adını bırakda..bende dedimki ben neyi oluyorum peki... işte sende koyda ortak bir karar verin dedi bu seferde...o gün delirdim resmen eve gelince eşime carladım tabi..isim konusunu kapadık biz.kimsenin yanında konuşmuyoruz.birlikte karar vericez ismi bu diycez herkesede..
bazen kıyamam edemem diyorum ama bazende yok yok ısırırım diyorumm..yok yok gördum yazdıklarınıı
biz insanlar severken neden bu kadar sadist dusuncelere kapılıyoruzz
o parmakları cıt cıt kırasım geldii ama sevgimden
bak seninde ısırasın gelmişayyyhhh resmi görunce deli olcaktım cok tatlııı cooookkkkk
özmüm ve simay ne demkmiş acaba aslında ikisi de kulağa çokk hoş geliyo ama
diğer sayfada yazığımı oku anlarsın ne demek istediğimi hala bunu konuşuyo derken konuşmak önemlil değil sayfalar yazılıyo her gün burda senin ve bebğin ruh durumunun hala iyi olmaması beni üzdüğü için söyledim ama yanlış anlaşıldı anlaşılan aslında normal hayatımda ben çok kez susarım yanlış anlaşılmasın die ama burda herks birbirine açık konuşuyo die rahat konuşuyom yoksa başka konular beni ilgilendirse de ilgilendirmese de konuşulcak tabii
yanlış anlaşıldım ama bundan sonra daha az ve dikkatli yascamm
sen neden yatıyosun pares geçmiş olsun canım
bence de aranızda konuşun hem de k.validen için kısma be adama napsın anasının suçunu o mu çeksin yassık beee
bazen kıyamam edemem diyorum ama bazende yok yok ısırırım diyorumm..
normalde çocukları hırpalamadan seven biriyim.
kendi yavrumu şimdi doğunca sanki ısırarak haşin sevecekmişim gibi geliyo
özüm :Canım, Bir Tanem;
Kardeş Gibi Sevilen, Dost, Arkadaş
simay :Gümüşten ay, gümüş gibi parlak ay.
diye yazıyor nette canım
bi sor tatlım bakalım rapor için ne diyecekk doktorunn. geç kalma yanmasın bu sefer raporunn
birde niye okadar büyük çıkmışkii. 3 hafta kadar büyük dimi... doktorun normal dedimi canım..32. haftada gözükmesine
oyy maşallah minik kelebeğee tosuncuk yerim ben onu.benimde minik kızım bu kadar olmuşutr belkii. cmtesiyi iple çekiyorum
kumsal bak ben orada ne yazmısım ben orada birine soru sormusum dikkatlice okudunmu sen ? Çünkü ağlamaklı haller bunalım bndede oluyor zaman zaman oldugundada burda paylasıyorum ama biliyorumki bu hamilelikten oturu cunku daha once gayet saglıklı psikolojik olarak hatta aglamayan bi tiptim .. sen kendini ozaman yanlış ifade ediyorsun bi kestirip ne bunalımı guzelim yaa bi git psikologa diye cvp vermek var bide suanki gibi karsındakin icin endişelendigini belirtme şeklinde cvp vermek var.. Her zaman herşeyi pat pat soylemek yeterince açıklayıcı olmuyor ben burada birine cvp verirken yada yorum yaparken 10 kere dusunup 1 kere yazıyorum cunku herkes ıcın hassas bir donem bende dahıl olmak uzere şakalaşmak farklı her zaman şaka kaldırırım ama her şeyin bi dozu vardır neyse sonuc olarak sen kendini iyi ifade edemiyorsun yazılarla ....Elbette herkes burada herşeyini paylaşıyor açık açık ve bizlerde eğer bilgimiz varsa yada ona benzer seyler yasamıssak yorum yapıyoruz arkadaslarımızı rahatlatmak adına paylasmak adına acık konusmak farklı acık konuscam derken karsındakını kırmak farklı umarım anlatabildim neden tepki verdigimi sana...
ama onun annesio da diyebilir anne biz birlikte karar vericez diye.. hiç birşey demedi annesi öle deyince sadece güldü..
kusura bakam kuzu zaten hassasken bi anda çıkmış ağzımdan ama sen diğer açıklamamı da oku doktoruna da danış belki o bişiyler tavsiye eder çikolata mutluluk hormanu salgılatır sonra açık havada yüryüş iyi gelir bir dee melissa ve yasemin çayları sakinleştirici ve rahatlatıcı etki oluşturur aklında bulunsun belki biraz olsun rahatlarsın acil rahatlaman lazım ama senin ve kuzunun iyiliği için
en yakın zamanda rahatlayıp mupmutlu günlerre dönmen dileğiyle
Mevzuata göre hamilelerde iş görmezlik bebeğin normal tarihine göre veriliyor yani sata göre verilecek bebeğin önden gitmesi önden gittiği hafta kadar erken doğacağı anlamına gelmiyor kızlar ama kilolıu bebk olursa muhtemelen sezeryan olacağından 38 haftada alınıyor.
bu arada ben dun akşam bakmıştım buraya bebğinin 3 hafta önden gittiğini şimdi farkettim gerçekten baya öndeymiş.. .ama doktorun normal dediyse sorun yoktur bana da ölçüm yapan doktor 2-3 hafta önden yada geriden gelmenin sorun olmadığını söylemişti
canım elbette danışdım danışmaz olmazmıyım adamın bana ilk dedigi şey senin yaşadıgın bişi deil ben bilirimki 9 ay boyunca gece gunduz ağlayan hamile hastalarımı bunlar çok normal herkes yaşamasada bazı hamile bayanlarda goruluyor.. şuan o psikolojide degilim zaten gayet mutluyum... zaten oradaki yazımdada bende nunalımdayım demedim sadece sureklı aglıyorum diyen bi arkadasa sordum bunalım halleri oluyormu diye bende yasadıgım icin ogrenmek ıstedim. ki o arkadasında bunalımda olması sureklı aglaması panık olması cok normalmıs 2 defa dusuk yapmıs konu bu ...
merhaba bayanlar nasılsınız görüşmeyeli geçmişe bakamadım malesef
eee kolay değil 4 günlük geçmiş okumak
misafirleirm geldi 4 gün gezdirdim ama öldüm
yürümek ne zor geldi bana ya
bugünde iş başı malum
bebişim pek bir hareketli
doktora gidemedim onu göremedim huzursuzum
dün kız kardeşim bir sürü kıyafet getirmiş oğlumunda eskileri var biz kıyafet kısmını hallettik
beşik için de mobilya almaya karar verdim
ve aramaya başlıyacağım
artık çarşı pazar gezemeyeceğimden netten sipariş vermeyi düşünüyorum
ah inşallah canım ya hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğumlar hepimize.ben de iyi yönden bakmaya çalışıyom şimdi yatıyoruz ya bebek geldikten sonra yatamıcaz nasıl olsaaynı dertten muzdaribiz canım hepimiz
ama bana cok iyi geldi dunku gun kafam erken dogumda rahim boyunda falan degildi cok sukur
bide ben druma demiştim ki kartalda evimiz var gidip orda kalmak istiyorum gunu birlik olursa git demişti
gunu birlik kartala z.burnundan gitmek epey yorucu olcaktı dun yurumedim taksiyle gittim geldim hep oturdum
yoruldugum yerde 2. sandalyeye uzattım ayaklarımı
kızlar Rabbimizin izniyle 3ümüzde zamanında catır catır dogurucaz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?