2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben geldim yine...
bizde hala kızımıza bir isim bulamadık. benim beğendiğimi babası beğenmiyo, onun beğendiğini ben. geçen gün kayınvalidem diyoki bana babası değil mi koysun adını bırakda..bende dedimki ben neyi oluyorum peki... işte sende koyda ortak bir karar verin dedi bu seferde...o gün delirdim resmen eve gelince eşime carladım tabi..isim konusunu kapadık biz.kimsenin yanında konuşmuyoruz.birlikte karar vericez ismi bu diycez herkesede..

bence de aranızda konuşun hem de k.validen için kısma be adama napsın anasının suçunu o mu çeksin yassık beee

bazen kıyamam edemem diyorum ama bazende yok yok ısırırım diyorumm..
normalde çocukları hırpalamadan seven biriyim.
kendi yavrumu şimdi doğunca sanki ısırarak haşin sevecekmişim gibi geliyo

özmüm ve simay ne demkmiş acaba aslında ikisi de kulağa çokk hoş geliyo ama

özüm :Canım, Bir Tanem;
Kardeş Gibi Sevilen, Dost, Arkadaş

simay :Gümüşten ay, gümüş gibi parlak ay.

diye yazıyor nette canım

kumsal bak ben orada ne yazmısım ben orada birine soru sormusum dikkatlice okudunmu sen ? Çünkü ağlamaklı haller bunalım bndede oluyor zaman zaman oldugundada burda paylasıyorum ama biliyorumki bu hamilelikten oturu cunku daha once gayet saglıklı psikolojik olarak hatta aglamayan bi tiptim .. sen kendini ozaman yanlış ifade ediyorsun bi kestirip ne bunalımı guzelim yaa bi git psikologa diye cvp vermek var bide suanki gibi karsındakin icin endişelendigini belirtme şeklinde cvp vermek var.. Her zaman herşeyi pat pat soylemek yeterince açıklayıcı olmuyor ben burada birine cvp verirken yada yorum yaparken 10 kere dusunup 1 kere yazıyorum cunku herkes ıcın hassas bir donem bende dahıl olmak uzere şakalaşmak farklı her zaman şaka kaldırırım ama her şeyin bi dozu vardır neyse sonuc olarak sen kendini iyi ifade edemiyorsun yazılarla ....Elbette herkes burada herşeyini paylaşıyor açık açık ve bizlerde eğer bilgimiz varsa yada ona benzer seyler yasamıssak yorum yapıyoruz arkadaslarımızı rahatlatmak adına paylasmak adına acık konusmak farklı acık konuscam derken karsındakını kırmak farklı umarım anlatabildim neden tepki verdigimi sana...

sen neden yatıyosun pares geçmiş olsun canım

aynı dertten muzdaribiz canım hepimiz
ama bana cok iyi geldi dunku gun kafam erken dogumda rahim boyunda falan degildi cok sukur
bide ben druma demiştim ki kartalda evimiz var gidip orda kalmak istiyorum gunu birlik olursa git demişti
gunu birlik kartala z.burnundan gitmek epey yorucu olcaktı dun yurumedim taksiyle gittim geldim hep oturdum
yoruldugum yerde 2. sandalyeye uzattım ayaklarımı
kızlar Rabbimizin izniyle 3ümüzde zamanında catır catır dogurucaz inşallahh

pek güseller ya ne güsel babanız modern isimler sunmuş size

Mevzuata göre hamilelerde iş görmezlik bebeğin normal tarihine göre veriliyor yani sata göre verilecek bebeğin önden gitmesi önden gittiği hafta kadar erken doğacağı anlamına gelmiyor kızlar ama kilolıu bebk olursa muhtemelen sezeryan olacağından 38 haftada alınıyor.

bu arada ben dun akşam bakmıştım buraya bebğinin 3 hafta önden gittiğini şimdi farkettim gerçekten baya öndeymiş.. .ama doktorun normal dediyse sorun yoktur bana da ölçüm yapan doktor 2-3 hafta önden yada geriden gelmenin sorun olmadığını söylemişti

ben öncesini okumadım sadece yazdığını oukdum ama haklısın

merhaba bayanlar nasılsınız görüşmeyeli geçmişe bakamadım malesef
eee kolay değil 4 günlük geçmiş okumak

misafirleirm geldi 4 gün gezdirdim ama öldüm
yürümek ne zor geldi bana ya
bugünde iş başı malum

bebişim pek bir hareketli
doktora gidemedim onu göremedim huzursuzum

dün kız kardeşim bir sürü kıyafet getirmiş oğlumunda eskileri var biz kıyafet kısmını hallettik
beşik için de mobilya almaya karar verdim
ve aramaya başlıyacağım
artık çarşı pazar gezemeyeceğimden netten sipariş vermeyi düşünüyorum

ama onun annesi o da diyebilir anne biz birlikte karar vericez diye.. hiç birşey demedi annesi öle deyince sadece güldü..

bizimki hiçbişiycik demez ailesine haklı bulmasa da susar ben öyle değilimdir ama tabii insandan insana aileden aileye de fark var geçiştirmiş bak işte onaylamamış gülmüş sadece boşver böyle düşün

Kızlar dünkü buluşmanıza çok sevindim dilerim yeniden yapılırsa ona katılabilirim.Çok arzu etmeme ragmen aksilikler oldu gelemedimNasip olmadı napalım. Bu arada benim dr doğum şeklini bana hala söylemedi en son ki konuşmamızda artık 3 haftada bir görüşelim son buluşmamızda planlarımız şeklillenir dedi..................???28+3 oldum aslında normal yada sez. için fikir vermesi gerekmezmiydi???

canım elbette danışdım danışmaz olmazmıyım adamın bana ilk dedigi şey senin yaşadıgın bişi deil ben bilirimki 9 ay boyunca gece gunduz ağlayan hamile hastalarımı bunlar çok normal herkes yaşamasada bazı hamile bayanlarda goruluyor.. şuan o psikolojide degilim zaten gayet mutluyum... zaten oradaki yazımdada bende nunalımdayım demedim sadece sureklı aglıyorum diyen bi arkadasa sordum bunalım halleri oluyormu diye bende yasadıgım icin ogrenmek ıstedim. ki o arkadasında bunalımda olması sureklı aglaması panık olması cok normalmıs 2 defa dusuk yapmıs konu bu ...

evt aynen öyle benim bi ara 1 hafat önde gitti şimdi 3 gün geride göründü o her ultrasonda değişiyo ama çok bariz değişimler olursa o sıkıntı doktor bana da sata göre rapor verilcek dedi seni hazır yakalamışken soruyum nefes almada zorlanıyomusun kalpte fln srn oluyo mu benim bıçak gibi saplanıyo

annaaam 9 ayy kadının ve bebeğinin halini düşünemiyom çok zor beee
aman aman mutlu ol da ne güsel atlatmışsın
diğer arkadaşa da şifalar dileyelim şayet burdaysa

ne güsel en azından kıyafet masrafı olmamış ben de netten aldım karyolamı gittigidiyordan orda her bütçeye göre var bak istersen ben biraz ucuz yollu aldım sonra çocuk odası alcam die ama herkese göre satılıyo

buluşma harika geçmişe benziyor çok tatlı çıkmışsınız

malesef rapor sata göre veriliyor
ama 31. haftada alabilsek bile yeter 1 hafta 1 haftadır değil mi

ah inşallah canım ya hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğumlar hepimize.ben de iyi yönden bakmaya çalışıyom şimdi yatıyoruz ya bebek geldikten sonra yatamıcaz nasıl olsa
keyfini çıkaralım önceden üzülüyodum ama ya yaza denk gelseydi allahtan hastanede değiliz evdeyiz oraları mesken tutmuş onca insan varken çok şükür gene halimize.kızlar bi de ben normal doğumdan çok korkuyom daha erken gerçi ama ne biliyim dr. daha sağlıklı diyo ama korku işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…