2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yok canım bende öyle sorunlar yok şimdiye kadar 8-8,5 kg aldım kilo nefeste önemli çünkü hem bebek ciğerlere baskı yapıyor hemde kilo artışı da etkiliyor. fiziksel olarak cok sağlıklıyım maşallah. suan raporluyum ama ev işlerimi kendim yapıyorum cek süpür hareketlerimi kısıtlamıyorum hareket iyidir.

benim bebeğim hep geriden geliyor 3gün 4 gün suan ölçümlerde 3 gün önde cıkıyor aslında bu bebğin duruşuna ve cihazlara göre dediğin gibi değişebiliyor hatta ben doktora neden böyle bu cocuk ıstıkrarsız demiştim:)))) yok öyle bişey bu tarz farklılıkların önemi bile yok demişti..
sağlıkla zamanında doğsunlar inşallahh..

ben de çok almadım ama en çok otururken baskı oluyo ya ev işi fln ben de yapıyom ama oturunca fena oluyo
sen kemiklerini hissediyomusun peki dışardan resmen batıyo bi dee vurunca tekme mi yumruk mu olduğunu anlıyomusun anlaşılır dio nette ama ben anlamıyom ya kemik hissediyom sdece

tatlım kac haftalıksın sen tickerin yok
bide canım dr bana premuture bi bebek olursa onaylamıyoruz normal dogumu dedi
yani erken dogumda bebekler kaldıramıyomus dogum sancılarınıı kaldıramaz dedi
erken gelirse kızçem sezeryan olucam sanırım ama zamanında olursada epidural dusunuyorum
su an sadece dusunuyorum annem de ona karsıı herkes yok felc oluyo
bel agrısı oluyo gecmeyen bas agrısı yapıyo falan demişler oolmaz olmaz deyip duruyo
napcam bilmem şimdilik beklemedeyizz :)

sende mi yatanlardan geçmişler olsun sen çalışıyomuydun peki çalışıyosan nassı ayarladın izni

tatlım kac haftalıksın sen tickerin yok
bide canım dr bana premuture bi bebek olursa onaylamıyoruz normal dogumu dedi
yani erken dogumda bebekler kaldıramıyomus dogum sancılarınıı kaldıramaz dedi
erken gelirse kızçem sezeryan olucam sanırım ama zamanında olursada epidural dusunuyorum
su an sadece dusunuyorum annem de ona karsıı herkes yok felc oluyo
bel agrısı oluyo gecmeyen bas agrısı yapıyo falan demişler oolmaz olmaz deyip duruyo
napcam bilmem şimdilik beklemedeyizz :)

istikrarsız mı.
ay çok güldüm ben buna.. rezil oldum iş yerinde..önüp dönüp baktı herkes bana

buluşma harika geçmişe benziyor çok tatlı çıkmışsınız

malesef rapor sata göre veriliyor
ama 31. haftada alabilsek bile yeter 1 hafta 1 haftadır değil mi

ne için erken almak istiysun sonra da erken başlıycan ama işe bi de ben yeni sordum 32.yi doldurunca veriliyomuşş rapor

petuşşş nefooşşş cok mu yordum sizi gıkınız cıkmıyo bugun

nefrazen canım eşin evde bugun dimi nasıl oldu?

kızlar ben bunu tam anlatamdığım için söyleyemedim ama..
benim bebeğimde 4-5 gün önden gidio, kaldıki sezeryan olacağım kesin 39. haftada bir mani olmazsa doğacak kızım sezeryanla..
bundan ötürü ben 31. haftada gidip 32. haftadaymışım gibi rapor isticem dr. dan...
yani kesinlikle doğacağı tarihe göre en kötü ultrason tarihine göre rapor vermesini isticem.
nedenide şu(offf çok zor bunu anlatmak ama çabalim bi): 37. haftanın sonuna kadar çalışabilyoz ya max., devlet memuru olmayanlarda doğum izni bebeğin doğmasıyla başlıo ya...yani dielimkli 39. haftada doğdu bebek, 8 hafta doğum sonrası + 5 haftada daha önce rapor alarak hakettiğim izin toplamda 13 hafta olan iznim 40. haftanın sonunda değil bebek doğduğunda başlayacak nede olsa....diorum bari erken izne çıkim evde geçirrim....tabi dr bunu yaparmı bilmiyorum ama sorucam...sonuçta 40. hafta da kullanabileceğim izin bebek 39 da doğduğu için zaten yanacak bari öncesine bi çakallık yaparak ekletim...ben kendim sigorta geçmeyen özele gidiorum...sigorta geçen 32. hafta raporu veren yerlere sorcam..31. haftadayken 32. haftadaymışım gibi göstercek bi yer arıcam..

erken cnm daha...şbt mart anneleri formuna girip bak mesela 35. haftada olupda dr u bişi demien var..
ama genel olarak 32 gibi söylüolarsanırım

anlıyorummm:))) nasıl durduğunu ayırt edebiliyorum. birden vurduğu dizi yada ayağı oluyor o cok siddetli oluyor döndürür gibi yaptığı eli kolu zaten elleri kapalı sürekli artık doğumdan sonra acıcaklarmış ama elini genlede boşa sallıyor dalga yapar gibi daha kısa olduğundan genelde tekmeleri ayakla atıyor..

ama benim kızım genelde kaburga kemiğimin altına kafasını soktuğundan kafa kemiği sadece ozaman canımı yakıyor onun dışında kemik hissetmiyorum öne eğilemiyorsun çünkü... birde en fenası bazen bacaklarını acıyor aynı anda kollarınıda uzatıyor karnım yırtılcak gbi hissediyorum ve bunu kafası midemde ayakalrı yumurtalıklarımda yaparsa o baskıda cok can yakıyorrr yumurtalıklarıma..

bşrde benim bebeğimim inanılmaz hareketli mesela saat 11 den beri hiç durmadı ve suan yavas yavas kaburgamın altına sokuyor kafasını gene

Canim hic korkma normal dogum gibisi yok kesnlikle. suyunun gelmesi filan bana cok heyecan verici geliyo.sancin tutcak hastaneye kosucan.ayy cok guzel yaaaa.bebegini rahatca kucagina alican dogurur dogurmaz.bak bi arkadasim 7 gun oldu dogum yapali normal oldu simdi sapasaglam ayakta.cumartesi gittigimde kalkti bana kahve bilem yapti.sen otur ben simdi senden daha saglamim dedi.zahmeti gideck rahmeti kalacak insallah.bende sezeryandan korkuyorm hep.bicak altina yatmaktan.

verebliyolar ya o raporu vaktinden önce özeller verir yani durumu izah edersin olur biter kimse senin satı takip etmiyo ya toba yasaya göre erken doğumda ekleniyo izin memurlarda ama sizde belki farklıdır tabii iyice araştırdın mı
30.haftada gittim ben doktor bişiy demedi bana senin doktor nassı söledi bunu acaba benim doktor beni baştansavma mı yapıyo
bi de son olarak rapor hazırlamam lazım marta demişsin bi rapor 3 ay mı sürüyo çok zor bee o zaman ayrıntılı işş

kuzuu bak 28den sonra raporsuz almıyolar uçağa rapor almayı unutma haaa sonra geri dönersin bak havaalanından bana sordular 2 nüsha yaptır hemi de

Yok canım onun için gidiyorum . Yoksa geçen hafta gitmem lazımdı doktora.Ya diyorum nereden bilecekler ki 28i geçtigimi 2.Nüsha ne olcek canım.

perşembeye randevu aldım.
perşembeye kadar yiyip içcem. bebişim kilo alsın kilolu göreyim gittiğimde
zayıf çıkarsa üzülürümm (

Ya ben hic anlamiyorm kizlar kafasi nerde bacaklari nerde hangi pozisyonda acaba ic karnimmi geniski.bide yagli zaten karnim onunlada ilgisi olabilrmi ki

arada benmki de coşuyo ama o kaar değil ya 3 saattir hareket etmsesi çok güsel bazen üst üste 25-20 tekme atıyo hayret ediyom ama ben doğurunca bu haraketleri arıycam ama sen burda pek olmuyosun bana en yakın günün olan petuş oluyo ona soruyom ben genelde ya da ben mi denk gelmiyom

Ya ben hic anlamiyorm kizlar kafasi nerde bacaklari nerde hangi pozisyonda acaba ic karnimmi geniski.bide yagli zaten karnim onunlada ilgisi olabilrmi ki

ben de anlamıyom ne tesadüf ama nette yasıyo benim haftamda tekme mi yumruk mu olduğu anlaşılırmış ama ben oonu da anlamıyom

mrb kızlar geçmişi okuyum derken ancak yazabıldım,
sabahtan beri temızlık yapıyorum kızımla banyo yaptık onu uyuttum kendımı nete attım
off acayıp çatı kemıklerım ağrıyo ya
randevuma daha 10 gun var ölücem meraktan çok özledim yavrumuu

bende anlamıyorum canımm. bide hıçkırıklarınıda anlarsın diyolar ama onu bilem anlamıyorumm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…