2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

üzülerek söylemeliyimki maalesef böyle bir uygulama yok yani erken doğumlarda bile doğumun yapıldığı gün dikkate alınıyor sadece ikiz gebeliklerde 2 hafta önden rapor alınıyor. doktorun umarım sana kolaylık yapar ama olmaz ise sende normal rapor alsan maaşından kesilecek ama dediğin gibi evde dinlenmiş olursun çünkü rapor vermede zorluk çıkarmıyorlar ben 15 gündr raporluyum yazdı doktorum bir hafta sonra da 32 hafta raporumu alıcam. sende 1 hafta önden rapor alıp 32 de çalışamaz raporunu alsan uygun olmazmı.. yani suda var çünkü mutlaka sağlık ocağına kayıt yaptrımıssındır oradan sorun çıkarsa birde düzeltmekle uğraşmayasınn..artık heryeden takip ediyolar çünkü

Yok canım onun için gidiyorum . Yoksa geçen hafta gitmem lazımdı doktora.Ya diyorum nereden bilecekler ki 28i geçtigimi 2.Nüsha ne olcek canım.

orası öyle aslında ama ben ne olur ne olmaz ordan geri dönmeyim die aldım 2.nüshada sende kalsın die ya o da tedbir yani

Evet istanbullu koca göbükler sıralarını savdı şimdi sıra izmirli koca göbüklerde

Kızlar bi buluşma düzenliyoruz izmirde oturanlar lütfen bana ulaşabilir mi veya tanışmak isteyenler diyim buradan bana veya facebooktan en kısa zamanda bi buluşma gerçekleştireceğiz umarım bütün buradaki imkanı olabilen izmirli koca göbükler gelir .. Gonul isterdi ki buradaki tüm arkaadaşlarımızla birlikte buluşalım ama şartlar el vermiyor
Ben izmirli dilsahh hatırlıyorum başka başka kimler vardı :26:

kızlarrr ben geldim canlarımmm..seydişehirdeyim yollar berbat çok zor geldik..vınn interneti bikaç gün daha kullanabilirmişiz fatura ödeme tarihinde iptal olacakmış daha iptal olmamış..yani bikaç gün daha sizlerleyimm :)))) evimi çook özlemişimm yaa :))

buluşma harika geçmişe benziyor çok tatlı çıkmışsınız

malesef rapor sata göre veriliyor
ama 31. haftada alabilsek bile yeter 1 hafta 1 haftadır değil mi
satımı nerden biliolar:))) benim beyanımla olmuomu?
petuşşş nefooşşş cok mu yordum sizi gıkınız cıkmıyo bugun

nefrazen canım eşin evde bugun dimi nasıl oldu?
yemekteydim..

evet sordum iş yerime...doğum yaptın tarih itibariyle başlıo izin...
13 hafta iznim olcak 38 de doğurusam 38 de, 40 da doğurursam 40 da başlıcakmış...yani 38-39 ve 40 da izinli olduğumuz tarihde bebek doğduğu anda o izin bitio, 13 haftalık olan izin başlıo....39 da kısmetse doğacak bebek...bazı dr lar belirli ise doğum tarihi doğum tarihini 40. hafta olarak sayıp verebilyomuş...sorcam artık bi kaç yere...benim hastanede sigorta geçmio dr un bunları bu kadar bildiğni sanmıyorum ama sorcam yinede...cmt kontrolüm var, belki yönlendirir bi yere....rapor alıcak bi durumum yok çok şükür şimdilik gayet iim gidip geliorum...hayırlısı bakalım...yapcam ben dr lara bu ahlaksız teklifi not: benim sağlık ocağında v.s kaydım yok hiç gitmedim, beni arayan soran olmadı bende arayıp sormadım...

yok beee senin gibi yapan çok var doktorun son çıkardığı kağıda bakılayolar demek sizde torba yasa ilerlemiyo valla zor işiniz ya özelde çalışmak sabırlar diliyorum

sağsalim gittiğine sevindim cnm....
evim evim güzel evim...annemin evi bile olsa ben hiç rahat edemiom ya kendi evim dışında bi yerden, 3. günde ateş basıo...evimdeki huzur mutluluk budur

Ya ben hic anlamiyorm kizlar kafasi nerde bacaklari nerde hangi pozisyonda acaba ic karnimmi geniski.bide yagli zaten karnim onunlada ilgisi olabilrmi ki
bnde anlamıyorum hiç yaa bazen sanki karnımda bi taraf yukseliyor ozaman heh poposunu tuttum diyorum D: ama atıyorum tabi neresi bilmiyorum
ohh ne hamaratsın canım yaa iyi gunlerde kirletin ... benimde iki bacagımın arası agrıyoo cok o mu oluyor çatı kemigi agrısı? varya adım zor atıyorum yaa :26:
bende anlamıyorum canımm. bide hıçkırıklarınıda anlarsın diyolar ama onu bilem anlamıyorumm:26:
bende hiç hiç bişi anlamıyorum sadece oynuyoo onu biliyorum

yani şöyle bir durum vardı kızlar ben 23-24. haftalarda bebeğim hiç hareket etmiyor diye doktora koşturmuştum oysa takip ettiğim bu haftalarda bebeğimin harektlerini hisseder olmam gerktiğiydi sonra bebeğimin ölçümlerinde bebeğimin o kadar hereketli olduğunu söyledikidoktorum bana soruyordu b-vuruyor hissetmiyormusun diye ama bende gene tık yok hissedemiyordum meğer benim iskelet yapıp geniş olduğundan karın boşluğum genişmiş ve bebğin uzun süre rahat hareket edecek dedi doktor. birde o dönemde bebğimin eşi bebğimin önünde imiş bu durumda da bebeğin ilk hareketi önce eşe eşden karna vurur yavaşlatır hissedemiyebilirsin dedi..

ama 27inci haftadan beri düzenli olarak 11-15:00 arası ve akşam 19:00 dan sonra düzenli hareket ediyor ve muhtemelen bu bebeğimin uyanık olduğu dönemler yandım ben anlıcanız çünkü gece 1e kadar hareketl şuan bile kıpır kıpır dediğim gibi 11den beri oynayıp duruyor gene sanırım bunda yerinin geniş olmasının etkisi var çünkü sıkıştıklrında daha az harektleniyorlarmış karnı geniş olan anneler belki hissetmiyordur ama mutlak hareketlidir bebekleri...hıçkırık ise tekmeleri bazen karnımda bebek hareketsizken titreşim oluyor sanırım ozamanlarda hıçkırıyor..ama onu ayırt etmek sanırım zordur..

30-32 hafta en hareketli günleir olucak ondan sonra zaten top olmaya başlıacaklar ozamanda deriz herhalde oyna yavrum oynaaaa....

sağsalim gittiğine sevindim cnm....
evim evim güzel evim...annemin evi bile olsa ben hiç rahat edemiom ya kendi evim dışında bi yerden, 3. günde ateş basıo...evimdeki huzur mutluluk budur

kuzum valla öle yaa ailenin yanı bi başka güzel rahat ama kendi evi gibiside olmuyo insanın yaa..kokusu falan bile bi ayrı girdiğinde kapıdan
evimde temizlik yapmayı kocama yemek yapmayı özledim valla

tunimm hsg canım bizde seni özledik

hosgeldın canım neden kendı ewınde kalmıyosun kı sen?

ohh ne hamaratsın canım yaa iyi gunlerde kirletin ... benimde iki bacagımın arası agrıyoo cok o mu oluyor çatı kemigi agrısı? varya adım zor atıyorum yaa :26:

doğuma kadar oluyor malesef, magnezyum içince rahatlıyorum azıcık ama kızımın kafası aşşağıda çok resmen
sezeryan dikişlerımın orda oynuyo ellerı hep oyuyo orayı resmen bıde mosmor olmuş şişmiş dikişlerim

kuzum valla öle yaa ailenin yanı bi başka güzel rahat ama kendi evi gibiside olmuyo insanın yaa..kokusu falan bile bi ayrı girdiğinde kapıdan
evimde temizlik yapmayı kocama yemek yapmayı özledim valla

evet ya her evin bi kokusu olyo çok ilginççç
bugün bi hamaratlan bakalım hadi, ama tikkat et kendine...çok ateşlenme

umarım doktorunda bu ahlaksız teklife kayıtsız kalmaz
ama sağlık ocağından nasıl aramadılar şimdiye kadar kapıya geldiler benim ulaşamıyoruz diye.. tetenoz aşılarını nereye yaptırdın peki kaç haftalıktın bu arada bakmadım ama

tunicim çok sevindim canım.. sağ salim ulaşabilmişsin evine..
petuş bence sen şöyle yap biraz uğraşırsın gerçi ama değer..
şimdi gittiğin doktoru kafala sen.. o sana istediğin gibi rapor verirse şayet onu da al bi devlet hastanesine onaylat..
sgk ile anlaşması olmayan hastanelerden alınan rapor devlet hastanelerine onaylatılıyo yaa.. sonuçta kendi doktorunu ikna etmen daha kolay olur diye dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…