2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tunimm hsg canım bizde seni özledik

bende hepinizi çoook özledim yawrucumm

hosgeldın canım neden kendı ewınde kalmıyosun kı sen?

canım seydişehirde yaşıyoruz eşimle ama buranın hava koşulları hamilelikte beni çok sıkıntıya soktu..astım rahatsızlığım olduğu için ilk 3 ay çok zorlandım.. o yüzden hem eşimin hemde benim memleketim olan alanyaya götürdü eşim beni ailemin yanında geçiriyorum hamileliğimi 1 ay sonra tekrar dnicem alanyaya..doğumum orda olacak ondan sonra dönecez oğluşumla seydişehire

evet ya her evin bi kokusu olyo çok ilginççç
bugün bi hamaratlan bakalım hadi, ama tikkat et kendine...çok ateşlenme

yaa bizim bide 1 sene olduya evleneli hala eve ilk girdiğinde mobilya kokusu beni mest ediyo ohh evim diyorum
yaa akşama kocama ne yemek yapsamki 2 aqydan sonra ilk defa kendi evimde kocişime yemek yapiciğim yehhuuuuuuu

29+4 deyim cnm bende..
walla cnm hiç arayıp soran olmadı..zaten evime epeyce uzak bi aile sağlığı merkezi çıkmış bize.
bende hiç gitmedim.
iş yerime yakın bi aile sağlığı merkezine gittim tetenoz aşısı için, dedeim beni kendi merkezimden aramadılar kaydımı buraya alın aşı olcam, kız dedi kaydını buraya alırsam benim maaşımdan keserler gebeyi 20. hafta olmuş nie arayıp sormadınız die dedi, aşını yapim ama kaydını almim dedi..dedim zaten aşıdan başka gelmem alma...öyle 2 doz aşıyıda bi kağıda not düşerek yaptırdım...ebe kız beni bul dedi yani resmen el altından aşı oldum güzel ülkemde

anladım canım yaa neden dikişlerin şişti ki ne kadar geçmişti üstünden ilk sezeryanın bende tam o bolgedeki kılların cıktıgı yerde bazen bebegi hissediyorum acıtıyoo orayı namıssız

o ağrı son ayda değilmiydi ya anam bi de o mu başlıycak kiii

öyle yapcam cnm ilk aşamada...
çünkü genelde sgk anlaşmalı yere sırf rapor için gidince hiç muayene etmiolarmış, kendi dr unun son muayene detaylarını istiolarmış.
bu cmt 30+2 de olcam kendi dr umla randevum var...
doğum tarihimde muhtemelen belli olacak..
sölicem böyle böyle..napabiliosak yapalım falan die..
hayırlısı gari

mutluluğa bak daim olsun inş demek 1 yıllık evli ha taze gelin derler burda yemek konusu facede tartışılıyo şu an ordan bakabilirsin
bir sen bir kocan bir de bebek mutlu olun ve sürekli beraber inş

anladım canım valla enteresan işler olmuyor değil memlekette çok büyük cezası varmış gerçekten takip etmediklerinde benim kapıma doktor kendisi gelmiş niye gelmiyor bu kız diye. birde dün aradılar resmen yalvardılar haftya kontrolün var lütfen gel diye yani ben her yerden kayıt altındayım heryerden satım girildi rapor aldım ben kötü olduğumdan değil hava sartlarından araba sürmek artık çok stresli oluyor toplu taşımada istanbulda cok zor bu durumda en iyisi evde oturim dedim.. sgkya da raporda gebelik haftam gitti biz beklicez paşa pşa:)))
zaten uzatmıcam 32 haftada cıkıcam çünkü ben 6 ay ücretsiz iznide kullancağımı belirttim işyerine.. budurumda doktorun sana raporu çıkartır ama bir arkadas hastanede onaylatılması gerek demiş artık gerek yok diye biliyorum ki ben hiç onaylatmadım direk hastanem birini işyerine birini sgkya yolladı özel gidiyorum bende..

kızlar cöö demiş kaçmış gibi olcek ama ben kaçıyorum mutfağa bi el atayım ne var ne yok akşama kocişime yemek yapayım..kendimde çok acıktım alanyada kahvaltı ettim en son
makinayada çamaşırlar falan atılcak işlerimi bi göreyimde yine gelirim kuzular..
öpüyoruz hepiniziii

paris sen nerde dogum yapacagına karar werdın mı?
Etlik zübeyde hanım diye karar verdim canım... son anda bi aksilik çıkmazsaa.başka yere gitmem gerekmezsee tabii.
bide özel yatak olayını seninle görüşmüştük dimi.. haber vericektimm.. bi yakınım söyledi geçenlerde. özel yatak şimdiden ayırtılmıyomuşş. doğuma gittiğimizde eğer boş özel yatak varsa o zaman işlem yaptırabiliyomuşuz şansımıza yanii..

paris sen yaaprakmısın canım

ivit benimmm

TUNİHAN
hoşgeldin canım, sende geldin soğuk memlekete, bu arada bak ist. anneleri buluştu bide bizmi buluşsak ne ))
düşünüyomusun konyaya gelmeyi ?

o ağrı son ayda değilmiydi ya anam bi de o mu başlıycak kiii
ya benim tam iki bacak aram şeyime yakın yerlerdeki kasların agrısından oluyorum :S son aylardamı olyuormus ki catı agrısı ne onu da bilmiyorum bumu oluyor :26:

temem cnmm

evt aynen öyle yüksek dereceli memurlrın önceliği var sonraysa az bi fark ücreti verip ayarlanabiliyo ama şansa kalmış ben de çok istiyom özel oda yaa bi sürü kadın aynı odada çok zor zaten dert başımızdan aşkın olcak bi de kadınları dinle

canım türkiyem:)))

cnm ben rapor alamıom iş yerinde ayıp olur die:) ücretsiz izinde kullanamıycam malesef tamamen duygusal nedenlerden ötürü:)
hastanen sgk anlaşmalı bi yerdir muhtemelen, bu rapor sgk anlaşmalı özellerden yada sgk hastanelerinden alınyomuş bi tek...benim hastanede sgk geçmio ondan ötürü raporu dr umdan alamıcam, uğraşcam azcık mecbur

ya benim tam iki bacak aram şeyime yakın yerlerdeki kasların agrısından oluyorum :S son aylardamı olyuormus ki catı agrısı ne onu da bilmiyorum bumu oluyor :26:

temem cnmm

sanırsam dediğin gibi bişiy ama rken başlamış sende sanki anaaam bi doğrsak da kurtulsak yaa hayırlısıylan
gerçi arıycaksın bu günleri diyolar ama inş aramayıs bee

canımmm evine hoş geldin. dedigiin gibi insanın evinin kokusu bile baska oluyoo :)
kaçırdım senii cıkmıssın ben yazana kadar kolay gelsinn..

anladım canım yaa neden dikişlerin şişti ki ne kadar geçmişti üstünden ilk sezeryanın bende tam o bolgedeki kılların cıktıgı yerde bazen bebegi hissediyorum acıtıyoo orayı namıssız

aynı yerde bende hissediyorum bazen.
erken dogum ihtimalimde oldugundan aha cıktı cıkacak die bakıyorum cunku cok asagıda oluyo

bizde ankaradan taşınmasaydık eger o hastaneye gitcekmişim
kaynanam diyoki son geldiginde ''taşınmasaydınız zubeyde hanıma gidecektin!''
Rabbime binlerce defa sukurler ettim secdelere vardımm
bu ne hadsizlik hastaneme bile karısacaktı
ve daha nelere nelereeee sürekli kalp kıracagıma taşınmak daha iyi olmuş

bu arada o hastaneyi cok methediyolar bende bi kaç defa etlik lokman hekime gitmiştim
elif hanım var elif terzi cok tatlı cok ilgili bi dr

bide özel yatak olmayınca refakatçide kalamıyomuş yanında
tek başımıza napcaz bizz.. eğilip kalkamıycaz belki. bebeği tutmasını bilem bilemeyizz. ben annemi istiyorum yanımd.bakalım şansımız yaver gider umarım

oyy oyyy bi o kalmıştı karışmadıkları yanii..
sanane be kadın hangi hastaneye istersen gidersinn..onu ne ilgilendirimişş
sen burada o kadınla kalsaydın canım stresle sinirle tamamlardın hamileliğini...
şükürki kurtulmuşsun
lokman hekimde çok güzel bi hastane..bi yakınım doğum yapmıştı orada memnun kalmıştı. bakalım özelde karar verirsek orayı tercih edebilirim... evimede çok yakın

ah canııım kıyamam ya özelde rapor mapor hoş karşılanmıyo malesef hoş devlette de öyle ama işveren konumunda kimse olmayınca takmıyosun tabii bu arada petuş evde çekindiğin foto süper valla

ben etlıkten wazgectim canım kuzenım sakın gıtme dedı o da bu ayın sonunda dogum yapacak inş
kontrllere oraya gıdıyo ama memnun değil hiç ben de sımdı zekaı tahırı dusunuyorum bakalım nasıl olur
sen kontrollere nereye gıdıyosun?

Selam kızlar
nasılsınızz
biz doktordan ancak geldik
şeker yüklemesi yapıldı

ama sonuçları doktora gösteremedik
çünkü hemen çıkmış doktor

referans aralığı 70 ile 110 arası idi
bizim sonuç 91di
50 gr yapıldı artık perşembe günü göstericez...

bu arada menzil petuş nefrazen süper görünüyorsunuz....
pastada ayrı güzeldi

bu saate kadar hastanede kalmanın yorgunluğu var, aslında işe gelmek istemedim ama patron ikide bir arayınca mecbur geldim
bizde durumlar böyle işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…