kızlar ben bunu tam anlatamdığım için söyleyemedim ama..
benim bebeğimde 4-5 gün önden gidio, kaldıki sezeryan olacağım kesin 39. haftada bir mani olmazsa doğacak kızım sezeryanla..
bundan ötürü ben 31. haftada gidip 32. haftadaymışım gibi rapor isticem dr. dan...
yani kesinlikle doğacağı tarihe göre en kötü ultrason tarihine göre rapor vermesini isticem.
nedenide şu(offf çok zor bunu anlatmak ama çabalim bi): 37. haftanın sonuna kadar çalışabilyoz ya max., devlet memuru olmayanlarda doğum izni bebeğin doğmasıyla başlıo ya...yani dielimkli 39. haftada doğdu bebek, 8 hafta doğum sonrası + 5 haftada daha önce rapor alarak hakettiğim izin toplamda 13 hafta olan iznim 40. haftanın sonunda değil bebek doğduğunda başlayacak nede olsa....diorum bari erken izne çıkim evde geçirrim....tabi dr bunu yaparmı bilmiyorum ama sorucam...sonuçta 40. hafta da kullanabileceğim izin bebek 39 da doğduğu için zaten yanacak bari öncesine bi çakallık yaparak ekletim...ben kendim sigorta geçmeyen özele gidiorum...sigorta geçen 32. hafta raporu veren yerlere sorcam..31. haftadayken 32. haftadaymışım gibi göstercek bi yer arıcam..
erken cnm daha...şbt mart anneleri formuna girip bak mesela 35. haftada olupda dr u bişi demien var..
ama genel olarak 32 gibi söylüolarsanırım
Yok canım onun için gidiyorum . Yoksa geçen hafta gitmem lazımdı doktora.Ya diyorum nereden bilecekler ki 28i geçtigimi2.Nüsha ne olcek canım.
istikrarsız mı.
ay çok güldüm ben buna.. rezil oldum iş yerinde..önüp dönüp baktı herkes bana
satımı nerden biliolar:))) benim beyanımla olmuomu?buluşma harika geçmişe benziyor çok tatlı çıkmışsınız
malesef rapor sata göre veriliyor
ama 31. haftada alabilsek bile yeter 1 hafta 1 haftadır değil mi
yemekteydim..petuşşş nefooşşş cok mu yordum sizi gıkınız cıkmıyo bugun
nefrazen canım eşin evde bugun dimi nasıl oldu?
verebliyolar ya o raporu vaktinden önce özeller verir yani durumu izah edersin olur biter kimse senin satı takip etmiyo ya toba yasaya göre erken doğumda ekleniyo izin memurlarda ama sizde belki farklıdır tabii iyice araştırdın mı
30.haftada gittim ben doktor bişiy demedi bana senin doktor nassı söledi bunu acaba benim doktor beni baştansavma mı yapıyo
bi de son olarak rapor hazırlamam lazım marta demişsin bi rapor 3 ay mı sürüyo çok zor bee o zaman ayrıntılı işş
üzülerek söylemeliyimki maalesef böyle bir uygulama yok yani erken doğumlarda bile doğumun yapıldığı gün dikkate alınıyor sadece ikiz gebeliklerde 2 hafta önden rapor alınıyor. doktorun umarım sana kolaylık yapar ama olmaz ise sende normal rapor alsan maaşından kesilecek ama dediğin gibi evde dinlenmiş olursun çünkü rapor vermede zorluk çıkarmıyorlar ben 15 gündr raporluyum yazdı doktorum bir hafta sonra da 32 hafta raporumu alıcam. sende 1 hafta önden rapor alıp 32 de çalışamaz raporunu alsan uygun olmazmı.. yani suda var çünkü mutlaka sağlık ocağına kayıt yaptrımıssındır oradan sorun çıkarsa birde düzeltmekle uğraşmayasınn..artık heryeden takip ediyolar çünkü
satımı nerden biliolar:))) benim beyanımla olmuomu?
yemekteydim..
evet sordum iş yerime...doğum yaptın tarih itibariyle başlıo izin...
13 hafta iznim olcak 38 de doğurusam 38 de, 40 da doğurursam 40 da başlıcakmış...yani 38-39 ve 40 da izinli olduğumuz tarihde bebek doğduğu anda o izin bitio, 13 haftalık olan izin başlıo....39 da kısmetse doğacak bebek...bazı dr lar belirli ise doğum tarihi doğum tarihini 40. hafta olarak sayıp verebilyomuş...sorcam artık bi kaç yere...benim hastanede sigorta geçmio dr un bunları bu kadar bildiğni sanmıyorum ama sorcam yinede...cmt kontrolüm var, belki yönlendirir bi yere....rapor alıcak bi durumum yok çok şükür şimdilik gayet iim gidip geliorum...hayırlısı bakalım...yapcam ben dr lara bu ahlaksız teklifinot: benim sağlık ocağında v.s kaydım yok hiç gitmedim, beni arayan soran olmadı bende arayıp sormadım...
kızlarrr ben geldim canlarımmm..seydişehirdeyim yollar berbat çok zor geldik..vınn interneti bikaç gün daha kullanabilirmişiz fatura ödeme tarihinde iptal olacakmış daha iptal olmamış..yani bikaç gün daha sizlerleyimm :)))) evimi çook özlemişimm yaa :))
bnde anlamıyorum hiç yaa bazen sanki karnımda bi taraf yukseliyor ozaman heh poposunu tuttum diyorumYa ben hic anlamiyorm kizlar kafasi nerde bacaklari nerde hangi pozisyonda acaba ic karnimmi geniski.bide yagli zaten karnim onunlada ilgisi olabilrmi ki
ohh ne hamaratsın canım yaa iyi gunlerde kirletin ... benimde iki bacagımın arası agrıyoo cok o mu oluyor çatı kemigi agrısı? varya adım zor atıyorum yaa :26:mrb kızlar geçmişi okuyum derken ancak yazabıldım,
sabahtan beri temızlık yapıyorum kızımla banyo yaptık onu uyuttum kendımı nete attım
off acayıp çatı kemıklerım ağrıyo ya
randevuma daha 10 gun var ölücem meraktan çok özledim yavrumuu
bende hiç hiç bişi anlamıyorum sadece oynuyoo onu biliyorumbende anlamıyorum canımm. bide hıçkırıklarınıda anlarsın diyolar ama onu bilem anlamıyorumm:26:
arada benmki de coşuyo ama o kaar değil ya 3 saattir hareket etmsesi çok güsel bazen üst üste 25-20 tekme atıyo hayret ediyom ama ben doğurunca bu haraketleri arıycam ama sen burda pek olmuyosun bana en yakın günün olan petuş oluyo ona soruyom ben genelde ya da ben mi denk gelmiyom
sağsalim gittiğine sevindim cnm....
evim evim güzel evim...annemin evi bile olsa ben hiç rahat edemiom ya kendi evim dışında bi yerden, 3. günde ateş basıo...evimdeki huzur mutluluk budur
kızlarrr ben geldim canlarımmm..seydişehirdeyim yollar berbat çok zor geldik..vınn interneti bikaç gün daha kullanabilirmişiz fatura ödeme tarihinde iptal olacakmış daha iptal olmamış..yani bikaç gün daha sizlerleyimm :)))) evimi çook özlemişimm yaa :))
ohh ne hamaratsın canım yaa iyi gunlerde kirletin ... benimde iki bacagımın arası agrıyoo cok o mu oluyor çatı kemigi agrısı? varya adım zor atıyorum yaa :26:
kuzum valla öle yaa ailenin yanı bi başka güzel rahat ama kendi evi gibiside olmuyo insanın yaa..kokusu falan bile bi ayrı girdiğinde kapıdan
evimde temizlik yapmayı kocama yemek yapmayı özledim valla
satımı nerden biliolar:))) benim beyanımla olmuomu?
yemekteydim..
evet sordum iş yerime...doğum yaptın tarih itibariyle başlıo izin...
13 hafta iznim olcak 38 de doğurusam 38 de, 40 da doğurursam 40 da başlıcakmış...yani 38-39 ve 40 da izinli olduğumuz tarihde bebek doğduğu anda o izin bitio, 13 haftalık olan izin başlıo....39 da kısmetse doğacak bebek...bazı dr lar belirli ise doğum tarihi doğum tarihini 40. hafta olarak sayıp verebilyomuş...sorcam artık bi kaç yere...benim hastanede sigorta geçmio dr un bunları bu kadar bildiğni sanmıyorum ama sorcam yinede...cmt kontrolüm var, belki yönlendirir bi yere....rapor alıcak bi durumum yok çok şükür şimdilik gayet iim gidip geliorum...hayırlısı bakalım...yapcam ben dr lara bu ahlaksız teklifinot: benim sağlık ocağında v.s kaydım yok hiç gitmedim, beni arayan soran olmadı bende arayıp sormadım...
yaaa ankaralı gadınlarr bizde buluşalım yaabi organizasyon yapıverelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?